Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko kocky mi uz sa mame super, Vivi uz nevraca ani nehnackuje snad je to uz za nami mi sme spali ok bola hore len raz o pol 6 dostala caj a spala este do 7 15.zatial vyzera byt v pohode zatial este nekakala ale snad uz hnacky nebude mat.
@angie267 och mi vian.upratovanie tak okolo 20teho zacnem plus idem robit medovniky a kremes mama napece suche.
co take baby pecete na vianoce?dajte neaku inspiraciu nieco by som este upiekla 😉
@znamia no moja vazi 11 700 g a to ted pochudla v nemocnici aj jak grckala jej nezaskodila troska zhodit.ona uz ani tak nepribera ale to co som kojila este na sebe ma 😉 a meria 85 cm.
@jenie123 hnacku uz nema teda neviem este nekakala ale snad nie.dufam ze ste dobre spinkali
@basa23 ved nie je az taka buclata, na tu vysku 🙂 som rada, ze uz je lepsie, dufam, ze to tak aj ostane... taky roatvirus je svinstvo. davas jej aj nejake probiotikum? jasom malej davala nutrolin, ale nebola nim nadsena... ale to ani hylacom 😒
@angie267 ja milujem, ked take drobne zacnu chodit. vyzeraju ako babiky 😀 aj kamoskina mala je taka drobna a moja pri nej je asi o pol hlavy vyssia, a ta je sice certisko, ale rozkosne to vyzera, ked taka mini babika chodi...
@basa23 no super tesi ma ze uz je Vivi dobre, no nech vas uz tie choroby len obchadzaju. Ja si tiez myslim, ze vahovo je vivi dobra. Ja peciem vzdy s maminou a to robime take tie zlepovane neviem ako sa to vola, potom take mlynkove a tie robime orechove aj citronove, suhajdy este, neviem si teraz spomenut na vsetky a potom este nieco dokupim a mame toho viac nez dost aj tak toho dost vela este vyhodim 😝 Biogaiu tiez som davala malej.
@znamia nasa je taky stuplik a mas pravdu je to podarene ked taki stuplici chodia, ona zacala ked mala 10mes. a to bolo velmi zlatucke.
caute baby, vidim ze riesite vahy vasich deti, tak my vazime 16 kg, a mame 84 cm...ale vôbec nie sme nejaky vyzraty, ako sme vacsi oproti inym detom ale nie dako extremne tak by som nepovedala ze sme pevny ale skôr mame tazke kosti, ale tak jasne ze nie sme najchudsi...
ahojte baby.. Vy ste toho popisali.. Ja akosi nestiham.. Mam den blbec.. ☹ najradsej by som isla hned spat..
@angie267 ja tiez akosi velmi neriesil predvianocne upratovanie.. Ale okna si umyt chcem a chcem spravit velmi poriadok v detskej a v satniku.. To by sa mi strasne zislo.. My mame 5 okien.. Kazdy den jedno a hotovo.. Tiez si ich musim umyt, ked spinka.. Pri nej by som nespravila nic..
@znamia my sme malovali este rok predtym nez sa mala narodila a mame tie umyvatelne.. Ale ze by som bola s nimi spokojna.. Vsetko umyt nejde.. Mala ma pacicky urobene snad vsade.. 🙂 nasa ma 9 a nieco a meria asi 76.. Asi ako Nici u Angie.. I ked sa Stella postavila popri Nici, tak sa mi zdala este mensia.. 🙂 nasa je strasny krpec.. Vsetky aj mladsie deticky su od nej vyssie.. Ale ako pise angie, ked zacala tiez v 10 mesiacoch chodit, bola strasne zlata na zozranie..
@basa23 to som rada, ze uz je Vivi lepsie.. Ja peciem medovniky, linecke kolieska, kokosky a od nasich si vzdy este zoberiem rohlicky, burizonove gule - to je moje najoblubenejsie a z kazdeho nieco.. Nasi vela vypekaju, takze mame napecene aj my.. 🙂
@matkaasebko jeeee, ze16 kilo.. To je uz chlapisko.. 🙂
@matkaasebko juj chlap ako hora je z tvojho syna, to tie nase krpane keby sa k nemu postavili............ 😅 bude z neho podla mna aj buducnosti muz ako sa patri 😝
@jenie123 my mame tiez pacicky vsade kde sa pozrem a este aj poodierane rohy snad vsetky tym ako sa premiestnuje s roznymi hrackami ci uz tahacimi alebo na odrazadle, ale neriesim to teraz, podrastie a vsetko sa spravi 🙂 to mas potom toho naeceneho az az aj pre susedov by ti zostalo.
Ja teraz riesim co kupit synovcovi k meninam ma 3 rocky, neporadite mi?
@angie267 a cim sa rad hra? v jeho veku bavia deti veci ako lego, playmobil a little people od fisher price - pozri na nete. playmobil mam rada, ma roznorode temy, ale neviem co z tohto dostat na sk obchodoch 😉 janakupujem cez amazon.
dnes bol opravar, doniesol novu elektroniku za 178e, zlozil zadny kryt pracky, potocil bubon a zahresil... odislo totiz lozisko a to sposobilo, ze sa odpalila elektronika. a loziska sa zvlast nepredavaju, len ako sucast celeho vnutra, t.z. von cely bubon a motor a dnu novy bubon a motor, aaach ☹ on im to napise, a ti hore zvazia, ci sa to este oplati opravit alebo dostanem novu pracku. tak este nejake 2 tyzdne bez pracky ma cakaju 😠
som ju proste uprala na smrt za 18m! porazi ma!!!!
@angie267 presne tak, ked podrastu, dostanu rozum a uz sa tak nicit nebude.. I ked moj bratranec ma 5 rokov a este stale maluje po stenach.. 🙂 nema rad tvoj synovec zvieratka? By som mu kupila nejake alebo dinosaurov.. Teda podla toho za kolko by si mu chcela nieco kupit.. Mojej kamosky syn, mal strasne rad zvieratka a teraz ma asi 500 krav a dalsich 500 konikov a oveciek, koziciek a neviem co este.. 🙂 hotova farma
dobre ranko ako ste spali?mi ok bola raz hore ale uz od 6 hore.vcera som tu ani nebola taku bolest hrdla a zimnicu som mala ze to som uz dlho nezazila 😒 holky co dnes arite achhh ja netusim.vcera vecer mi mala odmietla kasu,aj banan, teraz nechce rohlik zo syrom ja uz neviem asi jej musim kupit kaviar 😀
@jenie123
@angie267
@znamia jeeej 2 tyzdne bez pracky, mi pere straasne vela, ale tak niekde si vyperes u mami alebo tak nie?
dobre ranko..
@basa23 my nic klasika 7 krat hore.. 🙂 a vstavali sme o 7.. Ze by Vivi drzala dietu, snad nie.. Urcite sa rozpapa.. Vcera mi Stella nic normalneho nejedla uz aj jogurtov sa objedla.. Ja mam od vcera vyvar, ale vobec netusim co dnes k tomu.. Tusim by nebol zly aj spenat.. 🙂 alebo gulas..
baby neviete, co je dobre na pamat..? Mna to az hneva, ze stale nieco zabudam.. Uz aj drahy mi hovori, ze by som s tym mala nieco robit, ze raz necham aj malu niekde.. ☹ co by sa mi rozhodne nestalo.. 🙂
ranko 🙂
aj my sme mali dobru noc. ja som sice sla spat o 2am, ale skor sa mi nechcelo, s nejakeho divneho dovodu 😨 a dokonca som fit... aleto moje dieta ma na mna a moje ulozenie do postele 6. zmysel. ani nemrkla cely vecer(co sa vobec nestava, lebo nevie najst cumel aspon 2-3x, kym idem o tej 11 tej spat) a idem spat, zhasnem svetlo a o 10 minut, staznosti a rev... tak som ju rovno vzala ku mne a dala mlieko a spali sme 😵
@jenie123 ginko je dobre na pamat. ale ako ja furt radim, daj do vyhladavaca a mozno ti chybaju len nejake vitaminy a mineraly. 🙂
@basa23 ja bez tej pracky budem celkovo asi mesiac. chodim prat k mame, ale to je potom zabity cely den 😖 ako bola posledna krasna sobota, aaach.
teraz mame vonku mlieko a biele stromy a travu, taka namraza, 2-3 centimetrova.
jooj, vcera sme sli domov od nasich o 7.15pm, to je 8km cez kopec, hore sme presli v poho, ale ten 1km dole k nasej odbocke, to sme uz nepresli. skrizeny kamion 200m pred nasou odbockou a chlapik vravi, ze on caka uz hodinu. mia uz spala, lebo za cely den spala 20min. tak sme to otocili a sli sme cez luky po 'lesnej' v hmle, ze viditelnost 4m 😀 ale dosli sme ok, a ked sme vystupili, tak cisty lad! este aj na nasom betone 😒 este ze sme samali ako dost domov a ze mame 4x4 😵
@jenie123 ch tie vase noci sand uz sa vam coskoro zlepsia.no mala si nakoniec dala na obed pol jogurtu viac nechcela.hej to ginko ej dobre aj ja som to brala vyskusaj to.vies co ja po porode tiez mam problem ze zabudam poredtym to tak nebolo.
@znamia jeeej u nas nic nam akurat tak len voda v kybli zamrzla 😀 ja uz chcem sneeeeh len ci sa ho dockame ked kazdym rokom aspon tu u nas je menej a menej.pije vela aspon ze to, ale jedlu moc neda ale nevadi dieta troska jej nezaskodi 😀
caute baby 😉 vy ste toho popisali teda 😝, spinkali sme dobre 2 krat hore, trosku cajiku a spala dalej, dokonca sme zaspali aj do skoly vstavali sme 7.45, takze Simi isla neskoro do skoly 😒
mne teraz Nici spinka, stihli sme prechadzku, nakup, navarila som rizoto a par. polievku, mala sa jej nevedela dojest 😀 😀 co ma samozrejme tesi 😉
@znamia no mate to tam v tych hornatych castiach teda tazke, tiez som sla vcera neskor spat pozerala som farmar hlada zenu, pozeravate to? To je az hruza na to pozerat, aky su ludia sprosti 😅 😅 ale tak aspon sa nasmejem 😀 😀 😀
@jenie123 ja tiez zabudam z toho si nic nerob, idem do obchodu a polku veci zabudnem, to je ta nasa materska demencia 😀 😀 😀 😀
@basa23 tak zasa ty si chora......och, mala ma este brusko podla mna podrazdene z toho vsetkeho, daj jej co jej bude chutit a ona sa rozpapa.
@matkaasebko svokru vzdy zrus skor ako nieco zacne riesit, ja to tak robim a sme ako take kamosky 😅 😅 😅
@angie267 to ze zabudnem polku veci to sa stava casto.. 🙂 len vcera sa mi stalo, bola som v babycentre a isli sme este s jednou mamickou uz domov a az pred domom som zistila, ze nemam tasku.. V nej som mala kluce, penazenku, no vsetko.. Mala uz unavena, tak mi zaspala v kociku.. Isla som naspat do toho centra a tam uz taska nebola.. Nastastie mi jedna pani upratovacka povedala, ze ju zobrala nejaka ina mamicka, ktoru poznam len po mene.. Tak som utekala do jednych potravin, tam robi jej setra, nech jej zavola a zisti kde je.. No nahanala som ju po celej dedine.. Tasku mam.. Ale samozrejme sa to dozvedel moj muz a cakala ma doma prednaska.. Mala spala vcera len hodinku.. Takze den blbec..
@basa23 ja uz ani nedufam, ze sa skoro vyspim.. Asi mam narocnejsiu dcerku a tak sa budem musiet s tym zmierit.. ☹ mala sa ti rozpapa, uvidis.. Netreba ju nutit..
@matkaasebko svokru nepocuvaj.. Maly ti prospieva a je zdravy a spokojny.. To je najdolezitejsie..
@matkaasebko vykasli sa na svokru je zdravy a to je podstatne 😉
@jenie123 a jaaaj muz ti dal dlhu prednasku?ale to sa kazdemu moze stat, nerob si z toho hlavu.nikto nieje dokonaly 😉
@angie267 no sak ked nie mala tak ja ma uz asi picne dnes uz lepsie uz aspon neboli az tak moc hrdlo lebo vcera to bolo strasne ani rozpravat som nevedela.
@jenie123 no boze stava sa to denno dene, aj ked sa nam take nieco stane tak mame bobky. Ja som tiez raz nechala na zachode kabelku aj s penazenkou, mobilom a zmizol mi mobil z nej v penazenke okrem par drobnych som nemala nic. Podotykam mobil som mala tyzden novy som sa z neho vytesovala a bol fuc 😠 😠 oni chlapi sa robia mudri ale az nim sa nieco take stane tak potom to je ok 😝 😝
@jenie123 mna by zaujimalo, ze ako by on fungoval sam s dietatom a domacnostou na krku. ja ked necham draheho strazit a len niekam odbehnem, tak ked sa vrati tak doma bordel, kuchyna zalozena riadmi a dnes dokonca (ale to som bola na hodku len, tak nestihli to tu rozbombardovat) dieta pos..te, ale obaja ficali na youtube 🙄
@angie267 @znamia presne tak, to su muzi.. Skoda slov.. Ved som s malou nonstop, este ked pride z prace, idem s malou von, nech ma chvilu klud.. By ma mohol niekedy aj vystriedat, ved aj ja by som si zasluzila chvilu kludu.. Hlavne neznasam, ked ma zacne porovnavat s inymi maminami, ze ako tie to uzasne zvladaju.. By som mu niektoru furiu dopriala, rychlo by sa vratil k nam.. 🙂
@jenie123 hmm, tak to je trochu hnusne od neho. ☹ na to sa ja stazovat nemozem, to musim mojmu uznat. u nas som stazovatel ja 😅 ale tiez som z malou 24/7 a mama mi strazi, ked mam vela robot, ktore s malou neviem/ nemozem robit. minule som sa vybrala stretnut s kamoskou a ku kadernicke(po 2r!) a to sa mi z malou nastahoval do auta, ze aj oni idu, ze co budu doma ked prsi. az som revala poceste, co ma este v aute tak vytocil 😠 nabuduce viem co mam robit...

@znamia my sme malovali este pred porodom prizemie a na poschodi len spalnu, no to mas pravdu ze je okolo toho vela roboty len ked si na to zmyslim je mi zle 😝