Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@znamia tak aj mia je chora? Mala v noci mala 39,2, nurofenom klesla a rano mala opat 39,2.. Teraz ma okolo 38.. Takze to je uz lepsie..
@basa23 este ma teplotu, ale uz neni az tak vysoka.. Ale vobec to na nej nevidiet, ze by mala horucku.. Vymysla stale.. 🙂 co som si na nej dnes vsimla, ze neuveritelne slinta.. Normalne ma az body mokre.. 🙂 musim jej nejako kuknut do pusiny.. 🙂
@basa23 ja som tiez rada, ze vymysla.. Naposledy ked mala taku horucku, tak len lezala a spinkala.. Bola hotova, teraz veru by som jej nepovedala, ze jej nieco je.. Teda az na ten kasel a sopliky.. Uz mi spinka.. Dnes mi zaspala uz 19:30.. Cez den mi spala len hodinku a aj to behom nej bola 2 krat hore.. Tak uz bola unavena.. Ja na to slintanie nie som zvyknuta.. 🙂 este mi to nerobila.. 🙂 hotova potopa.. Ale zubky nikde nic, nema ani opuchnute.. Mozno sa uz tlacia.. uvidime.. 🙂
zajtra som chcela ist s malou k doktorke, no ta ma od stvrtka dovolenku, takze v utorok tam bude preplnena cakaren.. Sa mame na co tesit.. ☹ najhorsie je, ze takto nemozeme ist ani von.. Normalne mi uz doma sibe a to sme doma len jeden den.. ☹
dobre ranko 🙂
@basa23
@jenie123 ako ste spinkali? my fajn, este sme zaspali aj do skoly 😝
@jenie123 no pekne to si posedis teda v cakarni, ja som bola v poradni s tiez som cakala 1,5 hodiny som myslela ze ma tam picne, nasej dr. to strasne dlho trva...... To je strasne blbe ked nemozes ist s malou von, aspon do auta ju snad mozes dat a skocit aspon k mame, ci nie? To slintanie moze byt aj preto, ze nemoze dychat nosom, tak ma viac otvorenu pusinku a tym moze viac slintat,tteda aspon myslim.....neviem tak ma to napadlo. Veru k PC mam problem sa dostat stale obsadeny 😝 Vikendovali sme ako vzdy doma, cesta k nasim a tot vse, tak som mala chut niekam ist, aj ma napadlo sankovanie sa na Babu, len neviem ako to tam vyzera aj si trosku zalyzovat, ale nic nakoniec z toho nebolo, mozno buduci vikend.......
dobre ranko.. @basa23 @angie267 @znamia
normalne az nechapem, ale dnes sme sa vyspali celkom dobre, ani sa mi tomu nechce verit.. mala sa kazdu chvilku zo zaciatku budila, strasne kaslala, ale okolo 11 zaspala a zobudila sa okolo 3, tak sme sa aspon trosku vyspali.. o 4 to uz vyzeralo, ze uz nezaspi.. chcela sa hrat, ale nakoniec sme jej dali mliecko a ukecali a spinkala do 8:45.. 🙂 🙂 🙂 tak takto dlho este nespala a to isla spat o 19:30..
@angie267 nieco na tom slintani asi bude, dost casto dycha pusinou.. aj my by sme dnes zaspali do skoly, keby sme do nej chodili.. 🙂 lyzujes? ja na tie lyze moc niesom, ale sankovat by som sa hned isla.. 🙂 manzel ma lyze, malu chce tiez ucit lyzovat, uz len ja aby som sa do toho pustila..
dobre ranko mi sme tiez ok spali isla spat o 9 o 5 sa zobudial na caj a vstavala 7 30.takze super
@jenie123 och tak to tam budete mat potom plnu cakaren.tak to ste super spali nech len vam to ostane.
@angie267 ale mi nic dokopy sme boli u sestranici maju novy byt, a v nedelu som trcala doma lebo muz ma dennu a bez auta kde ked je take hnusne pocasie.
@znamia a mia ako uz jej je lepsie?
@jenie123
@basa23
@angie267
helou 🙂
mia uz dost v pohode. nejdem s nou k doki, nechcem aby este nieco dalsie chytila a ani nechcem aby dostala atb. ma kasel, ale odkasliava a tak jej davam bronchipret, ten nam poradila doki pred vianocami a velmi dobre zabral. dostava este propolis a snazim sa jej strimarom prefukovat nostek, ale to je revu, ze vacsin ide vsade dookola. horucka uz nebola a aj v noci spi fajn. 🙂
@jenie123 nie nelyzujem, pred par rokmi ano ale teraz nie, lyze ja nemam, ale mamina sestra ma nove a nevyuziva tak mam moznost. Rada by som trosku znova skusila ked mam moznost. Super konecne ste sa vyspali sa tesim s vami, keby vam to tak uz chcelo zostat, prajem vam to 🙂
@basa23 nooo je na case aby si zacala soferovat a budes nezavisla, co ty na to? 😉
@znamia no super ze uz je lepsie tesi ma to 🙂
a este baby co sa chystate zajtra varit? Dnes mame maso zo vcera, ale nic ma nenapada na zajtra 😝
@znamia tak to je super ze uz je lepsie,ked vam zabera bronchipret tak je dobre.mi sme ho tiez mavali a bol super.sa vyzdraviete aj bez atb
@angie267 ja som dnes uz varila tak mam este na zajtra.som robila kuracie prsia so sy rom a sunkou a poliate smotanou na varenie,take v trube sme to dlho nerobili a mnaaam 😀
@angie267 mi sme to robili straasne davno, ale chutne to je super.to klasika napanvici opeces a tak das piect na plech das prsia predtym kasika okorenis das na plech polejes tou smotanou an varenie ja som do nej dala este bambino mi lubime take syrove vela,das piect ale tu sunku a syr das az neskor tak po 15 minut bo by sa ten syr moc roztiekol.vyskusaj niekedy je to super
@znamia som rada, ze je Mii uz lepsie.. Ja asi skocim k doktorke, ten jej kasel sa mi nepaci., ☹ ale pojdem az neskor, dufam, ze tam potom uz vela chorych deticiek nebude..
@angie267 ja som bola 2 krat na lyziarskom kurze zo skoly a odvtedy som na lyziach nestala.. Ale mozno pluhom by som sa dostala z kopca.. 🙂 ja som dnes varila len pre malu bravcove sote so zeleninkou a ryzou a krpana si nedala ani lyzicku, teda ona v poslednej dobe nepapa nic.. ☹ ja som si dala spagety s bolonskou omackou a na veceru mame nachystane v chladnicke marinovane bravcove masko, to len na panvici opeciem s chlebom.. A. Vcera sme mali rybku so zemiakmi v supke nakrajane na hrubsie kolieska a na kazdom zemiaciku slaninka.. 🙂
baby dnes ma asi porazi.. Mala mi spala cez den len pol hodinky.. Ten kasel ju zobudil a uz nechcela zaspat.. A to som si chcela pozehlit a umyt zem..
neviete co je dobre na prechladnute svalstvo..? Strasne ma boli krk a sija, nemozem sa pomaly ani otocit.. ☹
@jenie123 dakujem za tipy na varenie 🙂 spagety aj mala ma strasne rada, no nevarim ich casto lebo okrem mna a malej ich nikto nechce jest, ja mam doma masovych jedakov 😝 ani moja jedlu veru vela neda opica jedna 😠 kolko vazi Stellka? Malo spinkala veru no do vecera jej bude dlho. Radsej k tej doki skoc. Neviem co by bolo na to svalstvo dobre, ale ta lapma infra ci ako sa to vola viem ze je na taketo veci dobra.
@angie267 je uz aj umrncana.. Do vecera asi zosediviem, uz aby prisiel manzel.. 🙂 ani manzel nema rad spagety.. 🙂 drahy nemal vobec rad cestoviny, jeho brat vyhral v jednej sutazi 100 kg cestovin ( vobec neviem ako sa ta relacia volala, vysielala ju tusim markiza a vilo rozboril s kvetkou horvatovou ju moderovali, jeden hrac isiel na dovcu a ten co prehral dostal 100 kg cestovin) a mavali cestoviny skoro kazdy den.. 🙂 tak ho na ne opat ucim, ale opatrne.. 🙂 vcera som Stellku vazila a ma 10kg.. Kolko ma Nici? Asi skocim k mamine, ona ma tusim tu lampu aj vankusik, co si zohrejem v mikrovlnke.. Aspon budem mat poobede o zabavu postarane.. 🙂
@angie267 ja som si myslela, ze sa to volalo nejako od cestovin.. 🙂 my si robievame lasagne alebo penne s omackou.. Aspon raz do tyzdna cestoviny musia byt.. Tak to vazia rovnako, len Stellus je mensia.. Manzel dosiel, len ma pohotovost, takze je stale za notebookom a na telefone.. Ale aspon mi priniesol vankusik.. Dufam, ze mi to pomoze..
baby, mala mi teraz uz zaspala.. bola uz taka unavena.. sa ani necudujem, ked cez den spala tak malicko.. plakala uz asi 2 hodinky.. a to mi uz zaspavala pred hodinkou, co som ju zobudila a este ju zabavala, teraz sa uz nedalo.. tak uvidim ako jej to dlho vydrzi.. dufam, ze sa teraz neprespi a o v noci mi da budicek, ze mami som hore.. chcem sa hrat.. 🙂
dobre ranko.. @angie267 @basa23 @znamia ako ste spinkali.. my celkom v pohode.. ale hore sme od 6.. co by sme aj chceli, ked isla tak skoro spat.. 🙂 my mame nasnezene, len skoda, ze si uzijeme sniezik len z okna.. ☹
@angie267 az som sa cudovala, ale potiahla ho az do rana.. ale aj tak sa mi kazdu polhodinku budila s placom.. potom som si ju zobrala k sebe do postele a spinkala celkom dobre.. vankusik pomohol, drahy ma natrel nejakou cinskou vetrovou mastickou a ulavilo sa mi.. a dnes aby mi nebolo luto, rano sa zobudim a boli ma hlava.. ☹
dnes nam vypinaju elektrinu na cele doobedie az o 2 by nam ju mali pustit.. ☹

@angie267 jeej len hodku ti spala,tak to pekne malo,zatial vivi este tak malo mi nespala, chvalabohu padne taky oddych odnej sand bude dlho spavat poobede 😀
@jenie123 aj vivina dens vynimocne spala zvykne tak 2 hodky alebo hodku a pol.jemine tarantula by som odpadla kebyze ju vidim 😒