icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
16. apr 2012

@jenie123 ja by som jej skusila zobrat plienku ak ma uz tak dlho suchu ked spinka uvidis podla mna sa nepocika vyskusaj 😉 na lyzicke jej ho davam to je hruza jej chuti ona sa tesi ked jej ho idem dat 😒
@angie267 tak vela stastia urcite sa uz nici chyti 😉 no to dufam aj ja hlavne nech nema tu celiakiu toho sa najvic bojim 😒

jenie123
16. apr 2012

@basa23 ja tam mam pisane 2 krat denne po 2 lyzicky.. aj nasej chuti.. 🙂 a stale si pyta "este, este.. " ja jej ju chcem zobrat, drahy je este proti.. ze vraj mam pockat este tyzden.. len, aby sa nam to potom nevypomstilo.. vivi bude urcite v poriadku.. treba v to verit..

basa23
17. apr 2012

ahojte kocky ako?kde sa flakate?mi sme boli vonku asi hodku nieco a dobra je teda zima mala cervene ruky uz potom tak sme sli domov.bpoze ja uz chceeeeeeeem teplo 😒 ted akurat basti cestoviny s grankom.to teda dlho nemala, muz neni doma n echcelo sa mi dnes varit 😀
@angie267
@jenie123

jenie123
17. apr 2012

@basa23 ja som bola u mojej starenky.. uz sme dlho u nich neboli.. teraz mi uz mala spi a ja si idem nieco porobit.. 🙂 ale najskor si dam nieco sladke a kavicku.. 🙂 dobra bola dnes zima aj u nas.. mala tiez jedla cestoviny, ale s bolonskou omackou.. 🙂 ani mne sa nechce varit.. ☹ mala tam ma este zemiakovu kasu s omackou a ja si chcem spravit na veceru zeleninovy salatik.. len manzelikovy by som mala nieco vymysliet.. ☹ asi kupim parky a rozky a bude.. 🙂

angie267
17. apr 2012

@jenie123
@basa23 caute caute 😉 som dnes akosi rozlietana, bola som u kamosky v susednej dedine a potom mi volala ina kamaratka ci moze prist so synom pozriet tak som to mala nabite 😝 teraz som postavila gulas budeme ho mat aj na zajtra lebo idem prihlasit to auto no uz sa tesim ako tam stravim cele doobedie a mozno aj viac. Malu bude varovat svokra. Jaaaaj aj ja uz chcem tepllo konecne uz sa neviem dockat a stale akosi neprichadza, aj u nas je zima a fuka este k tomu aj dost cerstvy vietor 😠 😠

jenie123
17. apr 2012

@angie267 teda, ty mas nabity program.. 🙂 ako je to u vas, ked ides prihlasit auto.. ja ked som isla prihlasit to svoje, tak som tam isla rano o 4 a uz som bola 7.. ked tam niekto prisiel na 7, uz sa na radu nedostal.. ☹ pocula som, ze sa to uz trochu zlepsilo, ale vtedy to bolo na porazku..

angie267
17. apr 2012

@jenie123 tak aj u nas to je hrozne ale zas nie tak ako u vas, dufam, ze doobeda budem vybavena inak ma picne 😝 😝

jenie123
17. apr 2012

@angie267 skoda, ze pri takychto vybavovackach stravis polku dna.. ale dufam, ze budes skoro vybavena.. aj sa chces vratit na plavanie? Mne tie nedele normalne chybaju.. :(

angie267
17. apr 2012

@jenie123 no som na zajtra teda zvedava, sak potom napisem 😝 Jani aj by som sa vratila aj nie, ale asi skor uz nie kedze nici uz ku koncu nespolupracovala velmi, neviem, este sa musim porozpravat s kamoskou s ktorou som chodila a ak by chcela ona tak snad, ale poviem ti dost ma odradili tie ich nove pravidla aj ta cena sla dost hore, ale najviac je to na prd s tymi nahradnymi terminmy. A vy sa vratite? A tiez bolo pre mna na prd ze sa plavalo v nedelu doobeda, to ja som zabila tym cele dopoludnie kedze je to dost daleko a nestihala som varit obed, ale to sa dalo sklbit.

jenie123
18. apr 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
ako ste spali, my nic moc.. uz by sa mohla trosku polepsit, ale zistili sme, ze jej de stolicka, uz ma spicku vonku.. co mate dnes na plane? My sa pojdeme pozriet do centra..
@angie267 my sa ani vratit nemozeme.. :( mala ma este stale tie molusky.. ☹ prave rozmyslam skocit k inej koznej.. co ked to tam bude mat este rok ci dva, to sa nebudeme vobec chodievat kupat.. 😒 my sme posledne kurzy vobec nechodili.. stale mala nieco a teraz by bol asi aj problem sa vratit, ked uz je to taka doba.. a tie ich nove pravidla sa mi tiez nepozdavali.. dufam, ze sa skoro dnes vybavis a nestvrdnes tam pol dna..

basa23
18. apr 2012

ahojte kocky mi sme spali ok ale uz 6 30 vstavala som to zakrikla ze v poslenj dobe spala do pol 8 😒 ja uz mam navarene pre vivi, upratane a azchvilu vyrazame von.konecne ma byt teploooo ste pozerali vcera pocasie? 😀
@jenie123 jeeej vy to este stale mate ja na tvojom ieste idem k inej koznej skusit nic zato nedas 😉
@angie267 to mas super taka rozlietana mi len tu sa flakame vonku muzovi sa nechce nikam chodit lebo vsade zacpi su ked pride z prace 😉

jenie123
18. apr 2012

@basa23 krasne je.. pocasie som nevidela, ale dufam, ze uz teplucko ostane.. jasne mame to stale.. natierame to tea tree olejom, ale nemizne to.. musime skocit k druhej.. nechcem, aby jej to vyskrabavali.. poobede pojdeme urcite von, asi na preliezky.. 🙂 co si varila..? Ja budem robit zapekanu brokolicu so syrovou omackou a k tomu si objedname paniny.. uz som ich robila 2 krat a nepodarili sa mi.. takto kaslem a objedname si.. 😉

basa23
18. apr 2012

@jenie123 ja som malej varila taky maglajz pyre a do toho hoc aku zeleninu ona to zboznuje tak to zbastila taka rychlovka.ja som este nejedla pre seba si nieco najdem 😉 muz neni doma tak som nevarila pre nas 😉 ma byt pekne v piatok a v pondelok 21 stupnov 😉

jenie123
18. apr 2012

@basa23 jeeee 21 stupnov.. to znie dobre.. 🙂 uz sa tesim.. 🙂

jenie123
19. apr 2012

Dobre ranko baby.. @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? My taka klasika.. vstavala este pred 7.. ja vobec neviem co varit.. ☹ dnes sa mi to pocasie vobec nepaci, je pod mrakom.. ☹

basa23
19. apr 2012

ahojte mi otras mala vstavala 6 15 taka som neaka unavena,hlava ma boli.sme boli rano vonku alebo bolo teplucko, uvidime mozno sa vycasi poobede.snad ano.dnes ideme svokrovcom pozret sme tam neboli od soboty.mi mame dnes vyprazany karfiol a zemiaky 😉 a vivi ma zovcdera mäsko a zemiaky a zeleninu.
@jenie123
@angie267

jenie123
19. apr 2012

@basa23 karfiol by si manzel dal.. 🙂 my sme boli doobeda vonku a bolo krasne, len fukalo.. ked sa mala vyspi, pojdeme na cvicenie pre deti.. uz sa tesim, dlho cvicenie nebolo.. my sme boli u svokra vcera.. svokru sme uz mesiac nevideli.. 🙂 objednala som malu na to kozne.. buduce stredu ideme.. tak som zvedava, co nam povie a co jej budu robit..
Baby prosim Vas, neviete ako sa vola defekt, ked vam na nohe pod palcom ta kost vystupuje.. neviem ci som vam to dobre vysvetlila.. chcem si o tom viac precitat a nemozem to najst..

basa23
19. apr 2012

@jenie123 to ti veru neporadim o tom som ani nepocula 😒 no som zvedava ako dopadnete tam snad lepsie vam tam poradia.svokra je stale urazena?
baby chystate sa niekam na dovolenku k moru?ja uz vyberam ale tolko ponuk je
😒

jenie123
19. apr 2012

@basa23 uz som to nasla.. 🙂 rozmyslam nad operaciou, len neviem ci uz to mam v takom stadiu.. jasne, svokra je este stale urazena.. len sa jej cudujem, ze jej mala nechyba.. uz som pozerala dovcu.. chorvatsko alebo taliansko.. len neviem, ci nam to vyjde.. manzel che ist urcite, len ja to s tymi nasimi financiami nevidim ruzovo.. tak to bolo aj minuly rok a zvladli sme to, tak uvidime co teraz.. kam by ste chceli ist?

basa23
19. apr 2012

@jenie123 no tak to je fakt cudne ze aspon kvoli malej nema zaujem prist,zavolat 😒 mi chceme ist chorvatsko,ja som zatazena na chorvatsko, mne sa zda v taliansku spinava voda 😒 ja som chcela ist do turecka tento rok ale mm to zamietol ze nejde lietadlom s malou 😒

jenie123
19. apr 2012

@basa23 ja by som chcela ist lietadlom.. len musime vyhrat alebo si viacej nasetrit.. snad o rok to pojde.. manzel sa tiez brani cesty lietadlom.. ale ja ho prehovorim.. v turecku som bola a bolo super.. pacilo sa mi.. co uz s nou, ja si myslim, ze jej mala chyba, len je taka tvrdohlava a urazena, ze sa nedokaze preniest..

angie267
19. apr 2012

@jenie123
@basa23 caute kocky 😉 poslusne sa hlasim 😝 vcera som bola to auto prihlasovat, mala som to take rozlietane ani som sa sem nedostala. Dnes sme boli zase fuc cely den, bola som u kamosky tak sme sa flakali trochen. Jeee vy riesite dovolenky, zavidim vam v dobrom samozrejme, my zase nic nie su prachy ako vzdy 😠 Jani to na tej nohe viem asi co to je, ale inak by som ti nevedela poradit s tym, da sa to ako operacne odstranit? A ta tvoja svokra je teda cislo ti poviem, no nic ked sa vam nehlasi a kasle na vas tak to nechaj tak, ved ju to prejde urcite 😅
Baby ja som v poslednej dobe tak strasne unavena ze nevydrzim ani do deviatej pozerat telku 😝

jenie123
19. apr 2012

@angie267 teda, ty mas o zabavu postarane.. 🙂 u nas to tiez s dovolenkou vyzera nic moc.. urcite by pomohol dalsi plat.. to na nohe sa vola hallux a da sa to ostranit najlepsie operacne.. dokonca nejakou novou metodou to robia v malackach na jednej sukromnej klinike.. klasickym sposobom strasne dlho trva pooperacne zregenerovanie.. nez by som mohla normalne chodit trvalo by to par mesiacov a to pri malej si neviem predstavit.. tak by som radsej brala tie malacky, len som zvedava kolko ma to vyjde.. 😒 inak aj ja byvam unavena.. len ked prekrocim 21 - 22 hodinu, uz nemozem do pol noci zaspat..

basa23
20. apr 2012

dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi hruza uz 5 55 vstavala mna z nej slahne ja som taka unavena.zachvilu pojdeme von lebo doma ma z nej picne 😠 co planujete cez vikend?
@angie267
@jenie123

angie267
20. apr 2012

@basa23
@jenie123 caute 😉 my sme tiez skoro vstavali o 6.15 😝 ja som dnes upratovala dom, stihla som uz navarit, boli sme v obchode a chvilu este na dvore, teraz nici spi ja sa idem najest a budem oddychovat.
Cez vikend nemam nic esxtra v plane. Neviem ci som vam spominala na druhy tyzden ideme na spievankovo budu v Malackach, bude to taky program kde budu aj ine vystupenia ako kuzelnik, nejaky saso Leo a este nejake ine......
Jani ta operacia je teda dost odstrasujuca, ale ak esxistuje iny sposob vyskusaj len sukromna klinika bude asi draha, tusim je ich v Malackach viac ved opytaj sa a uvidis.
A dnes je nadherne a uz sa tesim buduci tyzden hlasia aj 25 stupnov 😵 😵

jenie123
20. apr 2012

Ahojte baby.. @basa23 @angie267
skor som sa sem ani nedostali.. som uplne hotova.. pred chvilkou mi mala zaspala.. co sa nam stalo.. :( uz bola mala najedena, uz sa len hrala nez pojde spinkat a ja som varila a zrazu krik.. krv, plac.. rozbila si celo.. tak som rychlo volala muzovi aj doktorke a utekali k nej.. nastastie to na sitie nemala, len jej to zopla a isli sme domov.. ja som bola viacej hotova, nez mala.. si o mne museli mysliet.. 🙂 no a co.. radsej ist, nez by jej tam mala ostat jazva.. uz to ma cele modre a velku hrcu..
@basa23 dnes ideme na jednu akciu na chatu a inak ani neviem co budeme robit..
@angie267 vcera som googlila a googlila a nakoniec som nasla vsetko o tom.. na jednu nohu tostoji 540€ :( len najlepsie je, ze po tyzdni uz mozes chodit, sice len so specialnou topankou asi mesiac.. ostatne zakroky co si zadarmo, strasne dlho trva zregenerovanie a dokonca pol roka by mi trcali nejake droty z palca.. takze asi zacnem setrit a pojdem do tych malaciek.. lebo ma ta noha neskutocne boli.. uz som hovorila muzovi, ze tu operaciu chcem k vianociam aj narodeninam.. 🙂)))

jenie123
20. apr 2012

@angie267 jeeeee spievankovo.. aj my by sme isli..daju sa este kupit vstupenky? Ale asi je uz vypredane.. :(

basa23
20. apr 2012

@jenie123 jeeemine chudatko malinke, chvalabohu ze sa nestalo nic horsie.kasli na nich ja si viem predstavit seba ako by som stresovala 😉 niesi sama ja mam hysaky ked sa nieco take stane 😀
@angie267 tak aj vy ste mali budicek skory.ma picne vidi svetlo a nespi.a to som ju donedavna chlalila ze spi pekne do pol 8 😒
mi sme sa predchvilou vratili z ihriska ani neobedovala bo bola taka unavena ze mlieko a uz spi.som zvedava kolko bo v spolednej dobe spi malo cez den 😒

jenie123
20. apr 2012

@basa23 ja som strasna stresmenka.. 🙂 ale som rada, ze nie som v tom sama.. 🙂 my sme vstavali pred 7.. tak sme relativne potiahli najdlhsie.. 🙂

angie267
20. apr 2012

@jenie123 joj joj co to citam, chudatko stellka, je mi to luto, no nastastie nemuseli sit, nestastie je hned. Aj nam mala teraz vecer spadla zo smykacky cele usko ma napuchnute a modre, ja som tiez stresovala takisto som chcela letiet na pohotovost, ale zda sa ze je vsetko ok, aj spat som sa ju bala dat, teraz ju budem celu noc sledovat. Su to nase nezbedne male opicky.
Juj to je dost teda penazi, ale ak ti to ma pomoct nasetris a budes mat s tym pokoj. Jani vraj este su, ja som ich kupovala v kaviarni v Malackach ktora je v tescu, skus najst tel. cislo zavolaj tam ci maju a ked ano zajtra pojdem cez malacky tak ti mozem kupit a nasledne ti ich poslem.
@basa23 no zajtra snad potiahnu dlhsie trochen. Tiez sme boli cele popoludnie vonku az nas o siestej odohnala burka a silny lejak 😠 bolo nadherne pocasie dokonca som bola uz v kratkom tricku 🙂