icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
16. mar 2012

jeeee baby, musime sa pochvalit.. mala sa sama vypytala na nocnik a aj sa vycikala.. 🙂 🙂 🙂 len ci to nebola len nahoda.. ☹

basa23
16. mar 2012

dobre ranko kocky mi sme spali ok al uz 5 15 chcela vstavat tak do 6 15 bola v postielke a potom zaspala do pol 8.och baby ja uz som zufaaalaa z toho kakania, v sobotu rano o 7 kakala potom az v utorok poobede len trolilinku ale tvrde vecer som jej dala cipok vykakala jak lajk, a ted zas nekaka ale uz od vcera chce a nic jej nejde aj prenahadla som jej dala na lyzicku a nic 😒 teraz ako napisem blbost ale fakt nejde o tu vahu ale robim to ze ju vazim vecer aj rano, vobec vela nepapa ranajky vobec, obed hej,ovocie ano,a veceru ale niekedy zje len kusok ako aj vcera.vzdy mala vecer tak 12,5 kg a rano vzdy 12,2.ale ted jak nekaka pravidelne ako kala kazdy 2 den tak mavzdy uz rano 12,5kg.vobec jej neklesa vaha lebo sa v nej tie hovienka hromadia ja uz fakt neviem
@znamia jeeemine stale ste chore,ja ze co sa deje ked uz ste tu tolko neboli.boze uz nech ste zdrave.neboj uz aj k vam pride jar 😉
@jenie123 tak to som rada ze uz je lepsie Stellke,uz to mate snad za sebou 😉
@angie267 noo tie druhe su krasne a mrtne drahe.som nasla na mimibazare tie prve co si poslala za 20 eur nove posledne cislo hend som ich objednala 😀

jenie123
16. mar 2012

@basa23 jeeeej, to kakanie teda mate.. ☹ tiez vas pekne natrapi.. u nas kaka skoro kazdy ked, maximalne kazdy druhy.. ale nastastie sama bez pomoci.. papa dost vlakniny? super, tak uz aj tenisky mas.. 🙂 a za celkom slusnu cenu..

basa23
16. mar 2012

@jenie123 hej papa dost vlakniny, vysadila som vsetko co nema jest.ja uz fakt neviem v pondelok ideme do gastro na kramare tak uvidime co nam tam povedia.to mate super to kakanie take ja nepoznam 😒

jenie123
16. mar 2012

@basa23 to je zvlastne, aj ked papa vlakninu.. nasa je opica, ona ziadne ovocie ani zeleniny nespapa.. som zvedava, co vam na kramaroch povedia.. dnes je taaaaak krasne.. sa tesim, ze zajtra bude este teplejsie.. my sme uz nasadili tenisky.. 🙂

basa23
16. mar 2012

@jenie123 nooo ja cakam na tenisky.zatial ma jarne botky 😉 nasa praveze papa jablka,kiwi,mandarinku vsetko nechapem to 😒 no uz mame doma trampolinu mala skace sa jej lubi 😉 no to som aj ja zvedava, len ench mi nepovie ze uprava stravy lebo uz fakt neviem nech ju posle na vysetrenie a je.pocuj co malej obliekas este zimnu bundu?

jenie123
16. mar 2012

@basa23 prave sme sa vratili z vonku, tak sa mi prekakala, ze sme museli utekat domov.. chudatko teraz kaka nariedko.. teraz sa kupe vo vani.. 🙂 ja som jej dala zimnu, ale taku tensiu a rozmyslala som nad jarnou.. a vonku deti behali aj v zimnej aj v jarnej a dokonca niektore aj v kratkom rukave.. zajtra malej dam asi mikinu a vestu.. uvidime ako bude.. no super, uz mate trampolinu.. tak Vivi sa paci.. to je super.. 🙂 to je parada, ze ti mala takto ovocie papa.. ja som dnes robila zemlovku a malej som davala nastruhane jablcko, len to ovonala a utiekla od toho.. vobec ziadne ovocie nechce, teda okrem banana.. ten moze..

basa23
16. mar 2012

@jenie123 aj mi sme predchvilou prisli a tiez sa kupe 😉 ja som jej dala jarnu a v pohode teplucko zajtra ma byt ľ0 stupnov zajtra dam konecne overal z nextu co som kupila 😀 chudatko este ma hnacku, ach snad uz jej prejde.sa jej lubi stale chodi hore dole na tramplinu,nikoho tam nepusti ani malu susedku lakoma je na trampolinu 😀

jenie123
16. mar 2012

@basa23 aj nasa je lakoma.. nikomu nic nechce pozicat a ked sme v centre tak sa tam stale z niekym natahuje o hracku.. snad ju to prejde.. trampolinu ma aj Stellka rada.. musime skocik k starej mame, nech si poskace.. dufam, ze ju coskoro postavia..

jenie123
17. mar 2012

ahojte baby.. @basa23 @angie267
tusim som tu dnes prva.. 🙂 aku ste mali noc..? my hotovu katastrofu.. mala celu noc plakala, fnukala.. rano sa zobudila o pol 7 a o 7 isla spat nanovo.. dala este hodinku.. na obed isla spat uz o 11 - 12:30 a teraz opat spinka.. strasne je unavena a vycerpana, nechce nic jest aj strasne malinko pije.. volala som aj doktorke, ci s nou nemam ist na pohotovost ci neni dehydrovana.. ale podla nej neni a pokial bude takato aj do vecera, mame tam pre istotu ist.. vobec Stellku nespoznavam.. bola chvilku u babky a len sa chcela nosit..

basa23
17. mar 2012

ahojte holky no konecne tu stale nieco dnes 😉
@angie267 a ty kde sa flakas? 😀

@jenie123 jeeemine co to je so Stellkou radcej chodte, bo to je zvlastne ze ti nepapa a aj malinko pije.ako je jej teraz boli ste na pohotovosti?mi sme dnes spali ok ale uz 5 50 vstavala bo uz je skoro svetlo ma picne uz jak vidi ze je svetlo nespi.

jenie123
17. mar 2012

@basa23 mala vstavala o pol 6.. tak som zvedava, kedy pojde spinkat.. ale uz mala lepsiu naladu.. uz sa aj napila aj najedla, sice to opat skoncilo vsetko v plienke, ale aspon nieco pozobkala.. na pohotovost sme zatial nesli.. myslim, ze je jej uz lepsie, len nech ta hnacka prejde.. tak to ste velmi skoro vstavali.. to je pravda, ze ked je skorsie svetlo, baby su hned hore.. aj u nas je to tak.. aby im nahodou nieco neuslo, keby spinkali o hodinku dlhsie..

angie267
18. mar 2012

@jenie123
@basa23 ahojte baby, ani nemam cas sem prist, Nici je chorucka ma teploty a v pusinke ma bolave take velke hnisave flaky, ma ide slak trafit uz nespinka takmer vobec cele noci preplace od bolesti a jedlo neda do pusinky vobec. Ja uz neviem co s nou, no mozem zhodnotit, ze od narodenia mame prave teraz najhorsie obdobie. 😢 uz musim utekat ani vas nedocitam 😒

basa23
18. mar 2012

ahojte kocky ja tiez tu dens som nebola sme boli na burze,prak vonku,stale niekde.zajtra na kramare sa mi nechce 😒
@angie267 jeeemine co to citam chudatko Nici.co to ma, boze moj.zajtra s nou ides asi doktorke ze?aach chudatkoto ju musi strasne boliet.
@jenie123 a Stellka ako uz lepsie?este hnackuje?

angie267
18. mar 2012

@basa23 ano idem s nou k doktorke, som zvedava co mi na to da, mam nejaku vodicku s tou jej to vytieram ale mam pocit, ze to nezabera. Musi ju to fakt strasne boliet ani cumlik neda do ust proste nic a neviem ako ju donutit aspon nieco zjest. 😢 uz som z toho strasne zufala radsej keby to mna malo mesiac tak boliet ako ju tychto par dni

jenie123
19. mar 2012

dobre ranko kocky @angie267 @basa23
my uz sme na tom lepsie.. len mala este stale hnackuje.. tak sme stale na diete a to mi uz nic z toho nechce jest.. je stale urevana a ufnukana.. mna chytili mocove cesty, v noci som si dala nieco od bolesti a akosi mi to nesadlo a noc som aj ja prevracala.. ☹ vcera som sa ani z pyzama nedostala, bolo mi strasne..
@angie267 chudatko male, som zvedava, co ti na to povie doktorka.. musi ju to dost boliet, jej verim, ze jej ani jest nechuti.. dufam, ze ste sa tuto noc lepsie vyspinkali..
@basa23 jeee burza a co si vsetko nakupila..? 🙂 dnes idete na tie kramare, no som zvedava, co ti na to jej kakanie povedia..

basa23
19. mar 2012

dobre ranko kocky.mi noc ok ale uz 5 45 vstavala.dnes to bude boj ideme na 13 stu na kramare musim ju zdrzat aby nezaspala 😒
@jenie123 jeemine to si mala teda noc, nech ti to coskoro prejde poznam tu bolest 😒 chudatko malinke sa nedivim ze uz jej ide krkom to iste musi vydrzat opicka mala 😉
@angie267 daj potom vediet ako ste dopadli u doktorky.noc ste mali asi strasnu ze?chudatko Nici ☹ vivi tiez raz mala take flaky a to mala afty nam nato dala biogaju a potierat repikovym cajom

jenie123
19. mar 2012

@basa23 budem na vas mysliet.. my ideme teraz na vzduch.. musim skocit na postu, tak sa ideme vyvetrat.. jeeeej, tak skoro ste vstavali.. my teda len o 15 minut dlhsie, ale vcera vstavala o pol 8.. som bola prekvapena.. 🙂

angie267
19. mar 2012

@basa23
@jenie123 ahojte 😒 no nasa noc hotova katastrofa celu ju preplakala, mne je uz tak z toho na nic. Nic nepapa a uz ani nepije, pojdeme k doktorke teraz zacina ordinovat, nici teraz spinka trosku a potom rychlo pojdeme, som zvedava co nam povie. A uz aj place uz je hore. potom sa vam ozvem

jenie123
19. mar 2012

@angie267 chudatko male.. ☹ daj vediet, co ju trapi..

basa23
19. mar 2012

no mi sme dopadli tak ze zas nam dali do 16.4.prenahadlo a kazdy 3 den cipok ak sa nevykaka,potom ideme na kontrolu a budu jej robit vsetky mozne testy nma celiakiu,ci neni alerg.na mlieko a mnoho inych 😒 taa krava dnes tam bola ina doktorka povedala ze ona si mysli ze toto co jej opisujem je strach z kakania boze podla mna to je blbost ved ona skusa chce tlacit ze az oci jej idu vypadnut ja nechapem ☹
@angie267 ako ste dopadli u lekarky?och chudatko maline to teda strasne trpi ☹
@jenie123 ja nevime ta opica nespi jak je svetlo ma ide picnut zachvilu bude uz o 5 vstavat 😠
ted mi opica spi sla spat bez mlieka bo zaspala v aute sme dosli az o pol 2 z kramarov 😒

jenie123
19. mar 2012

@basa23 no tiez neviem, ci by to mal byt strach.. keby si ju nasilu oducala od plienky, tak by som to pochopila.. ale teraz, no neviem.. tak uvidis, ci vam pomozu.. testy vam mohli spravit uz aj teraz.. mala mi este spinka, idem ju asi zobudit.. teraz mi volala mamina, nechali si ju v nemocnici, tak jej idem doniest veci.. jeeeee a baby ani sme sa nepochvalili.. nasi kupili malej velikanku trampolinu.. tento tyzden by mala dorazit.. uz sa tesim, mala od radosti ani z nej nezlezie.. 🙂

basa23
19. mar 2012

@jenie123 a co je mamine?skore uzdravenie 😉 no ved to je blbost ze strach kakat, neviem naco cakaju uz jej mohli urobit testy sproste zdravotnictvo 😠 jeeej super to ako do vnutra ste jej kupili nie?to mate super ked mate taky velky nbyt.nam henta nahradila jedalensky stolik inak by sme ju neamli kde dat.aky priemer ste objednali trampolinu?

jenie123
19. mar 2012

@basa23 nie, praveze bude mat velku aj so sietou.. bude u nasich na dome.. teda, pokial sa nerozhybeme a nekupime domcek.. do bytu by sme to nemali kam dat.. tuto: http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/3181?bratislava a za super cenu.. 🙂 ved to na co cakaju.. uz jej to mohli urobit davno a nemusela sa vobec trapit.. mamina je na gynekologii, vela a dlho krvacala, tak jej budu robit nejaky zakrok.. mala by tam byt len chvilku, dva- tri dni.. uvidime..

angie267
19. mar 2012

@jenie123
@basa23 ani vas nemam cas spatne citat tak na nic baby ani nereagujem teraz 😒 uz mi placka v spalni musim utekat a to uz tam budem musiet zostat s nou. Tak ma to vraj virusove ochorenie, dostala injekcne vitamin b12, vo stvrtok znova, biogaiu, nejake vitaminy a sprej do pusinky, ak by sa to zhorsilo uz to bude horsie hrozi nam aj nemocnica. Nic dnes nespapala ani susto jedno a trosku vody vypila to je vsetko. och nic musim uz utekat 😒

jenie123
19. mar 2012

@angie267 chudatko male, musi ju to poriadne boliet.. ☹ nech jej to rychlo prejde, bobacik malicky..

jenie123
20. mar 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom ok.. sice sme vstavali o 6.. ale dalo sa to..
@angie267 aku ste mali noc? urcite este Nici bolela pusina.. chudatko musi byt hladna, smadna a ubolena.. nech jej to rychlo prejde..

basa23
20. mar 2012

ahojte kocky som sa sem odrana nedostala som bola rano u svokrovcov,potom vonku stale niekde 😉 mi sme spali ok ale 2 krat bola hore v noci neviem co jej bolo.vstavala ale rano o 7 tak sa dalo 😉
@jenie123 ta trampolina je super velka,mate dobre ze ju mate kam dat 😉
@angie267 jeeemine snad nepojdete do nemocnice,ze vam to coskoro prejde.ako je natom Nici dnes?

jenie123
20. mar 2012

@basa23 dnes je vonku krasne.. aj my sme boli doobeda.. a poobede tiez urcite pojdeme.. mala je uz hore, dnes dala len 2 hodinky.. tiez stale niekde ste, treba to vyuzit.. tak ste si dnes pospali, to je super, aj ked ste v noci vstavali.. i ked co ja by som zato dala, keby sa mi mala 2 krat za noc budila.. 🙂 🙂 🙂

basa23
20. mar 2012

@jenie123 tak to hej ja sa stazujem ze bola 2 krat hore 😒 snad uz aj vy sa dockate krasnych noci 😉 mne mala dnes spala skoro 3 hodky som kukala jak puk.och moja sa zacala rada vozit busom sme sli raz a ted stale niekde musime ist mhd lebo sa jej to lubi 😉 dnes mi dosli tie tenisky minnie kraaaasne 😀