Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 no uvidim aj ja kolko dostane k narodkam, pripadne mozno ich aj kupim 😝 to by som aj ja potrebovala umyt a hotovo, ked budem kupovat tak jedine kozenu asi len neviem ci na nu budem mat. Jaj fasada je draha zalezitost to je fakt snad sa zmestime do 2 tisic 😒 super ze pojdes do roboty aspon na chvilku sa odreaugujes a pritom nieco zarobis 😉
@angie267 aj sa tesim, uz som namiesto maminy par mesiacov robila.. takze to poznam.. a bude to ine.. aspon na chvilu.. a ejake to euro pribudne.. 🙂 auto mam uz slubene, takze buduci tyzden plati.. 🙂 uz sa tesim.. 🙂
Pred chvilkou odisla svokra.. bola tu od 16- tej.. normalne ju nemozem ani citit a to pri tom teraz ani nic strasneho nepovedala ani neurobila.. som na nu alergicka.. 🙂 boli sme poobede na chvilku vonku.. normalne nam to prospelo.. 🙂
@jenie123 tiez sa tesime na vas 😉 to ta prejde casom ta alergia na svokru z vlastnej skusenosti mozem povedat, inak dobre si zasadla, to moja ked raz za dva tyzdne pride navsteva netvrva pol hodiny. Dobre ze ste boli vonku.
Och pozerala som modre z neba a som z toho smutna ako niektori ludia musia trpiet 😢
Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My strasne.. stale bola hore.. nastastie vstavala 7:30.. dnes vyzera, ze bude nadherne pocasie.. uzite si slniecka. . Co mate dnes v plane a co budete varit.. ?
@angie267 aj a som pozerala modre z neba.. skoro cele som ho preplakala.. a karinky mi bolo strasne luto.. :( vzdy si pri tejto relacii poviem, ako sa mame dobre.. mame kde byvat, sme zdravi a take drobnost ako, ze mala v noci nespi je proti inym nic..
ahojte kocky mi sme spali ok vstavala 7 10.boli sme doobeda vonku dnes je fakt krasne.ideme poobede svokrovcom, potom budeme vonku a o 7 priu muzovi gratulovat k meninam tak dnes bude veselo 😀 ale mala je dnes straaasne zla cely den reve zachvaty ma no strasne ☹ 😠
@jenie123 jeej to je super aspon neaka zmena a este aj zarobis 😉 och ani nevrav ja som tak plakala pri modrom z neba chudatko ta malinka strasne mi jej bolo luto 😒
@angie267 oooch jupika vyliala to ta teda muselo vytocit by ma piclo aj mna 😉 sikovna je ked uz tak pekne sklada vety, aj vivi sa sem tam podari ale Nici je uz expert na vety tusim lepsia 😉
baby kedy oslavujete narodky malych?mi 23.6. kvoli svokre sme presunuli sme chceli 16.6.
ahojte kocky 😉
@jenie123 och vy ste cely den trcali doma v tomto krasnom pocasi? mna by porazilo urcite 😒 my budeme na oslave grilovat, par balonikov nachystam, tortu upecem a to je vsetko 🙂
@basa23 vsetko najlepsie muzovi 😉 ona je teda expert na rozpravanie teda az niekedy moc 😝 my budeme mat 16teho uz sme to dohodli s maminkou 🙂
@angie267 nakoniec sme isli navecer k svokrovi.. mala sa vybehala na dvore aspon sme sa na chvilu vyvencili.. 🙂 my sme grilovali minuly rok u svokry.. teraz tam nechcem ist.. tak budeme na byte.. urobim tu tortu, nejake chlebicky ci jednohubky.. len teraz je problem v tom, ze svokor chce prist na oslavu v sobotu a zvysok rodiny pride v nedelu.. a teraz neviem co s tortou.. ci ju nacneme uz v sobotu aj so svieckou alebo to necham na nedelu.. to su problemy.. 🙂 🙂
Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My otras.. ale vstavali sme o 7:30..
@angie267 svokor v nedelu ide na pobyt do tatier a aj tak by s nedelu neprisiel kvoli svokre.. my tie oslavy musime vzdy rozdelit na 2 krat.. :( stellka uz v pohode.. uz nema teplotu, trosku kasle, ale inak zdrava ako ryba.. ale antibiotika este mame.. dnes ma tusim u nas prsat.. co som aj rada, aspon a nebude luto trcat doma.. 🙂
@jenie123 ahoj, my tiez noc otras neviem co jej mohlo byt ale stale bola hore a zacinaju jej asi sopliky pretoze sa zobudila s plnym nosom a pocut nadchu 😒 😒 tak preto to musite robit dvojmo tak to potom chapem.
U nas je taka dost kopovita oblacnost slnko veru nevidiet tak asi bude aj u nas prsat.
ahojte kocky mi sme spali supe o 8 som ju budila, ale to asi preto spala tak dlho lebo som uz ja od pol 6 buntosila vcera som trosku pila a bolo mi zle 😒 dakujem odkazem muzovi 😉
@jenie123 mi ideme robit chlebicky vivi na narodky,potom take studenu misu chcem ze sunka,syr aaaatd a k tomu pecivo.tortu,kolace a slane pagace a tak.minule sme robili rezne ale tym ze to robime az o 3 ked sa zobudi tak nejdeme vyvyrat 😉 ako je Stellke?
@angie267 jeeemine to snad nie dufam ze to bude len zo zubkov ze nebude chorucka 😒 dnes 32 stupnov no ale neak to u nas nevyzera skor na dobru burku 😒
baby a co vy chystate na narodky robit?
@basa23 teda.. to ti kraaaaasne spinkala.. ale teda, pre zmenu si nespala ty.. ako naschval.. 🙂 my urobime tortu, chlebicky, mozno muffiny a kanapky.. nafukame plno balonikov.. 🙂
Nakoniec som sa teraz s maminou rozhodla, ze tu oslavu rozdelime na 2.. v sobotu pridu so svokrom aj nasi a v nedelu svokra asi s prababkou a neviem kto este.. tiez ju budeme mat o 3.. pekne, nech sa vyspinka a mozu nabehnut.. 🙂 Stellka je uz v pohode, len antibiotika musi dobrat.. a tie mam problem do nej dostat.. vzdy je to s krikom, slubovanim a vyhrazkami, len aby otvorila pusu.. nastastie sa davaju len 2 krat denne..
Baby, potrebovala by som pomoc.. tu na MK som natrafila na jeden recept na tortu.. skladala sa s cokoladoveho a vanilkoveho korpusu.. potom sa polozila na hrniec, vykrojil sa zo spodu ihlan, ten ihlan sa otocil a dal sa z vrchu na tortu.. strukturovo to strasne dobre vyzeralo.. ale uz ten recept nemozem najst a ani neviem, ktora kocka to sem dala..
@basa23 no super ste teda spali 🙂 no dost sa toho chystas teda robit, my len tak poskromne kvoli peniazom lebo aj taka oslava vie vyjst na poriadne prachy ked sa chces rozsupnut 😒 u nas sa bude grilovat, cokoladovu tortu spravim, baloniky nieco este slane asi a tot vsjo. Juj burky hlasia vraj na zapade silne aj s krupami no snad nie u nas teraz svieti slnko no ked som bola v meste tak aj prsalo v Malackach.
@jenie123 tak teda budes mat cely vikend len oslavy esteze ja to mam vsetko v jeden den. Nasa vzdy papa liecky uplne super dokonca sa tesi vzdy a pyta este, my ked sme museli brat tie protivirusove lieky to bolo 6 krat denne aj v noci a super pekne spapala 🙂
Juj s tym prispevkom na tu tortu ti neviem poradit, no skus to dat v hlavnej stranke do hladacika mozno to nieco najde.
@angie267 uz som hladala, len bohuzial neviem ako sa volala.. :( ja by som to tiez brala v jeden den.. co ked sa neda.. :( a aj tak dobre.. neviem si vsetkych ludi predstavit v nasej obyvacke.. 🙂 ked sme boli minuly rok na dvore.. bolo to super.. nevadi.. nejako to zvladneme aj tu.. len aby nebolo velmi teplo.. tiez nebudem vymyslat.. bude to klasicka oslava. Mala ma tiez rada sirupy.. ak jej dam nurofen, tiez si pyta este.. ale toto co mame jej nechuti.. aj od kaslu jej chutia..
Nasla som ju.. 🙂
http://www.tortyodmamy.sk/?q=prevratena-torta
@jenie123 no vidis tak si ju nasla, pozrela som si ju a vyzera velmi dobre, mnaaaam moze byt vyborna 😉 budes ju teda robit? Nici bude tiez asi chorucka uz ma nadchu a dost silnu nastastie orem toho je nic ine nie je. Pozri trosku hladam nieco do tej vody http://plaveckepomocky.rybicka.sk/dena/25-plave...
@angie267 asi ju urobime.. Plnku urobime nejaku ovocnu.. Potiahneme ju marcipanom a ozdobime lentilkami. Tiez to vyzera super, len k tomu budu potrebovat koleso, ci rukavky, ze?
@basa23 dnes sme boli u nasich. Nazbierali sme si ceresnicky a zajtra pojdeme na jahody.. Uz ma to doma nebavi.. My baloniky budeme mat. Uz jej par krat praskli aj v ruke, ale vobec jej to nevadi.. 😉
baby k nam ide straaasna burka..
@basa23 vonku sme boli ma len nadchu nic ine a mozno to nie je nachladnutie ale nejaka alergia. Nasej nevadia ked baloniky praskaju aj tak budu povesane takze sa k nim ani nedostane 😝 no to mas super ked ti mama tortu upecie, ja inak nerada pecem takze sa na to ani netesim 😝
@jenie123 ja som este nikdy nerobila s marcipanom som antitalent takze mne by sa to urcite nepodarilo aj ked som nad tym rozmyslala tiez. Ja myslim tiez ze bude treba aj rukavniky, uvidim, budem to asi objednavat. A k tomu co ty budes kupovat uz netreba rukavniky? Ja myslim ze to splna rovnaky ucel.
Jaj u nas bola taka strasna burka no normalne hroza na nebesiach veru takuto burku som snad este ani nezazila fuu esteze uz je za nami, ale pocitam ze bude dalsia lebo pocut a vidiet bliskanie z kazdej strany 😒 a nas pes co stvaral no mala som s nim zavedene, esteze Nici to cele pekne prespala ani nezobudila a trieskalo to teda poriadne, esteze mame hromozvod.
Ahojte baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My klasika: nic moc.. vstavali sme 6:45 a teraz mi zaspala.. 🙂 som zvedava do kedy potiahne.. u nas je teraz zamracene a poprcha.. takze ani pocasie nic moc..
@angie267 ja som tiez este nerobila s marcipanom.. sestra uz urobila 2 marcipanove torty.. tak snad to zvladne aj teraz.. tie plavky, ktore chcem ja kupit, uz netreba nic.. skusim ti poslat odkaz na to video na facebooku.. ale neviemci ti to pojde.. ak nie, pustim ti to, cez tyzden ked sa uvidime.. 🙂 http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=34647268...
@jenie123 ahoj, mne mala spala dobre len ja som nemohla spat a ked uz som zaspala tak som mala strasne sny, ja neviem co to bola za noc 😒 to video mi nejde spustit tak potom mi to teda ukazes keby bolo v pondelok pekne tak mozme vyrazit, ale tusim hlasia na prd pocasko tak uvididme podla predpovedi. Nasa isla teraz spinkat ale to uz bola hotova chudatko, boli sme doobeda u nasich na dvore behala v gumacikoch strasne rada ich ma na nohe, musim ich pred nou schovavat lebo by ich mala nonstop na nozicke.
ahojte kocky no mi sme spali ok ale uz 6 40 vstavala ma picne raz vstava tak raz tak 😒 dnes som sa bola ostrihat po ramena uz mi sli na nervy tie vlasy dlhe a zafarbla som si na cokoladovo no som zvedava ako to bude vyzerat 😀 a kamze baby vyrazate v pondelok?? 😉
@jenie123 to ti verim to je o drzku doma ale ked uz jej je lepsie si myslim ze pohode vonku ved neni - 10 aby nemohla yt vonku.
@angie267 ani nevrav moja tiez by stale behala v gumakoch ja som ich uz schovala 😉 u nas tiez vcera moc hrmleo,blyskalo ale sprchlo a bolo 😉
@basa23 tak mas novu frizuru 😉 ja som tiez chcela spekulovat s vlasmi chcela som bledsie o par odtienov ale este som sa neodvazila, mne prave teraz straaaasne zacali vlasy padat a veru uz to je aj vidiet uz ich nemam tak huste ako inokedy 😒 s Jankou sme sa dohodli pred par dnami ze sa stretneme v Holici na zamku niekedy cez tyzden uvidime podla pocasie. A ked budes ty moct tak napises datum a dame spolu tu Stupavu 😉 u nas to bolo vcera vecer ako koniec sveta teda dlho som nezazila taku silnu burku 😒 edte teraz ma mrazi
@angie267 ja normalne z mojej malej nechapem.. na obed mi zaspala o pol 11, zobudila sa o 13:15 a teraz sa tu vala a vyzera, ze by isla uz opat spat.. len je este skoro.. neviem ci je tak znicena z choroby alebo toho pocasia..
@basa23 teda, tak si cela nova.. 🙂 aj ja by som potrebovala uz ostrihat.. mam to take o nicom.. boli sme vonku aj dnes.. ale mala je dost uplakana a celkovo sa mi zda unavena, vsetko ju boli.. pri antibiotikach sa nemoze chodit naslniecko.. tak sme hlavne preto boli teraz doma.. ale uz len 2 dni.. a dufam, ze bude v poriadku.. hej ideme s angie do holica.. uz sa tesim.. a potom musime spachat stretko aj s tebou..

@angie267 aj pre mna su priliz drahe.. ale dufam, ze niektora babka jej na ne da.. 🙂 🙂 jasne mozme aj poobede.. este sa teda dohodneme.. okrem stvrtka, to mame detske cvicenie.. 🙂 my si tiez chceme kupit novu sedacku.. mame ju z eko koze a uz ju mame dotrhanu.. schovavam to dekou, ale teraz idealne.. len to umyjem a hotovo.. tak budete mat fasadu.. super.. je to asi dost drahe, ze?
Ked tubola mamina mi navrhla brigadu.. chodila by som namiesto nej do prace.. ona je teraz na pn a nema kto za nu robit.. tak pojdem ja a mala pojde varovat k nej.. 🙂 uz sa celkom aj tesim.. trosku zmena a je to len na chvilu.. aspon nejaku korunku zarobim.. 🙂