icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

matkaasebko
12. jan 2012

@basa23 do normalnej skôlky, u nas beru v kazdej skôlke od 2 r.ale deti musia byt bez plienky, max. tak na spanie, musia sa pytat, samy vediet papat, obliekat sa...ale tak vsetko beru s rezervou...

jenie123
12. jan 2012

ahojte kocky..
@basa23 super noc.. Ja by som sa opat opakovala, do pol noci sme spali a potom uz nic... Dnes ma nenormalne boli hlava, uz som si dala druhu tabletku a nic.. Este sme s malou stale v pyzame aj ona je dnes nejaka umrncana.. Tak mame dnes obe svoj den.. ☹ spolu sme navarili, poradky nerobime a na obed pojdeme spolu spat. 🙂
@matkaasebko u na tiez beru skor nez od 3 rokov, ale musia byt bez plienky, samostatne papat.. A neviem co este.. Ale vy uz ste odplienkovany, ze? Ak by sa mi podarila najst nejaka robotka asi by som tiez isla do roboty skor..

angie267
12. jan 2012

ahojte 🙂 nasa spala celkom dobre, ale uz druhy den vecer strajkuje nechce spat, tak na toto niesom zvyknuta, neviem co sa deje, ale nechcem povolovat lebo mame po samozaspavani 😒 😒
boli sme dnes na poradni, mala strasny rev, chodime na kardiologiu a musime sa skor objednat lebo vraj pocuje dost vyrazny ten selest, tak neviem cim to bolo tak vyrazne dost plakala pri vysetrovani tak mozno preto. A vazime presne 10kg a 86 cm. Teraz som dovarila aj na zajtra tak dufam sa to nezje 😝
@jenie123 jaj jaj ani sa ti necudujem, ze ta boli hlava, pdla mna je to sposobene tym spankom - nespankom, uz aby to vsetko skoncilo a uzivala si si aj prespate noci konecne.
@matkaasebko mate super skolku ked vam zoberu tak skoro deticky.

angie267
12. jan 2012

@basa23 dobre ti spala teda mala, uz aj hranicu vstavania posunula no superlen tak dalej. Podla mna neje Vivi vela a deticky v tomto veku to vybehaju, a kolko vazi?
Aj u nas je skolka az od 3 rokoch takze mozem na skolku zabudnut, ja to urobim tak, ze bud svokra ale to tak len na 30% a ked nie tak si najdem opatrovatelku. Este som to neriesila, ale pomaly by som uz aj mohla zacat, len ked si na to zmyslim je bleee.

matkaasebko
12. jan 2012

@jenie123 ked sme doma zavrety tak sme bez plienky ale vonku mame este plienku to zacneme riesit az ked bude teplejsie...bo jeho nenapadne vzdy sa vypytat...a kolkokrat mame aj doma den ze na to uplne zabuda...
@angie267 ja som myslela ze to tak ma kazda skôlka, bo u nas to tak je v kazdej...tak som to brala ako samozrejmost...v kazdej skôlke je takato mensia trieda kde je par tychto krpcov...tak ja len dufam ze nas vôbec aj zoberu...

znamia
12. jan 2012

@angie267 ved to nepapa az tak vela! nasa toho zje o trochu viac. ranajky toast s niecim, ovocie - za den tak kusok bananu, kusok jablka, alebo aj oba cele, asi 2 mandarinky, susene brusnice ci hrozienka, obed polievka a ak nejem ja spolu s nou, tak aj mne vyziera, druhe jedlo malokedy, olovrant maly jogurt, vecera rozne, v poslednom case veceria spolu s tatom varene, ked pride z prace, ale aj zase chlebik. a pomedzi to nejaky bebe platok, alebo trochu brumik, muesli tycinku, lizatko ak sme u babky, kukuricne gulicky a ine cerealie. zobe cely den, ak vidi cloveka jest tak uz krici nam-nam, ano posim si 🙂 daj a vsetko mozno len aby dosiahla co chce 😉
a skolky tu mame len statne, tak moc nemam na vyber... deti vezmu, len aby ju nemuseli nezavriet 😉

jenie123
13. jan 2012

dobre ranko kocky.. @znamia @angie267 @basa23
ako ste spinkali? Ja som sa dnes vynimocne vyspala.. Manzel isiel spat s malou do detskej.. Tak ma nechali vyspat.. Uz som to potrebovala.. 🙂 co dnes mate na plane robit?

basa23
13. jan 2012

dobre ranko kocky mi noc super mala vstavala prvykrat o pol 7 a odvtedy uz je hore ale super ze spala bez zobudenia.
@jenie123 super ze ti dovolili takto oddychnut.potrebujes to veru 😉 fuuu netusim este, niekde by som chcela skocit na trampolinu a tak uvidim co povie muz 😉 a vy co planujete?
@znamia tak aj tvoja pekne popapa 😉 ja jem vzdy ked mala spi lebo väcsinou jem co jej nechcem dat bravcove a tak 😉 no to aj mala vidi niekoho jest a hend papat,papat 😀 kolko ti mala vazi?
@angie267 no neje vela ale lepi sa to nanu 😉 som zvedava kolko bude mat v 2. rokoch.vazi 12 kg.ako od roka pribrala len neakych 700 g v pohode to priberala ked bola mensia za 2 tyzdne tolko 😀 teraz je nieco take ze ti stat dava neake peniaze ak si najdes opatrovanie dietata nie?
@matkaasebko no aj nam hovoria ze vyzerame starsie,hlavne na okolo malinke deticky a ze sem moc vysoky 😀

matkaasebko
13. jan 2012

@basa23 vidiis a my sme zas nizky...nas kopec deti prerastlo aj mladsich od nas...ale tak zas maly je oproti jeho sesternici ta bude mat v maji 4 r. a je iba o pol hlavy nizsi, a o 1 tazsi... 😀 a ona je stale chora a my relativne zdravy...takze ja si z toho nic nerobim hlavne ze sme zdravy...co ine nam treba...

angie267
13. jan 2012

baby caute 🙂 my sme vstavali o 6.30 v noci dva krat hore, takze ok 🙂 teraz uz spinka a ja mam veget, spravim akurat ryzu maso mame od vcera, povesam pradlo a oddych 😅
@basa23 super ste spali, na trampolinu? to je super a kam chodite? Ano stat ti prispeje ale musi to byt orig. opatrovatelka, ale ja si najdem skor nejaku pani na dochodku cca 300ecok mesacne zaplatim. 12kg to je norma podla mna, hlavne ze jej chuti a je zdrava.
@jenie123 no parada ze si sa konecne mohla vyspat, mas super mm ked ti ju zobral. Ja nemam dnes nic v plane akurat poobede skocim k nasim.

basa23
13. jan 2012

@matkaasebko ved to hlavne ze su zdrave.m uz sme si uzili nemocnicu sand uz bude len dobre 😉
@angie267 no ja som ted malu dala spat ide nam dalsia stolicka tak je zlaaa 😠 chodime do palacu tam v tom kutiku su trampoliny, alebo v avione hore nad hrackartstvom alltoys je trampolina dobra, ale tak som este nebola chodi tam suseda a ze je super to tam.mi chodime prevazne do palacu

angie267
13. jan 2012

@basa23 Vivi bude zasa zubana 🙂 nase zubky cucia nechce sa im von 😝 no super mate dobre moznosti sa ist zabavit s detmi tu na dedine nic nehrozi, ked chcem musim vypadnut do mesta.

jenie123
13. jan 2012

@basa23 tak ti tie noci prajem.. To je uzasne ako sa vivi polepsilo.. Raz sa toho dozijeme aj my.. 🙂 jeeeee trampolina je super.. Mala ju ma rada.. Len teraz tu nemame kam na nu ist.. Musime si pockat na leto..
@angie267 ja tiez nic dnes nerobim.. Nechce sa mi a opat ma boli hlava.. U nas je strasne pocasie, raz sa tu pusti snehova fujavica, potom zasvieti slnko.. Tusim prichadza april.. 🙂

angie267
13. jan 2012

@jenie123 ibalgin je dobry na bolest hlavy. Aj u nas je take premenlive pocasko a dost fuka silny vietor, boli sme doobeda kocikovat tak poobede uz len aftom k nasim a hned bude vecer.

jenie123
13. jan 2012

@angie267 uz som si dala.. Dufam, ze zaberie.. Vcera som si dala 2 a ani to nepomohlo a to si davam 400.. My sme boli doobeda v obchode, na poste a ked sme sa vracali domov, skoro nas aj s kocikom odfuklo.. Zacalo snezit, ale take ihlicky snehove.. My pojdeme poobede k malej krstnym.. Kupili domcek a ideme ho mrknut.. 🙂

angie267
13. jan 2012

@jenie123 mal by zabrat, nemas ty nahodou tiez migreny? dost casto ta boli hlava. My sme tiez boli na poste u nas este rano ked sme boli nefucalo zacalo az neskor. Pre malu domcek? super krsny 😉

jenie123
13. jan 2012

@angie267 ja som mavala migreny, ked som bola mala, to som bola asi 4 hospitalizovana v nemocke, nevedeli co mi je.. Odvtedy ma sem tam boli, ale vacsinou mi tabketka zaberie.. Len teraz ma uz boli asi tyzden a nic mi nezabera a mamina a jej otec tiez trpia migrenami.. Mame to asi v rodine.. Kupili dom.. Doteraz byvali u rodicov a strasne dlho sa im nedarilo dostat uver, kedze obaja robia v cechach.. Banky robili z toho velky problem.. Tak ho konecne dostali a musia ho este prerobit, ale maju nieco svoje.. Ale inak su to super krstny.. Na vianoce od nich mala dostala velku kuchynku.. 🙂

basa23
13. jan 2012

@angie267 no ja som cakala ze tie zuby nam pojdu neskor ze okolo 2.r lebo vsetci vraveli mi ze tie posledne zuby pojdu az enskor.nevadi nech uz su vonku nech uz mame pokoj.
@jenie123 a vsak leto je tu coby dup, ma nebavi toto pocasie keby bol aspon sneh ale nic hrozna tato zima 😠

jenie123
13. jan 2012

@basa23 strasne pocasie.. Ani sa mi von nechce ist.. ☹ ale leto by som si teraz dala.. 🙂

basa23
13. jan 2012

@jenie123 ani mi sme nakoniec neboli vsak koniec sveta bol u nas fukalo,snezilo,prsalo no hruza tak sme nakoniec ostali doma aj take dnes potoahla 2,5 hodky poobede a kym by sme sa niekam vybrali piatok v balve koneic sveta jak je vsetko ucpate 😠

znamia
13. jan 2012

@basa23
@jenie123
@angie267
helou 🙂
u nas bolo dnes celkom prijatelne, nefuka a aj slniecko posvietilo aj sniezik popadal 🙂 zimusna romantika...
zajtra ideme na turisticky prechod na lyziach aj s malou, ale tentokrat bude v cyklovoziku pripevnenom na lyze 😉 aspon na nu fucat nebude, ak to pocasie dojde aj k nam. a mozno aj kamoska dojde s jej malou a tak si buchty budu robit spolocnost. 😀
nabuduci tyzden si ideme pre steniatko 😀 ja uz sa taak tesim. mala husky v tom snehu, jooj to bude parada 🙂

basa23
13. jan 2012

@znamia jeeej to je krasny havo hasky takeho by som brala.vam sa tam hodi ked tam mate tolko snehu 😀 jeeej tak to budete mat super si to poriadne uzite 😉

angie267
13. jan 2012

@jenie123 no super ze sa im podaril ten uver a kupa domu.
@basa23 aspon budete mat pokoj so zubami, dobre potiahla obedny spanok, nasa dnes len hodku, opica taka bola vecer unavena isla o 19.30 😝
@znamia krasny havo to je, my mame Bernskeho salasnickeho v marci bude mat rok a je z neho hovado velke 😝 a straaasne robi zle po dvore az neuveritelne 😠

jenie123
13. jan 2012

@basa23 aj Stellka spala 2 a pol hodinky.. Dnes vynimocne, uz dlho tak nepotiahla..
@znamia super, tak budete mat zajtra vyletik.. A novy psik.. Super.. Naj nasa by nejakeho brala, u nasich mame jacka rusella a ten na malu neda dopustit.. Minule ked u nich spala, celu dobu jej spinkal pri nohach a ked chcel ist niekto k nej, tak zacal vrcat.. 🙂
@angie267 malej krstny maju bernkeho salasnickeho, aspon myslim.. Je to taky velky, chplaty a farba cierno-hnedo-biely..? A k nemu si teraz este kupili, to uz neviem ako sa vola, ale je to strasne velke hovado.. 🙂 🙂 ja by som tiez chcela nejakeho havosa, ale tuto v byte to nejde.. Bolo by mi ho luto.. Tuto v susedstve maju v 3- izbovom byte nemecku dogu.. Je krasna, velka, uzasna, ale do bytu asi nee.. Ale chcela by som nejake zvieratko pre malu.. Minule som videla v jednom podniku potkana, jedna kocka ho mala na ruke, tak sme si ho s malou hladkali.. No manzel zakazal.. Tak mame doma len tarantulu, ale s tou sa moc hrat neda.. 🙂

angie267
13. jan 2012

@jenie123 ano je presne taky aky opisujes, su to dobri psi ale nezbedni stale nieco vymyslaju 😝 v byte mat dogu ufff nechcela by som, ze tarantulu ja by som k vam ani nevkrocila asi, mam strasnu fobiu s chrobakov a toho potkana by som sa ja veru nedotkla, uz teraz mi zimomriavky behaju po chrbte len pri predstave 😕

jenie123
13. jan 2012

@angie267 ona je zatvorena.. Neboj.. Ja som asi na ine zvieratka ako pes a macka alebo skrecok.. Ja radsej hada, pavuka a potkana.. 🙂 len ani manzel neni nakloneny na moje zvieratka.. Chce labradora az sa raz prestahujeme na domcek.. Ja by som skor brala ciernu nemecku dogu.. 🙂 vobec mi ten ibalgin nepomohol, potom som si dala este voltaren, ale ani ten nezabral.. Uz som jak v lekarni.. Kaslem na tabletky.. Tak to vyzera, ze ma migrena dostihla.. ☹ asi to bude chciet sa vyspat a dufat, ze to prejde..

angie267
13. jan 2012

@jenie123 bleeee fuj a este aj had ajajajaaaj 😝 ja zostanem radsej pri havosoch, mackach 😉 nemecka doga je dobry vyber je to nadherny pes, labrador je taka klasika.
Uf nic to nezabralo? Vraj su dobre aj Algifenove kvapky, nastastie mne ibalgin skoro vzdy zaberie. Migrenu poznam a dobre.

jenie123
13. jan 2012

@angie267 vidis algifenove kvapky.. Tie mam, ale nechavam si ich na zapal mocovych ciest.. Este nez som otehotnela som mala stale zapale.. U urologa som bola stale.. A teraz nic (musim si zaklopat), akosi sa stratil tehotenstvom.. 🙂

angie267
13. jan 2012

@jenie123 no mozes tie vyskusat su dobre na migreny. Fuuu zapal to nastastie nepoznam, ale esteze ti to preslo.

jenie123
13. jan 2012

@angie267 mamina ma nejake cipky a este nejaky liek, zajtra mi da.. On ma take zachvaty, ze musi ist az na pohotovost.. Dostava injekcie a podobne.. Vobec jej to nezavidim..