icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
29. máj 2012

@jenie123
@angie267 v nemocnci hruza malu uz mrle zeru.ale uz aspon moze chodit do herne.ak bude zajtra dobre ideme domou

jenie123
29. máj 2012

@basa23 teda, dufam, ze vas zajtra pustia... este dobre, ze sa tam mozte chodit hravat.. musi tam byt inak nuda.. neviem si to predstavit.. rychlo domov..

jaruska8
29. máj 2012

@jenie123
@angie267 Čaute, veď to, je to individuálne. baby, vy deckám ešte cikanie pripomínate??? Ako často??? Ja tak každé dve hodky, nie je to moc často??? Lebo ona síce pišká, ale málo, podľa mňa by vydržala ešte dlhšie, ale keď neprotestuje... Mám ju nechať a dať pišať, až to bude ,,vidno", že jej treba??? 🙂 jaj, normálne veda toto. 😀

jenie123
29. máj 2012

@jaruska8 tak to veda je.. ja sa malej pytam.. teda ako kedy.. pytam sa hlavne, ked ide spinkat, ked ideme von alebo ked dlho necika.. ak sa jej nechce, nedonutim ju.. brani sa rukami nohami.. ale inak ju nechavam.. ked bude chciet, vypyta sa..

basa23
30. máj 2012

ahojte kocky no uz sme konecne doma.taka som strasne unavena,znechutena z tej nemocnice.nic sa mi nechceee 😒 boze uz tam nechcem nikdy ist lebo ma picne.taka som aj smutna.som sa tam bavila s jednou pani bla tam s 3,5 rocnym dievcatkom a vcera siel muz aj so starsou dcerou za nimi na navstevu a havarovali muz zomrel a dcera je na ARO.aaach to je osud akoby nestacilo ze oni su v nemocnici a este toto ked mi to dnes rano hovorila som sa ani na slovo nezmohla ☹ a vy co nove?neskor vas docitam ted nemam neak sil 😒
@jenie123
@angie267

jenie123
30. máj 2012

@basa23 super, ze ste doma.. ti verim, ze sa tam nechces vratit.. a ta pani, booooooze to je strasne.. ☹ tolko nestastia naraz.. to si neviem predstavit.. musi to byt strasne.. :(
My nic noveho.. vsetko po starom.. len mi zacala soplit a uz ich ma zelene.. dnes mi ma svokra priniest ani neviem ako sa to vola, su to kvapky s antibiotikami do nosika.. dnes sme pobehali po obchodoch, na preliezkach a teraz si mala stale vymysla a nechce spat.. ale to asi preto, lebo dnes vynimocne spala do 7:15.. 🙂 to sa nam uz dlho nestalo..

basa23
31. máj 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi super ale mala uz 6 20 vstavala hruuza dufam ze sa vrati do starych klaji ze tak pekne vstavala lebo ma picne.uz od rana sme boli vonku dobieha deficit ze nemohla chodit von
😉 @jenie123 jeeemine snad nebude chora malinka .
@angie267

angie267
31. máj 2012

ahojte baby trosku som vas zanedbala ale ani som nemala kedy prist 😝 my spinkame nastastie dobre teda relativne, uz sa takmer nepocika skoro tyzden je sucha a pekne sa pyta len to kakanie sme este neporiesili.
@basa23 konecne ste doma super som rada, no to co sa stalo tej pani by zlozilo aj mna je to nespravodlive velmi ☹
@jenie123 tak mala je predsa chorucka, nasa tiez raz tie kvapky brala uz len neviem ako sa to volalo, potom napis ci som mala to iste.

angie267
31. máj 2012

@basa23 ahoj tak teda dobiehate co ste zameskali, to je dobre. Neboj vrati sa to do starych kolaji urcite to ma este z tej nemocky a ako si na to prisla ze sa vam ta choroba vratila to ta poslala detska do nemocky?

jenie123
31. máj 2012

@angie267 @basa23 ahojte baby.. ja dnes akosi nestiham.. :( opat sme spali nic moc.. a od 6 hore.. doobeda sme boli u nas v skolke.. robili pre deti MDD.. tak tam mala behala a sutazila.. no krasa.. na obed mala zaspala a ja som nas balila, varila, jedlo chystala na cestu a teraz dopekam kolac.. za chvilku utekame do kutika na cvidnie a ked prideme este musim pozehlit a a dobalit nas.. mala sa zobudila o 14 a pomaha mi.. co som stihla zbalit do kufra, ona vybaluje.. 🙂 nervy moje.. 🙂
@angie267 pamycon sa volaju tie kvapky.. super, pekne vam to odplienkovavanie ide.. jedna krasa.. 🙂
@basa23 urcite sa vrati do starych kolaji, v nemocnici mala iny rezim..

popelka213
31. máj 2012

Ahojky,i já se přidávám🙂

angie267
31. máj 2012

@jenie123 takze vy uz zajtra vyrazate do bojnic, prijemny vylet vam prajem zabavte sa super. Juj ale si mala nabity program teda frmol velky 😝 ano su to presne tie kvapky co mala moja mala urcite jej pomozu su dobre.
@popelka213 super budeme radi ak sa pridas 😉

jenie123
31. máj 2012

@angie267 hej zajtra uz ideme.. rano o 8 vyrazame.. som zvedava aka bude cesta.. mala urcite bude vymyslat a stale sa pytat cikat, aby sa dostala z auta.. 🙂 teraz vecer mi bolo tak zle.. som bola strasne scemerena.. angie ti to mozno poznas, kedze je to len zahoracka choroba.. 🙂 dnes zacala mala aj kaslat.. :( snad to bude v pohode..
@popelka213 jasne, pridaj sa k nam.. budeme radi.. 🙂

angie267
1. jún 2012

@jenie123 tak si to tam uzite a nech pocasie hlavne vyjde, zajtra uz ma byt pekne 🙂 jasne ze tu chorobu poznam 😀
@basa23 ahoj a vy ako sa mate?

basa23
1. jún 2012

ahojte kocky ja az ted som sa sem dostala sme boli od rana u nasich na obed aspon sme nemuseli varit,mala sla ted spat.och to je krasny den deti u nas zamracene, fuka aj prsalo no neviem co dnes poobede ked je take pocasie.dnes sme vstavali 6 50.no snad uz pomaly potiahne zas do 8 ako spavala 😉
@angie267 nie ona sa v sobotu rano zobudila a stale plakala, zaspavala, zle dychala tak tazko ako 80 rocny dedko a uz sme vedeli a leteli na kramare chvalabohu uz sme mudrejsi uz hned letime uz to pozname co sa deje 😒
@jenie123 jeeej idete dnes do bojnic tak si to tak pekne uzite mi dnes nic vynimocne ked je take pocasie 😖
@popelka213 vitaj len sa pridaj 😀

angie267
1. jún 2012

@basa23 no vidis pomaly sa dostanete na osmu hodinu. Tak uz si vedela ze je zle chudatko male a co jej tam na to davali? Ja tiez rozmyslam ze co poobede teraz spinka

basa23
1. jún 2012

@angie267 musela kazdych 6 hodin inhalovat, otom jej davali taky sprej cez taku rurku ventolin.a mala napichnutu ruku ako hadicku z nej a tam jej davali nieco na otvorenie priedusok, lebo ona asi ked tak zacne dychat jej sa stahuju pluca a museli jej ich roztiahnut.

angie267
1. jún 2012

@basa23 och chudatko male tak musela trpiet, nie je na to nejake liecenie napr.?

jenie123
1. jún 2012

@angie267 @basa23 ahojte baby.. Hlasim sa z bojnic.. Pocasie nam moc nevyslo.. prsi.. Ale nevadi.. Boli sme na zamku, v zoo.. V noci velmi zle spala, som zvedava aka bude tato noc tu.. Uzite si este mdd a krasnu, prespanu noc.. 😉

angie267
1. jún 2012

@jenie123 skooda toho pocasia, ale zajtra ma byt krajsie tak snad vam to vyjde lepsie 🙂 zamok je nadherny a tiez zoo. Je v cudzom prostredi tak sa ani necudujem ze nespinkala, ja mam tiez s tym problem.

basa23
2. jún 2012

ahojte kocky ako sa mate?to je hrozne pocasie ale zajtra uz ma byt pekne ale len jeden den co hlasili inak nic moc 😒 ako ste spali?mi ok vstavala o 7 😉
@angie267 nie neni oni povedali ze su dobre na tie jej pluca tatry a more.no tak sa pojde k moru 😀
@jenie123 ako Stellka uz lepsie spinkala tam tuto noc?

jenie123
2. jún 2012

Ahojte baby @basa23 @angie267 tuto noc som normalne nechapala.. Mala mi zaspala sama v postielke a spala do 5 rana.. 😉 sice potom uz len pospavala a stale sa budila.. Spala po roku v postielke.. 😉 uz sme s manzelom rozmyslali, ze jej opat poskladame postielku..
@basa23 pocasie je strasne.. Aspon tu je tak vselijako.. Nastastie neprsi, ale aj to bude..

basa23
3. jún 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi pok uz vstavala dnes o 8 😉 sme boli doobeda vonku a poobede chcem niekde vybehnut do centra na ihrisko.uvidim dokedy ale bude spat bo vcera 3 hodky jak naschval 😒
@jenie123 nooo ja by som skusila jej poskladat pekne postielku mozno tam bude pekne spat budete prekvapeny 😉
@angie267 a vy kde behaaate? 😉

jenie123
3. jún 2012

Ahojte baby.. tak a uz sme doma.. 🙂
@basa23 to ste kraaasne spinkali.. mala dnes spala do pol 8.. takze tiez v pohode.. len noc nebola nic moc.. inak vcera asi bolo nieco vo vzduchu.. vivi vcera spinkala na obed 3 hodinky a nasa 4 hod a 15 min a to som ju musela budit.. normalne nechapem.. 🙂
Baby skusala som dat malej teraz ceresne, jahody a nic.. vobec nechce, dokonca uz ani banan nechce.. ja som z nej uz na nervy.. ako ju mam naucit na ovocie? A to som este vyskusala cerstvy hrasok a ani ten nechce.. spapa ho len uvareny..

angie267
3. jún 2012

ahojte 😉 tak po vikende sa hlasim aj ja. cely vikend sme u starenky malovali takze roboty az az 😝
@basa23 to more vivi prospeje urcite, aj ste boli niekde dnes? uau dobre potiahla spanok a tiez aj stellus parada nasa tolko veru nedala ani nepamatam 😝
@jenie123 tak uz ste doma z vyletu 😉 skoda ze ti nechce ovocie jest, nasa jahody a melon uz jedla ceresne este nie a hrasok takmer kazdy den u babky v zahrade. Nasa banan necche ale to je snad len jedine ovocie co nema rada inak zje vsetko.

jenie123
3. jún 2012

@angie267 jeeeej, tak to ste mali roboty a roboty.. neviem ako tu donutit alebo presvedcit, aby aspon ochutnala.. len sa na to pozrie a povie nechce.. :( dufam, ze sa to zmeni..

angie267
3. jún 2012

@jenie123 snad jej to zachuti, skus jej na tanier to nejako pekne naukladat nieco zobrazit napr. postavicku alebo cokolvek ine.
Baby tu u nas v dedine jejdnej mamicke zomrelo babatko v brusku dva dni pred terminom, vraj krasny donoseny chlapcek to bol aj pohreb mali, juj ako mi to bolo luto ☹

jenie123
3. jún 2012

@angie267 to je strasne.. :( este sa len na dietatko tesili a uz sa s nim museli rozlucit.. :( aj vies co sa stalo?
Musim nieco vyskusat.. ovocie mam na stole stale a ponukam a nic.. a so zeleninou je to to iste.. aj to ked zisti, ze som jej to dala na tajno medzi rozkom a sunkou, vypluje to.. je to opica. . Papa ti Nici surovu zeleninu?

angie267
3. jún 2012

@jenie123 neviem presne kazdy hovori nieco ine ale vraj nieco so srdieckom. Prefikana je stellka teda, nici papa aj surovu zeleninu mrkvu dost casto teraz je v kurze hrasok ma rada aj kapustu surovu a tiez cibulu narmalne surovu ju ma rada co ja ju ani nezjem 😝 😝 aj kalerab zje, papriku a raradajku ani nehovorim to moze na kila 🙂 akurat redkovku moc nee

jenie123
4. jún 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
Ako ste spinkali? My na nic a rano sme sa zobudili o 6 s teplotou 38,5.. Takze dnes ideme k doktorke.. Dost skaredo kasle, sopliky su uz v pohode.. Len sa bojim, aby tu teplotu nemala z toho kliesta.. :( co mate dnes v plane? A co budete varit, ak budete? 😉
@angie267 kolko zeleniny ti spapa.. Super, aj ja chcem.. A ze cibulu, tu ja tiez nezjem.. 😉