icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

katka512
11. aug 2010

@anjelicek26 Ahoj ako si pisala ze Maxa ockovali do tych dvoch noziciek tak uz mal zahojene to ockovane na ramienku aj si mu na tie nozicky davala nejake obklady??Mne Dr.povedala ze do tych noziciek sa ockuje az v 3 mesiaci a az ked ma zahojene to na ramienku.....

misik1
11. aug 2010

ahojte...my sme boli u rodicov,takze bez netu,tak si letmo pozriem co pisete..
dnes na poradni sme vazili 5900g,tak sme spokojni vsetci a o ockovani nam tiez povedala,ze az ked bude mat zahojene to na ramienku,tak azda o mesiac ked pojdeme,tak to uz bude mat tiez dobre a bude dalsie pich,pich...ockovacia latka je uz v chladnicke...

anjelicek26
11. aug 2010

@katka512 - nam TBC ockovanie vobec nedavali. Na nozicky som mu obklady nedavala, opuchnute to nemal, len cervene. Viem, ze na Slovensku sa ockuje az v 3 mesiacoch... my tu v troch mesiacoch dostaneme uz druhu 6-kombinaciu + meningitidu C ockovanu ☹

etuska
11. aug 2010

@leveretka
tak si ma potesila-lebo aj ja si myslim,ze dieta v tom obdobi zistuje ze ma aj rucky 😀

etuska
11. aug 2010

@bubina1
no ja som parkrat skusala davat cumel a len sa znervoznil ked mu vypadol 😝

etuska
11. aug 2010

@fatimuska
u nas je to s cmulanim pasticiek podobne 😀

chani
11. aug 2010

no nase male stvorenie pocnuc dnesnym dnom prislo na to, ze okrem ozuzlavania pasticky sa da aj palcek do ust strcit a saje ho ako divy, tak striehneme a vytahujeme mu ho z ust uf...ale dudel z 10 pokusov 9x vypluje, ten sa mu nepaci 🙂

leveretka
11. aug 2010

@ellysa @weirdo dakujem za tipy, skusim sa popozerat v lekarni, ci nieco take nemaju mozno to malej pomoze.

desmodka
11. aug 2010

baby tie co ste na FB prosim klik na paci sa mi pod fotkou DAKUJEME!!!

http://www.facebook.com/?sk=messages#!/photo.ph...

sportpark
11. aug 2010

aj my mame dnes 2 mesiace a poradnu buduci týžden.......sa tesim

leveretka
11. aug 2010

@desmodka nejde mi stacit paci sa, akurat vidim, ze sa to paci 7ludom

sportpark
11. aug 2010

miculienka mam lycopodium 9 ch..a china to davam dokopy.......ale teraz sme to uz obmedzili ako to malej ustupilo....

anjelicek26
11. aug 2010

@chani - Max cucka palcek uz od prveho dna v porodnici 😅 A triafa sa do pusinky teda z neuveritelnou presnostou 😎 Ale cumlik nastastie zobral na milost, v kociku ci autosedacke mu nevadi, ani po kojeni, ked uz je prejedeny a este by si podudkal na spanie... ale vypluva ho po par minutach, ked uz je taky skoro zaspaty.

fatimuska
11. aug 2010

dnes nam nešiel net..no choroba

anjelicek26
11. aug 2010

@fatimuska - juj bez netu je zleeee

takyna
11. aug 2010

Ahojte babule 🙂
konečne trochu na nete 😉 , dali ste si detičky očkovať proti Rota vírusom?, koľko sa za to platí?

tintinka1
11. aug 2010

@takyna my dávame očkovať a platí sa okolo 115 € . Na ďalšej poradni t.j. o mesiac by mu to mala doktorka podať- tuším sa to dáva cez pusinku

takyna
11. aug 2010

@tintinka1 diky, ja som tiez povedala doktorke ze dame ockovat, ale zabudla som sa opytat na doplatok

kucierka24
11. aug 2010

katka512 ....mne ho nechce dať na predpis,lebo že dieťa nema reflux a alergickych obidvoch rodičov...Tak mi ho nedá...ALe prave aj mojmu vyhovuje, lebo nema koliky a je kludny...A ako ti v noci spinka??

weirdo
11. aug 2010

@takyna - ahoj, my ideme dat ockovat.
Co sa tyka ceny, tak nieco preplaca poistovna. @fatimuska pisala tusim, ze je v Dovere a kupovala vakcinu a automaticky jej odpocitali doplatok. Nasa mala je vo Vseobecnej zdravotnej poistovni a tam je to ine. Do lekarne, ak chces preplatit od poistovne, potrebujes lekarsky predpis, inac platis celu sumu. Ak mas predpis, tak poistovna plati 13,50 eur a poistenec si plati zvysok co je az 55,22 euro

weirdo
11. aug 2010

... a treba 2 vakciny Rotarixu ...

katka512
11. aug 2010

@kucierka24 Neviem ale ani moj nema reflux a ani alergickych rodicov....ja som zo zaciatku davala ten klasicky nutrilon ale ked som sa dozvedela ze tento je na predpis tak som poprosila Dr.ci by mi ho nemohla predpisat.... ale nechapen ved maleho moze boliet brusko bez toho aby mal reflux alebo alergickych rodicov....lebo je aj zvlast nutrilon pre alergicke deti a zvlast na grckanie cize reflux....ja by som sa jej opytala este raz ved ona to neplati....Maly spinka dobre od 21:00 do 04:00 alebo od 22:00-05:00 musim si zaklopat 🙂 🙂 a davam mu 120ml a pred spanim 150ml..
A tvoj ako spinka a kolko mu davas??

chani
11. aug 2010

@anjelicek26 Petusko dudaka toleruje, len ked uz je zufaly v autosedacke ked sa rutime domov z vyletu, alebo ked sme na prechadzke, ale to malo kedy 🙂

bakatuska
11. aug 2010

@desmodka aj by som ti klikla ale nejde mi to , lebo ma nemas v priateloch asi

chani
11. aug 2010

vysledok vcerajsej poradne je, ze Petusko pribral za 3 tyzdne 770 gramov 🙂 a tosom sa bala ci mam dost mliecka 🙂 na to ze z porodnice sme pred 5 tyzdnami odchadzali s 2710 gramami a vcera sme mali uz 4180 gramov je to uplne super, krasne faldiky sa mu robia, tak mam radost 🙂

desmodka
11. aug 2010

@bakatuska @leveretka baby neviem preco vam to nejde, lebo uz klikali aj taky co ma nemajuv priateloch.. hm cudne ale dakujem vam za snahu

bakatuska
11. aug 2010

@desmodka uz sa mi to podarilo 😀

desmodka
11. aug 2010

@bakatuska aaaa tak to si ty ta zahadna co som nevedela kto je 😀 dakujeme!!!!

sportpark
11. aug 2010

kedy treba zacats ockovanim?