Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko baby.. @basa23 @angie267
akosi to tu zanedbavame.. ale ved sa neni comu cudovat, ked je vonku tak krasne, treba si to vonku uzit, od dnes uz ma byt horsie pocasie a prsat, aspon teda u nas.. ako ste spinkali? my katastrofa.. o 23 sa zobudila a bola pocikala, tieklo jej to nejako mimo, lebo ani plienku nemala moc pocikanu.. ☹ a odvtedy len mrcala, fnukala a plakala az do rana.. som uplne rozbita.. aj by mohlo prsat, vobec by som sa nehnevala.. 🙂 ale vstavali sme o 7:15 tak aspon nieco..
@basa23 teda Vivi je tak zla.. nas to teraz nastastie preslo.. vonku nevyvadza.. teda hneva sa pri prezliekany a obliekany, ale inak v pohode..
jeeeeeeeeeee baby.. vcera sme mali len jednu nehodu a to vonku.. inak sa vzdy vypyta.. a to sme vcera isli aj do tesca a po obchodoch a nic, pekne vydrzala.. poobede sme boli na preliezkach a tam sa mi prvy krat vypytala a prvy krat sa vycikala len tak do travicky.. 🙂 teda aj sa tam vykakala.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale bola som rada, ze sa pekne vypytala.. budem chodit so sacikom na bobky ako pri psikoch.. 🙂 🙂 🙂
dobre ranko kocky mi ok ale vstavala dnes uz o 6 15.ale az 7 30 som ju zobrala z postielky 😉 boze dnes sa ma ochladit ma picne co snou doma u nas hned z rana fuka 😒
@angie267 a ty kde sa flakas?dufam ze Nici v poriadku 😉
@jenie123 jeemine co sa jej dialo, sice aj vivi tuto noc sem tam mrncala a vecer vypila len 60 ml mlieka viac nechcela neviem to nikdy tak neurobila 😒 jeej super zachvilu ste bez plienok mi nic aj ted rano bola bez pleinky bo sa nechcela obliect a vycikala sa na koberec 😒 pekne sa Stellka chytila bez pleinocky snad aj mi sa dockame 😉
och baby vcera sme mali uraz vyzeralo to ale strasne.tu pri nas su take nizke baraky a oni maju garaz a k nim vediet taky kopec k tej garazi a ona sa spustila na motorke keby celou rychlostou do garaze keby ste to videli som myslela ze umrem vsetci ludia na balkon ze co sa stalo ale chvalabohu nic, mozno ale z toho bola taka zlea uz cely den ale vyzeralo to hrozne ☹
aach baby moj muz sa rozhodol kupit obytny prives picne ma 😒
@basa23 ja budem doobeda s malou asi doma.. chcela som zbehnut do obchodu, ale je zima a keby sa mi po cikala, mohla by prechladnut, tak to nechcem riskovat a ani sa mi do tej zimy nechce.. urcite sa dockate aj vy.. len to chce ten spravny cas.. vivi je odvazna, tusim sa nicoho neboji.. dufam, ze sa jej nic nestalo.. jeeeeej obytny prives.. 🙂 budete chodit po dovolenkach a vyletoch.. si to uzijete.. i ked vobec si to neviem predstavit.. minule sme pozerali privesy, ale take tie luxusne.. tak to bola bomba.. tomu by som sa nebranila.. 🙂
@jenie123 no tie luxusne su super ale drahe moc a vyhadzat sa uplne z penazi to nechcem 😒 no ved uvidime este to neni iste este nevieme ci nase auto by potiahlo take monstrum 😉 nestalo nic ale vyzeralo to hrozne 😒 ja som bola chvilu vonku s malou kokso fuka strasne u nas malu mi normalne do zadu tahalo 😀 a to neni najlahsia stellku by odfuklo 😉
@basa23
@jenie123 caute babule moje 🙂 piste mi absenciu 😀 ale za dva dni som sa sem ani dostat nemohla, upratovala som jak zerava, umyvam okna atd, sak to poznate 🙂 dufam ze je tu vsetko v poriadku babule zdravucke, skusim si vas dnes docitat nech som pekne v obraze 😉 nici sa ma vyborne dohana vsetko ci uz spanok alebo jedlo 😅
@basa23 my sme sa teraz vratili z cvicenia.. ale inak sme vonku ani neboli.. Stellka aj malo spinkala len hodinku a stvrt.. co je nic.. aspon dnes pojde pekne uz o 8 spinkat..
@angie267 super, Nici to rychlo dozenie.. jeeej upratovanie, tak to ti verim, ze sem nemas ani kedy ist.. ja som sa ku kupelni este nedostala.. ☹
baby tak dnes sme mali 2 nehody.. a to jednu ked sme isli do centra a dalsiu ked sme boli v centre a to sa mi aj pokakala.. a potom sa tam aj vypytala.. takze v pohodicke.. mame viacej uspechov ako neuspechov.. takze to je super.. som spokojna a pysna.. 🙂
@jenie123 ani my sme dnes neboli vonku fuj hnus pocasie tam je. Ja som bola u svagrinnej sme piekli dve torty pre simi, ma narodeniny zajtra 😵 😵 inak som mala ubehany den, u doktorky sme s nici boli na kontrole, no co ta tam stvarala, rev strasny ani odvazit sa ju nepodarilo ako doky chcela aby videla kolko schudla, ale tak pekne to dohana. Chcela jej este par krat pichnut vit. B12, ale ja ze naco ved zacala pekne papat aj bez toho.
K tomu upratovaniu sa vratim zajtra zas, este mam toho vela a co sa mi vcera stalo, mala mi vyliala plny kybel vody na koberec, hodinu som ho vysusala 😝 opica jedna 😝 No vidis mas byt pravom na stellku hrda, ide jej to skvele este par dni a uz budete uplne aj bez nehody, potom nam budes davat rady, nas to este len aj s barborkou caka 😝 😝 😝 😝 nici chodi pekne o 19.30 spinkat sa vyborne nastavila na tento letny cas, len mam obavy ked bude o tej dobe este svetlo ako to bude ci bude chciet ked uvidi svetlo.....
@angie267 jeeeee, vsetko najlepsie prajeme Simonke.. 🙂 tusim sa Nici lekarov boji.. sa jej necudujem.. si uz u nich vytrpela.. ☹ jeeeeej, opicka mala.. asi si Nici myslela, ze sa mamka nudi, tak ti trosku dopriala upratovania 🙂 krasne ti chodi spinkat.. aj dnes som ju skoro hodinu uspavala.. opica, stale vymyslala.. zatial to Stellke ide, uvidime ako pojde dalej.. snad sa nezasekne.. inak co sa nam dnes stalo.. 🙂 uz aj my sme mali kako vo vode.. mala dokonca zacala plakat, ze sa pokakala.. 🙂
dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale uz o 6 30 buntosila.baby ja som na nervy mala je cele dni zla aj dnes od rana place uz nevladzem neviem co snou je ☹
@jenie123 nevadi ale mate viac uspechov tak to je super, mi neviem kedy sa toho dockame.och to pocasie zla je jak cert,vonku skaredo musime trcat doma 😒 aj muz je dnes dlhsie v praci,dnes ma uz porazi z nej 😒
@angie267 jeej vsetko najlepsie Simonke prajemeee 😀 a ake torticky ste piekli?aj ste zdobili ze neake postavicky a tak?super pekne to Nici dohana, super tesim sa opicka chvalabohu ze uz to mate za sebou to hnusne obdobie 😉
@jenie123
@basa23 dobre ranko 🙂 my sme vstavali o 7.30, simi je dnes doma tak sme si pospali. Dnes sa chystam este cely den upratovat musim vygrajbat kuchynu a hlavne ju celu poumyvat lebo ju mam tak strasne spinavu az sa hanbim 😝, este musim pripravit chlebicky, zajtra bude mat oslavu. a pocasie fuj hnus 😠
@jenie123 ano boji sa velmi uz ako zbada biely plast uteka prec, uz ked sme vchadzali do strediska zacala plakat a potom aj cely cas v cakarni plakala a vnutri ani nehovorim. Tak ste mali kako vo vani, no vidis a stellke sa to nepacilo uz si to krasne uvedomuje, chudatko no ked to tam na nu doslo..... 😝 Ja som velmi rada ze nema nici problem so zaspavanim stale nam to pekne funguje, ulozim do postielky zavrem dvere a idem prec a vobec sa nemusim tam vracat a takisto aj obedny spanok funguje. ona je ako hodinky sama sa pyta v dany cas 😵 😵
@basa23 nejdu jej nejake este zubky zabke malej, och a este aj trcat musis doma ked je vonku tak hnusne. Torty sme piekli jednu cokoladovu a druhu karamelovu, zdobili sme ich lentilkami, cokoladou a takymi cukrarenskymi vyrobkami, ziadne zvieratka ani nic podobne, simi je uz velka a jej by sa to uz nepacilo 😝 joj ani nevies ako som rada ze uz je prec to hnusne obdobie.
ahojte kocky.. tak som sa tu konecne objavila.. 🙂 🙂 🙂 vcera som bola cely den u nasich.. malu som tam potom nechala a isla ku kadernicke.. dala som si melir a ostrihat.. konecne sa citim ako clovek.. 🙂 🙂 este by to chcelo kozmeticku.. 🙂
ako ste spinkali? my nic moc.. v noci bola skoro stale hore, ale rano sme vstavali o 7:45 aspon nieco.. 🙂 🙂
@basa23 Vivi nieco musi trapit.. chudatko male.. myslim, ze Vivi uz ma zubky vonku, ci este nejaky rastie?
@angie267 ja chcem dnes dokoncit kupelnu, vcera som si ju zacala, ale uz som ju nestihla dokoncit.. kuchynu zbehnem len tak narychlo.. ta je este nova, tak je este ako tak cista.. 🙂 chudatko Nici, musia ju lekari strasit.. nasa zatial v pohode, ale tiez si myslim, ze bude krik ak sa vratime na to kozne.. ☹ normalne rozmyslam, ze malu vyskusam tiez tak uspat.. ze ju len ulozim do postele a pojdem prec.. ale u nas by bol asi par noci kriku.. neni zvyknuta zaspavat sama.. ☹
ahojte kocky od rana niekde lietame som sa sem nevedela dostat az ted ke d som malu dala spat.ooch to hrozne pocasie ma ide picnut ani vonku sa neda byt keby aspon nefukalo 😒
@jenie123 este jej chyba 1 zub ale uz dlho ani chyru slychu po nom.mi sme mali noc ok ale 6 15 uz vstavala zas skro vstava 😒
@angie267 vy asi osalvujete vsakze? 😀 potom fotkyy hceme viediet aj torticky mnaaam 😀
@basa23 my sme ani vonku este neboli.. flakame sa po byte.. 🙂 ale ani sa mi nic nechce robit.. manzel isiel pomoct kamosovi na domcek.. takze sme dnes baby same.. mozno ju trapi ten zubok.. chudatko, nech jej rychlo vyjde.. musim aj ja Stellke kuknut zubky.. my cakame este 2 stolicky..
@jenie123 a uz je aj po oslave 😉 ale nemam ani jednu fotku, fotak vybity a nabijacku som nenasla, naposledy som videla ako ju drzi nici tak bude niekde zahrabana v hrackach asi 😝 veru dost nam chyba zubov snad v pokoji vylezu 😝 mna tak boli hlava z tohto pocasia mna porazi asi, dufam ze sa zmeni lebo ma doma picne tak mi chyba to slniecko krasne 😒
@angie267 Simi bola spokojna? Dostala vela darcekov? Este par dni bude zima..
@basa23 my sme boli cely den doma.. zajtra uz pojdeme von.. by ma piclo, dalsi den byt doma..
Baby dnes sme nemali ani jednu nehodu.. vsetko pekne skoncilo v nocniku.. 🙂 a teraz na vecer mala teplotu 38,3.. dufam, ze je to len teraz alebo zo zubkov.. snad nebude chora..
ahojte koceny 🙂
my mame za sebou perny tyzden. ako to zosumarizovat... v pondelok som bola na regeneracnej klinike, a tamojsi lekar(neurolog, chiropraktik, a td v jednej osobe) mi povedal po preklepani a presetreni, ze by som sa mala dat vysetrit na neurologii (velmi slabe reflexy) a endokrinologii, pretoze vraj velmi tazko rozpravam, mam unavenu pokozku, krivam a celkovo som nejaka 'mlandrava' (to vravim ja, nepamatam sa co presne povedal). samozrejme aj metabolizmus v prdeli... mam mu aj doniest nalezu z magnetickych rezonancii, predoslych i tej co ma v stredu caka. tak mam za sebou preve krvne testy, s vysledkami potom po lekaroch... s miou som bola v piatok na orl, vzala stery z krku a nosteka a uvidime, stery usi su ok, aj ich ma teraz v poriadku. ma nejaku nadchu, z nosa jej vsak netecie, a tak si mysli, ze to moze byt nejaka alergia resp. chronicka, kedze ma tie alergie na lieky a nedalo sa to teda poriadne preliecit. v utorok budeme mat obe vysledky 😖
vcera sme po vysetreni sli pozriet draheho sesterku do liecebne v lucivnej, kde je so svojimi dvomi detmi na 3 tyzdne. super areal a aj ten ich nadstandard pekny. ale ja s mojom biednou energetickou zasobou som sa dnes citila a podla obsluhy v restike aj vyzerala ako zombie. moje dieta je vichrica, podla slov tej sesterky. dosli sme a mia rovno vyliezla na 1. parapetu v restike, potom na tie ich v apartmane, az som kreslo musela odtahovat. a vsade behom. rychlo a vsade, aby jej nic neuslo. este ma prehovarala, aby sme ostali, ale ja nemam sil cely den nahnat miu po tom velikom arealy sama, keby smeboli s nasim tatom, tak by to slo, to sa clovek prestrieda. ta kocka nedokazala pochopit, ze preco nemozem ostat sediet v jej obyvacke a nechat miu behat po chodbe. jej deti take veci ako miu ani nenapadnu a to maly ma uz 4,5 roka! ze dvera su otvorene na schodisko, a gauc v spolocenskej pri okne a mia v otvorit klucku a v kuchynke si vie posunut stolicku ku linke, atd... ☹ od 6am do 8.30pm s hodnovou pauzickou!
@jenie123 dufam,z e tie teploty nebudu choroba, lebo by to bola skoda prist o to odplienkovanie, ked sa vam tak dari! mne sa dnes mia 1.x dala posadit na zachod a aj sa sama konecne pytala, dokonca z bazenu!!!! takze drzim palce 🙂
@znamia jeeeeejda.. vy mate behacky po lekaroch.. dufam, ze budete mat vysledky v poriadku.. musis byt pri malej poriadne unavena.. mala je dost podobna tej tvojej.. vecer som hotova a tebe pritazuju este aj zdravotne problemy.. mala by si si zobrat dovolenku a niekam na vikend vybehnut..
Dobre ranko kocky.. @znamia @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? My celkom fajn, az na to, ze mala Stellka celu noc horucku.. o 3 som jej davala nurofen.. mala 39.. Rano som ju este nemerala.. ale uz horuca neni.. tak by mi teraz padlo este 2 hodinky potiahnut.. vstavali sme o 7 a uz pozerame rozpravku.. bolt.. strasne ju teraz zerie.. 3 krat denne ju pozerame.. 🙂
dobre ranko kocky mi sme spali ok vstavala 6 45 tak aspon to 😉
@jenie123 jeemine teplotu ma opicka dost je ale vysoka, mi sme mavali zo zubkov 38.uvidis cez den ci nebude mat daj vediet potom.ale ajk nekasle,nesoplikuje tak to budu zubky.aku rozpravku pozerate?moja uz ani pri rozpravkach nechce sediet 😒
@znamia jeemine mate tyzden teda za sebou.ti verim ze je to o hubu ja keby som nemala muza tak casto doma tak by ma piclo 😒 snad budete mat dobre vysledky potom daj vediet.jeej v Lucivnej tam som aj ja bola ked som chodila na zakladnu.
@angie267 ako po oslave?
ahojte,
my tiez vstavame skor, niekde medzi 6-7am, mna to nici, lebo spat chodi o 8-8.15pm. a tu snezi a snezi... 😖
@jenie123 dufam, ze vam tie horucky uz pominuli 🙂 dobry typ na rozpravku, musim stiahnut nejake, ale mame cerstvy satelit a tak pozera tie otravne kanaly...
@basa23 lucivna bola super, je tam co robit cely cas. velmi sa nam pacilo 🙂
@znamia @basa23 @angie267
ahojte baby, ako ste si uzili nedelu..? Ja som uplne hotova.. cely den sme boli doma.. len svokra prisla navecer malu kuknut.. Stella cez den spala 45 minut, som myslela, ze ma porazi.. horucku uz nema, len zvysenu teplotu.. uvidime co bude v noci.. baby dnes sme mali opat den bez nehody a to dnes cikala snad 20 krat.. 🙂
@jenie123 no vidis 🙂 dobre spravy aj s nocnickovanim aj s teplotkou! a uz mas aj predstavu ako vyzeraju moje dni pri miinom popoludnajsom slofiku. ja som dnes bola s malou u nasich a piekli sme, a popoludni som odspala a ani mi nevadili otvorene dvere do kuchyne, kde vsetci jedli. tiez som znicena...

dobre ranko kocky mi sme splali ok vstavala 7 10.mi sme ted prisli z vonku boze zla je jak cert stale mi vonku reve uz ma slahne 😒 neviem co jej je stale ☹
@jenie123 jemine bez elektriky by ma piclo 😒 ale tak dnes ma byt krasne budete vonku 😉
@angie267 ako Nici uz jej zmizli fliacky?