Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 mala mi uz spinka.. mali sme dnes navstevu, kamoska prisla s malou.. tak sa baby zahrali.. 🙂 trampolina je super.. mala ju ma strasne rada, ale doma ju nemame.. chodime k mojej babke, ta ma doma velku.. ked sa trosku otepli, urcite si pojdeme poskakat.. 🙂 my mame na jar, jarne cizmicky a mam kupene tenisky.. balerinky by som dala asi az ked sa viacej otepli.. ale i ked 20 stupnov je uz dost.. 🙂
ahojte kocky 😉 my sme spinkali dobre akurat zacala vstavat skorej nieco po siestej rano 😝 my sme boli v obchode a na malej prechadzke, je pod mrakom ale uz sa sem tam snazi slniecko vykuknut.
@jenie123 aj nasa mava take extrem dni kedy uz neviem co s nou najradsej by som aj utiekla niekde do lesa len tak pocuvat vtaciky a ticho 😝 ma byt teplo tento tyzden tak ja uz sa tesim ze sa prevezieme na bicykli 😝
@basa23 musite mat dobre velku izbicku ked sa vam to tam vsetko pomesti, je to dobra akcia na tu trampolinu. Ja mam jarne topanky aj tenisky, mam aj balerinky ale tie urcite az neskor, mam po kamoskinej malej je presne o rok starsia takze aspon to mam vyriesene.
@jenie123 mala ma tiez tenisky a botky co nosila na jesen tie su aj na jar tak bude mat aj tie.ale ked hlasia 20 stupnov cez vikend tak to istai balerinky 😉 mne mala tiez spi mi zaspavala po sediacky tak som ju uz dala spat.ale zacala malo spat cez den som zvedava kolko pospi 😒
@angie267 haaaaa tak to si trafila 😉 ale kde prd mame velku izbu tam uz je koniec tam je to fuul plne jak sme dali smyklavku to dame do obyvacky ideme vyhodit jedalensky stol nakolko tam nikto neje a ani sa pomaly nepouziva 😉 uvidime ak bude moc velka tam tak ju vratime ale snad nie 😉 tak to mas super ze mas botky vyriesene ja uz 2 dni hladam na nete uz aj sandalky a tak.chcem malej kupit aj crosky ale kokso 29 eur za ne pytaju 😒
@basa23 @angie267 my sme pred chvilkou prisli od svokry.. teraz ju manzel uspava.. 🙂 ja som jej este dlzku nemerala.. mala nosi teraz cizmicky 20, 21 a 22.. tak si vyberte.. 🙂 musim jej zmerat.. je to nanic, lebo kazda znacka ma inu vnutornu dlzku..
@angie267 mala dnes velmi malo jedla.. skoro nic.. ☹
@jenie123 nase noci sa vylepsili, ale skorej vstava zas 😉 ani u nas slniecko nie je skor zamracene a slubili okolo 12 stupnov co tiez nie je teraz je ledva 8 😝 ja nemam nic v plane dnes mala som ist na pohreb jednej znamej ale nepojdem budem varovat synovca pojdem po neho do skolky. Ja uz som v centre nebola velmi dlho musim buduci tyzden skocit aj ja.
ahojte holky konecne som tu boli tu nasi od rana tak som sa sem nevedela dostat 😒 mi sme spali ok vstavala 6 20.
@jenie123 dnes nemame nic na plane musim cakat ma prist dnes to odrazadlo som nanho zvedava 😉jeej super aj ja uz by som sla niekde do neakeho babycenstra mozno zajtra vybehneme.
@angie267 no vidis Nici ma 14 cm a nosi 22 velkost.neviem mne sa neake nezda ze by vivi mala vysoky nart.uvidime zajtra ideme kupovat botky som zvedava aku velkost 😒
aaach toto pocasie dnes uz malo byt pekne ma ide picnut u nas fuka od rana 😠
dobre ranko kocky @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my strasne zle.. mala dostala tu crevnu virozu, takze sme celu noc prevracali a prehnackovali.. ☹ som si myslela, ze rano si pospi dlhsie, ale prd.. od 6 sme hore.. rano bola strasne smadna, dala som jej cierny cajik a opat mi ho vyvracala.. ☹ takze teraz neviem.. este pockame a ked jej to neprejde asi cinknem doktorke.. bohvie kde to chytila.. ☹ len teraz pocitam s tym, ze tuto noc budeme behat ja s manzelom.. ☹
ahoj
@jenie123 jeemine chudatko dostala crevnu chripku,boze nech jej to coskoro prejde,to jestrasne vracat,hnackovat.chudatko malinke 😒 noo ked jej to neprejde radcej zavolaj lekarke.urcite to asi aj vas chyti 😒 hej hej prislo pacilo sa ale este kulilincek musi dorast tak 1cm.ale este sa boji predsa hend sla nanho sadnut ale ked zistila ze musi drzat rovnovahu hned zisla 😀
@jenie123
@basa23 ahojte baby 😉 my sme vstavali 5.40 😝 och Jani co to citam ☹ boze chudatko Stellka, nech to co najskor prejde a dnes je aj tak pekne co mohla bezkat po vonku sa musi trapit, svinska viroza ☹ a ako sa ma teraz kedze uz je poobedie, neprechadza to pomaly?
@basa23 jeee tak odrazadlo uz mate doma, super este sa na nom nauci lietat a mamina nebude stacit behat 😅 a co botky si kupila uz?
@basa23 @angie267 baby uz je dobre.. uz nevracia ani nehnackuje a dokonca este od rana ani necikala.. ☹ teraz naoobed mala este teplotu 38,7, tak dostala cipku, ale vyzera uplne v pohode, uz vymysla a spekuluje.. doobeda len lezala a pozerala rozpravky..
@basa23 no super, tak prislo.. tak este chvilku pockate a za chvilku uz budete na nej ficat po vonku.. 🙂
@angie267 jeeeej, co ta Nici tak skoro vstala? uz sa asi nevedela dockat pekneho pocasia.. ani nehovor, tak je vonku krasne a my sme doma.. ☹ by som vrazdila..
@angie267 @basa23 tiez som rada, ze je jej uz lepsie.. zajtra uz pojdeme von, uz sa tesim.. este sa budeme chvilku vyhybat kolektivu, ale von urcite pojdeme.. dnes sme mali ist na cvicenie, tak to odlozime.. tak to je dost za tenisky, tiez uz nevedia co by za ne chceli.. nedaju sa niekde zohnat za lacnejsie?
@basa23 no to je teda dost inak to ja by som si nechala urcite zajst chut 😒 no uvidis ak ti to prejde tak sup hned ich kupit 😉
@jenie123 jasne ze chod s nou von ved bude nadherne 🙂 tesi ma ze je uz lepsie Stellke pozdravuj ju 😀 my sme boli dnes vonku bolo krasne len v podvecer uz nam bola poriadna zima, este je to take klamne 😝
@basa23 pozri na toto https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/zn0... urcite by sa dala spracovat na cene 😝
@basa23 a pozri este na tieto https://www.modrykonik.sk/shopy/detska-obuv/zgn...
len ta cena 😒
ahojte
nooo, my sme este stale chore. mia ma atb kvoli tym svojim uskam ☹ a mne byva este stale zle od zaludka...
@jenie123 dufam, ze malej uz bude len dobre. nasa to mala uz 2x, ale nastastie v slabsej forme, nez to potom chytilo mna.
@basa23
@angie267 chceme minni adidy, take ako v tom poslednom linku, ale cervene 🙂 ale su hovadsky drahe aj v uk a zvycajne vypredane. a pri tej cene a rychlosti akou rastie mii labka, tak neviem ci sa mi to oplati 😠 inak ten nells obchod je neskutocne predrazeny. su to vsetko veci z uk a ta ladybird znacka je asi cosi take ako tesco a oni to predavaju 3x a viac drahsie. minule som z nich uplne infarktovala!!! 😠 a aj ten pumpkin patch stoji asi o viac nez polovicu menej. mali sme od nich dost veci kym bola mala mensia. jooj, mna to tak stve....
inak, vy si uz iste uzivate jar, ale my este lyzujeme. ale snad aj u nas uz bude teplo a kvietky 🙂
dobre ranko kocky.. @basa23 @angie267 @znamia
tak u nas je uz dobre.. malej je uz lepsie, ale este ma dietu.. ved uz neviem co jej mam vsetko davat jest.. hlavne sa bojim, ze ju to zapecie.. v noci mala este horucku, nemerala som ju, ale horuca bola strasne, dala som jej nurofen a zabral.. tak som bola rada..
@angie267 my sme boli este vcera vonku, bolo nam luto, ze musime trcat doma, tak sme sa isli len tak prevetrat pred cinziak.. a vecer isla este raz.. obula si botky, ciapku a stala pri dverach, ze chce ist von.. tak sme isli este na chvilku.. 🙂
@basa23 ja som pozerala na mimibazari, tam sa to pohybuje od 22 eur.. http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
@znamia jeeeejda... vas este stale trapi usko.. neposlala vas doktorka na usne? mala to uz tiez teraz mala 2 krat.. prvy krat sme to chytili aj my s manzelom.. tento krat nas to obislo (musim si zaklopat, aby som to nezakrikla.. 🙂 ) je to neskutocne, ako si tu na slovensku prihadzuju na veciach.. len aby vsetci zarobili.. najlepsie je to asi objednat s UK..

ahojte baby sme ted prisli sem boli s muzom na prehliadke u zubarky.mi sem spali ok ale umuz nas budil okolo pol 7 bo sme boli objednany na pol 8 😒
@jenie123 ale aspon ti potiahla do 7.mi dnes asi nic len tu pri dome budeme sa potulovat dnes je nic moc fuka u nas neni tak teplo 😒
@angie267 noo je dost drahe, ale tak to uz ma opica k narodkam 😉 este jje chceme kupit trampolinu maju v hypernove v piatok zlacenunu zo 120 eur na 69 eur.uvidime najprv ju kupime jak sa nam tu zmesti 😀
baby znahanate uz jarne botky?bo uz cez vikend 20 stupnov ja chcem take balerinky myslite ze to staci na jar?