Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 tiez sa mi to zdalo cudne, ze by z medu.. Ale nic ine nejedla, len vypila to mliecko a isli sme.. Mozno jej nerobi cesta autom dobre.. Moja mamina tiez rozprava jednu prihodu z mojho detstva.. Kupala som sa so sestrou a ked sa vratila plavalo hovienko medzi nami.. 🙂 🙂 no v plavarni by to bolo.. Tusim dam malej nabuduce do vody plienku.. 🙂 🙂
@angie267 no 23 uz nosi mesiac, teraz uz 23/24 hladam... ☹ ale ona mala 17ku ked sa narodila 😅
a aby si sa bars nelutovala - moja sa mi vcera vecer vycikala do nasej postele. tak som este o 19tej menila pradlo. nechavam ju po tej 16tej ked uz sme len doma bez pleny a sice viem, ze hned cika, ked si vlezie do nasej postele, ale bola prilis rychla a ja som stihla len tricko pod nu podlozit co som odkladala a tak aspon len cvrkla. ze to neslo krizom cez deku pod plachtou 😠
@basa23 ja tiez neviem vysku, ale nosi uz 92. tak tych 86 iste ma 🙂
@jenie123 aj ja som bola vraj otrasny spac, ci cez den ci v noci. a dieta mam take iste ☹
baby co sa chystate zajtra varit..? Dnes sme mali kurca a ryzu a zajtra som chcela spravit hrachovu kasu, lenze ju ma zajtra manzel na obed.. Tak teraz neviem.. ☹ hodte inspiraciu.. 🙂
@jenie123 uvarim si zemiaky na platky, mrkvu a brokolicu, uprazim mlete maso a okorenim toskou c.korenia a papriky, vsetko osolim a poukladam v mise. zalejem syrovou omackou - besamelova biela - maslo+muka = kasa a zaliat 250ml zeleninoveho vyvaru s 250ml smotany, uvarit a odstavit a potom primiesat struhany syr (ja davam goudu alebo cheddar), podla chuti to pridavam. zapiect 30 minut. je to super super super! ak mas rada lasagne, bude ti aj toto chutit. aj mia to miluje 😀
ahojte kocky konecne som tu od rana mi nesiel net 😠 neviem co snim je poseldne dni.mi dnes noc 2 krat zobudenie a budik 6 45 no lepsie nez o 6 😉
@jenie123 mi sem dnes varili brokolicovu polievku, uz ju dlho mala nemala.jeej suepr ze uz s te mali lepsiu a to vstavanie zavidim ale nie nech sa len zlepsuju noci
@angie267 ha pokakala do vane tak to som este nezazila 😀 tak to je tak vysoka ako Vivi.som si myslela ze vivina je moc vysoka lebo svokra vravi ze je vysoka moc.
@znamia no tak to hej to ma tych 86 cm.mi tiez uz pomaly zaciname nosit 92 bo na vsetkom su ejj kratke rukavy sa mi zda dlha moc 😒
@basa23 krasnu noc ste mali.. Aj vstavanie sa vam polepsilo.. Teraz som sa snazila malu zmerat a vyslo mi 81cm.. Takze sme zatial najmensi.. ☹ aj u nas medzi detmi je najmensia.. Uz mladsie deticky ju prerastli.. Bude to nas krpec.. A to ja mam 173cm, takze mala niesom.. Asi to zdedila po svokre.. ☹
@znamia tak dnes som tie zemiaciky urobila.. Mnamka.. 🙂 Mala si dala len par lyziciek, uvidim co povie manzel.. 🙂
@jenie123 bud rada, ze nie je taka vysoka, lahsie je to s oblecenim. dnes som stiahla z pojdu kufor s chlapcenskymi vecami (ja som bola cely presvedcena, ze budem mat prveho chlapca a tak som zbierala chlapcenske veci, kym som zila v uk). a nasla om tam 2 vetrovky z gapu a nejakej inej amer. znacky, ze 3r velkost, no tak su jej na teraz a ta tenka mozno este do leta... ☹
v nedelu som objednala pre malu veci z uk za nejakych 80 libier. drahy nevie a ani mu nemozem povedat 😖 ale su take zlate tie veci a ja si nemyslim, ze 11 veci za cca 100e je tak moc, hlavne ked je v tom aj kabat na miernejsiu zimu (naaadherny). no mam teraz vycitky ☹
dobre ranko @angie267 @znamia @basa23 ako ste spinkali.. Tak my sme sa vratili do starych kolaji a ani vobec neviem ci som nieco spala.. Uz si davam kavicku, snad ma preberie.. 🙂 Dnes mala vstavala akosi skoro uz prec 7 buntosila..
@znamia s tymi vecami je to pravda.. Tuto jar a jesen nosila tie iste veci.. Letne veci som jej odlozila na buduce leto.. Urcite niektore este ponosi.. 🙂 tak to Mia je naozaj uz velka slecna, ked ti pomaly bude nosit veci na 3 roky.. 🙂 este, ze si tie veci pozrela, v 3 rokoch by vam uz boli male.. Ja som uz dlho nic neobjednala, ja som bola tiez taka maniacka.. 🙂 postarka k nam casto chodila.. Musim sa zacat kukat po jarnych veciach..
@jenie123 ranko, ach to mas fakt hrozne ☹ poznam ten pocit. este niekedy pred rokom, niekedy v januari ci februari, mala mala take obdobie, ze prerevala kazducku noc od 24.12. do 24.2. na den presne. a tu konkretnu noc, zase revala, ale my sme boli uz taki unaveni, ze o tej 2.30 som skonstatovala, booze zase reve, a v momente som zaspala a zobudila sa o hodinu, drahy tiez spal. to ma totalne prestrasilo, ze moje dieta hodinu reve a ja spim. trdlo bolo cele opuchnute od revu ale vzala som ju na ruky a do minuty ticho ☹
oblecko som vyberala 98 a ten kabat 104, nech ma aj na jesen aj na jar. 🙂
co budete dnes robit?
@znamia boze tiez si to nemala ruzove.. Nasa nastastie az tak neplace.. I ked ma niekedy noci co place a nevie prestat.. Ale to bolo asi zubkami.. Aspon dufam.. To ti verim, ze si hned zaspala.. Clovek ked to ma dlhodobo uz aj rezignuje a od unavy zaspi.. Tak to si velke cislo kupila.. Stellka ich bude nosit az asi o par rokov.. 🙂 my sme sa teraz vratili z detskeho centra.. Mala mi zaspala este v kociku, tak som ju len preniesla na balkon.. A ja by som mala zacat zehlit a chcem urobit cestovinovy salat.. Dostala som nan chut.. 🙂
ahojte babule konecne som tu zas nesiel net,nevie mco je to posledne dni.mi sme spali ok bola raz hore a vstavala o 6 45.ale uz o pol 6 chcela vstavat ale som jej povedala vivi spi este a zaspala 😀 ha baby uz som schudla 2 kg tesiiim este 3 😒 ale tie moej vecere ze grep 😒
@jenie123 ach to mi je luto zas ste mali zlu noc, nech uz sa vam konecne polepsi asi fakt to pride az po tych 2 rokoch.no ja uz nakupujem letne veci jar som neak preskocila 😀
@znamia ajaaj to ja musm muzovi vsetko oznamit ako on povoli vse ale musi o tom vediet.a to si potom pride domou postou?aj ja by som si chcela tak objednat nieco ale enviem anglicky tak moc nenacitam neviem ani vycitat ci posielaju an slovensko a co stoji postovne.
@angie267 a ty kde sa flakas????? 😀
@basa23 paradne ti to ide stym chudnutim🙂 aj ja by som mala, ale radsej nez nezrat by som sa chcela viac hybat, ale to s malou nie je bars mozne. teraz ani nema kde kocikovat, ked je sneh a uzsie cesty, lebo ludia jazdia ako blazni a ja sa zrazit nechcem dat.
objednavam a kupujem tak, ze si to poposielam ku kamoskam a potom pouzijem slovensku zasielkovu sluzbu z anglicka a to sa plati od kila, minimalne vsak cca 25e do 20kg. ale to je len tak orientacne 🙂 bud platim ja alebo ak to nejde zaplati kamoska a dam jej ked dojde na sk.
@jenie123 mia teraz zacala 92 nosit a kedze to bol zimny sale, tak som podla toho aj objednavala 🙂
aaa, 20 minut preslo, certica je hore ☹
caute holky 🙂 my sme mali noc vybornu, celu prespala bez zobudenie az rano 7.15 no super, ale za to mna priserne boli hlava 😠 boli sme dnes v materskom centre sa vyblaznit. Teraz som dovarila sosovicovu polievku, ryza + kur. pecienka na cibulke. Ide mna picnut stale z toho varenia uz ma nebyvi vymyslat.
@basa23 vcera som sa flakala skoro cely den 😅 a super ti to ide s tym chudnutim, aj ja chcem, len ja nemam na to 😠
@znamia super z Anglicka sa to oplati, pocula som o tom vela. Aj ja uz som vytiahla 92ku sice jej nam este trochen velka ale nosime uz nieco.
@jenie123 och boze s tym vasim spankom to je hrozne, druhe dieta ti bude dobre spavat, hovori sa to tak.
@basa23 skus si zavolat kvoli netu.. Ved to neni normalne, aby vam tak casto vypadaval.. Krasna noc a super, ze sa ti tak dari chudnut.. Len tak dalej.. 🙂
@znamia ja som dnes chcela ist cvicit.. Dnes sa baby chustaju na aerobic, uz som na nom strasne dlho nebola.. Ale akosi nemam energie nazvys.. ☹ jasne treba vyuzit vypredaje.. Ja som tak minulu zimu, kupovala na tuto.. 🙂
@angie267 super noc.. Dufam, ze sa aj my raz prespanej noci dockame., a bude to skor nez po 3 rokoch.. Vies, ze na to druhe dieta uz nemame energiu.. ☹ ☹ aj mna dnes boli hlava, uz som si dala doobeda tabletku, asi si budem musiet dat dalsiu.l ☹
@znamia aach v y mate sneh zavidim ja uz ani nedufam ze tento rok u nas bude 😒
@angie267 tak zas ste mali flakaci den vam sa zije 😀 ach ani nevrav ja uz neviem co varit 😒
@jenie123 budem musiet lebo mi to uz leze na nervy vzdy ked potrebujem nejde.nooo neviem dokedy vydrzim bo niekedy by som aj klince jedla 😀
ach baby mne sa ta opica tak rozjedla ze az.ja som z toho na nervy nechcem aby bola buclata vsetci sa jej budu posmievat.uz ted vsetci ze jaka je baculata 😠
@basa23 ani ja neviem co stale varit.. Zatra budem robit zemlovku.. 🙂 neboj Vivi to vybeha.. Bud rada, ze ti tak pekne papa., to ja musim malu pomaly nahanat.. Da si len 2 - 3 lyzicky a hotovo uz nechce.. Stale jej nieco vymyslam, aby jej chutilo, ale malokedy jej nieco zachuti, ze si da viacej.. Ale co sa tyka masa, tak to moze.. 🙂 len nemoze by na kocky ako sote.. 🙂
Caute citam ake mate katastrofalne noci...my sme tiez boli v noci hodku hore ale za to sme spali do 9:30 😀 ale tak zas my zaspavame vacsinou od 21:00:22:45 skôr nehrozi...v noci byvame parkrat hore ale lahne ku mne chyti ma za ucho a spime...usi ma riadne bolia ale tak relativne som zas vyspata... 😀 my uz nechceme spavat cez den...je to boj ked ho chcem uspat...ale musi spat...nech je pak pekne v skôlke nauceny...inak davate niektora krpca od septembra do skôlky alebo som len ja "krkavčia mater" čo ho tam chce dat...aspom na 4 hodky...
@matkaasebko moja pojde tiez do skolky, tak sa necit zle. ona je velmi spolocensky tvor a kolektiv bude pre nu len k dobremu. ale tie vecne skolkarske choroby mi robia starosti 🙂
dobre ranko holky mi noc dnes ok bola hore raz o pol 6 a to som jej zas povedala nech este haja a zaspala do 6 45.takze super 😀
@jenie123 no to dufam ze to vybeha, ale ona pritom neviem ci je vela, ona ma na ranajky rohlik polku malokedy zje väcsinou co je na vrchu,ale si da len kusok rohlika, potom ma mandarinku, na obed co uvarim asi tak 100 ml zje,potom mlieko, na olovrant jogurt, a vecer rohlik polku to väcsinou zje a pak mlieko ked zaspava, no a priebehu dna papa mandarinky to ona moze.ako nepapa podla mna vela ale asi to ma v genoch od muzovej strany 😒 ze sa vse nanu tak lepi.
@znamia fu a to davate do normalnej skolky alebo sukromnej?bo ja neviem ale tu v ba v normalnej beru az od 3 rokov 😒
@matkaasebko
@angie267 a ty uz si vyriesila das do skolky alebo kto ti bude mat malu ked budes v praci?
@znamia preto ho tam aj teraz davam pokial nejdem do roboty, aby ak ma byt chory bol teraz a nie ked uz budem v praci...ale tak ja dufam ze az tak strasne to zas niest nebude ...my uz teraz chodime 2x do tyzdna sa hravat s detmi a zatial sme ok...kazde dieta si tym prejde....a zas ich nemôzme od vsetkeho stranit... 🙂
@basa23 aj mne maly vela zje, my mame na den pol rozka, misku polievky, maso a prilohu, 3 x plnu flasku mlieka, asik 7 mandariniek 2 jablka a 1 pomaranc...neratam piskoty a bebekekse. Pokial su deti môzu jest, vybehaju...a ber to tak radsej nech sa ti napapa ako ti nema jest vôbec...a pokial tlaci do seba relativne zdrave veci tak je to ok...keby ti pojedla tolko cokolady alebo tak, tak vtedy je podla mna cas sa trapit....ale oni vsetko co teraz zjedia aj tak premenia na energiu a vybehaju...a to ze je trosku vacsia ?neva, aj nam vsecia hovoria ze vyzerame na dva roky.

@jenie123 myslim, ze z toho medu asi nie, ked je v poriadku asi jej nieco nesadlo....... ja si na to zdriemnutie najdem cas 😝 ja som pozerala ako puk, plna vana hraciek a ja pozeram co to medzi tym vsetkym plava 😀 normalne sa posrala 😀 no na tej plavarni by to bolo teda huste 😝