icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
20. mar 2012

@basa23 super.. urcite sa z nich vytesujes viacej nez Vivi.. 🙂 jeeeeee, ze v MHD.. 🙂 aj ti tam pekne sedi? ja by som tiez chcela ist busom alebo vlacikom.. len sa bojim, ze tam neusedi a bude stale vymyslat a behat.. tak je to teraz u teba nezvyk, ked ti prespi celu noc a teraz sa zobudi.. ja by som sa tiez stazovala.. 🙂 🙂 raz sa dockame aj my, snad coskoro..

jenie123
21. mar 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom fajn.. a vstavali sme o pol 7.. angie dufam, ze ste uz mali lepsiu noc a mala uz aj nieco papala aj pila.. Stellka je este stale na diete, ale ak sa dnes nepokaka, tak zajtra uz asi mliecko dostane.. jeee a dnes rano sa nam opat podarilo vycikat sa na nocnik.. 🙂 ale asi to bola zasa len nahoda.. ☹
co mate dnes na plane? ja som zarobene na parene buchty, tak ich pojdem o chvilku spravit.. maminu mi vcera pustili z nemocnice, uz ma po zakroku a dostala strasnu chut na nieco sladke na obed.. tak som sa pustila do parenych buchiet, dufam, ze sa mi podaria..

basa23
21. mar 2012

dobre ranko holky mi sme spali ok vstavala 6 15.uz nebuntosial tuto noc 😉
@angie267 a vy sa mate ako?dufam ze uz lepsie je Nici.myslim na Vas snad uz Vam je lepsie.
@jenie123 tak to ste pekne spinkali.mala vydrzi sedi jak puk a kuka vies nove pre nu, myslim ze aj Stellka by si vydrzala, to by bolo pre nu take nove tak by sedela a pozerala.jeej sikulka sa ti pekne vypyta 😉 mi dnes klasika vonku budeme len zatial nemame nic v plane.mnaaam to by som si dala ja som to veru este nerobila by som si asi netrufla 😒

angie267
21. mar 2012

@basa23
@jenie123 ahojte baby som len na skok, ideme na infekcne na kramare a je velka pravdepodobnost ze tam ostavame, mala to ma velmi zle, tak ak sa neozvem lezime tam 😢

jenie123
21. mar 2012

@angie267 boooooze.. chudatko male.. nech sa rychlo z toho dostanete.. budeme na vas mysliet.. bubacik maly, musi to mat dost zle, ked idete na infekcne.. zvladnite to tam a napis, ak budes mat moznost..
@basa23 to by si zvladla.. uplne jednoduche.. tuto mas aj receptik: http://www.topreality.sk/index.php?type=202&for...
vypyta, ale malokedy.. vyskusam poobede, ked sa zobudi, ci bude chciet ist.. idem zehlit a ked stihnem tak skusim umyt aj okno..

basa23
21. mar 2012

@jenie123 jeej dkaujem pozrem receptik a vyskusam niekedy.mala ti lubi buchty?
@angie267 jeemine chudatko malinke, tak sa drzte.ak tam ostanete nevesaj hlavu je to hrozne viem ale tam jej pomozu rychlejsie a budete coby dup doma.potom sa ozvy ak sa bude dat ako ste natom.myslime na Vas 😉

jenie123
21. mar 2012

@basa23 tieto parene mi nechcela, olizala granko a to bolo vsetko.. 🙂 ale rano som jej dala kakaovy zavin a ten jej chutil.. asi ako ktore a aku ma naladu.. teraz som jej urobila granadir, tak som zvedava, ci ho spapa alebo ostane mamine.. 🙂 Vivi ma buchty rada? co tak ma Vivi rada, ja uz neviem co take varit.. by sa mi hodila nejaka inspiracia.. 🙂 nakoniec som okno neumyla, ani sa mi nechcelo, ale zajtra sa uz don musim pustit.. ☹

basa23
21. mar 2012

@jenie123 vies ze ani neviem ci ma rada ja jej moc sladke jedla a ani sladke nedavam 😉 ma dost casu na sladke najchudsia neni a moje ruky by nevladali ak by jedla vsetko mozne 😉 ja uz tiez neviem co posledne mam varti,v pondelok som robila brokol.polievku,vcera pecene stehna a pyre,dneska spadlove spagety so syrom a kecupom.a zajtra uz netusim co varit 😒

jenie123
21. mar 2012

@basa23 ja mam nachystane na zajtra cesto na pizzu.. takze bude pizza.. ja malej naschval nedavam sladke, ale ked nahodou nieco taketo mame, vyskusam jej dat a ked nechce tak nevadi.. da si ine.. 🙂

angie267
21. mar 2012

@jenie123
@basa23 caute baby hlasim sa z domu. Ale mali sme na male, dala mi na vyber doky, bud ju okamzite hospitalizuju, alebo do zajtra skusia nejake protivirusove lieky a vodicku do ust, ak to nezacne ustupovat a mala nadalej nebude nic jest, pit tak sa tomu nevyhneme. Bola tam super dr. velmi prijemna, ktora povedala, ze by nas od hospitalizacie velmi rada uchranila este by si odniesla domov dalsie virusy, tak uvidime, v pusinke to ma inak velmi zle tak aspon zhodnotila. Je to nejaky hnus virus.

jenie123
21. mar 2012

@angie267 to som rada, ze ste doma.. mala musi byt uplne vysilena.. :( nech vam tie liecky pomozu.. uz to ma dlho a tak dlho byt bez jedla a vody.. chudatko malicke len pred nedavnom mala rucicku zlomenu, vsetko sa na nu lepi.. :(

angie267
21. mar 2012

@jenie123 dakujeme a dufam aj ja ze sa to zlepsi. No ja si ani neviem predstavit ake to musi byt nejest uplne nic tolko dni v kuse, snad to zabere su to vraj vyborne lieky a dokonca ich vobec poistovna nehradi celu sumu si musis zaplatit, ale to je jedno. Teraz som ju ulozila do postielky spinkat mohla by aspon hodku v kuse spat. Inak bola tam velmi prijemna dr. keby tam bola nejaka harpia tak tam uz lezime dnes. Je to taky pocit bezmocnosti tak by som jej chcela pomoct no nedokazem to 😢 slaba je velmi, teraz je uplne vymenena nebeha mi po dome, nestvara nezbednosti, nic take.

jenie123
21. mar 2012

@angie267 to jej verim, asi ani mna by nebavilo vymyslat.. ☹ a co to presne ma? je to nieco ako afty? dufam, ze jej lieky zaberu, ked uz si ich musite zaplatit.. Stellka je teraz strasny zloduch a urevanec, vymysla aj za Nici.. 🙂 dufam, ze jej to prejde..

jenie123
22. mar 2012

dobre ranko kocky @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom ok.. vstavali sme o pol 7.. a vcera sa mi pred spanim vycikala do nocnika a dnes rano opat.. tak neviem ci nahodou nezacnem opat oducat, ked sa uz tak pekne pyta.. len neviem ako teraz pokracovat, ci jej uz aj na von nedam plienku.. doma uz plienku nenosi, bud sa vypyta alebo sa pocika.. musim nastudovat nejake clanky.. 🙂

basa23
22. mar 2012

dobre ranko kocyk mi sme spali ok v stavali sme 6 30.och dnes ma byt kraaasne sa tesim 😀
@jenie123 jeej krasne ste spinkali.no toto tusim sa stellka chysta vyskusaj co mozno uz jej to pojde.ja by som von nedala bo som citala ze to dieta popletie ak doma nema a vonku ano.ved zober nahradne ak sa pocika tak prezlecies ja som aspon citala ze je lepsie ani vonku nedat 😉
@angie267 aach boze chudatko male ako mi jej je luto.ako je dnes zabrali tie liecky.svine zdravotnictvo nepreplacaju vela liekov hajzli 😠 boze dufam ze uz vam je dobre.chudatko aka musi byt slaba ked nepapa a nepije ☹ aku ste mali noc?trosku ste si oddychli?

angie267
22. mar 2012

@basa23
@jenie123 caute baby
dakujem vam kocky ze na nas myslite 🙂 🙂 Nici sa ma lepsie, teda aspon sa mi tak zda, v noci spala vyborne ani na lieky sa celkom neprebrala a vzdy potom krasne zaspala, asi predsa zacali zaberat. A od rana sa uz aj pekne hrala, uz po troche pije zo striekacky a sa jej to tak paci, zjedla jeden milacik aj ked nie cely ale to je po tolkych dnoch uspech. Je chudatko strasne stale este unavena, teraz spinka. V pusinke mame stale toho vela aj z vonku mame nove flaky, ale snad uz to bude miznut len. Ja len dufam, ze sa tej nemocnice vyhneme.
@jenie123 no parada ze ste mali dobru noc to rada citam, jej este sa aj odplienkovat zacina je to sikulka mala, ja by som to teraz byt tebou skusila a nedaj von plienku ako pise Barborka 😉

jenie123
22. mar 2012

@angie267 jeeee, super.. konecne sa ma Nici lepsie.. to som rada.. lieky zabrali.. aj uz troska papala.. tak to je uspech.. ja som dnes malej dala prvy krat mliecne po tyzdni diety.. tak dufam, ze ju to neprezenie..
@basa23 dnes je uplne uzasne.. uz sme boli vonku.. je tam nadherne.. 🙂
baby tak asi to vyskusam aj von.. doobeda sme plienku vonku mali a aj dobre, lebo sa mi pokakala.. 🙂 🙂 🙂 na to sa vypytat nevie.. ☹ tak to teraz vyskusame a uvidime, ci sa chyti alebo nie..

basa23
22. mar 2012

@angie267 super ze uz ti aspon nieco spapa.snad uz sa to bude len zlepsovat po tych lieckoch.drzime palce nech je cosrkoro fit a moze vonku santit ked je tak krasne.urcite uz liecky zaberaju.
@jenie123 krasne je vonku aj mi sme boli, ted mi zaspava a pak ideme von.vykusaj vonku teiz bez plienky uvidis mozno sa ti vypyta budes prekvapena.aach zavidim ta moja opica nie a nie sa vypytat 😀

angie267
22. mar 2012

@jenie123 s tym kakanim byva vacsi problem, ved vieme o tom uz svoje 😝 mala ti hnackovala, ze? nemala som prehlad par dni do zadu, snad uz jej to nic neurobi, nasa teraz tiez zacala riedko kakat ale to je tym ze spapala len tu trosku mliecka a este aj k tymto liekom hrozi hnacka, ale zvladneme.
@basa23 ano vonku je krasne, nastastie aj my mozme ist do kocika von na prechadzku, pytala som sa doktorky, tak ked sa zobudi pojdeme aspon na hodku von. Teraz este opicka spinka stale ale o chvilu ju musim zobudit, musime dodrziavat presne davky liekov a teraz najblizsie ma o 14tej.

jenie123
22. mar 2012

@basa23 asi je na tom nieco pravda, ze deti musia na to dojst same.. urcite budeme mat vonku straaaasne vela nehod.. nedam jej uz tu plienku, nabalim vela veci na prezlecenie.. ked som ju prvy krat oducala, tak vobec nic a teraz sa trosku pyta.. najlepsie by bolo, keby sme ostali par dni doma, aby sme to vylepsili, ale ked je vonku tak krasne, no nechod von..

jenie123
22. mar 2012

@angie267 Stellka mala crevnu chripku, najskor vracala a potom prisli aj hnacky, mala to skoro tyzden.. uz je OK.. aj tie lieky to mozu robit.. mala sa mi teraz zobudila, normalne nechapem.. vcera tak pekne dlho spinkala a teraz jej hodka a pol stacila.. ☹ este dobre, ze mozte ist von.. Nici na slniecku naberie energiu..

angie267
22. mar 2012

@jenie123 och ale to tie nase opicky lame ta choroba, esteze uz je v poriadku, ta crevna chripka to je tiez riadna potvora. Ja uz musim tu moju ist zobudit papame liecky. Ano uz sa tesim na prechadzku urcite jej to prospeje 🙂

jenie123
22. mar 2012

@angie267 @basa23 baby, tak nakoniec sa mi vonku 2 krat pocikala do gati.. :( snad to zajtra bude lepsie.. musime viacej trenovat.. 🙂

basa23
23. mar 2012

ahojte kocky ako ste spali?mi ok ale uz 6 05 vstavala.ma picen z toho jej vstavania 😒 co mate dnes v plane?ja idem ted rano kuknut do eurovei neake sandalky ci tam maju pre malu.
@angie267 ako sa ma Nici?dufam ze uz lepsie...
@jenie123 nevadi uvidis casom bude lepsie musite trenovat viac a viac 😀

jenie123
23. mar 2012

@basa23 spali sme celkom ok.. ona este stale vstava v noci asi tak zo 6 krat, ale inak sa to da.. 🙂 ale vstavali sme o 7.. 🙂 teda, to mate vstavanie, ale este lepsie ako moji susedia, maly sa im budi o 5.. ☹ aj ja musim pokukat po nejakych sandalkoch, ale aj inych veciach na leto.. uz by bolo nacase nieco pokupit.. dnes sa mi vypytala 2 krat na nocnik a vzdy sa vycikala.. takze fajn.. plienku jej dam uz len na spinkanie.. ani neviem, co mame dnes v plane.. teraz cakame plynarov, maju nam dojst odmontovat plynomer.. uz sme dali ziadost v oktobri a teraz nam ho idu odmontovat a samozrejme celu dobu musime zan platit aj ked plyn nevyuzivame.. ☹ a urcite pojdeme na preliezky.. 🙂

znamia
23. mar 2012

ahojte
@angie267 ako nici? dufam, ze lieky zabrali a zabka sa uz netrapi. citam, zle nestiham pisat, zahrada a mia kol dokola.
@jenie123 to je supeeeeer! stellke doslo, ze mat gatky je lepsie. my sme uplne na zaciatku :( pri tom zdlhavom choreni mavala plienku a to bol taky skok spat... dnes uz jej nedam plienocku, ale iste bude x krat mokra. ak nema cely den plienku, tak sa tak 2-3x pocika/pokaka. a to sa pritom uz krasne na oba pytala. kako hlasila este par dni nazad, ale uz ani to nie. ale kedze je krasne tak ideme na to natvrdo 😅
@basa23 aj my teraz byvame hore od 6am. a to spavala v zime a do nedavna do 8-8.30, ale ja aj tak chodim spat pozde....

jenie123
23. mar 2012

@znamia na to kako sa bojim.. to mi nehlasi.. to budeme mat stale v gatkach.. ☹ teraz sa nam uz stala nehoda, nestihla sa vypytat skor.. ale neva.. dnes mame zatial 2 uspechy a jeden neuspech.. jeeeeej, no skoda.. Mia bola v tomto velka sikula.. urcite ti opat na to nabehne.. este pred tyzdnom Stellka mala hnacku 8 krat za den.. tiez musela mat stale plienku, je to nanic, ked ti dieta ochorie a si vo faze odplienkovania.. budem drzat palecky, urcite sa vratite do starych kolaji bez plienok..

basa23
23. mar 2012

@jenie123 mi uz oblecenie mame to som uz pokupila len sandlaky nam chybaju ale ziadny vyber dnes.este je asi skoro 😉 mi tiez vybehneme asi na preliezky.som dnes kupila malej kolobezku si vybrala v draciku.stellka je sikulka zachvilu sa bude peken pytat stale uvidis 😉
@znamia ako sa mate?si tu dlho nebola.uz ste zdrave?

jenie123
23. mar 2012

@basa23 jeeee super, tak mate kolobezku.. 🙂 Stellka ju dostane na velku noc.. 🙂 no neviem ci je sikulka.. od rana to vyzeralo super, 2 krat sa vypytala a potom nasledovalo 4 krat do gatiek.. ☹ nejako vela cikala.. to u nej nebyva.. dufam, ze neprechladla..

angie267
23. mar 2012

@jenie123@basa23 @znamia ahojte 😉 dnes sme boli na kontrole a nici sa ma lepsie, uz aj zacala po troskach papat a tiez viac vypije. Aj ked este pani doktorke sa nepacila pusinka, nasla jej kopu novych flakov, z vnutra sa to ale pomaly zacina hojit, ale teraz musime vraj bojovat hlavne s vonkajsimi flakmi, ktore podla jej slov su vraj sekundarna infekcia ci ako mi to povedala, ma to velke a zacina jej to mokvat velmi a najhorsie je ze tym ze si tam spara rucickami si to znacne rozsiruje dalej po tvari, ma picne z toho, vraj jej mam davat rukavice, chapete to? tak som skusila no samozrejme okamzite ich strhla dole. Pridala nam masti nejake tak musime to dobojovat.
@znamia ahoj, si tu dlho nebola 😉 ako citam ste boli chori, tak dufam ze ste uz fit a mozte sa pustit znova do odplienkovania, mia to pochopi hned je sikulka, my teraz neriesime odplienkovanie dam sa na to az bude nici uplne v poriadku.
@basa23 je tak mate novu kolobezku, super a to je ta s tymi styrmi kolieskami, vsak? My tiez skoro vstavame ale hlavne aj preto lebo o siestej berie liecky tak uz sa prebere uplne. Posunie sa cas a bude vstavat o siedmej 😝
@jenie123 Stellka je sikovna ona to zvladne, este par dni a budete bez nehody 😉 No som zvedava ako to potom pojde nam, ale pocitam ze skusim az tak za mesiac.