Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte kocky mi od rana behame sme isli lekarke predpisat duphalac,pak do tesca a boli sme vonku.joooj uz sa tesim ze ma byt tak teplooo dufam ze to tak aj ostane. 😉 ideme do tej zoo cez vikend no som zvedava ci ju to bude bavit 😀noo aj ja som vcera kukala modre z neba och zas som plakala 😒 to su teda osudy ludi..
@jenie123 musis ju nechavat zaspat pri telke 😉 to mi je luto s tym vasim spankom ti veri mze si unavena aach 😒 mi sme dnes piekla kuracie stehna a ryzu a mala mala este kacku od vcera 😉
@angie267 nnooo aj dnes som jazdila lekarke, ach tu v blave sa strasne bojim take divne tu su vsetci taky uponahlani´,tlaci sa no hruuuza 😠
Ahojte baby.. @basa23 @angie267 vcera som sa sem uz nedostala.. ako ste spinkalu? My strasne.. o 20:30 zaspala a o 22 bola uz u nas aj s velkym placom.. som ju nevedela ukludnit.. nechcela mi nic povedat a len plakala.. moje nervy a do rana sa len mrvila a fnukala..:(
@basa23 jeeee, pojdete do zoo.. malu zoo bavilo.. chcela by som skocit aj do ba do zoo.. urobime si urcite nejaky vylet..
Dnes robim fazulovu polievku.. 🙂 doobeda skocime po obchodoch a poobede sa u nas stavia maja, bude tam nejaky program.. pre deti koniky, malovanie na tvar.. a navecer ideme k nasim pomoct do zahrady.. tak dnes mameplan na cely den.. 🙂
ahojte kocky mi sme boli vonku 3 hodky doobeda tak som sem ani nemala cas skocit rano.ted mi uz mala spi som zvedava kolko bo posledne dni dava hodku ma uz porazi z nej.mi sme spali ok o 7 vstavala.
@jenie123 jeemine zas ste mali hroznu noc chudatko ktovie mozno tei zuby trapili tie hnusne stolicky 😠 noo som zvedava som uz dlho tu u nas nebola v zoo asi zajtra pojdeme ked sa zobudi.
@angie267
ahojte 😉 nici spinkala dobre a dokonca som ju prehovorila ist vecer spat do postielky. Len ja som mala hroznu noc, nas pes prestrcil cez ohradu hlavu a nevedel sa dostat spat je to maly otvor a on sa chudak dusil uz krvacal z ust a chrcal, mm bol na nocnej ja sama doma tak som zlanarila brata museli sme ho vystrihavat no hotovy horor, nastastie uz je v poriadku, len sme sa rozhodli ze ho dame prec tak teraz sa mu snazit zohnat novy domov, je mi to hrozne luto ale nemozme ho mat uz len preto ze nemame cas sa mu venovat a tiez strasne robi po celom dvore zle 😒
Nici zacala kaslat dost a ma sopliky a zrovna teraz ked sa oteplilo, ale teplotu nema tak chodime normalne von. Zajtra ideme na to spievankovo tak som zvedava ako sa jej bude pacit. Vonku je nadherne teplucko sa tesim 😅
@jenie123 och tie vase prebdene noci uz by sa to konecne mohlo zmenit velmi vam to prajem. Tak mate dnes o program postarane, aj u nas sa stavia zajtra maja tiez to mavame spojene s oslavami jari - leta. Ja som robila kuracie maso s ryzou a zeleninou snad bude aj na zajtra.
@basa23 tiez sme boli chvilu vonku ale nie dlho skor len na dvore sa mala hrala. Aj nasa cez obed v poslednej dobe spava kratucko tiez ledva hodinu da, dnes spi uz dve hodky tak aspon bude vyspaata, lebo ked da kratky spanok tak je zbytok dna nervna velmi, aj vcera na ihrisku sa mi hadzala opica jedna o zem ked sme chceli ist domov. Jeeee tak date zoo, nici este nebola tiez sa s nou chystam niekedy, tak si to zajtra uzite 😉
Ahojte baby.. tak dnes bolo super.. mala jazdila na konikovi, sutazila, skakala na trampoline.. potom sme isli k nasim sadit planty.. tak mala polievala, presadzala.. ledva sme ju o pol 8 dostali domov.. nastastie som ju dlho neuspavala.. teraz hladam zubnu pastu.. naposledy som ju videla v rukach tej nasej opicke.. 🙂
@basa23 uzite si zajtra v zoo.. my mozno pojdeme v utorok..
@angie267 chudatko havino, ale este dobre, ze je v poriadku.. tak mu rychlo najdite novy domov.. a co to citam, Nici je chora.. no teraz ked je tak krasne, je to skoda.. nech sa z toho rychlo dostane.. aj vy si uzite spievankovo, budem na vas mysliet.. 🙂 urcite pojdeme aj my..
Som zvedava, co budeme mat za noc.. snad sa trochu vyspime..
@jenie123 tak ste mali krasny den 🙂 ja dufam ze si to tiez zajtra uzijeme 🙂 my sme tiez boli dlho dnes vonku, hrali sme sa v parku potom doma na dvore, no krasne pocasie, takto si to predstavujem 🙂
je chorucka a teraz vecer sa mi zdalo ze sa to pohorsilo, davam jej sirup mucosolvan a v pondelok skocim k doktorke nech ju pre istotu popocuva aby to nebolo na prieduskach. Snad budete lepsie spat.
@angie267 jeeeej chudatko male.. snad sa jej to polepsi.. teraz ked sa konecne oteplilo, bola by skoda byt doma.. dnes bolo uzasne, zajtra sa uz poriadne vyletnim.. 🙂 dakujem, snad sa vyspime...i ked po tych dnesnych zazitkoch neviem neviem.. 🙂 potom na fb mam fotku - malu na konikovi.. 🙂
ahojte kocky mi sme s malou boli vonku uz od pol 9 dnes tak kraaasne je.ted spi jak sa zobudi ideme do zoo.teda ak tato stihne dojst skor z roobty ale snad ano.mi sme spali ok ale uz pred pol 7 buntosila 😒
@jenie123 jeeej tak dnes mate krasny den pecene prastiako aj pocasicko vam praje 😉 super ze ste mali dobru noc zasluzite si uz 😉
@angie267 jeeemine chudacik ale chvalabohu je v poriadku.mi tiez sme chceli dat nasho prec ale nezvykol si vsadde kazdemu knucal 😒
@basa23 u nas dost fuuuka, ale teplucko je.. 🙂 mala je u mojej maminy.. su doma obe sestry, tak si mala uziva pozornosti.. 🙂 kraaaasne ste spinkali.. my sme vstavali o 6 :( a to isla spat o 22, dovtedy sme boli na tom prasiatku..🙂 tak idete dnes do zoo, tak si to uzite.. my ideme mamine gratulovat..
@angie267 ako bolo na spieeevankove? Videla sa fotku, bolo tam tusim vela ludi a hlavne deti.. mala tam vydrzala?
Baby este ma tak napadlo.. rozmyslam co malej k narodeninam.. uz ste nad niecim rozmyslali?
caute baby 😉 my sme nespinkali dobre, ale to ju budil kasel a sopliky, nastastie je bez teploty, ale je chudatko umrnkana a unavena stale. Vcera sme boli na tom spievankove, teda to nebolo len to ale aj ine vystupenia pre deti. Bolo super len velmi dlho to cele trvalo a nici bola nervozna a placliva, ale ked bolo spievankovo ani nedychala, nechapala tomu. Idem do albumu hodit fotky tak pozrite si.
Dnes je nadherne len ma sere ten vietor u nas je neskutocny ani sa neda byt vonku. My ideme dnes gratulovat mojmu otcovi mal meniny a budeme oddychovat.
@basa23 uzite si zoo dnes 🙂 no vyborne potiahla opicka jedna, super len tak dalej 😉
@jenie123 ja som este nad tym nerozmyslala, mas nejaky tip?
@jenie123 a este co sa tyka toho spievankova, tak bolo neskutocne vela ludi, sedeli sme hned v prednych laviciach, ale aj tak sme skoro nic nevideli, lebo rodicia sa s detmi stavali pred nas, takze ked to mam zhodnotit nebola tam dobra organizacia. A velmi vela ludi, z coho bola mala dost nervozna a aj ja samozrejme, ale inak sme stastni ze sme tam boli a mohli ich vidiet a zaspievat si s nimi 😵 😵
@angie267 jeeej pozerala som foto kraasne a jaka zlatunka v tych satickach 😉 chudatko ale hlavne ze nema sopliky..
@jenie123 jemine to ti skoro vstavala, nasa potiahla ale nahoda 😉 tak mas frei oddychuj 😀
noo baby ja uz mam kupene katy kufrik riekanok,este taky zosit nalepovaci tam su zvieratka a vzdy tam chyba niekde taky stvorcek na zieratku vzdy ina farbaa a to dolepujes.a este sme kupili taku babiku co ked das do vody tak sama plava k nej su plutvy,okuliare a taka hracka do vody.baby prifala som foto tej babiky ale tu nasu som nenasla bo som zobrala posledny kus na mimibazare.nasa ma ruzove saticky a k tomu taku hviezdu hracku do vody.sme to minule videli v chorvatsku pekne to je plava sama 😉 malej sa lubia strasne vlaciky tak rozmyslam nad neakou drahou este.
vidim ze je zle vidiet ta babika si dajte do googlu ak chcete kuk ze plavajuca babika a tam ich je vela ked si date ze fotky
@angie267 jeeeee, super fotky.. mala je tusim cela ty, ze? Aspon ste si uzili, i ked tolko ludi, nezavadim.. aj s nou zajtra pojdes k doktorke? Ci sa to zlepsuje?
@basa23 tak ty uz mas narodeniny vybavene.. super, sikula..
Baby ja som rozmyslala nad prvym bicyklom alebo tym bicyklovym odrazadlom.. neviem ako sa vola, ale urcite viete co myslim - bicykel bez pedalov.. neviem, ci na bicykel neni skoro.. chcem aj sedacku na bicykel a dalej neviem.. musim rozmyslat co aj od ostatnych.. 🙂
Ahojte kocky.. co dnes porabate?dobry hic je vonku 😉 mne sla mala predchvilou vstat tak sa posrala jak lajk.dnes mam volat za vysledky normalne na bojim 😒
@jenie123 mi mame ten bicykel teda to odrazadlo co spominas.ale malu este moc nezaujima lebo nevie ze musi udrzat rovnovahu ze to nema pomocne kolieska ze to ona musi drzat 😉 sme kupili od dvoch rokov je.stalo 79 eur su aj lacnejsie ale to sa mi strasne pacilo ale je dost tazke 😉 dam foto dole
@angie267 ako je natom Nici este je chorucka?
caute baby, my sme spali dobre a uz sa polepsilo aj zaspavanie vecerne, uz chodi znovu pekne sama do postielky 🙂 Nici este kasle ale mam pocit ze sa to zlepsuje tak asi k doktorke nejdem.
@jenie123 dakujem, je mala viac na mna ako simi, mam jednu fotku moju vo veku 2 rokov a sme uplne ako dvojcata 😵 ja vobec netusim co jej kupime sedanku no kolo mame, taky maly bicykel mame po siminke este aj tak to je este skoro pre nu, tak ja neviem.
@basa23 super babika to musi byt haluz a to odrazadlo je tiez perfektne 😉 ja som poupratovala, poprala boli sme chvilku vonku, teraz nici spinka a ked sa zobudi pojdeme von. Zajtra sa chystame do Malaciek na 1 maja su tam vzdy oslavy tak pojdeme kuk.
Ahojte baby.. @angie267 @basa23
My sme spali celkom v pohode.. a spala celu noc u seba v izbe.. 🙂 bola som len raz pri nej, aj to som tam zaspala na 2 hodinky.. potom som ju uz len pocula 2 krat zaplakat, ale hned ju to preslo.. 🙂 baby, ale vstavala o 5:50.. :( straaaasne.. my sme si doobeda urobili vylet.. manzel je dnes doma, tak sme sa isli pozriet tuto kusok na zamok, do parku, na preliezky a na zmrzku.. 🙂 a vcera drahemu pisala svokra, ze by chcela dnes malu, tak ju tam teraz manzel viezol.. normalne som z jej spravania otravena.. vobec neviem ci a ako sa s nou vobec bavit, ked ju nahodou stretnem..
@basa23 ako vysledky? Som zvedava.. 🙂 super odrazadlo.. teraz sme sa s manzelom rozpravali, ze jej kupime asi to elektronicke auto.. mala kade ide, tak len auta pozera a do kazdeho si sada.. kamoska maju to auticko a mala z neho ani vyjst nechce.. vy ho tusim tiez mate, ze?

@basa23 ani nehovor.. ale raz sa dockame aj my.. pred chvilkou sme sa vratili z preliezok.. tak bolo dnes krasne.. mala je teraz vo vani a nemozem ju odtial dostat.. za tu dobu co tam je sa stihla vypytat kakat aj cikat.. 🙂 no musim ju odtial dostat.. bez jazyka je tazko.. len kedy mi to islo do hlavy..