Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 tak si vikend uzijes u vasich.. Uzi si to.. Asi to zlomene nemam, aspon dufam.. Je teda, to ste mali budicek.. Snad sa cez vikend vyspite..
@angie267 to dava, co uz.. Musime si zvyknut.. 🙂
som tu cely den nebola.. Dnes sme boli cely den u svokry, oslavovala meniny.. A hned ako sme dosli, ma nahnevala.. Uz medzi dvermi davala malej sladkosti a to bolo pol 12, mala obedovat.. Uz ju aj manzel zacal napominat.. Je to asi tazke pochopit, ze ked poviem, ze mala nemoze sladke, jej skratka nedat.. Stelli ma stale problem s kakanim, ani ta slivkova stava jej nepomaha.. Musim vyskusat nieco ine.. @basa23 co malej najviac zabralo?
zajtra ideme zasa sestre gratulovat k narodeninam 🙂 mame cely vikend ulietany..
jeeeeej baby, viete co sa mi dnes stalo, predna naprava od kocika sa mi nalomila.. Normalne ten spoj povolil a drzi to len na kusku.. Som to chcela dat reklamovat, ale byt teraz bez kocika, no neviem, neviem.. Manzel mi to skusi zajtra zvarit.
@jenie123 este ze to nemas zlomene.ja som jej davala som kupila vlakninu do jogurtu, hlavne probio jogurty tie od raja jej kupujem.a aj z vyzivy dobre kakala.ale tu vlakninu najviac radia.no tak to mate pekne ulietany vikend aspo nesa nenudite.och ani nevrav o tych sladkostiach z toho som na nervy u nasich aj u svokrovcoch 😠 no sa bojim jak bude spat uz dlho nebola mimo domu tak dufam ze bude dobra spat 😒
Dakujem Vam babule za rady ohladom kocika. 🙂 Velmi som rada. Takze budem vyberat kociky s hlbsou a dlhsou vanickou min. 80 a viac cm. 😵
ahojte kocky.. @basa23 @angie267 @znamia
ako ste spinkali? my prekvapujuco dobre.. bola par krat hore, ale celkom sme sa vyspali.. takze fajn, len sme vstavali o 6:30.. by si mohla potiahnut este chvilku..
@basa23 ako vivi spinkala u vasich.. dufam, ze tak ako doma.. mala mi teraz nechce ovocne jogurty, musim jej kuknut nejake vanilkove.. uz som sa pytala aj v lekarni na vlakninu pre deti, ale zatial to skusime z potravin.. este jej skusim kupit acidko.. mozno aj to pomoze.. to sa teda nenudime.. ani sa nenazdame a uz je po vikende..
ahojte kocky
@jenie123 mala spala ok vstavala tiez o pol 7 ale v noci bola hore hodinu, a to nezvykne zmena prostredia, tym padom rano zla jak cert lebo bola nevyspata.ted spi uvidim s akou naladou sa zobudi.super ze ste konecne pekne spinkali 😉 mne mala acidko vobecnechce, skus ked ti mala pije acidko to tiez pomaha
@jenie123
@basa23
ahojte,
konecne sme doma a sami 🙂
drahy si vcera organizoval narodeninovu party a tak tu bolo plno a poriadne zivo. od popoludnia kopec deti, mala ani spat nechcela, nakoniec az v kociku odpadla, ked sme sa vsetci sli smykat. od rana bola svokra a drahy ju este potom presvedcil, aby ostala do 4tej, ked sa brala o 2hej domov ☹ ale tak konecne mia pri nej nerobila cirkus... ale dostala ma v obchode, ked jej sla lizatko kupovat, aby si ju kupila...
vecer dopadol podla ocakavani, padlo zopar kusov nabytku za obet, ale to som cakala 😠 su sice 30-rocne, ale na nove teraz niet a tak ich drahy musi opravit, ked si to neustrazil 😝
dnes sme mali popoludni pohreb susedy, 54r a umrela do 2m po diagnostikovani r. kostnej drene, ja to mu az nemozem uverit 😢 tej ich malej vnucky si ani neuzila, ma 16m. manzel uplna troska, deti ziju na zap. slovensku, neviem predstavit, ako to chudak zvladne... ☹
boli sme aj na karnevale, ale prisli sme az na koniec, na diskoteku. mii to ale nevadilo, frcala kym hrala hudba. non-stop 😀
@jenie123 tak super ze sa pekne vykakala zabralo 😉 nie az zajtra ideme domou.ach ma ide picnut zas som nakapata asi sa mi to vratilo 😒 cely den smrkam ☹
@znamia no tak ste mali veselo party 😉 jeeemine to mi je luto chuda zena v takom veku mladom 😒 vy ste teda cez tento vikend zazili vsetko od party az po pohreb 😒 noo manzel moze opravovat ked si zorganizoval party 😀
@basa23 no pekne, tak rychlo zalahnut do postele a babka nech sa o malu postara, nech sa z toho dostanes..
@znamia teda, vy ste toho za vikend zazili.. Mali ste dost veselo, ale treba si uzit, i ked nabytok prisiel k urazu, ale ved manzel si opravi.. 🙂 susedy mi je luto, je to strasne.. Rakovina je svina z je to strasne, ze nemala ani sancu nad nou vyhrat.. Chudak sused, bude to mat teraz tazke.. ☹ ☹ my mame buduci tyzden karneval, rozmyslam, ci tam ist.. Nemam ani masku.. Mia mala? Mala by sa tam urcite vysantila.. 🙂
@jenie123 mala bola motylia vila, taky ten hotovy kostym, este v uk som ho kupovala pred 3r, a este som k nemu dokupila tykadla s motylikmi. zlata bola 🙂 chcela som z nej urobit masu z tej ruskej rozpravky, lebo je ako ona, ale taaak sa mi nechce po veceroch sit ☹
podarilo sa mazelovit opravit kocik? a aka bola oslava?
@basa23 aj ja sa chystam dat malu k nasim na 'trenovanie'. teraz sme zaviedli uspavanie tatom a ide to s revom, hoci dnes zaspala okamzite...
mna boli u 4. den zaludok a tak sa nedobrovolne asi pridavam do klubu chudnutia 😖 bolela aj hlava, ale dnes som si musela vzat prasok len rano, tak sa to mozno lepsi. ako bolia vredy, neviete?
@znamia ta musela byt krasna, ak mas fotku, hod sem.. 🙂 ja uvidim, ci nieco zozeniem, ale skusim to.. 🙂 jasne, kocik opraveny.. Som bola rada, je ako novy.. Oslava v pohodicke.. Mala sa tam ukazala v plnej krasne a bujnosti.. Prisiel tam moj stryko a maju 5 rocneho syna a on mu stale sedel len na kolene a nasa tak ta neobsedela ani minutu..
Stellu uspava vacsinou manzel.. Ked som ju odstavovala od dojcenia, tak si ju vtedy zobral a uspaval len on.. Tyzden bol krik, teraz uz v pohode.. Dokonca je na neho strasne naviazana..
ocino ma vredy a teda ked ho zacnu trapit, tak je skrciny do klbka, niekedy aj zvracia.. Jemu pomaha soda bikarbona, ale ako liek to neni, len ako prva pomoc a samozrejme by sa jest nemala..
ahojte 🙂 kocky,stalo sa vam niekedy,ze mala,alebo maly zacal plakat zo sna?nasa posledny mesiac skoro pravidelne nad ranom zacne plakat...a ked uz je vecer,tak sa nemozem od nej pohnut...idem na zachod,alebo do kuchyne a hned za mnou uteka a vravi ba ba ba.ako ze sa boji..nikdy taka nebola
dobre ranko baby.. @znamia @basa23 @angie267
ako ste spinkali..? mala ma tuto noc celu kopala.. ☹ co mate dnes v plane?
@julianka777 Stellka skorej plakavala zo sna, musela som ju zobudit, aby sa upokojila.. teraz uz nastastie nie.. teraz place hocikedy v noci, ale zo sna to neni.. neboji sa tmy.. ?
@jenie123 praveze ona sa tmy nikdy nebala...jedine coho sa boji je ta reklama Vesela krava...normalne si myslim,ci sa jej o tom nesniva peto potom place
@julianka777 to sa jej o tom moze snivat.. sestra, ked bola malicka sa strasne bala lisky.. a ked jej len niekto lisku pripomenul, celu noc sa jej o nej snivalo a plakala.. a ked tu reklamu nevidi, aj tak place?
@jenie123 ona zacne mrncat,hovorit ze sa boji...a vecr ked uz je nachystana spat,tak si vyprava ze:krava ne ba ba ...takze je to dost mozne..ale co robit aby sa jej o tom nesnivalo,tak to netusim
@julianka777 tak to ti asi neporadim.. mozno jej rozpravat o niecom inom, co ma rada.. alebo si nieco pekne pred spanim pozriet.. nasa sa neboji nicoho.. vidis, ani ma nenapadlo, ze ta kravicka moze takto posobit ..
ahojte holky no konecne tu taka som nachcipana ze ani za pocitacm nevladzem sediet 😒 uz sme konecne doma 😉
@jenie123 mi sme spali ok ale uz o 6 vstavala.jeej kopala ta spava Stellka s vami?mi nic neplanujeme ja budem lezat a muz pojde s malou von na chvilku inak doma nemam silu niekam ist.
@znamia mala zaspava tak ze jej dam mlieko a pritom zaspi ale to musim oducit lebo chcem ju ucit na nocnik uz.jeej to veru neviem ako bolia vredy neblazni to snad nemas 😒
@jenie123 no budem musiet nieco vymysliet...ani nasa sa nikdy nebala,az teraz chudatko
@basa23 teba ta choroba dlho trapi.. ti verim, ze sa ti nic nechce, teda ani nic nevladzes.. musis to poriadne vylezat, co sa asi lahko povie a horsie urobi.. Mala najskor spava sama v izbe a ked uz sa mi za nou stale nechce chodit, dame si ju k sebe.. vacsinou okolo pol noci ide k nam.. podla toho ako spinka..
ahojte baby 😉
@jenie123
@basa23
@znamia tak my mame zasa o zabavu postarane, Nicolke ide dalsi ocak, uz sa zacinaju prebdene noci, dnes bola cez den taka umrnkana, ze uz som mala toho dost no nastastie si pospala tri hodky, tak som si stihla oddychnut 😝 ani som pocas dna nic nespravila doma okrem povysavania a umytia hrncov 😒 boli sme doobeda trosku na vychadzke peso jedine to bola kludna, zboznuje chodit peso, uz nech je teplo 😝
@julianka777 vitaj stratena, uz si tu straaaasne dlho nebola 😉
@angie267 juuuuuj, tak zubky sa opat ozvali.. Ocaky daju zabrat.. Nech ich mate rychlo vonku.. Aspon ze si mala pospala cez den.. Ja som si dnes tolko roboty naplanovala, ze by mala kludne mohla spat 3 hodinky, aby som to vsetko stihla a ona ako na potvoru len hodinku a pol.. ☹ tak som to musela dokoncovat pri nej.. Bola to sranda s nou umyvat zem.. 🙂 ja sa chcem s malou zajtra doobede prejst do obchodu.. Manzel pride zajtra skor z prace a ze nas niekam zoberie.. 🙂 tak som zvedava kam.. 🙂
dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala az 7 40 som nechapala 😉 a to pritom vecera len mandarinku nic mi nechcela jest 😒 ona ked malo je vecer teda ze nevecera tak spi dlho 😉
@jenie123 snazim sa lezat ked je muz doma, nastastie ma tak pracu ze je casto doma uz ted nanho cakam kym pride bo som ko 😒
@angie267 ani nevrav dnes mam poslednu ant a nic kaslem jak tuberak len hlieny vypluvam uz 5 dni.uz neviem ak mi to neprejde zas musim doki.chvalabohu ze mala to este nechytila.joj zas vas trapia zubky tak vela stastia 😉
@znamia a ty ako?uz ta neboli ten zaludok?
dobre ranko..
@basa23 tak to ste krasne spinkali.. nech vam to pekne vydrzi.. ono sa aj nam stalo, ze ked mala nechcela nic jest, tak lepsie spala.. este dobre, ze ti tak manzel robi, aspon to mozes vylezat.. my sme spali taka klasika.. 10 - 15 krat hore.. ale v pohodicke.. od pol 7 uz bola hore..
teraz som dokoncila palacinky a o 12 nas manzel berie sa kupat.. 🙂 mala sa vyspi v aute a potom sup do vody.. 🙂
ahojte 😉 nasa noc bola lepsia, tak sa to dalo 🙂
@basa23 no Vivi hadze rekordy, super tak si sa dockala dlhsieho spanku 😉 no vidis mal ju uz hlad zobudit a ona si krasne spinkala. Len to teda poriadne vylez, esteze mas mm doma casto.
@jenie123 mnam palacinky 😉 kam sa idete kupat? uz ste asi aj isli tak prijemnu zabavu vam zelam a neutopte sa 😉 😉

ahojte kocky no konecne som tu od rana niekde sme a ked sa mala zobudi idem nasim na vikend, muz ma v nedelu dennu sa minechce by t samej doma.mi sme spali ok ale 5 50 uz vstavala 😠 skoro ma piclo.
@angie267 jeemine to ste mali dobru zimu mi sme mali len - 11 😉
@jenie123 boze to muselo bolet dufam ze to nemas zlomene 😒
@znamia krassne ze celu noc prespala urcite nebunttosila tak skoro jak moja 😒
co dnes planujete v takej zime ?