icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
10. jún 2012

@jenie123 ahoj, ze 10 krat hore, piclo by ma veru a paradoxne ty to mas ako ok noc, uz keby chcela aspon zacat lepsie spavat ved ty musis byt pocas dna taka unavena...... 😒 nasa tiez nespala dobre ale ma sopliky takze asi preto, neviem ci ist k doktorke alebo nie, lebo len ten sopel ma nic viac ani nekasle nic. Mna dnes boli ukrutne hlava ale strasne, obed je hotovy robila som maj. salat, rezne a vyvar. Malu som teraz ulozila, asi k nej zalahnem aj ja. Poobede sa chystam k nasim ale urcite bude prsat. Budeme musiet nejaky iny den, ked uvidime niektory den teda okrem stvrtka ze je rano pekne tak sa dohodneme do IP ti napisem aj moj mobil aby sme sa mohli skontaktovat.

jenie123
10. jún 2012

@angie267 budi sa casto.. Ale uz som si zvykla.. A niekedy cez den som hotova.. Ak ma Nici len soplijy, tak asi ani netreba ist k doktorke, teda pokial ich nema zelene.. My este nevieme co budeme robit poobede.. Super obedik mate.. My mame od vcera.. Teda malo sa to varit vcera, ale manzel bol cely den prec, tak sme to nechali na dnes.. Bravcove na grile, opekane zemiaky, syrova omacka a spargla.. 😉tusim hlasia aj na utorok dazd.. Ved ked uvidime, ze ma byt pekne, vybehneme.. Super daj, aj ja ti napisem.. 😉

angie267
10. jún 2012

@jenie123 zatial nie su zelene ale myslim, ze aj k tomu dojde. Mnam ja by som si dala zas ten vas obedik ale bez tej spargle tu ja nemam rada 😝 do kelu aj s dazdom stale prsi uz by mohlo prist zas trosku slniecka aby sa uz dalo aj kupat, to cchem asi vela......no som zvedava ako sa bude cez tyzden to pocasie vyvyjat.

jenie123
10. jún 2012

@angie267 a ze preco je tolko chorych deticiek.. Ani sa necudujem z tohoto pocasia.. Aj ja by som chcela slniecko.. Uz by mohlo byt chvilu pekne, aj opalit by som sa potrebovala.. Som biela jak stena.. U vas prsi? U nas nie, len je pod mrakom..

angie267
10. jún 2012

@jenie123 ved to su velmi velke teplotne rozdiely, no teraz vecer kym isla spinkat som jej musela aj odsat sople lebo uz ani dychat nemohla, ma ich huste uz ale nie zelene. V piatok uz je hlasene nejakych 26st. tak mohli by sme dat Holic, v sobotu uz 30 ma byt. Ja som tiez biela, volakedy som sa strasne rada opalovala aj do solarka som chodila teraz akosi nemusim sa prazit na slnku 😝 U nas neprsalo takmer cely den tiez len zatiahnute sem tam par kvapiek. Boli sme u nasich a bolo chvilku celkom aj teplo. Spali sme dnes az do 16tej pekne spolu.

jenie123
10. jún 2012

@angie267 ako znasa Nici odsavanie? U nas je to vzdy velky boj.. dufam, ze sa ich coskoro zbavite.. tak nakoniec ma byt az vikend pekny? To bude zasa dlhy tyzden, ked bude prsat.. presne aj ja som chodievala do solarka, ale to ked som byvala este v BA. Totiz, tu u nas ziadne neni.. tiez ma to nebavi len tak lezat a opalovat sa.. chystam sa k nasim na zahradu, pri okopavani sa urcite opalim.. 🙂 my sme boli dnes tiez u nasich.. prisla aj sestra s frajerom.. tak som malu odtial ani dostat nemohla.. navecer uz bolo krasne..

basa23
11. jún 2012

ahojte kocky tak ja sa hlasim az dnes.nam vcera nesiel cely den internet ani telka neaky drbko v blave preondil kabel upc a nikde v ba neslo upc az o 11 vece zapli.no katastrofa 😠 😠 ako ste spinkali?mi ok ale uz 6 40 vstavala.vcera som malej este dokupila lego k narodkam lebo chceme jej zacat kupovat duplo nato sa da vela dokupit a plastelinu a uz koncim 😉 a ako malinke Stellka uz je ok?a Nici snad sa jej nezmenili sopliky na zelene 😒
@angie267
@jenie123

angie267
11. jún 2012

ahojte 🙂 my sme spali vyborne ani raz sa nezobudila az rano o siedmej na budik 🙂
@basa23 no pekne cely den bez signalu to potesi. Dobre si jej kupila, ja nebudem nic kupovat uz, od kamosky som jej kupila taky maly golfac + babiky do neho a staci, ma hraciek plnu kopu este aj po Simonke babiky a teda dost. Akurat jej ked dostane peniazky kupim nejaky bazenik a nieco na plavanie a hotovo, ved jej stale nieco kupujem a potom sa aj tak hnevam ze to nemam kam davat vsade kam pozrem same hracky 😝 nie nema zelene sopliky a uz dnes je to celkom dobre tak uz jej to asi prechadza.
@jenie123 no vcera ako som jej to odsaval sak po straaasne dlhej dobe rev jak hovado ale ked som skoncila tak povedal ze este a lahla si na zem, hrdinku robila 😅 ja uz ani nemam kam ist kopat do zahradky jedine tak k svokre ale to neee 😝 u nas prave prsi a asi bude aj cely den.
Ja dnes mam upratovaciu maniu u nas je to ako po vybuchu vsade kam pozrem bordel no hroza a kupelna je takmer nonstop spinava vana, sprchac ako by som to neumyvala mesiac 😠 😠

jenie123
11. jún 2012

@basa23 tak to je sila, ze ste cely den nemali signal.. my sme spali v pohode.. tiez vstavala 6:40.. 🙂 duplo je super napad.. ja tiez rozmyslam nad plastelinou, len sa bojim, aby ju nejedla.. 🙂
@angie267 k svokre by som ani ja nesla.. ale ona ani zahradku nema.. len nasi su velky pestovatelia aj chovatelia.. maju doma hotovu zoo.. 🙂 ked idem od nasich, idem z taskami ako z obchodu.. maso, zeleninu,, ovocie, zavaraniny, vajicka.. aspon usetrime.. 🙂 ak si upraces u vas, dobehni aj k nam.. mne sa nechce.. 🙂
dnes sme boli u doktorky.. zajtra rano ideme na vyter.. mali sme dobrat antibiotika, lenze ja som jej uz dnes rano davala poslednu a uz na dalsie mi nevyslo.. a to by sme mali brat este 3 dni.. normalne nechapem.. niekde sa musela stat chyba..

angie267
11. jún 2012

@jenie123 to mas dobre vela tym usetrite to je velka pomoc 😉 doteraz som upratovala podarilo sa mi cely dom vyupratovat, to vzdy tesne pred tym ako mam dostat cervenu tak mam chut upratovat 😀 aspon na to to je dobre 😅 a z coho vyter? to ako sa mohlo stat s tymi antibiotikami?

jenie123
11. jún 2012

@angie267 ja neviem ako sa to stalo.. zajtra to vyriesime s doktorkou.. mam jej tie antibiotika priniest.. musela som ich vytiahnut z kosa.. 🙂 vyter z hrdla.. mna to vie tiez chytit, ale dnes urcite nie.. ani neviem co si zacat doobede.. asi vybehneme na chvilu von..

angie267
11. jún 2012

@jenie123 no potom napis co ste poriesili. Aj ja pojdem poobede von kocikovat uz sme par dni neboli kocikom, pokial teda nebude prsat prave sa aj slnko trochen ukazuje tak snad nie 😝

jenie123
11. jún 2012

@angie267 My sme boli kocikom rano u doktorky a po obchodoch.. asi vytiahneme trojkolku.. uz sme na nej dlho neboli a skocime na cintorin, zapalit sviecky.. u nas je stale pod mrakom, tiez dufam, ze nezmokneme..

jenie123
12. jún 2012

Ahojte baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My super.. bola hore len 3 krat a bohuzial som ju musela o pol 8 zobudit.. konecne dlhsie spinka a ja ju musim budit.. :( isli sme na vyter.. v piatok budu vysledky a riesili sme tie antibiotika.. v lekarni nam namiesto 70ml dali len 35ml takze nam to nemohlo vyjst na tych 10 dni.. doktorka si to s lekarnou vybavi.. 🙂 dnes vyzera byt kraaaasne.. sice hlasia dazd, ale u nas je slnecno..

basa23
12. jún 2012

ahojte kocky mi sme spali ok o 7 vstavala.sme ted prisli z vonku bolo pekne slnecno a uz je zamracene tak tipujem ze bude prsat uz poobede ale snad nie lebo ma picne 😒 co planujete cez vikend ma byt cez 30 stupnov
@jenie123 jeezis no uzasna lekaren take nieco sa im stane a este ked to je pre dieta 😒
@angie267

jenie123
12. jún 2012

@basa23 u nas teraz zacalo prsat.. :( mala ide dnes k svokre poobeede.. to by bolo super, keby bolo 30 stupnov.. my este nevieme co s vikendom.. mozno pojdeme na chatu na Myjavu na folklorne slavnosti.. ale neni to iste.. vy mate co v plane?
Mala uz pol hodinky vymysla v izbe a nie a nie spinkat.. som zvedava, kedy zaspi.. 🙂

jenie123
12. jún 2012

@znamia ako to teraz vyzera u vas s plienkami? Vratila si sa k nim?

znamia
12. jún 2012

@jenie123
ahoj, my sme na tom stale rovnako s malymi zlepseniami. plienku som jej vzala po dvoch dnoch, lebo mi to nedalo. uz nemava tolko nehod. da aj niekolko dni v kuse bez nehody, aj sa vypyta na cikanie, ak ma chut (aj v aute a vydrzala), ale vacsinou je to o vychytani z mojej strany.... kakacie nehody nemava, nastastie 🙂 pockaj, ako teraz zakriknem, ako ked som ju chvalila, ze je odplienkovana 😉

jenie123
12. jún 2012

@znamia dufam, ze nie.. 🙂 super.. som rada, ze sa to zlepsilo.. a ako sa mate? dufam, ze ste zdrava cela rodinka.. lebo teraz v tomto pocasi je pomaly kazde druhe dieta chore.. :(

angie267
12. jún 2012

ahojte kocky 🙂 az teraz som sa sem dostala. u nas cez den neprsalo len rano chvilu, boli sme na ihrisku sa vyblaznit.
@basa23 tiez som pozerala pocasie super ze uz ma byt tak teplo dokonca cely buduci tyzden, uz snad bude aj na kupanie 😉
@jenie123 tak to teda domrvili v lekarni, ale tak stava sa aj to aj ked by sa nemalo. A co dame ten piatok?
@znamia no super to rada citam, vtedy si bola zufala uz z toho a vidis ide vam to, my zas kakat nevieme stale na zachod zatial iba do gati 😝

jenie123
12. jún 2012

@angie267 u nas prsalo dost a dlho.. zatial piatok plati.. 🙂 neviem ci pojdeme na tu chatu.. ale zatial to vyzera, ze v piatok nepojdeme.. tak dame to stretko... tesime sa.. 🙂

angie267
12. jún 2012

@jenie123 ok aj ja sa tesim, sak keby nieco tak buduci pondelok napriklad 😉

basa23
12. jún 2012

@angie267 noo urcite bude na kupanie som ted pozerala a ma byt v soboru 30 stup, v nedelu 32 stup, v pondelok 33 stup dobry vypek 😀
@jenie123 u nas neprsalo ale dost fukalo a bolo chladno ta k sme ani neboli dlho vonku.dnes pekne spinkala poobede skoro 3 hodiny 😉

jenie123
12. jún 2012

@angie267 manzelik mi teraz povedal, ze v piatok urcite nepojdeme, ak by sme isli tak sobota to isti.. tak piatok to plati.. aj vies priblizne o kolkej by sme sa stretli?
@basa23 pekne ti spinkala.. to bude teplo.. doteraz prsi a je aj chladno a za par dni 30-tky..

angie267
12. jún 2012

@basa23 super ja uz sa na ten vypek aj celkom tesim 🙂 akurat zajtra ma byt skaredo Simonka ide na vylet tak ma to stve no nemohlo byyt uz zajtra krasne.....
@jenie123 no super teda, ja by som tak medzi 15 - 16tou, presnejsie by som ti zavolala ked sa mala zobudi ze vyrazam budem to mat takych cca 30 min. cesty.

jenie123
12. jún 2012

@angie267 jeeej, tak to nebudu mat pekny vylet v takom pocasi.. :( super, to mi vyhovuje.. manzel chodi o 15 domov z prace.. tak auto bude uz doma.. mne to tak bude trvat do 10 minut.. 🙂

angie267
13. jún 2012

ahojte 🙂 dnes som tu prva 😀 co sa stalo 😝 ako ste spali? my dobre teda aspon nici, ja som sa casto budila v poslednej dobe pravidelne neviem co to moze byt 😝 aj dobre pocasie budeme mat 😉
@jenie123
@basa23

jenie123
13. jún 2012

@angie267 jeee, si prva.. ;) ani my sme dobre nespali.. Vecer nechcela zaspat a v noci bola stale hore.. Ale vstavali sme o 8.. U nas od rana prsi.. Mame ist dnes gratulovat mojmu stareckovi k meninam.. Asi si idem vypytat auto.. 😉 co mas dnes na plane ty a co budes varit..?

basa23
13. jún 2012

ahojte kocky ja som sa sem skorej nedostala boli sme rano v hypernove, pak tu boli nasi,ted mala uz zaspala a pak ideme svokrovcom je vonku skaredo tak ideme na navstevu 😉 mi sme spali ok vstavala okolo pol 8 😉
@jenie123
@angie267

angie267
13. jún 2012

@jenie123 u nas tiez teraz prsi, nic extra nemame v plane teraz tu bola kamaratka, Nici sa uz zobudila. Varila som kelovy privarok s masom.
@basa23 aspon vam prejde cas takymto pocasim, ja tiez pojdem iba autom k nasim, sak sa doma zblaznim uz od rana.