icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
18. dec 2011

@jenie123 dakujem ti za recept urobim ich, len ten stuzeny tuk to je Cera tusim sa to tak vola......

jenie123
19. dec 2011

dobre ranko @angie267 @basa23 @znamia
ako ste spinkali.. My dnes opat lepsie.. Zobudila sa len raz o 1 a vstavala sice o pol 7, ale aj tak super, teraz sme rozmyslali s drahym cim to moze byt.. Pred 2 dnami sme malej zacali davat kravske mliecko z automatu.. Ze by to bolo tym? Uvidime.. Ale som rada, ze sa nam polepsilo..
@angie267 teraz som volala s mamou a do grilazkou davame palmarin.. 🙂

basa23
19. dec 2011

dobre ranko kocky
@angie267 a tak urcite radcej pokupis ty ked vies co si praju nech keby im mali kupovat neake blbosti.ja tiez si poviem co chcem ale oni to zhanaju babky 😀
@jenie123 jeeeeeeeeeeeej ani nevies ako sa strasen tesim ze mate konecne lepsie noci len nech vam to ostane.mi docela ok tuto noc bola hore o 12 potom o 6 chcela vstaval som jej dala caj a vstavala o 8 😉 tak to mate super ze mate taku moznost chodit na chatu.

jenie123
19. dec 2011

@basa23 dufam, ze nam to ostane.. len teraz mi zacala na riedko kakat.. to bude asi tym mlieckom.. tak teraz neviem ci pomohlo alebo uskodilo.. :(

znamia
19. dec 2011

@jenie123 som rada, ze lepsie spava. aj moja sa teraz v noci slusne sprava, keby nespavala, tak je do s 😉 tedreho da so mna troska
@angie267
ja neviem a vy, ale ja uz nevladzem... 😖 a to ma toho caka este tooolko vela. a to nijako extra neupratujem. pustila som sa do tepovania a nastastie s vysavacom, ale aj tak mi este ostava cele poschodie. tam su skoro vsade koberce 😠
no a vypekam o dusu... ale to je skor psychicky a casovo narocne s miinou pomocou 😅

basa23
20. dec 2011

dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi docela ok al uz o 6 15 hore och kazdy dne inak vstava 😒 vcera o 8 a dnes skok o 6 15 😠 . ozaj baby v hypernove sme boli vcera a maju - 50% hracky.kokso toolko super veci.aj tu audi co sme kupili vivi tak maju ted za 60 eur skoro ma piclo 😠 a mi sem dali pred 4 m 120 eur 😠 ale ju predavam nakolko nam zavadzia maly byt 😒 a vcera som neodolala som kupila vivi na vianoce taky zlty vysavac aj s ocami playskool znacka urcite viete ho mali v hypernove z 33 eur na 14,90 eur.no nekup to 😀 fakt ked mate hypernovu sup tam len neviem ci je to aj mimo alebo len v ba zlacnene ale fakt super take ceny 😉
@jenie123 dufam ze spinkate dalej krasne 😉
@znamia
@angie267

jenie123
20. dec 2011

dobre ranko..
@basa23 teda, dnes vivi tak skoro vstavala.. My sme spali tiez celkom fajn, i ked bola castejsie hore.. O 5 bola hore vyse hodinky.. Som myslela, ze uz nezaspi.. Ale nastastie zaspala a vstavali sme 7:30.. Super ceny, len my tu v okoli nemame ziadnu hypernovu.. ☹
@znamia ani ja nestiham.. Ale nerobim si z toho velku hlavu.. Co stihnem to bude a co nie, tak nic.. 🙂 vcera mala spala cez den 3 hodinky a tak som behala, upratovala, varila a zehlila, menila obliecky.. Len aby som co najviac postihala.. Ked je hore, vela toho nespravim.. ☹
dnes ideme do detskeho centra, pan primator sa buchol po kapse a kupil detom smykacku a nadrozmernu stavebnicu.. 🙂 dnes by som chcela pobalit darceky a vyumyvat kupelnu a zachod.. No uvidim, ci postiham.. A dnes mozem ooat zehlit.. ☹ ja to zehlenie tzk neznasam.. ☹

basa23
20. dec 2011

@jenie123 och to zehlenei ti nezavidim teda 😒 jej sa mate mi trcime doma bo manzel dnes cely den nieco vybavuje.ja uz som dnes dobalila konecne darceky a uz mam pokoj.nakoniec som muzovi kupila drogeriu a drahu formule som zvedava som vydrazila na aukcii ci sa mu bude pacit alebo ju preda 😒 aale uz pomaly sa vam zlepsuju noci uvidis uz bude super spinkat

angie267
20. dec 2011

caute baby 😉
@basa23
@jenie123
@znamia ja nic nestiham akosi, vcera som lietala po meste este, potom som straaasnu kopu pradla ozehlila, na co som normalne hrda, vecer som zaspala o 19.15 aj s malou ale tak spinkala super bola len raz hore a vstavala 6.30 😉
No Jani to sa velmi dobre cita, ze ste spinkali lepsie no keby jej to aspon vydrzalo takto, tesim sa z toho, ale len tak tisko aby som nic nezakrikla. Super starosta ked kupil veci pre deticky 😉
@basa23 dobre zlavy teda ten vysavac mame aj my ale u nas nema velky uspech, mozno neskor.
a ja idem dnes opat do mesta s mamou pomoct jej s vyberom darcekov 😝

angie267
20. dec 2011

vsimla som si ze znovu je ten konik akosi pomeneny 😝

jenie123
20. dec 2011

@basa23 my sme stale vonku.. doma by sme nevydrzali.. 🙂 musime ist raz doobeda a raz poobede.. mala si zoberie boty, bundu a uz caka pri dverach.. 🙂 ja som pobalila co sa dalo, musim kupit dalsi papier.. nevyslo mi 🙂 no super, manzel sa ti bude hrat.. aj moj by to bral.. 🙂

jenie123
20. dec 2011

@angie267 o kolkej ti mala vstava cez den, ked ti ide spinkat po 7 ? ja ju v poslednej dobe nedokazem uspat skor, zaspava okolo 9.. :(

basa23
20. dec 2011

@angie267 ty si teda pekne rozlietana 😉 no ja som svedava ci u nas bude mat uspech mala rada vysava normalnym vysavacom tak uvidime 😉
@jenie123 no ted mi malu zobral do tesca.mi farbil hlavu a zle mi zafarbil mi niekde este trci blond tak osm ho vyslal kupit som zvedava ci donese spravnu 😒 uz ma nebavila ta blond mi dlho teda ani nevydrzala.tak som si dala spät na hnedo

jenie123
20. dec 2011

@basa23 tebe farbi vlasy manžel? to je super.. aj ja by som chcela..🙂 ja si farbim sama.. tiež som presla z blond na tmavsiu, ale hnedu som ešte nemala.. my sme teraz prisli od kamosky s malou.. ich mala ma 2 roky a nechodi, ale je taka zlata a inteligentna.. a Stellka sa s ňou plazila.. no zlate boli..🙂 ich malej mi je ľúto, je to naozaj inteligentne dievčatko a od narodenia ma stále problemy a chodia stále po lekaroch.. :( by som im tak rada pomohla, no neda sa..:(

angie267
20. dec 2011

@basa23 to sa casto nepocuje ze chlap farbi svojej zene hlavu, ten moj by mi povedal ze ci mi nesibe 😀 ja mam tiez kupenu farbu zajtra ma dojde kamoska zafarbit, sama sa neviem a ja mam rada ked mi ju niekto farbi az zaspavam pri tom 😅 😅

angie267
20. dec 2011

@jenie123 cez den chodi po tej 12tej az pol 1 ako kedy stihame. Vecer nemam problem s uspavanim, teda aspon zatial a fungujeme stale tak , ze polozim do postielky zhasnem pusa na dobru noc zavrem dvere a idem prec, dufam, ze nam to tak ostane stale, tak isto to mame na obed. Ted uz spi tak pol hodku 😵
chuda ta mala tvojej kamosky, vdaka bohu ze mi mame zdrave deticky.

jenie123
20. dec 2011

@angie267 to mas super.. 🙂 mala tu teraz este okolo nas beha a vobec nevyzera, ze by mala ist spat.. no nic manzel sa chvilku natrapi, nez ju uspi.. ako si to malu naucila, ze ju polozis do postielky, das pusu a ides prec.. aj ja chceeeeeem.. 🙂 presne tak, vdaka, ze mame zdrave deticky.. pri nej ak si stazujem na nejake hluposti, najradsej som ticho.. lebo nase problemy oproti ich su malickosti..

znamia
20. dec 2011

@jenie123
@angie267
aha, konecne tu niekto ste🙂

angie267
20. dec 2011

@jenie123 ja ani neviem ako som ju to naucila ale tak do 8 mesiacov to nefungovalo a potom som to skusila a trva to tak dodnes ale ani neprotestovala vtedy a teraz uz ked ju zapinam do vaku uz ma plienocku na ockach a mna uz nevnima 😵 😵
presne ako pises nase problemy su len banalita......

angie267
20. dec 2011

@znamia veru sme 😉 ja uz sa sice chystam ist dole pozerat telku trosku pozerat, ale pridem asi aj neskor. A ako sa ma Mia? tusim bola chorucka....

znamia
20. dec 2011

@jenie123
@angie267
vcera som na dopoludnie poslala malu k mojej mame a hoci bola skvela, ze si ju babka nevedela vynachvalit. noc sme mali hroooznuuu 😖 sice zaspala standardne, ale okolo 23.00 sa zacala budit a budit a revat mamiiii a milk, a to jej vydrzalo celu noc s prestavkami. zaujimave ale je, ze mlieka sa ani vecer ani pocas noci ani nedotkla.
no tym padom som ja dnes ako mechom udreta a nic sami nechce...
boli sme sice u nasich a piekli sme, ale s miu sa to bars neda. a popoludni po hroznom reve spala 30min a s revom aj vstala, ze mamiiii ☹

znamia
20. dec 2011

@angie267 uz dnes ani nekaslala, len trosku zrana. dobre zabral sirupik 😀 vy ste zdrave?

jenie123
20. dec 2011

@angie267 to je super, ze sa tak sama nastavila.. Stellka zaspava s nami, niekedy skor niekedy neskor, ale co uz narobim.. ale mozno to po sviatkoch skusim.. i ked v postielke mi spinkat nebude..
@znamia chudatko Mia.. ju musi nieco trapit.. neboli ju nieco? ti verim, ze si unavena a nic sa ti nechce.. kasli na vsetko.. hlavne nech si v pohode.. len skoda, ze ti mala nespinka cez den dlhsie, ze by si si s nou pospala..

basa23
20. dec 2011

@jenie123 hej he j farbi moc nechce ale musi ma posluchat 😀 jeezis chudatko a ma neaku konkretnu diagnozu ze preco nechodi alebo stael zistuju.aach to mi je luto chuda dietatko ☹
@angie267 muz musi on by sa mi bal povedat ze nie 😀 poctivo mi aj utekal kupit este jednu farbu bo to posral 😀

jenie123
20. dec 2011

@basa23 tak to ho mas dobre vycviceneho.. 🙂 teraz som sa pytala manzela, medzi recou, ze ci by mi prefarbil vlasky a on, ze no skusil by to.. 🙂 tak mozno to pojde tak aj u nas.. 🙂 ja si inak kupujem tu penovu farbu, takze nepotrebujem nikoho na pomoc.. vies ona toho ma vela.. nemoze chodit, lebo ked sa narodila, mala klbiky v kolienkach pretocene, ma za sebou viacero operacii a ma nozky dost slabe.. vies ona toho ma viacej..

angie267
20. dec 2011

@znamia chudatko mala a tebe verim, ze si unavena a hlavne ked toho v noci vela nenaspis, mne staci cez den ked je Nici aktivna az moc a nie to v noci. Nasa je nastastie zdrava mali sme pred nedavnom sopliky ale hned to preslo.
@basa23 noooo dobre si ho vycvicila teda, to mne sa nepodari 😝
@jenie123 skus mozno sa nastavi aj tvoja, len Stelli je velmi temperamentna 😝

jenie123
21. dec 2011

dobre ranko @angie267 @basa23 @znamia ako ste spinkali? my celkom fajn.. bola par krat hore o 1 sa prestahovala k nam, ale vstavali sme o 8.. 🙂 to sa nam uz dlho nestalo..
@znamia dufam, ze Mia uz lepsie spinkala..
@angie267 myslim, ze u nas to tak jednoduche nebude.. ☹ ale za pokus nic nedame..
a jeeeee baby u nas sneziiiiiiiiiiiiiiiiii.. 🙂

basa23
21. dec 2011

dobre ranko
@jenie123 mi tiez docela dobre bola raz hore a potom o 6 uz chcela vstavat som jej dala caj a potihala do 7 ale to sa stale uz len metala.jeej krasna noc len tak dalej a pekne ste potiahli mi raz za mesiac tak spime ze do 8 😒 ja som tiez mala doted tu penovu ale nic moc moc ma nohurila neslo to dobre mi snou ja ma uz dost dlhe vlasy az po pol chrbta a tam nedociahnem 😀
@angie267 a co ty vies mozno by ta prekvapil a zafarbil by ti vlasy 😀
aj u nas sneziiiiiiii 😀

jenie123
21. dec 2011

@basa23 super noc.. 🙂 tak to hej, ty mas dlhe vlasy, ja nemam ani po ramena.. 🙂 mne sa to lahsie robi.. za chvilku sa chystame von.. som zvedava co povie na sneh Stella.. co sa dnes chystas varit?

basa23
21. dec 2011

@jenie123 no tak to hej tebe sa to lahsie farbi ale tebe idu super take kratke vlasy ale mne hruuuza 😒 aj mi sa chystame za takeu hodku a pol von.no to som aj ja zvedava jak sa vivi zatvari.asi to bude pre ne sok 😀 noo mi dnes mame volny den dnes si dame chlebik vo vajicku na obed.nemame na nic chut ani na mäso,cestoviny.tak sme sa zhodli na chcebiku vo vajci 😀