Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko baby.. @basa23 @angie267 @znamia
ako ste spinkali? my prekvapivo celkom dobre.. prisla k nam do postele az o pol 2.. ale potom sa rozhodla, ze uz spat nemusi a hodinku sa nas snazila budit, co stale vymyslala.. nastastie potom zaspala.. vstavali sme o 7.. 🙂 co dnes mate v plane a co budete varit?
ahojte holky mi sme spali ok ale uz 6 15 buntosila.
@jenie123 jeej super konecne ste si ako tak dobre pospali.mi sme dnes boli 2 hodky v nakup.centre, tak mala sa tam unavila som zvedva kolko pospi.som jej kupila rifle och ze 24 eur jak na dospeleho 😒
takze mi uz mame dnesok za sebou pomaly uz len von pojdeme pri barak.dneska strajkujem dnes nevarim mala mala cestoviny s fazulovou omackou aj s muzom a ja slyze so smotanou 😀
@angie267 @znamia a vy co dnes planujete?kokso konecne je kraaaasne teplo aspon u nas teda
😉
@basa23 ze 24 eur.. tak to je ako na dospeleho.. ja som spravila paradajkovu polievku, to si dala mala 3 lyzicky a syrovo - brokolicovu omacku na cestoviny a neviem co sa stalo, normalne sa mi zgrcla.. ☹ vobec netusim preco.. tak som zarobila na sisky.. my ideme po obede ku kamoske.. mame skoro rovnako stare deti.. tak sa u nich deti zabavia..
ahojte 😉 nasa vcera vecer buntosila, pekne zaspala a o deviatej uz bola hore a nechcela spat ale asi ju trapili zubky tak pozerala so mnou telku a potom sme isli spat o 22.30 dala som jej Nurofen a to uz spala pekne do 7mej rana 🙂
@basa23 ty kokos dobre drahe rifle to ja by som nekupila za taku cenu. Bola som dnes v meste svokra varovala deti, ale len vybavovacky ziadne nakupy sa nekonali. V piatok mame detsku burzu tak pojdem pozriet nieco pekne na Nici.
@jenie123 no veru aj ja z toho odplienkovania teraz nemam dobry pocit, ale tak skusime to a ked to nepojde tak to pekne o mesiac odlozime, mozno sa chytia hned, ale Nici sa mi nezda ze by sa chytila bez problemov, no uvidime 😝 ja som dnes mala navarene brav. maso so zeleninou na smotane a k tomu cestovina. Nici dala az tri lyzicky. A ja som jedla zel. salat s gril. kur. masom.
@jenie123 nic si z toho nerob aj ja som minule robila brok.omacku a sa mi zgrcla tak som robila druhu 😉 mi sme boli nakoniec este nakupit v carffeouri,boze mala je dnes jak sto certov len reve, uz ma z nej hlava boli 😒
@angie267 ani ja jej nekupujem take drahe rifle ale som im neodolala 😀 konecne nech uz len sa otepluje uz nechcem zimu,tento rok mala bola 2 krat na sankach smutne 😒
@basa23 no potom museli stat za tie prachy 😝 inak aj ja niekedy ked sa mi naozaj nieco velmi paci neviem odolavat len teraz ked som na MD tak velmi casto si musim nechat zajst chut 😠 aj moja je dnes nervna cely den a tak sa strasne jeduje ze uz mi praskaju nervy a navyse tak strasne ma boli zub ze uz mam pocit ze to nevydrzim, zajtra asi budem musiet navstivit zubarku ale ked ja mam taky strasny strach ☹ akurat som pozerala pocasie a vraj uz pomaly ma prichadzat jar a dokonca ku koncu tyzdna ma byt az nad 10 stupnov. Super sa z toho tesim. Dnes sme boli kocikovat bolo super len uz k tej piatej sa zacalo dost ochladzovat aj ozabat ma uz zacalo.
hello 🙂
my sme dnes mali fajn den 🙂 KONECNE!!! boli sme plavat v tatranskej lomnici, tam kde vzdy, aj s adamkom (tiez junovciatko). mia bola uplne perfektna, myslela som, ze sa bude vody ostychat, ako ked sme boli posledne pred mesiacom, ale bola ako potapka 😀 ludia sa az bavili ako kvikala od radosti vzdy ked sa vynorila 😅 som velmi rada. ked ju porovnam s adamom, ktory nemohol chodit plavat od babatka, tak skutcne sa to oplatilo. ten sa od maminy nevedel odlepit, ale drzal sa statocne 😉 potom sme stretli nasu najkamosku laru s maminou, doniesli sme im veci, co sme poobjednavali z uk, tak sa mamina vytesovala a lara paradila 🙂 a este som sa v poprade objednala na mri a tak len cakat kedy mi daju termin.
no toto vsetko som absolvovala bez penazenky s vodicakom a ID! este ze mi kamoska platila za tie veci 😅
a nohavickova bilancia: 1x mokre, lebo sa akurat zobudila a v aute cikat nechcela a do aquarelax nevydrzala (ale stihla udrzat kus a nacikat aj d nocnika, co nosim v taske 😝) 1x okakane v obchode 😠 ale dnes kakala 4x a vsetko bez varovania, tak myslim, ze ju to same prekvapilo... inak zlata 🙂 urcite by ste sa nemali citit, ze musite teraz odplienkovat. ja som to urobila, lebo sme kvoli mrazom nemohli chodit von a kedze byvame na dedine, myslim tym teda nikam 😖 ja by som sa, uprimne, teraz do toho nepustila, lebo sme viac von, kedze je pekne...
@angie267 jooj zuby, ta to radsej rychlo vyries, nech sa to nezhorsi! ma ti kto postrazit malu?
@basa23 nie je to malo za rifliky na take male deti, ale ja nemam co sudit, lebo ja tiez kupim ked sa mi paci. ale ja skor z uk a cez net... do obchodov nechodim, lebo mam stale malu a ta robi cikusy 🙄
@jenie123 dufam, ze ste ma pekne popoludnie 🙂 aj mia nedokaze normalne poslusne chodit za ruku. len behom a kam ona chce a stale sa hodit na sneh a na zem. nemam na to nervy. mi sa nikdy nikam nedostaneme... 😖
@angie267 mnaaam ten salat by som si dala.. Uz som dlho ziadny nemala.. Odplienkovania sa bojim aj ja a je pravda, ze by sme mali v tomto obdobi byt s nimi skor doma.. Len mi teraz stale behame po vonku., takze vobec neviem, kedy jej dam nohavicky.. ☹ ale vyskusame to, za to nic nedame.. Ked za zobudi a nez pojdeme von, skusim jej plienku nedat.. Jeeeeeej zuby, tak to ti vobec nezavidim.. ☹ ja tiez nemam rada zubarov.. Mam z nich strach.. Teraz mame super zubarku, tak sa pri nej vobec nebojim.. Len teraz mam velky kaz, tak to bude asi boliet.. ☹
@znamia teda, to ste mali super dnik.. 🙂 ani mi sa nikam nedostaneme.. Co mi normalne trva cesta 5 minut s malou idem vyse hodiny.. ☹ to je super, ze Miu bavi tak ponaranie.. My teraz na kurz nechodime.. Ale chodime sa sem tam kupat.. Tak ju stale ponarame, aby na to nezabudla.. 🙂
@znamia no pekny den ste mali. To musi byt zlate ked sa tak sama ponori do vody, aj my sme chodili od babatka, ale teraz uz dlhsiu dobu nechodime. A mozno to uz aj zabudla, naposledy sme boli na plavarni s nou len bolo to este v decembri a to sa nechcela ponarat aj na poslednom kurze uz nespolupracovala dobre teda az ku koncu. Nema mi kto malu postrazit este neviem ako to vymyslim, ale teraz neboli tak stale dufam ze uz ani nebude. 😝
@jenie123 ja z toho tiez teraz nemam moc dobry pocit, ale skusim to tiez ked tak dame pauzu. A k tomu chodeniu po vonku tiez mi mala vymysla nechce sa drzat za rucicku a stale mi uteka co najdalej odo mna presne ako opisujes ty 😝
dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi ok ale uz o pol 7 sme vstavali.co dnes mate v plane?mi dnes ideme svokrovcom.
@angie267 jooj zub nezavidim ja mam strasny strach zo zubarov radcej by som si zlomila x krat ruku nez ist zubarke to odmala mam taky strach 😒 vcera davali ze cez vikend ma byt cez 10 stup ale pak sa ma zas ochladit ☹
@jenie123 dufam ze Vam Stellka dala aj dnes pospat 😉
@znamia nevadi sem tam sa nehoda stane ale dobre ste odplienkovali sikovno 😉 aj ja by som objednavala z uk keby som vedela ale nevyznam sa tam neviem anglicky a postovne pre mna samu je dost drahe 😒 mi sme väcsinou doma sem tam obchod alebo pri dome tak uvidime skusime 😀
dobre ranko kocky.. @angie267 @znamia @basa23
ako ste spinkali? my celkom v pohode.. len od pol 7 sme uz hore.. dnes mame opat ubehany den.. doobeda mame stretko s mamickami z detskeho centra.. sme tam taka particka 5 mamiciek, 5 deticiek podobneho veku.. tak sa ideme k jednej mamicke vyblaznit.. 🙂 este pred tym chcem skocit k doktorke s malou, nech nas vypise na to kozne.. len dufam, ze tam nebude vela ludi a chorych deticiek.. tak to tam radsej ani nepojdeme..
@angie267 musime ich asi viacej trenovat chodit peso, aby si zvykla posluchat.. 🙂 teda aspon tu moju.. vy chodite tusim peso casto.. a co zub? este boli?
@basa23 na kozne mame papier, tak buduci tyzden vyrazime.. A to sme sa nepochvalili, ze vcera, ked sme boli na navsteve, si mala pricvikla prst o posuvne dvere na vstavanej skrini.. Tak jej to doktorka kukla a nastastie nic nema, len jej asi zlezie nechtik.. Uz jej zacina modriet..
@basa23 plac bol, ale som sa cudovala, ze ani dlho netrval.. len to ma cervene, take opuchle.. na dotyk ju to boli, ale inak s nim robi vsetko, takze je ok.. ona vymysla.. ved aj dnes ako sme boli u tej kamoske, maju doma 2 macky a nasa mala stale za nimi.. musela som ju tahat z pod postele.. bolo tam 5 deti, takze to tam aj tak vyzeralo.. 🙂 ale aspon nam doobedie rychlejsie ubehlo.. teraz zacalo u nas prsat.. ☹
ahojte baby 😒 tak ja mam za sebou velmi zly den a este horsiu noc ☹ celu noc som nespala, tak strasne ma bolel zub ze som chcela steny skrabat a Nicolka tiez takmer celu noc hore ten ocak sa uz prediera tak snad uz tuto noc bude lepsie. Ale ja som cela opuchla z toho zuba, tak som isla k zubarke a samozrejme musel ist von, lenze tym ze to mam cele podhnisane tak mi povedala ze injekcia mi vobec nezaberie a tak aj bolo, tak mi to trhala v podstate za ziva taku strasnu bolest som tusim este nikdy nezazila. A nemam este vyhrate pokial neodpuchnem a neprestane ma to boliet budu mi to musiet cistit a to musia rezat dasno a vraj to je tiez velmi bolestive. Tak sa len modlim aby mi to nemusela robit, teraz som nadopovana ibalginom takze da sa ta bolest zniest no uvidim aka bude noc.
@basa23 ano ma byt tak teplo uz sa tesim, ale tak uz nebude tak strasne zima.
@jenie123 juj chudatko Stellinka to ju muselo poriadne boliet no snad jej to nezlezie. Pekny babinec ste teda mali 😉 😉
@angie267 to mi je luto.. Ako na teba myslim, boli ma z toho cela pusa.. Chudatko nase, neviem ci by som tu bolest zniesla.. Drahemu dasno rezali.. Dali mi injekciu, hovoril, ze to dost citil, ale v pohode to zvladol.. Tak dufam, ze ak ti to budu rezat, nebude to az tak boliet.. A potom, ze sa clovek nema bat zubara po takejto skusenosti.. ☹
dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale uz 6 20 vstavala.
@jenie123 tak Stellka to je dobry huncut fakt ako chlapcek 😉 aspo nsa s nou nenudis 😀
@angie267 jeemine az mi zimomriavky naskakaju, to si viem predstavit tu bolest.dufam ze to budes mat dobre a nebudu ti musiet rezat 😒 dufam ze si si pospala tuto noc
@znamia a ty kde sa flakas??? 😀
baby mna uz picne to moje dieta nic ine nechce na rohliku syr alebo sunku nic ine nezje mna uz picne ziadnu pomazanku nic 😠 a chcela vobec len rohliky
dobre ranko kocky..
@basa23 my sme dnes vynimocne vstavali o 7.. ale celu noc sa akosi vrtila a prehadzovala.. ale inak v pohodicke.. to si uplne vystihla, hotovy chlapcek a nuda s nou nehrozi.. 🙂 nasa je na tom uplne naopat.. z rohlika spapa len ten syr alebo natierku.. rohlik necha..
baby co dnes planujete..? my ideme doobeda k mojej starkej.. ani sa mi tam nechce.. konecne by som stravila polku dna aj doma.. stale niekde behame.. dnes je uz piatok, strasne rychlo mi to uteka.. ved za chvilku bude uz aj leto.. 🙂
ahojte baby 😉 spali sme dobre celu noc Nici prespala tusim bez zobudenia do plo siedmej, zubok uz je vonku chvalabohu 🙂 ja som spala tiez dobre, ale rano som sa uz zobudila s bolestou a znova opuch a dost velky, som zatial na tabletkach, opuch sa zmiernil tak sa len modlim aby to preslo a nemusela som to podstupovat 😒
@jenie123 juj tak aj tvojemu to robili si tiez musel vytrpiet svoje hlavne nech nedopadnem aj ja tak. Spinkali ste teda zasa lepsie no keby to uz aspon tak chcelo zostat a pomaly sa este zlepsovat. U nas svieti slniecko je teplo 13stupnov mi ukazuje akurat dost fuka ale to sa da.
@basa23 nasa spapa tiez z toho rohlika len tu sunka, syr mi nechce jest. Ja idem dnes do mesta je detska burza jarneho oblecka tak sa tesim, Nicolka bude varovat u maminy.
@angie267 jeeeej, super Nici spinkala, ona vedela, ze ta boli zubok a nechcela ta budit.. mas to zlate dieta.. 🙂 dufam, ze ti to prejde, drahemu tusim dala tusim aj antibiotika.. tak dnes ides nakupovat.. jeeeee, aj ja by som isla.. skoda, ze my tu nic podobne nemame.. musim kukat len na nete.. uzi si nakupovanie a urob si radost, aspon zabudnes na tu bolest..
ahojte kocky ako ste spinkali?mi ok budik stale 6 20.ja uz od rana varim muzovi gulas a mala cestoviny s brokolicou a zo zeleninou.co dnes mate v plane?ja netusim este 😒 mala od rana len place ide ma picnut muz ju ted zobral trochu von.
@angie267 a ty ako zub dufam ze uz lepsie.co si nakupila na burze?
@jenie123 duufam ze Vam Stellka dala pospat aj dnes 😀

@basa23 hej, z tych zubkou sa jej to pekne zriedilo.. Ja mam doma nejaky sirup a este klystir.. Ze keby nahodou, teraz po novom mi kaka kazdy druhy den.. Ale to je nieco, ked jej ani prehanadlo nepomohlo..
@angie267 to som mala velku radost, cely vecer som sa to snazila vyprat.. My sme dnes tiez isli peso, ale moja mala je certisko neposlusne.. Vobec nechce pekne ist, musi chodit po travniku, po blate, vybieha na cestu a samozrejme, ked ja chcem ist doprava a ona chce ist dolava.. Nici ti ide pekne vedla teba? Ved to aj my chodime kazdy den kocikom von na par hodin a nez ju vytiahnem, vyzleciem, uz bude pocikana a v tejto zime sa mi to vobec nepaci.. Asi bude musiet mat na von plienku.. Radsej by som odplienkovavanie riesila az bude teplejsie..