icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
24. jan 2012

@jenie123 moja cumel nikdy nechcela osm jej davala prve 3 mesiace na noc som jej strkala si sice zobrala ale zachvilu ho vyplula ona nikdy nechce cumlik.jeej stellka ma cumlik no uz ju pomaly oducaj, lebo dopadne ako kamoska jej 5 rocna dcera mala nedavno cumel.ale dalsia kamoska oducili ze povedali ze stratili cumlik a bolo uz nechcela lebo sa stratil 😀
@angie267 och ani nevrav konecne spi celeee noci sa tesim.ooo ocaky nech ich mate coskoro vonku mala boal pri nich velmi zla.muz mal zo vcera rezne,ja spagety a mala prazenicu 😀

jenie123
24. jan 2012

@angie267 Stellka zaspava s 3.. Jeden v puse a v kazdej ruke musi drzat jeden.. V noci sa potom zabudi a ak nema v ruke, tak ho vsade hlada.. Tak som rozmyslala, ci sa aj preto tak casto nebudi.. Ze keby ho nemala, tak by ho nehladala.. 🙂 cez den jej ho tiez bravam.. Ja som teraz zacala robit morcacie sote s hraskom a kukuricou a k tomu ryzu.. 🙂 co mas na plane ty?

jenie123
24. jan 2012

@basa23 ved to.. Uz by som ju aj oducila, ale pocula som od kamosiek, ze jej ho mam este nechat.. Az jej vyjdu posledne stolicky.. Ze ho este potrebovat bude.. To je super, ze ho nemate.. Nasa sa nan naucila az v 3 a pol mesiaci, do tej doby nechcela a teraz ho ma namiesto maznacika.. Keby chcela aspon nejakeho plisaka.. 🙂 vivi ti papa prazenicu, super.. Nasa ju nechce, da si jednu lyzicku aj tu vypluje.. ☹

basa23
24. jan 2012

@jenie123 a tak este skus jej ju nechat je pravda dudlik ju ukludnuje pri zubkoch.ved este neni taka stara aby ho nemohla mat 😀 jeeej ta ju zboznuje s kecupom strasne 😉

jenie123
24. jan 2012

@basa23 ucitielka z materskej skolky mi hovorila, ze deti 15 krat odmietnu jednk jedlo, nech ho ochutnaju.. Takze, este par krat jej ju urobim a mozno si konecne da.. 🙂 minule mi mala jedla hranolky s kecupom.. 🙂 kecup jej viezol.. 🙂
co vam deti papaju na ranajky.. Mala ako si da mliecko, uz nic nechce.. A to ho vypije 120ml.. Jogurt mi teraz odmieta.. ☹ omasteny chlebik nechce.. Vzdy si da natierku extra ako na chlebiku.. Aj trojuholnikovy syr mi spapa len tak bez nicoho.. Strasne vymysla.. ☹

angie267
24. jan 2012

@basa23 vidis prazenicu som malej este neskusala dat, nemam to vo zvyku ani pre nas robit, no dobry tip vyskusam aj to. nasa ma tiez strasne rada kecup dokonca si ho pyta hovori tomu koča je zlata pri tom ona ho je dost casto.
@jenie123 ja som varila cinu s ryzou a mame aj na zajtra. Nici rano nema mliecko dostane hned ranajky, zvyknem jej dat chlebik s maslom, sunkou, alebo nejaku natierku a dnes mala sardinkovu natierku co som robila a straaasne jej chutilo. Zvyknem jej to nakrajat na male kusky na to dostane paradajku a vtedy sa napapa poriadne. Obcas dostane jogurt ale to moc nemusi, taktiez strasne zboznuje parky s kecupom a chlebom, vtedy je najspokojnejsie dieta 🙂

jenie123
24. jan 2012

@angie267 na parkoch ficime aj my.. 🙂 ake jej zvyknes kupovat? No ona keby nemala to mliecko, musela by jest nieco ine.. Vyskusam.. 🙂

angie267
24. jan 2012

@jenie123 kupujem kuracie parky. Ja som jej tiez davala aj rano to mliecko no potom nechcela ranajky alebo ich mala posunute aj po 10 hod. potom nechcela zas obed, cize vsetko bolo poposuvane. uz davnejsie rano ma normal ranajky obed + mliecko na spanok a vecer dostane tiez mliecko na spanok. Urcite je to z toho ze vypije mlieko a potom nic ine nechce. vyskusaj ho stopnut a uvidis.

jenie123
24. jan 2012

@angie267 vyskusam.. V poslednej dobe to je jedinne mliecko, ktore vypije.. Pred spankom nechce.. ☹ a po obednom spanku jej nedavam, lebo vtedy obeduje a nic by mi nespapala.. Mame to akosi poposuvane.. 🙂 ako robievas sardinkovu natierku? Ja mam vo zvyku robit len tuniakovu.. Tak by sa nejaka inspiracia hodila.. 🙂

angie267
24. jan 2012

uvidis za vyskusanie nic nedas 🙂 ja robim klas. sardinky v oleji, jedna tuba velkeho bambina, 4 lyzice masla to kolko das, cibulka najemno, horcica vsetko zmiesam a mnamka to je 😉 ja som zasa tuniakovu este nerobila.....

angie267
25. jan 2012

dobre ranko 🙂
@jenie123
@basa23 ako ste spali? My zasa asi 4 krat hore, precikana plienka, takze klasika.

jenie123
25. jan 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? ja to nechcem zakriknut, ale mala spala od 20 do 3:30 bez zobudenia.. 🙂 potom to uz bolo horsie, nemohla zaspat, tak sme sa skoro 2 hodinky jedovali, nakoniec zaspala a sme hore od 7..
@angie267 tak to moze byt mnamka.. teda, ja by som tam nedala cibulu.. tu nemusim.. 🙂 tuniakovu robim dost podobne.. tuniak v konzerve vo vlastnej stave zmiesam s natierkovym smotanovym maslom, pridam bambino, horcicu, sol a hotovo.. mnamka..

jenie123
25. jan 2012

@angie267 precikanu plienku tusim mate skoro kazdu noc.. Nici pije vela cajiku?

basa23
25. jan 2012

ahojte kocky mi sme spali ok celu noc a vstavala o pol 7 konecne so mtu dnes som sama s malou muz robi cely den.
@jenie123 jeej super ste mali noc snad to nebola zas len nahoda.moja papala zatial hranolky len raz nedavam jej take nakolko neni najchudia 😉 mi papame chlebik alebo rohlik s maslom a tvrdy syr nic ine nechce alebo s lekvarom.natierky a tak odmieta uz neviem co jej davat na ten chleba no a este sunku zje.ale aj dnes rano len z jedla z v rchu syr a uz enchcela.
@angie267 stale sa precikava to ti tolko vypije?a a ko Nici rucicka?mi ideme tiez na kramare pondelok som zabudla ideme do gastro a na kontrolu co sme boli v nemocnici ci musime este inhalovat alebo nie.som zvedava ako dopadneme

jenie123
25. jan 2012

@basa23 ved to, aby to nebola len nahoda.. tie vase uzasne noci.. krasne vivi spinka, uz nech vam to ostane.. tak dnes mate babsky den.. my tiez dnes manzela nechame doma.. je dost unaveny, v noci nemohol spat, tak ked pride z prace ideme k nasim na besedu.. dnes sa mi akosi nic nechce.. ☹ som lenivec lenivy.. 🙂

basa23
25. jan 2012

@jenie123 ani mne ja som dnes neaka cudna dokopy som dnes nic nerobila.mala cely den mrnci som sa nemohla ani odnej dostat.ani von nechcela ist ale musela bo som musela psa vyvencit.chvilu sme boli strasna zima je.ale dens mi dojdu kamosky zo zakladnej tak sa tesim aspon neaka zmena 😀

jenie123
25. jan 2012

@basa23 no super, tak budete mat o zabavu postarane.. my sme dnes boli v detskom centre a tiez bola viacej na mne ako by sa mala hrat.. asi maju svoje obdobie.. ake je to mat psika doma? ja by som si chcela pozicat na par dni od nasich.. mala ho ma strasne rada.. tak by sme mali o zabavu postarane..

basa23
25. jan 2012

@jenie123 a tak je to zabave, pokym ho nemas natrvalo 😉 nam to robi starosti kam ho dat ked niekde ideme.musime sa vzdy rychlo vratit lebo ho treba vyvencit, pozicanie dobre ale uz keby sme sa mali rozhodnut nechceme psa lebo je to fakt zataz ak ho nemas kde dat ked niekde ides.

jenie123
25. jan 2012

@basa23 je to starost.. Je to pravda, ze sa mu musis prisposobit a ked ides na dovcu, je to asi problem.. Ako ste to riesili minuly rok? Ja by som ho na byte nechcela, ale tak na chvilku, by to potesilo.. I ked mame jacka russela, takze by sme mali doma doooooost veselo.. 🙂

basa23
25. jan 2012

@jenie123 no mi mame mini yorka takze to sa da sa malej boji 😀 bol u kamarata ale ho stratili boli stanovat den bol nezvestny az na druhy den rano sa vratil.tak neviem ci by im ho muz dal zas 😒
ooooch baby slahne ma som si farbila vlasy a chytilo mi to na straaasne tmavo az cierne.aach a ze svetlo hneda 😠

znamia
25. jan 2012

cafte baby
@basa23
@jenie123
nejako sme sa rozlietali a az dnes mame prvy cely den doma straveny od svtrtku 🙂 bol to taky nejaky mokry den: 1x ocikana mama, 2x ocikana chodba stenatom, 1x rozliaty mamin caj po chodbe, lebo niekto chcel pripijat na zdravie, 1x na mokro mokro umyta kupelna akcnym dietatom, opravujem 3x ocikana, prave sa mia zobudila a kym som bola u nej tak stena ..., aaach, a 2x vyliata miska s vodou pre psa.
asi som aj na nieco zabudla. mam pocit, ze len upratujem a nic po mne nevidno. ale to je tak uz dlho, len teraz vsetko zdvihat a odkladat niekde hore, aby to stena nenaslo, uz aby zmizol sneh, ze pojde von. ale do vtedy bude take rozmaznane, ze tam ani nebude chciet byt ☹
dnes je u nas dobra fujavica a teraz navecer sa to este zhosuje.... jaaj, to budu zaveje a ten trulo, starosta, nam ani tu jedinu ulicu neda vypluhovat a tak to zacina byt 'zabavne' tu jazdit hore-dole kopcom. o kocikovani ani nebudem pisat... esteze mame 4x4 😅

jenie123
25. jan 2012

@basa23 tak to by som im ho uz asj nedala.. Ale aj taketo veci sa bohuzial deju a dolezite je, ze sa nasiel.. Jooooj, tak to ta musi hnevat.. Namiesto svetlej, tmava.. To by porazilo aj mna.. Ale aspon mas zmenu.. 🙂

jenie123
25. jan 2012

@znamia teda to si mala mokry den.. Nez sa havos nauci necikat v dome.. Teraz by mu bolo vonku zima.. To mate tolko snehu? My nemame ani vlocku.. ☹ vobec tu nevieme, co je sneh, len zima.. Uz aby bolo teplo.. 🙂

basa23
26. jan 2012

dobre ranko kocky aku ste mali noc?mi ok vstavala 6 40.
@jenie123 och no zmena len som taku az nechcela 😒 no co uz uz nebudem experimentovat za posledny rok som mala farieb na hlave az az sa vidim ze mam este vlasy 😒
@znamia no stratenaaa si tu teda pekne dlho nebola.jaj zavidim vam ten sneh tu ano chumacik strasen cudna zima u nas 😠
@angie267 dnes idete na kramare tak nech vsetko dopadne dobre,cakame info 😉

jenie123
26. jan 2012

dobre ranko..
@basa23 krasna nocka.. 🙂 aj my sme tak vstavali.. 🙂 ale v noci sme uz tak dobre nespali.. ale neni to az taka katastrofa.. 🙂 ja tiez takto vymyslam s farbami, este sa mi nepodarilo kupit tu istu farbu, raz som blondinka, raz hnedovlaska.. ale teda tmavu som este nemala.. volakedy som nosievala cervenu celu strednu skolu.. tak ta bola super.. 🙂 co dnes mate na plane?

angie267
26. jan 2012

ahojte 🙂 tak k dnesnej noci, bol to brutal snad 100x hore, lezu tie hnusne ocaky vrchne oba, jeden uz trci potvora 😠 boli sme na Kramaroch a pridali nam sadru tak chudatko ma co nosit o 15 dni kontrola, cela som bola aj ja od tej sadry 😝 idem nieco poupratovat lebo od rana som v prdeli 😝
@jenie123
@basa23
@znamia potom vas docitam 😉

basa23
26. jan 2012

@jenie123 aach kedy sa docitam ze Stellka prespala celu noc.snad uz sa dockate dobrych noci.ja som mala kedysi davno ciernu ale to uz je 6 rokov teraz taky nezvyk zas tmava no co uz s tou farbou uz nic nespravim 😒 mi dnes ideme svokrovcom na anvstevu.vzdy stvrtky chodime 😀 a vy co planujete?
@angie267 joooj tak to verim ocaky su svine nech to mate skoro za sebou.boze taka malinka rucicka co musi zataze nosit strasne.nech tych 15 dni prejde co najskor a nech vam to konecne daju dole.taku namahu vliect 😠

jenie123
26. jan 2012

@angie267 chudatko Nici, este aj ocaky ju trapia.. tak nech ich mate rychlo vonku.. a k tomu este aj sadru pridali.. no ma co nosit.. nech jej to rychlo zrastie, nech mate pokoj..
@basa23 ja uz toto povazujem za uspech.. ani neverim, ze sa dockame prespanej noci.. som rada, ze je to aspon takto, nez este horsie.. ja som si teraz konecne pozehlila, uz sa mi to tam kopilo a dnes ideme s malou na cvicenie.. uz sa tam tesim.. 🙂

angie267
26. jan 2012

@basa23 snad este par noci a bude dobre 🙂 no dufame, ze jej to daju o tych 15 dni dolu.

znamia
26. jan 2012

@angie267
@basa23
@jenie123
ahoj,
aj my mame po tyzdni dobreho spanku znovu zle noci ☹ vrti sa a poplackava, tlaci na mna. asi ju vezmem k doki, mozno sme nedoliecili to usko. a zase som, tam kde som bola... tym padom sa mi ani nic nechce.... a mam taaaku obrovsku chut na jablkovy kolac 😒
musim ist este dnes pripravit poschodie pre hosti, v sobotu pridu nejaki na 1 noc, ale zajtra ideme popoludni do popradu a ako poznam, tak prideme neskoro.
dnes este stale fuci, pred dverami zaveje a s malou von nemozem ist....