icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
14. dec 2011

@jenie123 jeej to vyzera super som zvedava ci sa ti to podari fu neviem ci by som si ja trufla 😉 som jej kupila na skusku hami a v pohode ho ´pije ale ted som si dala susede kupit v rakusku aptamil to je u nas nutrilon tak uvidim ale myslim ze jej to uz bude jedno ona je za mliekom neaka salena 😀

jenie123
14. dec 2011

@basa23 super, ze ti UM chce.. Ale dolezite je, ze sa jej uz lepsie kaka.. Tak skusila som to a nic z toho.. Asi som to mala riedke a nakoniec ked to videl muz ako nicim tu bielkovu polevu, tak mi ju zobral a zjedol.. 🙂

znamia
14. dec 2011

@jenie123
@basa23
@angie267
ahojte, nooo my opat noci na piiip 😖 mala ma kasel a tak sa trapi, cez den skoro uplne ok, ale v noci ju to budi reve a reve... ☹ takze ja som ko, mam urobene cesto na vanilkove rozky a vobec sa mi nechce, ked si predstavim, ze budem kazdu chvilu na neviem ako dlho odskakovat ratovat si dieta... drahy este pracuje a tak nema kto zaskocit...

angie267
14. dec 2011

@basa23 je to taka neutichajuca pulzujuca bolest az ti je z toho zle aj na grc boli to vsade az mas pocit ze ti coskoro praskne a boli to aj cely den aj noc, taketo ja mam priznaky pani migreny 😠 😠 😠
@jenie123 ty si aka sikulka no ja sa priznam ze som este medovnicky nerobila vzdy ich podostavam ale raz ked budem velka ich spravim aj ja. Davas ich aj na stromcek ja som dala minuly rok a bolo to veeelmi pekne 🙂 No kym ja tento barak upracem tak k tebe sa uz isto nedostanem 😅 😅 😅

jenie123
14. dec 2011

@znamia chuda mia.. Prajem rychle uzdravenie, musi ju ten kasel hnevat.. presne takto isto sa citim aj ja.. Dnes som uplne mimo.. Unavena z nevyspania.. Nastastie si malu dnes zobrala svokra a ja som si lahla pred telku a nic nerobila.. Mala mi spinka a ja radsej pojdem spat, lebo o chvilku sa urcite zobudi..
@angie267 davam ich na stromcek.. Pred dvomi rokmi mi jedna davka skoro zhorela, tak som ich vyzdobila a su uzasne na stromcek.. Minuly rok este vydrzali, ale tento dam uz nove.. 🙂 davam aj ususene jablcka a rozmyslam, ze by som pridala aj pomaranc.. 🙂

angie267
14. dec 2011

@jenie123 je to velmi pekne dufam ze aj ja budem mat nejake, musim pozriet z minuleho roka ci sa nerozpadli. Jablcko a pomaranc je skvely napad 🙂 esteze ti malu svokra zoberie mas stastie, ta moja len tak si nikdy pre malu neprisla a ked potrebujem varovat musim mat na to riadny dovod alebo uz nieco ma vzdy 😠 😠

basa23
15. dec 2011

dobre ranko kocky no konecne som sa sem dostala.od rana varim.dnes som robila malej tekvicovu polievku som zvedava ci ju zje.dnes pride k nam mama operuju jej dnes ruku.
@znamia jaj ted sa vy zas trapite snad bude coskoro malinka zdrava 😉
@angie267 och tak ta migrena je dobra svina to teda nezavidim 😒
@jenie123 ha muz pazrut.tak si to nakoniec nerobila urobis na buduci rok 😉 dufam ze ste mali uz lepsiu noc

znamia
15. dec 2011

ja som taka nastvana!!! ze ani ten emoticon to nevystihuje...
kupila som nieco na anglickom ebay a ti nemecki debili mi to poslali do anglicka, aj ked dodacia adresa je uvedena ako moja slovenska. 2 tyzdne s nimi mailujem, konecne pisu, ze mi posielaju novy tovar, 10 dni uz cakam, tak som dnes pozrela na ich stopovaci link a tie hovada to znovu poslali do uk ku kamoske. a kedze je to nadrozmerne, normalnou postou mi to nemoze poslat a kurier je drahy a okrem toho ona chodi do prace a ma aj ine problemy nez moj tovar, ktory jej uz teraz zdvojene doma zavadzia.
no co mam robit?!!!! uz som im napisala,som zvedava ako to poriesia 😠
@basa23
@angie267
@jenie123
inak, dnesna noc bola dobra 🙂 novy sirup zabral a tesi ma, ze je tiez homeopaticky, tak jej neublizuje velmi...

jenie123
15. dec 2011

ahojte kocky..
@basa23 tak nech mamine operacia dobre dopadne.. Tekvicovu polievku som este nejedla a ani mala.. 🙂 ja som dnes robila fazulovu polievku.. A ja stale dojedam paradajkovu.. 🙂 noc sme mali lepsiu, uz tolko neplakala.. O 11 k nam dofrcala a potom bola zo 10 krat hore, ale nic strasneho to nebolo, len vstavala o 6, to ma skoro zabilo.. 🙂 uz o 9 sme behali po meste.. 🙂
@angie267 mamina so svokrou sa predbiehaju, ktora ju bude kedy mat a ktora ju bude mat castejsie.. Len kedy tak rozmyslali, ze miju zoberu ked potrebujem, nie ked im to vyhovuje.. Svokra stale niekde lieta a zavola na poslednu chvilu, ze si chce malu zobrat, to ma na nej strasne hneva.. Hlavne ked uz mam nejaky program, ak jej ju nedam, hned sa urazi a ohovara ma, ze jej ju nechcem poziciavat.. ☹
@znamia tak to je sila.. Ale je to ich chyba, mali by ti to poslat uz zadarmo na ich naklady.. Ved co nevidia dodaciu adresu..? Chcela si to k vianociam? To by ma naozaj nahnevalo.. Som zvedava, co ti napisu.. A co s tymi 2 balickami v anglicku? To ich ta tvoja kamoska bude musiet poslat naspat? Ved co ona s ty ma..

znamia
15. dec 2011

@jenie123 balilcky budu musiet pockat, kym si zase nenakupit v anglicku dost na dodavku a potom mi to kamoska posle vsetko spolu. robim tak stale 😉 ale chcela som to mat tu hotove na vianoce. neviem co zase odpisu 😖
a svokru mas tiez taku last minute ako ja. nasa 'starka' ma teraz navstevu, sesternicu, ktora je taky isty typ ako ona a furt sa navstevuju, tak 1 za 2mesiace, tak nam ani nevola. zase sa ozve, ze co robime, ze by prisla... ale urcite budeme zaneprazdneni, este kvoli mikulasovi (nevolala od vtedy a my sa hnevame 😠 )...

jenie123
15. dec 2011

@znamia to vam este od mikulasa nevolala..? To je babka.. A to som si uz aj myslela, ze vam vysvetlila, preco vas nezavolala na mikulasa.. Svokry su asi vsetky rovnake.. Uvidis, ze na vianoce sa ozve a bude dost prekvapena, preco sa hnevate.. 🙂 inak aj dedo, svokor sa neozve ako je rok dlhy.. Pokial nema niekto sviatok, tak ani nevie, ze ma vnuca.. ☹

basa23
15. dec 2011

@znamia jeeezis no tak to sa ti nedivim to by som bola aj ja nasrana kokso.snad to neak oni vyriesia co su sibnuty. 😠 😠 cooooo?to sa ti odvtedy neozvala,uzasna svokra 😒 ha ze last minute to som sa nasmiala 😀
@jenie123 nasa tiez buntosi skoro, aj dnes len hodku a tristvrte spala poobede uz skoncili trojhodinove spanky 😒 no polievka super mala zjedla este aj zajtra dostane namusim varit.mama ok ale straasne bolesti jak ustupili injekcie no cpo bude 3 m oddychovat 😀

jenie123
15. dec 2011

@basa23 aspon si mama oddychne.. 🙂 mala mi v poslednej dobe cez den spinka 3 hodinky (nesmjem to zakriknut 🙂 ) ale to bude asi tym, ze ju davam spinkat von.. 🙂 ale vecer ju uspavame hodinu.. Co stale vymysla a nevie sa ulozit.. Vacsinou zaspime skor my ako ona.. 🙂

znamia
15. dec 2011

@jenie123
@basa23
vy tu frajerujete s popoludnajsim spankom a mne mala spala 30 minut. od 12.45 bola hore a po kupani uz len revala a revala ☹ a to som dnes ani nic spravila, lebo len reve a drzi sa ma a na ruky a z ruk a tak bolo aj pospanku az kym sme nesli von a potom bolo fajn. az kym som neodspala o 5.30 na gauci! a to ja nedokazem zaspat na gauci a celkovo mam problem so zaspavanim, no ale uzsom to nedavala. asi to bola ulava, ze drahy dosiel domov 15 minut predtym 😅

basa23
16. dec 2011

dobre ranko holky ako ste spali?mi ok mala vstavala 6 45 ale mna taaak strasne boli hlava 😒 dnes mi konecne ranajkovala som jej dala vianocku som kukala jak puk ze to normalne zjedla 😀 co planujete na vikend?ja bude sobotu doma trcat muz robi 😒
@angie267
@znamia jeeej tak malo ti spala by ma asi piclo ja sa tak tesim ked uz ma ist spat ze konecne oddych.no ani nevrav ja zaspavam aj hodinu niekedy dlhsie a to som pritom unavena.
@jenie123 tak to mas super nasej uz skoncili 3 hodinove spanky uvidim dnes ako bude spat vcera tu bola mama mozno bola rozrusena.och dnes musim dozdobit medovniky tak sa mi nechce 😒

jenie123
16. dec 2011

ahojte kocky.. Teraz sme sa vratili z navstevy.. Boli sme na besede s kockou, co sme spolu lezali v porodnici.. Tak nam to doobedie ubehlo.. Mala mi zaspala este v aute, teraz som ju preniesla do kocika na balkon a nech si pospinka.. Mna musim poupratovat, vyzera to ju ako by nam tu vybuchol granat.. ☹ a chcem upiect este dvojfarebny keksik na vianoce.. No uvidim co postiham..
@basa23 krasne ste spinkali.. My opat nanic.. Do jednej spinkala ukazkovo, potom uz len plac a krik.. Tak sme jej dali mlieko, zobrala si rozok a zacala ho jest, tak ne iem ci bola hladna a potom uz akosi nevedela zaspat.. Stale len vymyslala az do rana, nad ranom zaspala a vstavali sme o pol 8..
@znamia len 30 minut? ☹ by ma porazilo.. Chudatko Mia, musi ju nieco trapit, este jej zubky nevysli? Ja cez den nedokazem zaspat a ked zzspim, je mi uplne nanic.. A ked idem v noci spat, tak sa len prevraciam a mrvim a cakam co sa mala zobudi.. Nie aby som si pospala.. ☹

basa23
16. dec 2011

@jenie123 mi sme boli dnes chvilu vonku ale fakt len chvilku u nas strasne fuka.ted mi konecne spi tak idem trochu oddychovat zajtra budem dozdobat medovniky dnes sa mi teda nechce neak tento rok ma to nebavi 😒 ach to ste mali teda noc,ale musite vydrzat snad sa to coskoro upravi a bude dobre

jenie123
16. dec 2011

@basa23 ja uz tomu akosi neverim, ze sa to niekedy zlepsi.. ☹ ale stale dufam.. 🙂 normalne mam kazdy vecer obavy co budeme mat opat za noc.. na Silvestra mame ist na chatu asi na tyzden, budu tam dalsie 2 deti, ktore spinkaju celu noc.. normalne sa toho bojim, ze ich nasa bude celu noc budit.. alebo bude Stellka spavat v kociku na verande.. snad sa zopakuje ten zazrak z pred roka a zobudi sa az rano o 5.. 🙂

jenie123
17. dec 2011

ahojte kocky @basa23 @znamia @angie267
tusim nemate cas sem chodi ako ja.. Vcera vecer som este napiekla keksiky a dnes sme ozdobili stromcek.. 🙂 malu mame u svokry a my si uzivame predviano ne upratovanie.. 🙂 ale zasa to neprehanam.. 🙂

znamia
17. dec 2011

@jenie123
ahoj, no casu velmi niet ☹
vcera som nestihla postarku tak som sla do mesta busom na poslednu chvilu a mia bola tak komplikovana, ze som v tom zhone zabudla vypnut ruru, kde sa susili keksy. tak sa susili 5h! ja uz som totalne mimo z toho orkanu, co mam na miesto dietata.
teraz som prave musela odbehnut upratat zeminu po tom, co mi stiahla brectan na zem.. ☹ proste moment. sa mi sem ani neoplati ist, takymto stylom... 😢

jenie123
17. dec 2011

@znamia tak to ti verim.. aj mala je hotovy hurikan.. asi budem musiet pri nej zacat prisnu vychovu.. teraz mi naschval zhodila linecke kolieska a cele ich rozmrvila.. tak isla teraz s placom spat.. ☹ keby som jej stale nehovorila, ze to nemoze.. a nepomohlo, tak dostala po ruke.. a ako skoncili keksy? boli uz cierne? asi hej.. mne sa to tiez stava.. teda, mam len pocit, ze som nieco nevypla a uz tolko krat som sa musela odniekial vratit, ze som nieco nechala na sporaku alebo v rure.. nastastie to je vzdy len pocit, ale nedalo by mi to, keby ze sa nepresvedcim..

basa23
17. dec 2011

@jenie123 jeeej ja az ted kukam ze tu neni co som rano pisala ja som tu rano pisala ale mi to tu neukazalo este som kukala ze kde ste vsetci 😒 ja som ted dopiekla linecke kolaciky mnaam 😀

jenie123
17. dec 2011

@basa23 aj mne sa to uz stalo, ze som sem nieco napisala a vobec sa to tu neukazalo alebo sa mi to tu napisalo hned 2 krat.. 🙂 ja som uz zalahla, pustila som si kosticky a idem spat 🙂 zajtra mame plavanie a potom ideme na chatu robit poriadky, aby bola na Silvestra nachystana.. 🙂 zajtra sem dojdem az na vecer..
baby inak, co planujete na Silvestra?

basa23
18. dec 2011

@jenie123 mi este neviem co na silvestra lebo ak bude snezit muz bude v praci ☹ to mate super ze idete na chatu len si to uzite pekne 😉 to je vasa chata a kde ju mate tam pri vas niekde?

angie267
18. dec 2011

ahojte babule 😉
@basa23
@jenie123
@znamia ani nemam cas na nic, nebola som tu uz par dni, stale nieco robim beham kade tade 😝 😝 uz sa tesim na vianoce ked budem mat klud. VCcera sme piekli, vzdy sa stretneme skoro vsetky zeny v rodine a spolocne pecieme no trvalo nam to pol dna 😕 ale napiekli sme linecke a mlynkove, medivnicky dnes kedze cesto musi stat 24hod a este chcem spravit tie grilasky este som ich nerobila tak neviem ako na to musim kuk nejaky recept alebo ked mate nieco overene dajte tip 😝 este budem zhanat cez tyzden darceky ja nemam pre Simi, aj babka mi dala peniaze, svagor mi dal aj mamina a staraj sa, kupuj a potom vsetko prines 😠 😠 😠 😠 jjaj ako to nenavidim 😠 😠
@jenie123 my budeme pravdepodobne doma na Silvestra 😖

angie267
18. dec 2011

@znamia tiez som niekedy z malej uz v koncoch, vsetko mi stahuje, nic nemoze byt na policke, stolicky uz ani nemozu byt pri stole, stolik umyvam snad 15 krat denne ovysavani a umyvani dlazky ani nehovorim niekedy mi to vyjde aj dva krat za den, stale je nieco rozliate domrvene.....v kuchyni hotova katastrofa vsetky sufliky vyrabuje, taktiez hrnce a priestor kde su muky, sol, cukor cestoviny zbieram po celom baraku, niekedy sa u nas ani neda prejst ked potrebujem nieco urobit ako napr. navarit musim ju nechat nech robi co chce, inak nemam sancu nieco spravit. A kuplelnu alebo zachod zabudnut zatvorit sa nesmie u nas stat, okamzite to vyuzije a do zachoda, vane nahadze vsetko co ma prave po ruke a este si poriadne v zachode vyumyva ruky az po lakte 😒

basa23
18. dec 2011

@angie267 ha to si ako zlachcia ze ti daju peniaze a ty nakup 😒 ja uz chcem vivine este taku jednu sadu leporel kniziek a mam pokoj uz vse pobalene a uz len cakat na vianoce.ja som vcera tiez piekla llinecke a uz klud uz nejdem nic piect staci.fuu grilasky to som este nerobila ale luubim ich 😀

angie267
18. dec 2011

@basa23 no oni vedia ako sa zbavit nakupu darcekov, je to tak u nas kazd rok, ale na druhej strane je to dobre, lebo oni by pokupili blbosti 😝 ja balim darceky na stedry den, mm ide s detmi na prechadzku a ja zatial pobalim 🙂 ja som ich tiez este nerobila tak chcem skusit tiez ich mam velmi rada vzdy ich vsade vyjedam 😝

jenie123
18. dec 2011

ahojte kocky, tak som konecne tu.. 🙂
@angie267 mnaaaaam grilazky, tie milujem a aj som ich robila.. pozriem sa na nejake recepty a poslem ti, ktory som robila.. tusim si aj ja spravim.. 🙂 ako opisujes ako ti Nici pomaha v domacnosti, to je skoro ako u nas.. vsade vsetko.. navsteva sa musi ohlasit minimalne hodinku dopredu, aby som to vsetko dala do poriadku.. 🙂 mas sice o starost viac, ked musis aj za ostatnych nakupit darcek, ale ako pises, kupis vec ktoru chces alebo vies, ze potrebujete a deti by ju chceli.. takze nedostanu ziadne blbosti.. 🙂
@basa23 chodievame na chatu na Staru Myjavu.. je to kusok od nas.. necelu hodinku od nas.. neni to nasa chata, ale dobrej kamosky svokrovcov.. chodievame tam 2 - 3 krat do roka.. mala sa tam naucila pekne spavat, ked zacala chodit, velmi sa tam zdokonalila na nerovnostiach a dufam, ze teraz sa tam nauci opat spat.. 🙂
jeeeeeeee baby a skoro som sa zabudla pochvalit.. 🙂 nasa noc.. mala vcera vecer zaspala o 20:30, prvy krat sa zobudila o 1, druhy krat sa zobudila az o 5 rano.. potom to sice vyzeralo, ze uz ma dospane.. hodinu vymyslala a chcela ist hore, ale nakoniec zaspala a museli sme ju zobudit o 7:45, isli sme na plavanie.. ale musim si zatukat, aby som to nezakrikla.. ale aspon takuto noc by som brala.. 🙂 🙂 🙂 dufam, ze jej vydrzi..

jenie123
18. dec 2011

@angie267 my to robievame takto.. ale teraz neviem, aky tuk tam davame.. ako som si citala tie recepty, tak v kazdom bol iny..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37540