Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ale prerabame, no mali sme sprchac a teraz budeme mat vanu a redukovali sme pocet umyvadiel na 1ks. a kvoli vsetkym tym dieram po bateriach sme museli a obit nejaky obklad a 'dotvorit' novy. ale vana sa snad uz bude dat zajtra pouzit, nutne potrebujem sprchu a nechce sami k nasim :(
@jenie123 mna taketo platanie nebavi. chcem zmenit dvierka na linke, ale nevieme sa nijako dohodnut. ale kedze ja tam travim najviac casu, mam posledne slovo. potrebujeme totiz vymenit pracovnu dosku, pretoze este je povodna a my sme museli poposuvat, povyberat skrinky a dali sme tam aj mycku aj pracku a teraz napriklad pracka nie je zakryta. a aj podlahu zmenit, lebo sme dali dvere do zahrady a teraz tam je na tom kuse, kde sa sekal mur len beton.
a piect budem vanilkove a kokosove rozky, mandlove suchariky a nejaky zakusok, aleto az tak 10 dni pred. teraz sa konecne pustim do toho vaku pre miu🙂
@jenie123 no konecne som tu som sa sem dnes nedostala.sme mali hroznu noc mala stale hore, mam pocit ze ju boli brucho nevie sa vykakat tlaci tak hlasno a ked sa vykaka jak kamen.tak som jej kupim espumisan a nutrolin alebo jak sa to vola 😉
ja uz mam pre vivi vse a konecne som dnes zohnala tu vlasatu babiku co som chcela z dracika a to auticko tak som happy 😀
@znamia no aj mi sme u mami mali sprchac a ja strasne zboznujem vanu tak som trvala na vane ked sme sa sem stahovali,muz ten vanu nechcel.to je relax sa tam tak natiahnut do vane jaaaj 😉
ahojte baby 😉
ja som za posledne dni sa sem ani nedostala. Dnes sme mali tu burzu, no nedopadla najlepsie bolo nas dost predavajucich, ale kupujuci nikde par ludi prislo 😒 Tu na dedine to asi nie dobry napad 😠 😠 som aj nasrata........
musim vas aj neskor docitat nech som v obraze 😝
ahojte kocky.. Tak ani ja som sa sem skor nedostala.. Dnes sme mali vela navstev a len pred chvilkou odisla posledna..
@basa23 nutrolin B sa to vola, ja ho mam, ale malej moc nechutil, asi je lepsia ta biogaia alebo ako sa to pise.. Skus jej dat, nieco co by ju prehnalo.. Teda zriedlo stolicu.. Takze ti mam uz malej nakupene.. Ta bude mat darcekov, tusim ste jej kupovali aj kocik.. Ja by som mala nieco zavat kupovat..
@angie267 to je skoda, ze burza nedopadla podla predstav.. Je to pravda, ze v meste by bolo asi viacej mamiciek.. Je to super akcia, hned by som na nu isla, keby ze bo,a tu v okoli..
dobre ranko @angie267 @basa23 @znamia akk ste spinkali.. My taka klasika 10 krat hore, len do 10 bola 5 krat hore a vstavali sme o 7:15..
@angie267 dnes ani neviem ci pojdeme kupat.. Vcera navecer nam Zubalikova pisala sms, ze sa nam posuva kupanie na 14 hodinu, doobeda je tam plavecka sutaz.. Len ten cas je o nicom.. O 1 aby som malu zobudila.. Ale uz sme minule neboli.. ☹
@jenie123 dobre ranko.malej ten nutrolin chuti 😉 neviem co jej dat minule som skusila aj tie slivky a nic.aj teraz rano kakala a zas take tvrde uvidim zajtra pojdem doktorke sa jej spytam ale neviem ci mi nieco poradi.aaa zas nebude mat toho tak vela.ten kocik, take auticko s ponikmi,vysielacky a ostatne dostala dopredu 😉 od mami,svokri a susedy este podostava tak to jej staci 😉 mi no no bola hore len 2 krat ako nestazujem sa.ale uz po hodke sa zobudila s placom asi stale ju boli to brusko.vstavala sme 5 min po vas 7 20 😀
dobre rano 😉
@jenie123 uz kaslat na to viac krat uz nebudeme takuto udalost organizovat 😠 Moja svagrinna isla kupat sa s malym nedostala ziadnu spravu zeby nemali ist....dufam, ze sa nubudu moct otocit a ist naspat...
@basa23 a tie slivky nepomahaju? na nasu to posobilo okamzite.....asi kazde dieta ine, uz mate teda dost darcekov
ja som akurat pre synovca kupila choditko a tot vse, ale uz pomaly asi budem musiet zacat kupovat,len zaco 😝
my sme spinkali v celku fajn a vstavali sme o 8smej. 😝
@jenie123 no isli zbytocne, chodia na 10 ale ani sms nic neprislo zeby sa neplavalo, bola nasrata aj volala Zub. ale nebrala jej to. Predala som asi 6 kuskov oblecka nic viac. Malu som teraz ulozila spinkat, zacalo jej chutit papat zledla plny tanier polievky sa vytesujem teraz 😅 😅 zehlit by som mala aj ja ale teraz ani za svet 😀
@jenie123 papa ale nechce neak kazdy den.dnes mi zbastila milacika tak uvidim, asi uz sa objedla jogurtov lebo iste obdobie mala kazdy den.no posledne dni spava dlhsie snad jej to vydrzi.ale spat chodi stale tak okolo pol 10.neviem sa bojim ze ak by aj sla skorej spat ze ekdy by vstavala.dnes mame jeden spanok som ju az ted uspala
@angie267 nie tie slivky nam nepomohli presne kazde dieta je ine na Nici to funguje na nas nie 😀 ja uz chvalabohu len svokrovcom a nasim a koniec ale to len neake drobnosti to najhalvnejsie a najdrahsie boli decka a tie mam vybavene 😀
@angie267 tak to je sila, mohla jej prist sms, takto sa zbytocne do Hodonina trepali.. My sme nakoniec plavat nesli.. Mala zaspala o pol 1 a za pol hodinky by som ju musela budit.. Trosku ma to mrzi, mohli radsej hodinu zrusit a o jednu nedelu kurz predlzit.. Super, ze Nici zacalo chutit, uz bolo nacase.. Nasej zacali chutit zemiaky, privarok, pyre mi doteraz vobec nechcela.. Zehlenie som nechala na pondelok, dnes si urobim volny den.. 🙂
@basa23 uz ani Stellka teraz nechce jogurty.. Musime si dat teraz pauzu.. Myslis, ze by sa zobudila skor? Sku je dat o pol hodinky skor a uvidis.. U nasej je to jedno kedy ide spat.. Minule isla spat o 9 a vstavala o pol 6.. A vcera zaspala o pol 8 a vstavala 7.. Len si musim davat pozor, aby nespala dlho naobed, ak sa mi zobudi o pol 4, nedostanem ju skoro do postele..
dobre ranko ako ste spali?mi zas ako posledne noci zobudi sa mi po hodinke co ide spat a place a place.musim jej dat opät mlieko aby spala.potom sa zobudi zas o hodku to uz jej mlieko nedam a potom vsavala o pol 7 dnes nepospala dlho 😒 dnes odchdzam nasim muz ide prerobit izbu nasu spalnu malej na decku vyhodime manzelsku a dame tam len valendu pre mna.zatial to budeme takto riesit bo stahovanie asi bude az po materskej ak nie neskor neak by nam to financne nevychdzalo ked sme to ratali.no co uz tak mame aspon zatial tento byt 😒
@jenie123
@angie267
@znamia
@basa23 dobre ranko.. My sme mali hroznu noc.., stale plakala, prehadzovala.. Dala som jej aj nurofen, ale nic nezabralo.. Vstavala pred 7.. Tak aj vy ste mali uplakanu noc.. ☹ ten jeden plat chyba.. Dolezite je, ze mate kde byvat a casom bude aj na vacsi..
Jeeee baby a mame dalsi ocny.. Takze este jeden nam chyba..
@jenie123
@basa23
ahoj, my mame za sebou vikend plny oslava a tak az teraz. vcera som sla spat uz 20.00, jednak som bola totalne ko a okrem toho nam aj vypadla elektrina. stromy su uz tak obrastene namrazou, ze ked na nich vcera zacala mrholit, tak sa ohynali az na zem. no a tak asi nejaky zlomilo na vedenie...
ale rychlo to opravili.
@jenie123 chudatko to tie ocaky to su svine musis vydrzat, mi ich uz mame chvalabohu za sebou ale je nachcipana ma sople tak preto sa mi v noci budi.ani jest moc nie uz sa pred par dnami rozbehla s jedlom a zas nie.nevadi ved ma dost na sebe od hladu neumre 😉
@znamia jeej to ste mali super vikend ja uz som dlho nebola na neakej oslave,by som prijala na neaku svadbu ist 😉 aach ja stale caka msneh a nic 😒
@basa23 oh, to nic specialne nebolo, oslava 2. narodiek - ma znicilo, pretoze som na nase dieta bola sama a tam bol prilis velky priestor, vela zaujimavosti, ludi a veci, ktore by mohla znicit resp. by mohli znicit ju. a ako moja kamoska, ma olavenkine, poznamenala, ze mat dieta ako nase, tak ju drbne 😅 a to ju pritom pozna velmi dobre 🙂 no a v nedelu sestrine narodky, to som jej este rano robila tiramisu, ale dosla hned zrana svokra a tak nebola az taka pohoda. esteze o 12tej vysmahla 🙂
@znamia jeee oslavy.. Aj my sme mali, ale meninove a buduci tyzden to pokracuje.., ani to vsetko nastihneme, vikend by mohol mat kludne 4 dni.. 🙂 Stellka je dost ziva a vsade musi byt.. Ked ju porovnam s ostatnymi detmi v jej veku, tak je velka neposeda, hned rozmysla co by vyparatila a co komu zoberie.. 🙂 cez leto sme boli na velkej oslave 60-tky stryka a bolo tam okolo 80 ludi.. Nasa tam bola bodom pozornosti, tancovala, skryvala sa pod stolom, stale chodila za muzikantami na podium..
@basa23 uz aj my mame od dnes opat sopliky.. Ved len pred tyzdnom sme sa ich zbavili..
@basa23
@jenie123
ach, mate to starosti s tymi chorobami ☹ skuste nieco taketo http://www.bioshop.sk/obchod/angina/echinacea-d... dobra na prevenciu, imunitu a aj liecbu v zaciatkoch. na mna to zaberalo super a tento sirup je od 6m. malej som este nedala, ona nebyva casto soplava, zatial si 3x z toho 2x kvoli zubom. my zbierame ine choroby, co s tymto nevyliecime 😒
dobre ranko kocky ako ste spali?mi docela ok a vstavala 7 15 joj dnes som mamu prehovorila nech mi urobi parene buchty mnaaam tesim sa 😉
@jenie123 ako stelka?nema tie sopliky ona zo zubkov asi ze?
@znamia dakujem vyskusam, elbo uz fakt ma ide picnut.jee ine choroby to mi je luto 😒
@angie267 haloo a ty kde sa tulas? 😀
dobre ranko baby..
@basa23 krasne ste spinkali, nech sa vam to drzi.. My opat katastrofa, ani neviem ci som spala pol hodinky v kuse.. Bola stale hore, prehadzovala sa, plakala, nemohla dychat, nosik mala uplne plny.. Tak ju to hnevalo.. Je to mozne, ze je to od zubkov, minuly tyzden ked mala sopliky, zubok jej vysiel.. Tak dufam, ze je to opat zo zubkov.. By ma to dost hnevalo, aby bola casto chora..
@znamia dakujem.. Uvidim ci to ma teraz zo zubkov a ked nie urcite vyskusam..
@angie267 nas akosi zanedbava 🙂🙂🙂
baby co dnes varite krpcom..? Vobec nemam inspiraciu..☹
@jenie123 mama dnes varila vivine kuracie so zeleninou a tarhonu ale dnes moc nechce ani to jest.predchvilou zaspala dedovi ked jej pustal gumi macka snad pospi dlho lebo mi tu u nich nespi pobede neak moc.joj to ste mali noc boze kedy sa vam uz polepsia tie noci.sand coskoro.ja ted malej vzdy dam nieco pod madrac nech ma take to nadvihnute aby sa jej lepsie dychalo
@basa23 ja som jej nakoniec vytiahla zasoby z mraziaku.. 🙂 teraz jej robim hraskovu polievku.. Som zvedava, ci jej bude chutit.. Mala mi spinka od 12, dnes vynimocne neprotestovala a za chvilku zaspala.. Bola u nas kamoska s malou, tak nam doobenie ubehlo.. Vobec sa mi nechcelo ist von, u nas dost fuka a je kosa..

@znamia ono, keby ste si to vsetko urobili hned, ani by vas to potom nebavilo.. My sme tiez prerabali postupne.. Na zaciatku sme museli urobit vela veci nez sme sa mohli nastahovat a ostatne islo postupne.. A je to super, ked si viete urobit vela veci svojpomocne.. Mam dost pomohol moj tatino a teraz ked sme robili kuchynu, uz sme si vsetko chystali a prerabali my.. Ono ta to aj viacej tesi, ked si urobis veci sama..