icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
4. jún 2012

Baby tak mala ma anginu.. dostala antibiotika.. :( takze trcime doma.. este ze prsi, aspon nam to neni luto.. 🙂 teraz som je dala spinkat.. ja si idem vypit kavicku a idem sa pustit do upratovania..
@angie267 malej som spravila z cerstveho hrasku polievocku a vsetok hrasok vyjedla.. ale cerstvy ani za svet.. 🙂

angie267
4. jún 2012

@jenie123 juj tak teplotujete chudatko stellka neboj snad to nie je z toho kliesta, inak aj ja som mala minuly tyzden ja som dost na nich chytlava alebo oni na mna 😠 ja nevarim mame zo vcera veproknedlozelo 😝
papa dost zeleniny paradajky asi najviac a tiez cibulu niekedy, tak smrdi 😅 ci uz len tak nakrajane alebo robim casto salaty v sladkokyslom naleve a to moze na kila este aj tu stavu co zostane vypije 🙂
nie je dobre pocasko dnes kazdu chvilku prsi tak budeme trcat doma no poobede musim ist po synovca do skolky snasd nebude prsat aspon sa prejdeme

angie267
4. jún 2012

@jenie123 jaj tak angina teda, no nech sa rychlo vyzdravie. No vidis tak ho zjedla je jedno ako ale zjedla 🙂 nasa tiez dnes mala hrasok a jahody jedla to opicka raz jedno raz druhe aspon sa vykaka 😝

jenie123
4. jún 2012

@angie267 nastastie to z kliesta neni.. mnaaaam, to by som si dala.. to je super, ze ti takto papa.. ja sa toho asi nedockam..

jenie123
4. jún 2012

@angie267 ona zeleninku zje, ale musi byt uvarena.. inak nehrozi.. ale aspon tak ju spapa..

angie267
4. jún 2012

@jenie123 hlavne je ze ju zje, nasa inak celkovo nie je velky papkac, malo papa niekedy nepotrebuje jest vobec 😠

jenie123
4. jún 2012

@angie267 nici je drobcek.. tusim je chudsia ako Stellka.. ale hlavne, ze ma vitaminky.. 🙂

angie267
4. jún 2012

@jenie123 ano je dost chuducka ale neriesim to je zdrava a to je hlavne, vsetko jej pada len robim vsade zasevky inak ja neviem kedy sa dostanem na velkost 92 😝 inak musime si dat to stretko niekedy cez vikend nemam problem prist napr. do holica na nejake pekne miesto a stravit nejaky cas spolu hrou, prechadzkou aj s Barborkou co povies ty na to?

jenie123
4. jún 2012

@angie267 ja musim tiez zuzovat nohavice.. vsetko jej pada.. a ked jej dam leginky, len palicky trcia.. ale mne sa zda Stellka v pohode.. to len ostatni riesia.. my tiez nosime 86, ale uz ma par triciek 92.. ale velkostny rozdiel medzi 86 - 92 ziadny.. nohavice a teplaky nosi 86 a dokonca ma dvoje rifle 80- tky a vsetky leginy nosi z minuleho leta niektore maju velkost 3-6 mesiacov.. 🙂 🙂
Jasne, stredko.. musi byt.. budem velmi rada.. len sa dohodnut a zrealizovat.. 🙂 v Holici pri zamku je krasne.. ale kludne mozme skocit i na ten salas pri stupave.. 🙂

angie267
4. jún 2012

@jenie123 aj my mame niektore velkosti take male a rifle jedny nosi 74tky 😀 tricka vsetky co nosila minuly rok su jej dobre aj teraz 😝 tiez si myslim ze je to uplne v poriadku a druhy nech riesia co chcu.
Uvidime co povie na to basa a v co najkratsom case to mozme zrealizovat prip. aj na buduci tyzden bud cez vikend ale aj cez tyzden ked bude pekne, ten zamok je vyborny napad 😉

jenie123
4. jún 2012

@angie267 🙂 aspon usetrime: ) nemusime tolko novych veci kupovat.. 🙂 uduci tyzden cez vikend pojdeme pravdepodobne na myjavu, su tam folklorne slavnosti.. cez tyzden v pohode.. uvideme podla Barborky..
baby, o chvilku budu mat nase slecny 2 roky.. to ako rychlo ubehlo..

basa23
4. jún 2012

ahojte kocky mi od rana niekde behame,mala mi uz spi som zvedava kolko da lebo dnes uz o 6 buntosila ale som ju nechcala v postielke do 8 ani na svet som ju nezobrala nech lezi ked buntosi.stretko no ja najblizsie 3 soboty nemozem lebo to stale nieco mame.a cez tyzden neviem lebo mna tam musi zobrat muz ja sa neodvazim ist sama autom 😒 a ani netusim kde je ten holic 😒
@jenie123 s zmixovanu zeleninu ti nezje?ani moja neje surovu ked jej davam papriku,redkovku, nic take nechce uvarenu zje.ale ovocie zje vsetko okrem zlteho melonu 😉
@angie267 aaale kde nakoniec sme nikde neboli tak sa zamracilo ze sme sa nato vykaslali, sme mysleli ze bude prsat a nic 😀

angie267
4. jún 2012

@jenie123 tak tak asapon usetrime 😀 veru uz budu mat dva rocky na 19teho 😵 joj ani neviem co jej kupit, ale nebudem to prehanat som povedala ved vsetko ma aj tak sa jedujem ze vsade su len hracky, tak jej kupim nejaku babiku a hotovo 😝 teraz som pozerala chcem na leto k bazenu nejaku plavaciu vestu zda sa mi to bezpecnejsie no nenasla som na tak malicke deti vsetko je to az od troch rokov, neviete co je najlepsie? Chodime casto k tete teda jejmu priatelovi a on ma velky bazen a bojim sa ze by nam tam mohla spadnut. 😒
tak to dame cez tyzden ja uz by som vas vsetky aj rada videla 😉
@basa23 ahoj, skoro opicka jedna vstavala a dobre si spravila ze si ju nevzala aspon si mohla este lezat a pokial neplakala tak super. Aj teraz u nas dost prsi som zvedava ako bude neskor lebo ma picne. Mozme sa ti skusit prisposobit skus dat navrh kam a kedy by sa ti dalo 😉

jenie123
4. jún 2012

@basa23 vy teda mate rusno cez vikendy.. aspon sa nenudite.. 🙂 ved nemusi byt stretko v holici, moze byt hocikde.. musis viacej trenovat a jazdit a jazdit.. 🙂 mne sa lahko hovori, ja by som mala strach ist sama do blavy.. 🙂 v polievke mi zeleninu zje aj ked jej urobim maso na zelenine alebo rizoto.. len tu surovu nechce.. teda Vivi takto pekne papa ovocie.. super.. musim aj ja tu nasu nejako na to ovocie nahovorit..

jenie123
4. jún 2012

@angie267 poradim.. ja to chcem malej kupit k narodkam...🙂 http://www.yachtershop.sk/sk/oblecenie-obuv-a-d... kamoska to ma a vychvaluje si.. su to plavky a okolo telicka mas take pasy a podla vahy a zrucnost tie vankusiky davas prec.. a dokonca som dnes videla video inej kamosky.. ma rovnako staru dceru ako my a v tychto plavkach v hodonine plava za tatinom vo velkom bazene bez drzania.. super to vyzeralo.. len tym velkostiam nerozumiem.. podla veku a vahy sa to nezhoduje.. musela by som to malej vyskusat..

jaruska8
4. jún 2012

Ahojte baby, nám sa odpienkovanie celkom darí, len ma hnevá kakanie do poobednej plienky, už dvakrát ani plienku nechcela na spánok, ale aj tak sa pocikala a aj pokakala, napriek tomu, že pred spaním sa pekne vycikala. Vie cikať aj ,,nasilu", keď ideme von, tak si v poho sadne a vyciká sa, aj keď len trošku. Čiže zvierač by už mala mať dobrý, aj pomerne dlho vydrží necikať. Len toto nechápem, kakanie v spánku, toľkokrát jej hovorím, že nech ma zavolá, keď bude musieť kakať a nič, len po ,,funuse" celá nešťastná (síce len chvíľku) zahlási: Kaka!! 😉 To isté máme v noci, ona ciká podľa mňa nadránom, okolo 5-6, mám ju dať na nočník??? Alebo sa to upraví samé, vždy po zobudení ju dám cikať, ale samo, že nie je čo, má čerstvo nacikané, pritom ju sledujem, ona sa vrtí, zavreté oči a v polospánku si cvrkne. 😉

basa23
4. jún 2012

@angie267 asi by som skorej v tej stupave na tej biofarme tam by ma snad muz odviezol no len nebude nadceny ze musi cakat ale co uz nech sa tam prejde 😀 😀 len este ten cas musime neak dohodnut 😉 len u nas skor cez vikend lebo uz muz zacina robit to nepojde cez tyzden.nedele mame volne 😉 mi mame len plavacie koleso take co donho davas aj nozicky, ze z neho nevypadne.
@jenie123 vivi ona strasne lubi ovocie, radcej jej ho davam nez sladkosti 😀 musis jej stale ponukat a mozno sa chyti, ja jej tiez stale ponukam zeleninu niekedy dzobne niekedy nie.ale vzdy jej dam kazdy den.raz sa chyti 😉 no teraz mame len take nabite inak nie bo muz oslavuje meniny tuto sobotu,dalsiu ideme svokre do prace na den deti a pak dalsia sobota vivi oslava 😉

basa23
4. jún 2012

@angie267 no aj vivi ma milion hraciek uz.ja jej chcem teraz najblizsie sviatky kupovat duplo vzdy nieco dokupim,neaku postavicku alebo zvieratko.k tomz duplu sa da vela dokupovat a lego ju bavi.ja osm vivi kupila taku babiku plavajucu co sama plava vo vode 😉

jenie123
4. jún 2012

@jaruska8 super.. nam sa to stalo len raz, ze sa v spanku pocikala aj pokakala, ked sme odplienkovali.. co sa tyka nocneho spanku.. este ju asi nechaj.. len ste zacali.. alebo ak chces, kamoska malu budi okolo polnoci a potom este tusim o 5.. ale to dievcatko ma 3 a pol roka.. skus ju nadranom zobudit a dat vycikat.. nasa cikat v noci nemusi.. dokonca az 2 hodinky po zobudeni este stale nemusi, ale to ju uz davam nasilu.. ale zalezi, kolko toho navecer ci v noci vypije.. ja by som malu nebudila, som rada, ze spi.. 🙂 🙂

jenie123
4. jún 2012

@basa23 mne mala v tom kolese nechce byt..kupili sme ho minuly rok v taliansku a ako sme ho nafukali, tak sme ho aj vyfukli a teraz trci v pivnici.. musim stale skusat a nevzdavat sa.. teraz som si pozerala nejake recepty s ovocim, ale tak aby ho tam nenasla.. 🙂
Baby a uz mame 39 teploty.. na obed mala opat 38,5 a teraz 39,2

basa23
5. jún 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala dnes 7 15 😉 aaach dnes to vyzera hrozne zo pocasie.ma uz picne.to decko moje dnes ma zas den D ranajky mi slahla o zem ze chce jablko, dieta 😉
@jenie123 jeemine chudatko Stellka ako je na tom uz lepsie?
@angie267

jenie123
5. jún 2012

Dobre ranko baby..
@basa23 my sme vstavali o 8.. 🙂 uz sme dlho tak nepospali.. 🙂 Stellka uz je lepsia, len v noci mala este 39,5.. tak dostala cipok a bolo v pohode.. to pocasie je strasne.. trcat doma sa mi moc nechce, ale co uz.. tak Vivi ma svoj den.. 🙂 vypytala si vitaminky.. nasa zatial vypila pohar mlieka a ranajky jej stoja na stole.. jaj am pomohlo to kravske mlieko na kakanie?

angie267
5. jún 2012

ahojte kocky 🙂 pocasie u hnus brrr u nas zima len 10 stupnov bolo no kosa, ale boli sme aj na prechadzke poobede a doobeda som bola v meste u kamaratky. Tak som ani cas nemala sem prist az ted 😝
@basa23 nasa tiez bola dnes jedovita jak cert ale to je v poslednej dobe dost casto 😠 v pohode mozme aj tu stupavu dat len skus este napisat nejaky termin aby sme sa vedeli aj s jankou prisposobit.
@jenie123 mrzi ma ze je stellka tak chorucka dost vysoku teplotu mala och dufam ze teraz uz je to lepsie.
jaj baby co ta mala mi dnes zahlasila ked som jej nadavala mi povedala taku hlasku " mamika nejob ja sem malucka a budem pakat" rozumeli ste? no zozrala by som ju 🙂

jenie123
6. jún 2012

Dobre ranko.. @angie267 @basa23 Ako ste spinkali? My opat nic moc a od 5:30 sme hore.. Takze uz mam navarene aj napecene.. 🙂 o chvilku nam maju vypnut elektrinu az do 15- tej.. Ide ma porazit.. Byt doma a bez elektriny.. No neviem co budeme doma robit.. ☹ vcera vecer mala este 39,3.. ☹ zatial je v pohode.. dnes tsm vyzera byt krasne. Aj by som isla von, co ked s antibiotikami nemozeme ist na slnko.. Dnes ma porazi..
@angie267 jeeeee, musela byt zlata.. Aj ja by som ju zozrala.. 😉 to ti uz tak rozprava..? Aj ja chceeeem.. 😉

basa23
6. jún 2012

ahojte kocky mi sme vstavali 6 40 nepospala ani dnes neak dlho 😒 fuuha baby ja neviem kedy ten termin mne by to vyhovovalo az po 23.6.neviem ako vam 😒
@jenie123 jeemine to ti pekne skoro vstavala, ach musite byt doma a este vam vypnu prud na porazenie ☹ och chudatko nech uz jej prejdu tie teploty, nech uz je zdrava nech uz mozte behat po vonku konecne sa ma oteplit 😉
@angie267 jeeej zlatunka to uz ti az tak pekne keca vivi teda este taku dlhu vetu nepovedala sikovna je Nici 😉

jenie123
6. jún 2012

@basa23 nakoniec nam prud zatial nevypli.. co som rada.. prisla nas pozriet mamina, tak nam doobedie rychlo utieklo.. Stellka si nakoniec este pospala hodinku a pol. Zalomina o pol 9.. tak som zvedava, ci bude spat poobede.. zatial na to nevyzera...teda ani vy ste dlho nepospali.. mozme aj po 23..

angie267
6. jún 2012

ahojte kocky 🙂 no mate ale ranne vtacatka nasa v poslednej dobe okolo 7.30 az do 8smej spinka, ja vstavam na budik pred siedmou ani to sa nezobudi. Dnes ma skoro pred chvilou slahlo, nici mi vyliala celeho jupika na sedacku a este si potom tlapkala tak dostala po riti aj. Navarila som uz a nici uz spi, ja som nejaka unavena tusim chvilku hodim rychlo slofika kym sa zobudi.
Ano nici uz krasne zacina vety rozpravat no niekedy tie hlasky co da 😀 a je ich teda dost 😅
@jenie123 juj veru vam nezavidim trcat doma ja tiez neobsedim doma stale niekde sa flakame ci uz doobeda aj poobede. Inak viac menej je pod mrakom tak ak nebude mat teplotu by si aj mohla vybehnut na ihrisko chvilku, ved to nie je ako v zime, ja by som asi isla.
@basa23 ok mozme aj po tom datume 😉 dohodneme sa a konecne sa uz uvidime aj s tebou, s Jankou sme sa uz spoznali 😉
@jenie123 no ja by som aj tak chcela sa ist pozriet do toho Holica k tomu zamku s tebou ak budes suhlasit teda, my mozme aj cez tyzden ak budes mat vikend plny 😉 co povies na to?

jenie123
6. jún 2012

@angie267 super, budem rada.. 🙂 a mozme aj buduci tyzden.. teda, myslim,ze uz bude Stellus zdrava a dohodnem sa s manzelom, nech mi necha auto a mozme vyrazit.. 🙂 a kedy ti to viacej vyhovuje doobeda ci poobede?
Aj ja som nejaka unavena, to skore vstavanie ma zabilo.. malu som dala teraz spat.. nastastie zaspala, uz som sa bala, ze uz nezaspi.. to si musela mat radost z tej sedacky.. my nastastie mame kozenu, takze len utriem.. ak nepride poobede svokra, vybehnem s malou na chvilku von.. uz mame ponorku.. 🙂

angie267
6. jún 2012

@jenie123 no jasne mozme na buduci tyzden, snad uz bude mala zdrava. Ja skor poobede ked sa vyspinka mozem vyrazit a do vecera casu dost 😉 este si to upresnime kedy. No vidis tak ti zaspala tak sup si k nej lahnut 😝 robota pocka
no sedacka sa susi ale zostane tam isto flak, ale aj tak je cela zasvinena az sa mozem hanbit 😠 musim ju dat opat vytepovat, ja chcem tiez novu a kozenu ale kedy to ani srnky netusia, teraz riesime fasadu na dom buduci mesiac ccheme vsetok material nakupit a na plane to mame v septembri.

angie267
6. jún 2012

@jenie123 inak ten link na tie plavacie plavky co si mi poslala je velmi dobre, len pre mna dost drahe 😒 velmi by som nieco take chcela len tolko do toho investovat nemozem 😠 inak je to velmi dobry vynalez, dieta ma v tom max. volnost sa bezpecne kupat a ja by som sa nemusela bat, skoda. Klas. koleso je nebezpecne, rukavniky pre nase deticky tiez asi nie a to koleso kde dieta sedi na vodicke je podla mna dost pre dieta nezazivne, nasu by som v nom urcite neudrzala 😝