Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahoj mamicky ak mate chut tak kuk sem, prosim a poradte
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/akej-znacky-mate-kocik/
dakujem
dobre ranko..
@basa23 my sme spali skoro do 8.. 🙂 ale noc bola nic moc.. jeeee a aky telefon mas? Ja si idem puzdro objednavat cez net.. ani mala mi este neranajkovala.. vypila mliecko a hotovo.. nic nechce a radsej sedi na nocniku, aby sa nemusela obliect.. uvidis aj Vivi sa chyti, len musi prist ten spravny cas.. my sme sa red mesiacom tiez nechytali a potom sa zacala pytat.. musia na to dostat rozum a pojde to jedna radost.. ale myslim, ze nam dost pomohlo chodit bez plienky.. ked citila, ze je mokra..
@jenie123
@basa23
ahoj, my mame za sebou dalsiu navstevu u dr. mia o 23.00 horucky 38, nurofen nezaberal, este potom raz vnoci, rano o 7am 39 dala som zas, o 8m 39.2 tak uz som dala panadol. nema sa, ale ja uz som nemohla. este urt dajaku ma... vraj boli medzi nohami a necika, rano po x pokusoch vytlacila menej nez 0.5dcl, ale rozbor ukazal len trchu bielkoviny, crp ok. ☹ vraj nejaka viroza. uz ma asi porazi 😢
@jenie123 peken ste pospali aspon ti vynahradila noc ze dlhsie pospala.davas jej vzdy rano mliecko?dnes jedla brokolicovu polievku tak to zjedla na obed 😉 no ved dufam ze sa chyti coskoro 😉 mam samsung galaxy S5830.ja som tiez chcela cez net puzdro ale som nasla vcera nahodne v poluse tak som kupila 😉
@znamia jeeemine co to, chudatko malinke.boze stale ste chorucke uz by vam mohla dat ta choroba pokoj.a teraz ako uz lepsie este ma teplotu?dala vam neake atb alebo co?
@jenie123
@basa23
horucka ustupila, ale este stale necikala. dufam, ze da teraz do plienky. uz spi, s placlivym budenim, hodinku. neviem ci to nebudu mozno aj tie posledne stolicky 😒 vraj aj zuby bolia, a viete ako to je s takymi malinkymi. na vsetko mi skoro da odpoved ano. ale chyta si pusu... normalne som uz z toho cela smutna...
@znamia jemine chudatko malicke, moze byt ze to je aj tymi zubkami su svine tie zuby 😒 aj ja osm dnes malej nasla posledne dni je jak cer ma zachvaty placzu a dnes som jej nasla ze jej ide posledna stolicka tak to preto je taka.som sajej dnes pytala ked sa zobudila pooobede bo mala zachvat placu ze co ju boli a ukazala mi usta ☹
@basa23 ona pije len rano mlieko.. potom ho uz nechce a pred spanim uz vobec nie.. tak som rada, ze aspon rano si da..
@znamia tak to ano, mozu to byt aj zubky.. ono ked nieco boli je zle a u nasich drobcov este horsie a najhorsie je, ze nevedia presne povedat co ich trapi..
dnes sme boli poobede vonku.. u nas bolo krasne a tak sme vyrazili k nasim a chvilku si pobehat po vonku a hlavne medzi ludi, uz mi doma sibalo.. 🙂 🙂
ahotje babule mi sme spali ok vstavala 6 40.ted spi.zla je jak cert jak jej ide ta posledna stolicka 😉
@znamia ako je malinkej?
@angie267 ty kde sa flakas? 😉
@jenie123 jeej super ze ste pekne spali.sand vam to ostane zasluzie si uz 😉 och ani nevrav ani mi nic nemame tiezu budem msueit ist nieco nakupit ale sa mi nechce ked je taka zla 😒
@jenie123
@basa23 caute baby 😢 nemam prilis najlepsie dni za sebou, vcera mal mm nehodu, ako isiel z nocnej rano tak chytil mikrospanok, nastastie sa mu nic nestalo len par skrabancov, len auto je bohuzial do srotu, kotulal sa a skoncil na streche, nastastie minul vsetky stromy inak neviem ako by to dopadlo 😒 😒
@basa23 ani mi nehovor, rano o 6.30 som mala perfektny budicek ☹ veru auto bude velmi chybat a bolo tak dobre, je mi strasne smutno teraz sa ho snazim predat budem rada ak mi da niekto 1000eur zan 😒 😒 ledva sme ho pred par mesiacmi dali dokopy co bolo rozbite ak si pamatas a teraz uz je na totalku. Je to hrozne ale chvalabohu mm je zdravy akurat sa trapi tym co sa stalo.
@angie267 booooze.. este dobre, ze je v poriadku.. skoda auta, ale dolezite je, ze je drahy ok..
@basa23 aj nasa je dnes prikladom certiska.. stale place a jeduje sa, hadze sa o zem.. normalne nechapem..
Dnes sme mali strasny konflikt so svokrou.. ja som uz dohodnuta s babami, ze pojdeme na preliezky.. a svokra si vola, ze jej mame doviest malu.. tak som je hovorila, ze uz nieco mam a ked chce nech si ju zoberie zajtra.. urazila sa a ze ona este nevie co bude zajtra, ze ju chce dnes.. tak som to hovorila drahemu, ze nech jej zavola a ze nech sa nehneva, ale ze naozaj uz som dohodnuta asi s 5 babami, ze ideme von.. a manzel sa tak s nou pohadal, ze dovi - dopo.. ona si skratka mysli, ze sa okolo nej kruti svet a ked nieje podla nej, tak sa urazi.. ach tie svokry.. ☹ a to ma zajtra narodeniny 50 rokov..
@angie267 omg! 😲 kym sa vsak jemu nic nestalo... strata auta je neprijemna, ale este ze len to! aj moj otec raz dostal mikrospanok, ale nastastie som davala ja pozor so zadneho sedadla, aj mama vredu vtedy spala...
@basa23 bobik je dnes ako vymenena! nic jej nie je, len bola 'zla' 🙂 teraz tu so mnou cvicila, ze nechce spat. ale dala som ju nakoniec po 30min k nam a zatial nevytapkala von...
@jenie123 ach, dalsia kandidatka na supersvokru! ved si je nic tak nepovedala a nech sa sama zamysli nadtym, co jej syn povedal. to uz je len na nej... ja zajtra uvidim moju po asi 3t. maju dedicske konanie po svokrovi a ta idu vsetci spolu, ale ja mam o 13tej mri a tak sa budu musiet ponahlat a ja ju od nas budem brat domov, co mam po ceste. som zvedava, ci vyuzije prilezitost ostat na dalsi obed bez pozvania a ohlasenia zdarma... 😉 iste dojdem domov a bude vyzrate...
baby, aj vy uz prechadzate cez 'preco' fazu? my uz asi 2t ano, ale este to nejde naplno. mia, ides spat! a ona: nie, peco? 😀 😀 😀
@znamia ani u nas sa este nepouziva preco.. .Mia musi byt na zozranie.. 🙂 mala toho vela zrozumitelneho nepovie,ale dnes ma dostala vetou: havo ma oko.. ved to, nic zle som jej nepovedala, ale tak dufam, ze sa nad sebou zamysli.. i ked neviem, neviem.. ty ju budes mat zajtra doma.. :( tak nech prebehne navsteva ok a nic zle nepovie alebo nespravi..
@basa23 dnes sa ukazala Stellka ako velky cert.. na preliezkach sa mi tam hodila o zema jedovala sa.. nastastie tam boli baby, ktore to vedia pochopit a poznaju to.. takze v pohode.. nechala som ju tam lezat, dokial sa neukludnila.. opica jedna.. potom uz bola ok.. svokra to nevie pochopit.. ak nieje podla nej, tak je zle.. no co uz, ma zlu nevestu.. ale kaslem na to.. sa mi pacilo, ze sa ma manzel zastal a ona mi je ukradnuta..
@angie267 aj mna tak teraz napadlo.. ja som tiez dostala mikrospanok.. uz som bola tehotna a isla som z nocnej este na urad a po ceste som sa uplne stratila.. len som otvorila oci, predo mnou auto.. ani nechcem pomysliet, co vsetko sa mohlo stat.. mikrospanok je nebezpecny, nastastie to u vas skoncilo znicenim autom..
@znamia 🙂 tak mas krasne ranko.. uz len aby tak krasne pokracoval aj den.. 🙂 ja mam tiez uz kavicku vypitu, ale pila som ju pri dobe ladovej.. 🙂 to je super, ze ti este spinka.. to sa u nas snad este nestalo.. u nas je krasne.. ma byt tusim 19 - 20 stupnov.. tak sa tesim.. 🙂 idem si urobit dalsiu kavu.. 🙂
@znamia u nas doba ladova 1,2,3, shrek 1,2,3, Na vlasku, Bolt, ovecka shaun a spievankovo 1, 2.. mame doma tolko stiahnutych rozpravok a zaujalo ju zatial len toto.. ale ono raz za cas pustime novu a pokial nam ju po prvych minutach nezrusi, tak je dobre a mozme pozerat dalsiu rozpravku.. 🙂 vidis a madagascar by som si pozrela.. uz sme ho par krat skusali a hned nam ho zrusila.. ☹
ahojte kocky uz som tu sme boli s malou od rana vonku ked je tak kraasne
@angie267 ako je muzovi este sa trapi tym auto?chudak hlavne ze je zivy..
@znamia jeej tak to ti krasne spi to ja sa takeho dlheho spanku asi nikdy nedockam 😉
@jenie123 aach ani nevrav aj moja mala uz dnes vystupy vonku sa hadzala o zem jak prastena ja som sa nanu len kukala 😉
@basa23 aj my sme mali dnes krasny vystup.. boli sme po obchodoch a potom sme stretli par mamiciek s detmi a ze ideme na preliezky.. a tak sa mala ukazala v uzasnom svetle.. pozicala si od chlapceka motorku.. chvilku sa hrala a on ju chcel naspat.. no co ona stvarala.. najskor pistala a jedovala sa, co mu ju nechcela dat.. tak som ju z tej motorky zobrala a vysvetlovala som jej, ze to je jeho motorka a ze on jej ju pozical a teraz ju chce naspat.. a ona sa zacala jedovat, hodila sa mi tam o zem a kricala a kricala.. tak som jej tam supla po zadku a nechala som ju tam lezat.. o chvilu sa ukludnila a vysmiata sa utekala hrat.. no je ona normalna..? ja neviem co s nou mam robit.. skusam si ju nevsimat.. alebo jej zapnut po zadku.. za chvilku sa s nou nikto nebude chciet hrat, ked bude takato.. ☹
dobre ranko baby.. @basa23 @znamia @angie267
ako ste spinkali..? my asi najlepsie za cele obdobie, co je mala na svete.. 🙂 v noci bola hore len raz a potom uz len o 6 rano a este mi pekne zaspala do 7:45.. celu dobu spinkala sama v izbe.. 🙂 ale urcite to bola len nahoda.. i ked s malou dusickou by som si priala, aby to tak ostalo.. 🙂
a s tou mojou svokrou.. vcera mala narodky, tak som jej poslala sms a nic.. vobec na nu nereagovala a pritom viem, ze na sms odpisovala.. takze sme na nozoch.. som zvedava, ako toto vsetko dopadne..

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale vstavala 6 45 a to sla spat o 10 az som myslela ze bude spat dlhsie.och dnes bude den od rana place.ani ranajky nechcela, tak ranajkuje jablko a spaldove tycinky 😒
@znamia lucivna je krasna mne sa tam velmi pacilo ael az nato ze tam bola jedno dievca a vsetky sme od nej chytili vsi 😒
@jenie123 mi sme v nedelu behali som zhanala puzdro na telefon,v detskych kutikoch sme boli museli sme nieco vymysliet lebo by ma doma z nej piclo.jeeej super stellka je sikulka ta nasa sa nechyta ☹
@angie267 a ty kdeee siii? 😀