Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 hej aj ja si myslim ze z toho je taka zla.ja som kukala jak puk uz je cely vonku a ja som ho az ted objavila.lebo som jej zacala umyvat zuby ze si lahne lebo inak si ich poriadne neda umyt len cuca pastu.uz si rozmyslala o zubarke?bo som citala ze od 1 roka by deti mali ist.ale ja som to zatial neriesila.nevies nieco kedy kamosky zacali?
caute babule 😉
@basa23
@jenie123 vidim ze znova bude mat niekto nove zubky 🙂 nasej teraz mlcia ale ved nech aspon mame klud trosku. Nasa dnes vstavala o osmej rano, ale ona sa zobudi aj skorej ale ked vidi ze my spime tak lahne a pokracuje este ale to sa nesmiem ani len pohnut inak sa postavi a uz je hore 😝
Este sa neflakam nikde ale teraz mam problem sa dostat k PC ked Simi je doma aj mm, hraju rozne poc. hry a je stale obsadeny 😝 O tej zubarke som aj ja rozmyslala, teraz pojdem so Simi na prev. prehliadku a asi sa jej na to spytam.
@basa23 u zubarky sme uz boli asi pred par mesiacmi.. Presli sme k novej zubarke, tak sme k nej zobrali aj malu.. Pusu jej otvorit moc nechcela.. 🙂 teraz ked tam pojdeme, zoberieme ju opat, chcela ju zubarka vidiet.. Ale to zalezi asi od zubara.. Ten u ktoreho sme boli pred touto, hovoril, ze az bude mat 2 roky.. Tak si vyber.. Najlepsie je asi sa opytat..
@znamia dakujeme, podobne.. 🙂 super fotky a ako to Mia zvladla?
@angie267 to dobre poznam, obsadeny notebook, preto mame kazdy svoj.. 🙂 a este jeden nahradny.. 🙂 manzel potrebuje notebook dost pracovne a riesi zalezitosti hocikedy.. Tak aby sme sa nebili.. 🙂
my mame dnes upratovaci den.. Mala je u svokry.. A ja s manzelom sme sa vrhli do stahovania.. Zajtra ide mala k mojej mamine a ideme spravit poriadky a stahovacky v malej detskej.. Musim vyuzit manzelika zakial je doma.. 🙂
@jenie123 ja musim zajtra tiez uz dat prat, dva dni som neprala a uz mam plny kos na bielizen 😝 moj mm uz zajtra nastupuje do roboty. To mas fakt super ked malu ti zoberu aj na cely den a ty mozes upratovat 🙂
@basa23 aj nasa opica sa rada vyzlieka.
Baby aj vam sa tak deticky rozrozpravali? Nasa pekne povie uz vela, vela slov a dokonca zacina aj spajat 🙂 taka je pritom podarena.... 😅 😅
@angie267 jeeee, to je Nici sikulka.. Aj Stellka sa rozrecnila.. Ale neni toho vela.. Dufam, ze sa to co najskor upravi.. Stale ma tu svoju rec.. Ale aspon zacala pouzivat nove slovicka.. Nici musi byt strasne zlata.. 🙂 na kupani nam toho urcite vela narozprava.. 🙂 ani mi nehovor o prani a zehleni.. Vcera 3 pracky.. Dnes len jedna, ale len kvoli tomu, ze uz nemam kam vesat.. By sa mi zisla susicka.. A mam este asi 4 pracky oprat.. Len som zvedava, kto to vsetko ozehli.. ☹ drahy ide az 9 do roboty a to som 9 objednana na sono, takze pojde az na obed do roboty.. Potrebujem sa objednat este na diabetologiu.. Mala som tehotensku cukrovku a este som tam nebola, no mozem sa hanbit.. ☹ najhorsie je, ze tam stvrdnem cele doobedie.. ☹
@jenie123 jooj, mii sa totalne pacilo, najma cesta nadol. to len hopkala v nosici a spievala a kricala este a more. este ze nevie ako sa povie rychlejsie 😉
@angie267 @basa23
my sme sa pytali zubarky a povedala, ze do 2 rokov to netreba riesit, ze aj tak usta poriadne neotvoria.
my uz davno nosime dvojdielne pyza a pod to tielko bodo, alebo dlhe rukavy, ked mame doma zimu. mii nikdy nepasovala dlzka udov na overale, tak som to vzdala. uz ani spacak nedavam, ale o to horsie je to so zaspavanim. spacak bol taky akoby pavlov reflex na lah 🙂 ale teraz sa furt stavia a ze ide von z postielky.
a o prani mi ani nevravte ☹ nam po silvestri dosla voda v rezervari, kvoli naporu hosti v dedine a tak mi pradlo sice len 2 dni stalo, ale mam ho nekonecne.... ☹
@jenie123 hej aj ona ma overal aj ja som uz premyslala kukam na nete ze kde ake predavaju asi jej pojdem kupit dvojdielne.ma sice doma ale tei su este velke.akurat kukam taky krasny film na markize az smutny 😒
@angie267 ha to tusim vsetky decak sa vyzliekaju 😀 nasa tiez uz vela povie som to nedavno ratala bolo to cez 50 slov.ale spajat.take nic moc mama hama,tato pod.inak nie ale vela veci zopakuje teda slov co jej poviem
@znamia och vidim ze vy len vsetci perete u nas pere muz 😀 super tak az od 2 rokov tak to zatial nebudem riesit.ja tiez nedavam cpacak ani som nikdy nedavala len perinou ju zakryvam
@jenie123 strasne sa niekedy nasmejeme ked popletie napr. slovo jahoda povie hojada 😀 to ma tak teraz napadlo, dokonca co dostala ten detsky laptop tak pekne sa snazi opakovat slova co pocuje, je na zozranie.
Ja davam malej aj ponozky a aj do spacieho vaku aj na obed ju tak ukladam do neho, uz je to taky ritual pre nas hned ako ju upinam uz ocka zatvara 😵
@nela82 ahoj 🙂 taaak nasa sa pekne rozrozpravala, pekne beha uz, po schodoch ide ako vichor. Na nocnik nehrozi aj ked jednu dobu sa pekne chytala, ale to uz je davno prec. Vie v knizke pomenovat dost zvieratiek aj znazornit ako robia. Vypyta si cajik, spinkat, papat. A dochadzaju mi napady, skus sa nieco spytat ak chces vediet viac.
dobre ranko kocky no mi dnes hlasime zas prespatu noc spala od pol 10 do pol 7.ale zaujimave je ze mi nechcela vecer ua lepsie spala.a ked vecera spi zle hm nechapem 😒
@angie267 moj muz vie on prvy ju vedel ovladat nez ja 😀 ach ten nocnik ani nasa nechce na nom byt 😒
@nela82 no nasa co ja viem co take.skusim ti to neak popisat. ked chce knizku tak povie citat,cajik si vie vypytat,po schodoch tiez ale drzi sa zabradlia jednou rukou,ked snou si pozeram take reporela tak vie mi ukazat kto re je ake zvieratko, vie ako robi cica,havo,krava.vypytat papat tiez,aj ked uz chce spinkat,ked najde spinku hned to hadze do kosa aj mikrospinku to je po tatovi chorobny upratovac 😀 sama pekne uz papa.ale ako vravi angie kazde dieta je ine neboj to vsetko pride, kazde dieta je ine.nemusis si z toho robit hlavu,uvidis vsetko caosm bude robit
@jenie123
@basa23
@jenie123 dobre rano 🙂
@basa23 super noc ste teda mali, inak s tym papanim vecer to moze byt tak, ze ju to v noci tlaci. Ja sa jej tiez snazim davat papat skor okolo 18.30 len malokedy sa mi to podari kedze chodime k nasim a v tom case sa vraciame domov a kym sa rozhybeme tak papa aj 19.15, urcite na tom nieco bude.
ahojte kocky.. Tak mi hlasime noc hotova katastrofa.. Co znamena, ze sme boli dnes u doktorky a zajtra ideme na neurologiu.. ☹ ☹ svokra ma neustale s tym problem.. Ze mame vydrzat, ona sa zmeni.. Tak som bola na nu dost neprijemna.. Ved nech to vyskusa ona rok a pol sa budit 20 krat za noc.. A potom sa cuduje, ze som neprijemna a podrazdena.. ☹
@basa23 kraaaaaasna noc.. Tak nech Vam to uz ostane.. Moc Vam to prajem..
@angie267 krasne ti rozprava,nasa teda vobec.. Len teraz zacala rozpravat auto a tma.. Ale ona sa urcite rozrecni..
@nela82 nasa tiez beha po schodoch, co sa tyka rozpravania, vela toho narozprava, ale ma stale svoju rec, len malicko toho povie zrorumitelne..
@angie267 vivi papa o 6 veceru potom ked tak ma mandarinku a koniec nic ine nepapa.tak neviem chodi spat az o pol 10 dovtedy jej snad vytravi.no uvidim som zvedava dnes.
@jenie123 jeezis to mi je luto.som zvedava potom daj vediet co na neurologii.ale podla mna to bude ok aj tam ti povedia ze musite pockat 😒 ach ta svokra tie su najmudresie ked ich maju vzdy len chvilu a nie v noci 😠
@basa23 ja si myslim, ze jej predpise nejaky B vitamin.. Ved uvidime.. No jo svokra.. Vcera ked sme k nej prisli s malou, tak som jej hovorila, ze nechcem, aby jej davala cokoladky ani ziadne lentilky.. A hned ako sme odisli uz malej dala lentilky s tvrdenim, ze ved v lentilkach neni cokolada, je tam len kakao.. Ved je jedno, co v nich je, ked som jej to zakazala, tak jej to nemala co davat.. Zda sa mi, ze vsetko robi uplne naopak ako ja chcem.. Ona je zdravotna sestricka a ona vie vsetko najlepsie.. Som dostavala dnes rozum, ze mala malo papa a preto zle spinka.. A co jej to jedlo mam napchat do pusy, ked nechce.. Tak som na nu nahnevana.. ☹☹☹ vrrrrrr..
@jenie123 ach svokra ☹ moja tu prave sedi. uz je tu od 14.00... a pojde az ked ju drahy odvezie.
a co sa tyka cokolady, povedz, ze mala ma nejake vyrazky a ze doky povedala, ze moze mat nabeh na detsky exzem, ze je taky typ a coko je znamy spustac 😉 tak ako prevencia... moja vyhovorka a uplne funguje 🙂 zial, u nas je to aj pravda, ale coko jej to nespusta...

dobre ranko..
@basa23 ja som sa celkom dobre vyspala.. Drahy isiel v noci k malej, takze som o nich ani nevedela.. Ale aj tak som sa budila.. ☹ mala nam vstavala taka klasika 7:30.. Vivi sa asi boji, ze o vela pride, ked bude dlhsie spat.. 🙂 radsej si da budicek, aby co najviac veci postihala.. Tak to si ma teraz sklamala a ja som dufala, ze budeme mat aspon pol roka od zubkov pokoj.. A u Vivi uz zacali teraz.. Tak nech vam rychlo vybehnu aj tie ostatne a mate pokoj, urcite Vivi zubky trapia a preto je taka nervozna..