icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
21. jan 2012

ahojte baby 😒 este som vas dnes necitala, mali sme uraz Nici spadla z jedalenskej stilicky a zlomila si rucicku dvojita zlomenina ☹ neskor pridem ked mala zaspinka pridavam aj foto

weirdo
21. jan 2012

@angie267 - uz som Ti pisala na FB, skore uzdravenie. Chuda male. Neviem si predstavit, ako musela plackat a ako ste ju drzali pri RTG a sadrovani ☹

jenie123
21. jan 2012

@angie267 chudatko male.. ☹ ☹ ☹ to ju muselo strasne boliet.. Aj asi vela plakala.. Ako sa jej to podarilo?

jenie123
21. jan 2012

@angie267 prajeme rychle uzdravenie..

angie267
21. jan 2012

@weirdo
@jenie123 ani velmi neplackala, trosku doma, len sa stazovala ze boli rucicka, tak ja, ze zbehneme na pohotovost na Kramare nech ju pre istotu pozru. Nic nenasvedcovalo, ze to ma zlomene, v aute sa smiala, v cakarni behala po chodbach, vyliezala na stolicky. Dr. ze spravime rtg, pri rtg trosku poplakala ked zbadala tie stroje nad sebou, ale to som ju drzala ja, takze sa dalo. No ked mi dr. oznamila, ze dvojita zlomenina, krvi by sa mi nikto nedorezal, normalne sa mi podlomili kolena od strachu. A sadrovanie v pohode, super bola dr. aj sestricka jej ukazovali rozne hracky, mali pomalovane steny tak si ani nevsimla, ze jej nieco robia. Teraz uz spinka, dufam, ze ju to nebude velmi boliet dala som jej pre istotu aj Nurofen.

znamia
21. jan 2012

@angie267 ooh malinka moja, tak nech sa jej to rychlo a najma spravne zrastie! tolko stresu, ja stale trpnem odkial mia padne, lebo len na nabytok sa stvera...
@basa23
@jenie123
tu je nas dnesny vylet na bezkach. este rano o 8am bolo -12 a ta sme sa nevedeli rozhodnut, ci pojdeme, ale napokon sme vyrazili o 11.15. a bolo super! 😀 havo ani chodit nechcel, ked prisla na to, ako fajne sa vozi. ze vycikat a potom kvikot, ze ona ide spat dnu do vozika 😀 a ze sibirak 😉

jenie123
21. jan 2012

@angie267 este, ze si isla na tie kramare.. Vidis, ja neviem ci by ma to napadlo skocit na pohotovost, ked by som na tej rucicke nic nevidela a mala by bola v pohode.. Ale super, ze si isla.. Krasnu nocku vam prajem a nech to Nici neboli..
@znamia jeeeeee uzasny vyletik.. Mala s havinom je tam strasne zlata.. 🙂 aj ti tam chce sediet? Nevymysla?

angie267
22. jan 2012

ahojte 🙂
@jenie123 tiez som sa cudovala, ze som tak konala hned, ale akoby mi nieco rozpravalo, ze chod.
Noc sme mali super Nici spinkala dobre a vy ste ako spali?
@znamia dakujeme 🙂 jeziiiis aky super vylet, tu o takom niecom mozeme len snivat, a mala je aka podarena s tym havinom v tom voziku, no parada. Vsimla som si ze mame rovnaky fusak aj znacku aj farbu 😉

jenie123
22. jan 2012

ahojte kocky..
@angie267 super, ze aj so zlomenou rukou ti pekne spinkala.. Nevadi jej ta sadra? Clovek ma asi v takychto veciach tusenie a kona spravne.. 🙂 ako by to tusil.. Co mate dnes v plane?

basa23
22. jan 2012

@jenie123 mnaaam dala by som si kolac ale musim odolat 😀 noo to neni zly napad ju dat svokre na noc by som chcela vediet co by potom povedala ake je to nevyspat sa skoro kazdy den.musis to zrealizovat.aku ste mali dnes noc?

basa23
22. jan 2012

@angie267 jeezis chudatko male,jaka je krasnucka vlasata.ale je to bojovnicka bude dobre pekne ti vydrzala aj sadrovanie.chudatko mi je to luto skore uzdravenie.
@znamia jeeej krasne fotecky zlatunky su jak tam sedia.aj ja chcem takeho hava.jemine dobra kosa mi tu mame normalne 6 stupnov na hlavu postavene 😒

jenie123
22. jan 2012

@basa23 spinkala celkom fajn, do 23 nas nechala kukat telku.. Pustili sme si avatara a pol hodinky po skonceni skoncila ona medzi nami.. 🙂 bolapar krat v noci hore, ale inak sme sa celkom vyspali.. Bude mat moznost s nou spat.. 3.3. Ideme svokrovi na 50-tku a idu aj nasi, takze mala musi ist k svokre.. Ale dost nanic to svokor vymyslel.. Oslava je v bare a tam sa fajci, takze mala tam nemoze ist ani na chvilku.. ☹ skoda.. Mohla si to uzit aj mala..

basa23
22. jan 2012

@jenie123 a tak super ze spala dobre.jej avatar to som este nevidela sme to mali na dvd a muz to pozical a dotycny to nevratil lebo ho nevie najst 😠 och tak to teda vymyslel zle to by ma stvalo 😠 aspon nachvilku keby tam mohla ist ale ked sa tam fajci 😒

jenie123
22. jan 2012

@basa23 mohol to spravit niekde inde.. Musim mu dohovorit.. 🙂 avatar som videla 2 krat v kine a teraz prvy krat v telke.. 🙂 tak nech vam dotycny kupi nove.. Tak to by ma nahnevalo, kedy som pozicala dvd-cko ktore som este nevidela a este by mi ho stratili..

angie267
22. jan 2012

@jenie123 super teda ze ste sa vyspali len tak dalej 🙂 my sme dnes boli u nasich mamina ma dnes narodky tak sme boli gratulovat. Ja som Avatar este nevidela.
@basa23 dakujeme 🙂 uz je dobre a Nici to dobre znasa, tak som rada, hlavne aby sa jej to krasne zrastlo, aby neboli nejake problemy. Uz som mala aj hnusne sny ze jej to museli lamat a vselico zle.... ☹

jenie123
22. jan 2012

@angie267 ani na to nemysli.. vsetko sa pekne zrastie, uvidis.. Som rada, ze to Nici tak uzasne berie.. Kukni si ho, mne sa to pacilo.. I ked lepsie to je na velkom platne..

jenie123
23. jan 2012

dobre ranko baby..@angie267 @basa23 @znamia ako ste spinkali? vcera som dala malej medunkovy sirup, mal by jej pomoct k pokojnejsiemu spanku.. a tak na pol zabral.. do pol 3 spinkala vo svojej izbe a celkom dobre.. boli sme u nej len 2 krat.. potom isla k nam do spalne a to sa vrtila a tocila a mrcala az do rana.. ale tak ked to zoberiem mame maly uspech..

basa23
23. jan 2012

dobre ranko holky.mi sme spali super prvykrat hore 6 40 potom uz nespala ale super.ide spat o 9 a prepsi celu noc konecneeeeeeee 😀
@jenie123 jeej to je super t oste pekne spinkali.noo ten dotycny je muzov bratranec a bez prace od neho nieco dostat hm no coment 😒
@angie267 aaale neblazni bude dobre uvidis nemysli nato najhorsie ona je malinka uvidis dobre sa jej zrastie rucicka.
@znamia halooooooo 😀

jenie123
23. jan 2012

@basa23 uzasna noc.. moc vam to prajem.. 🙂 tak v rodine je to tazsie.. ale aj tak.. ja keby som niekomu nieco stratila, tak by som to chcela vratit alebo aspon sa snazit to najst..
co budete dnes varit?

angie267
23. jan 2012

dobre rano 😉 my sme spinkali az na par zobudeni dobre vstavala ale o 6 zobudilo ju, ze bola zasa cela precikana 😒 vcera sme zvladli aj prve kupanie so sadrou a super, mm drzal malej rucicku a ja som ju okupala, len sa chcela hrajkat ako vzdy..... 😒
@jenie123 no uz sa to pomaly lepsi a onedlho prespi celu noc, tesim sa s vami aj takkym malym uspechom, ale je to o krok vpred co je uzasne 😉 ja dnes nevarim mame zo vcera 🙂
@basa23 no parada ze uplne prespata noc, super len tak dalej 😉 a dakujem vam baby za povzbudenia uz verim aj ja, ze bude vsetko ok 🙂

basa23
23. jan 2012

@jenie123 no ved to no ale co uz budem si musiet ten film stiahnut.dnes sme mali kazdy svoj obed muz rezne a salat,si sam robil ha 😀 ja slize so smotanou,a vivi kuracie so zeleninou a zemiaky.a vy co dobreho ste varili?
@angie267 no chudatko sa chcela clapkat.musi si chvilku pockat opicka mala.kolko bude mat tu sadru?netusim som nic nemala zloemne este

angie267
23. jan 2012

@basa23 no to bude musiet si pockat cca 4 tyzdne podla toho ako sa to bude zrastat, dufam, ze to nepotrva tolko, v stvrtok ideme na kramare pridaju jej sadru a povedia kedy na kontrolu som zvedava co povedia. Mnam tie slize by som si dala, my sme mali ich v sobotu aj som mala nachystanu len ked sa to Nici stalo som ani nemala na nic chut.

jenie123
23. jan 2012

@angie267 si to kupanie neviem predstavit.. Mala tam vymysla a byva tam niekedy aj pol hodinky.. S tou sadrou je to na nic.. ☹
@basa23 nakoniec som nevarila skoro nic.. Malej som spravila spagety s morcadelou.. 🙂 kamoska mi hovorila o marcadele pre deti.. Maju ju v jednote.. Tak sme ju skusali.. A celkom jej isla, spinava bola uplne cela.. 🙂 ja som mala este zabijackovu kapustu a manzel si da rozok s pastetou.. 🙂

basa23
23. jan 2012

@angie267 tak to verim, ze si nemala ani chut jest.fuu dufam ze to nebude tolko trvat a ze tobume mat coskoro dobre.potom daj vediet som zvedava chudatko male ☹
@jenie123 jeej to fakt je pre deti morcadela?no musim aj ja kuk do jednoty.to je super lebo muz kedje spagety tak mala chce jeho a dava jej normalnu morcadelu ma ide picnut

jenie123
23. jan 2012

@basa23 ja som morcadellu nejedla ani nepamatam, asi aj 10 rokov.. 🙂 vzdy si omacky robim.. Ale tuto som chcela vyskusat a normalne jej strasne chutila soja.. 🙂 najskor vsetku vyjedla a potom sa vrhla na spagety.. Vyskusaj.. Dokonca som nasla detsku pali pastetu.. Aj ta malej chuti.. 🙂 a na zajtra mozem opat vymyslat.. Pre malu mam este spagety.. Len co nam, to netusim.. ☹

jenie123
24. jan 2012

ahojte kocky.. @basa23 @angie267 Ako ste spinkali..? My celkom v pohode.. Bola asi 20 krat hore.. Ale predsa lepsie ako byt celu noc hore..
@angie267 Nici ako s rucickou?

angie267
24. jan 2012

dobre ranko 🙂 my sme spinkali celkom dobre az na precuranu pienku 😒
@basa23 jasne ze dam vediet ideme v stvrtok
@jenie123 Nici dobre s rucickou akoby to uz ani nemala vyvadza aj s tym, no ked sa to nej udrie tak ju to zaboli a zacne plackat 😒

basa23
24. jan 2012

dobre ranko mi sme spali od vstavala 6 40.uz normalne spime cele noci.
@angie267 ale super to zvladla s tou rucickou.nasa mala by salela nenavidi mat nieco na ruke.
@jenie123 och to ste boli ale velakrat hore.ale lepsie fakt nez nespat vobec.
dnes som kuk zuby rano si celu ruku strkala do ust uz je jedna stolicka vonku a druha uz kulilincek trci

jenie123
24. jan 2012

@angie267 nasa by tiez asi vadila ta sadra.. Ale co uz.. Nici to zvlada na jednotku..
@basa23 krasna noc.. Vivi je na prespanu noc ako stvorena.. 🙂 len nech vam to vydrzi.. Super uz dalsia stolicka sa tlaci.. Za chvilku uz budete mat vsetky a po bolesti.. 🙂
baby maju vase deti cumliky? Ja som rozmyslala, ze by som ju od neho uz oducila.. Len neviem ako na to.. ☹

angie267
24. jan 2012

@basa23 no parada tak Vivi uz prespava komplet noci, super tesim sa len tak dalej 🙂 budete mat po bolesti aspon, ja som tiez kuk dnes na zubky a vyzera to ze budeme mat o dva ocaky coskoro viac, konecne sa to rozhybalo aj nasej uz jeden trosku trci 🙂
@jenie123 nasa ma a je zavislacka, ma ich strasne moc a vsade, v postielke musi mat aj tri kusy a potom zaspi. Ja to este urcite riesit nebudem len nech si pekne cucka dalej, cez den trosku schovavam ale nic hrozne. Ja az bude starsia urcite este taky rok to nebudem riesit.
Co ste varili?