Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@znamia teraz som kukala dracik a maju to tam, len na nete je uvedene, ze je takmer vypredane.. Pojdem sa radsej popytat do obchodu.. 🙂 dakujem.. S navliekanim sa bojim, Stella je nervak a urcite by sa zlostila, keby sa nevedela trafit.. 🙂 v draciku som nasla dalsie dve hracky.. Tak asi pojdeme na nakup.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 gratulujem ocak vonku snad uz bude dobre mozno tie ocaky ju trapili.mi sme spali ok bola hore raz a vstavala 6 40.az ted som sa sem dostala sem od rana lietali.ja nevarim cez vikend chodime po rodinach tak tam ideme vsade na obed 😀
baby tento vikend maju aj v tescu zlavu na hracky od dnes zacala a trva do 11.12. maju 30% zlavy aj z tovar uz z lacnenych teda hraciek.mi sme kupili malej hriankovac do kuchynky a take iadiky kde je vajicko a tak vela je tam toho.
no som sa tesila zas dnes tlacila prdi bodku vykakaal a tolko tlacila.a davam jej vlakninu vsetko mozne
@basa23 o zlavach som uz pocula.. Chcem sa tam ist pozriet, ci nieco nezbadam zaujimaveho a ked tak skocime do dracika.. Vivi sa natrapi a ja som uz dufala, ze uz bude dobre..
dnes som sa objednala na sono prsnikov.. Uz som tam mala zavolat pred 2mesiacmi.. Akosi sa mi tam nechce ist.. Idem urobit poriadky a uvarim malej zemiakovy privarok.. 🙂 my budeme mat dnes pizzu.. 🙂
ahojte 🙂 o 12tej som dala malu spinkat a este nespi pocujem ako vyvadza, ale nejdem tam 😝 Dnes mi prisiel aj ten stan a vyzera to spuper uz sa tesim kedy ho rozbalime mamina bude mat vacsiu radost ako deti 😀 😀
@jenie123 aj ja gratulujem k zubku a dnes tiez nevarim pre malu mam polievku zo vcera mm cely den v robote az do noci a pre Simi mam zo vcera cinu a ja si dam aj rozok 😝
a uz tam asi musim ist lebo place o dusu 😠
@basa23 tiez som pozerala reklamu v telke na tie zlavy, bola som u nas v Tescu ale nic tam nemaju akurat som kupila hru Activity a Nici ten laptop.
@basa23 privarok aj ja mam rada, ale bude ho mat len mala.. 🙂 mam cesto este na pizzu, aj tu ma mala rada, ale tu bude mat az na veceru.. A z dracika som nasla toto:
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=... doma mame rucny a stales nim beha, tak nech ma aj svoj.. 🙂
este v tesku som videla, no neviem ako sa to vola, ale poskladas si trat a potom po nej pustas gulocky.. Tak asi aj to.. V sobotu ideme do Blavy, tak sa chcem pozriet aj tam, ci sa mi nieco nezapaci.. 🙂
@angie267 to sa na Nici ndpodoba, ze o jednej este nespinka.. Nasa zalomila o 11:45 a dala som ju na balkon, nech sa konecne dobre vyspinka.. Ja som tiez rozmyslala nad tym laptopom, ale on ma dost maly display, ze? Nasa ma uz dospelacky notebook, ale pokial jej tam nieco nebeha a nedeja sa nieco na obrazovke, tak ju to nebavi..
@jenie123 veru nepodoba, aj som ju musela ist uspavat, ale viem preco, kakanie nam to pokazilo, kedze doobeda nekakala tak ju to chytilo pri zaspavani, takze som ju zobrala von prebalit a potom som ju musela ist uspat. Teraz uz zalomila opicka jedna 🙂 No som zvedava ako ju bude bavit a ano ma to velmi malicky displej ale tak skor mi islo o to aby mohla tukat do tej klavesnice. Ten recept na to cesto by sa aj mne zislo 😝
@basa23 neviem znacku ale je to taky obyc. z Tesca teraz ho maju v akcii za 8,99 ja som kupila za 9,99 a aj ho reklamuju v telke. A tusim tie farby sedia s tym vasim.
@angie267 v draciku je pisane, ze je to pre deti od 2 rokov.. Uvidime, ci ju to bude bavit a ked nie, pohrame sa my.. 🙂 aj Stellka uz spinka.. Som ju dost znicila.. 🙂
@basa23 @angie267 cesto je strasne jednoduche.. Ale nepoviem vas presny pomer.. To neviem, vzdy to robim od oka.. 🙂 hladka muka, drozdie, voda, olivovy olej, sol, cukor.. Drozdie si rozpustim v teplej vode, pridam ho do muky, kde som dala trosku soli a cukru, pridam olej a vymiesim.. Necham vykysnut a hotovo.. Toto cesto mam od kuchara, co robi pizze.. Ak vam ostane, dajte si ho do chladnicky a urobte na druhy den.. Je fakt super.. 🙂
ahojte kocky.. My sme sa teraz vratili z BA.. Darceky pre malu nakupene.. 🙂 tak som rada.. Sme pochodili vianocne trhy.. Po prvom pohariku vareneho vinka som to citila v hlave.. 🙂
@basa23 vyskusaj, je naozaj super.. Ak by si chcela aj recept na pretlak, tak len napis.. 🙂 aj vy ste mali rozlietany den, tak tak byva pred Vianocami.. 🙂
ahojte 🙂@jenie123 vdaka za ten recept musim si to opisat a urcite vyskusam a aj na ten pretlak mozes napisat ako to robis ty. O tom alkohole ani nehovor aj ja som si dnes dala dva stample ale mala som to okamzite v hlave, no nic nemame trening 😀 Super ze uz mas nakupene darceky, co ste vsetko kupovali?
@basa23 no uvidime ako sa nasa bude s nim hrat, teraz som ju ulozila spinkat 🙂
Tiez som mala rozlietany den, ale nie nakupmi ale doobeda som doma upratovala Simonke detsku izbu co mi trvalo cele doobedie a poobede som utekala mamine pomahat s poriadkami, brat sa stahoval do noveho domceka, ktory byval u nich a mamine tam ostal dobry bordel.
@basa23 kupila som skoro vsetko, len rucny vysavac nemali, skusim ho tu u nas kuknut v draciku.. Este aj naradie sme jej kupili, takze moze vrtak, skrutkovat o dusu.. 🙂 ani nehovor, co bolo vsade ludi.. Plna ikea aj avion..
@angie267 teda tiez si mala cely den co robit.. A ako dopadla kuchyna u brata? Nam teraz odisla navsteva, vypila som 3 pohariky vinka a mozem ist rychlo spat, nez sa mala zobudi.. Kupili sme jej v draciku naradie, mr.potato, potom tu hru s kladivkom, nakupila som jej nejake oblecenie a v ikei pohariky, tanieriky a drahy pribalil bublifuk.. 🙂 este jej chcem zohnat rucny vysavac.. Inak bola som v 3 dracikoch a pytala som sa na mr.potato, lebo som ho tam nemohla zohnat a predavacky mi nevedeli poradit, ze to v zivote nepoculi a to som im podrobne opisovala ako vyzera a co sa s nim da robit a aj cenu.. 🙂 az v poslednom mi predavacka po pol hodine rozmyslania a hladania povie : to myslite ten zemiak? 🙂 som skoro odpadla.. 🙂 mohla som im to hned prelozit, urcite ho mali aj v tych predchadzajucich dracikoch.. 🙂
na pizzu kupujem paradajkove pyre, pridam sol, cukor, cesnak a viem pridat aj korenie na pizzu.. Ako ho robite vy? Mozno by mi chutilo viacej? 🙂
dobre ranko kocky no mi katastrofa noc mala sal spat o 21 15 o pol 11 taky plac a stale ze boli, boli no hrozne nieco.tak do 12 som k nej skakala ju ukludnovala potom som jej dala nuforen.a spala do 7 15 asi ju bolelo podla mna to brusko vcera stale len bobky.a ted kaka som zvedava co vykaka 😒 jeej sa tesim dnes sme kupili na burze sanky drevene ako stare nie su znicene nic klasicke take strasne pevne drevo sa tesim muz ich vybrusi nalakuje a jak nove.sak hruza ze 60 eur dreve sanky su nenormalny co pytaju.
@jenie123 ja som robievala taky klasicky kecup,cesnak.ale tento znie lepsie sa tesim ekd vyskusam
@angie267 jaaj vsetci aj tu u mna na okoli sa stahuju do domcekov aj ja chcem dom ☹
ahojte kocky.. tak manzel je chory, malu som nechala u maminy, aby to nedostala.. ☹ dnes sme boli kupat po dlhej dobe, uz som sa bala, aby mi tam mala neplakala.. ale nastastie neplakala a pekne sa potapala.. 🙂
@basa23 kolko vas vysli sanky? ja som kupila nove sanky na mimibazare za 40 eur aj s opierkou.. 60 by som za ne urcite nedala.. vivi asi boli brusko, vy sa s tym kakanim natrapite.. ☹ mala mi celkom dobre spinkala.. bola hore asi 3 krat a raz z toho hodinu buntosila, ale potom spala az do rana a vstavali sme o 7:30. len tak tak sme stihli plavanie.. 🙂
baby uz som asi prisla na to, preco mala tak nepokojne spinka.. alebo je to dalsia moznost.. ma asi vela miesta na spanie a preto nepokojne spinka.. v kociku sa ani nepohne, ked tam zaspi.. tak jej chceme kupit postel, nech si tam uz pekne zvyka spinkat.. 🙂
@jenie123 jeej muza mas chore no to si dobre urobila ze je mala u mami aby to nedostala.kupili sme ich za 10 eur aj s opierkou chcel 20 eur ale muz ze da 10 eur a predaj aj za 10 sa tesim 😉 nooo to moze byt, jej aj ja by som chcela postel jej uz dat ale ona by mi z nej usla a uz by nechcela spat tak ja musim este pockat.
ahojte 🙂 nasa spinkala celkom dobre az na to ze mm chrapal o dusu, uz som rozmyslala, ze mu nieco pojdem na to skusit kupit 😠 😠
@basa23 och chudatko male takto sa ti musi trapit s tym bruskom no snad sa uz pekne vykakala. Ano sanky su velmi draha zalezitost dobre si urobila s tym bazarom ja by som spravila tak isto, no nastastie my mame po Simonke tiez ich raz dostala na vianoce ale neviem co vtedy stali, len musim dokupit opierku lebo ta sa zlamala 😝
@jenie123 super ze ste boli plavat 😉 aj mi to chyba.......no a konecne citam ze noc bola celkom dobra a s tym miestom mas mozno pravdu a co postielka? Si dobre nakupila teda ja sa chysstam ze tento tyzden uz musim vsetko pokupit. Brat uz maju tu kuchynu nakoniec to dobre dopadlo a velmi je krasna..........uz tam prvu noc spali 🙂
@basa23 to je super cena, skoro zadarmo.. no nekup to.. 🙂 ja sa tiez tej postele bojim.. ked spinka na tej madracke, tak lezim pri nej a tak zaspinka.. ked bude mat svoju, tak tam sa jej uz hrabat nebudem.. a bude sa musiet naucit sama zaspavat.. co bude asi boj.. ale dufam, ze sa to nauci..
@angie267 aj manzel chrapal.. som sa musela prestahovat k malej.. 🙂 mala v postielke nechce byt.. strasny rev v nej robi.. ved uvidim, postel by sme jej aj tak kupili mozno neskor.. a teraz chcem zlanarit svokra na tu postielku, nemusia jej kupovat ziadne zbytocnosti a toto je super prakticky darcek.. no uvidim, co mi na to povie.. a dokonca som si vybrala postel, co neni ani draha, tak by mohol prispiet.. 🙂 chcela by som zatial takuto.. pokial sa mi nepritrafi nejaka ina .. 🙂 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S598... ja musim este sestre nieco kupit.. len neviem co este..
@angie267 ani mi nevrav uz neviem co snou robit, som rozmyslala ze jej skusim dat cipok to je aj na bolest vecer no uvidime.no sanky nejsu normalny co pytaju aj len za opierku okolo 12 eur a vyssie na hlavu 🙄
@jenie123 ale neboj nauci sa.jeeej jaka krasna postielka ta z ikei.no konecne uz spi som zvedava kolko v poslednej dobe spi hodku a pol a zpobudi sa so strasnym placom.jeej ted kukam tu s tym mackom aj ta je kraaasna dobry vkus 😀
@basa23 teraz som sa rozpravala s manzelom a asi jej dame vyrobit postielku.. ta firma co nam robila kuchynu, teraz nam vyrabaju jedalensky stol a asi im dame spravit aj postel.. tak musim pokukat nejake pekne, nech sa ukazu co dokazu.. 🙂 a ja som si myslela, ze uz to budete mat za sebou a vivi zacne pekne kakat.. nasla som ti lacnejsiu opierku, skus im napisat.. ja mam od nich sane a za opierku chcu 6 eur.. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12479291&tab=2
baby, ja som dnes dostala prvu mrchu po 2 rokoch.. ☹ teda vobec mi nechybala.. ☹
@jenie123 a tak ano uz odnich mate kuchynu je fakt pekna tak postiela bude jedna radost urobit 😉 no aj ja dnes kakala uz 3 krat ale vzdy par bobiek.no dnes zas spala hodku a pol a zobudila sa jak hodiny v poslednej dobe.dakujem ale tu opierku chce Angelika mi mame k sankam bola jak zadarmo 10 eur aj sanky aj opierka.och ani nevrav mne pred par dnami skoncila.jak bolo dobre bez nej 😀
@basa23 vidis, normalne som to prehliadla, kto tu opierku chcel.. 🙂 ona si to precita.. 🙂 mala je este stale u mami.. takze ani neviem ako spinkala.. bola strasne unavena na obed a od 11:45 mi s placom zaspala.. tak dufam, ze aspon 2 hodky potiahla.. ja teraz preberam jej vecicky a robim poriadky v jej izbe.. ake cislo nosi vivi?
@basa23 nosime 80 a len par veci co ma 86.. niektore veci ma aj 74.. Stellka je malinka.. dnes na kupani, ked sme boli v satni, vedla sedel jeden chlapec mal rok a bol skoro o hlavu vyssi.. 🙂 sme sa s jeho mamickou na tom smiali.. 🙂 musim malej este kupit na zimu nejake zateplene nohavice.. mas pre vivi aj teply overal? ja teraz rozmyslam, ze by som jej kupila.. ma len oteplovacky, ale asi by bolo dobre mat kombinezu v celku..

@jenie123 mne sa zda, ze som ho videla v draciku