Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
caute kocky, do kelu ja som bez toho pc ako bez ruky, v nedelu nam ho pride opravit tak snad pojde uz. Som u brata ale uz ma volaju von tak si vas ani necitam. vonku je hic deti sa kupsaju 🙂 tak simi mala nakoniec prospela s vyznamenanim tak som hrda na nu, necakali sme to. Asi ju vezmem na dobu ladovu 4.
@basa23
@jenie123
@majusa4444 teba vitam medzi nami budeme velmi radi ak sa k nam pridas a budes k nam prispievat. A ako sa volaju deticky a kolko maju rokov teda okrem najmladsieho. 🙂
angie267 okrem krpca co ma v nedelu dva mam este jedneho certika co mal teraz v juni 5 🙂 dnes bol posledny den v skolke a hura dva mesiace doma dve deti 🙂 no chudaci susedia 🙂 moje deti sa spolu inak ako blaznivo nehraju 🙂 o hracky sa len biju a revu oba 🙂 tak vzdy ich necham nech robia blbosti aspon su ticho a nech aj na ulici pocuju ako sa tesia 😀 maly je Eduard a starsi Mathias .. este zvazujem tretie do ktoreho ma manzel tlaci ..zatial odolavam..uvidim ci sa mu podari ma nejako prehovorit 😉 dnes som mala narocny den kedze maly dsa po prvykrat cez den neprespal.. tak za somariny len plackal..ale uz spia obaja .. zajtra nas caka pekna sobota..rano sa ideme kupat a poobede nas tato berie na ryby k jazeru 😅 tak som zvedava a sa tesim.. ale na co sa netesim je ta horucava co ma byt..nelubim take teplo.. inak este mame jedneho clena rodiny a to devat mesacnu fenku bigla Megy 🙂
Ahojte baby.. tak som sa po celom dni konecne dostala na konika..
@majusa4444 vitaj medzi nami.. teda mas 2 chlapcov, to musi byt u vas veselo...do tretice nejake dievcatko.. 🙂 to je super, ze chce manzel tretie.. teraz, v tejto dobe je tretie dieta vynimka, ale ved niekto nas musi rozmnozit.. 🙂 ja by som chcela este jedno dietatko.. mame zatial jednu dcerku Stellu.. len ja manzela prehovaram a on oddolava.. presne naopak ako u vas.. 🙂 tak mate na zajtra super program.. aj my byvame v byte a to teplo dobre poznam, sme stale vonku..
@angie267 super, tak Simonka bola nakoniec vyznamenana.. sikulka je to.. tak to si zasluzi ist do kina.. zoberies aj Nici?
baby dnes som si vyskusala ake je to mat dve deti a zbohom.. asi by ma porazilo.. teda Barborka je dost divoch a nez som donutila obe sa najest, obliect a vychystat.. ale zvladla som to bez ujmy.. 🙂 a vyskusali sme tu sedacku.. super, malej sa pacilo, tak budeme bicyklovat.. 🙂 aspon sa troska dostanem do formy..
jenie123 😀 sak do tretice dievcatko by chcel to je pravda a minule som pocula ako starsi dohovara malemu ze edinko chces sestricku? povieme maminke aby ju chcela a budeme ju mat 🙂 kazdy len to dievcatko 🙂 a prave preto radsej nechcem lebo ak to bude chalanisko co potom 🙂 tesila by som sa asi sama xixiix ale poviem ti mat tretie pri tychto dvoch divochoch by bola ozaj sranda.. a som na ne sama..svokra pracuje nema vela casu chodi len pozriet decka obcas na hodinku a mamina byva daleko.. tak pri tretom by som hadam pomoc aj ocenila..a kedze nema kto pomoct asi si ani netrufam 🙂 a ja ked je tak teplo sme rano pri vode a potom vychadzame von az na vecer.. cez to najvacsie dusno sa vonku neda vobec byt.. v byte je prijemnejsie.. ako vonku ked nie je clovek u vody.. to budu dni ..
ahojte kocky ja dnes veru nemam zatial ziadny program, manzel je prec tak asi budeme len doma maximum sa kupat bude mala kupat na balkone.zachvilu ideme von lebo mala je zla jak cert dnes vstavala o 6 och to dnes bude den.
@majusa4444 vitaj 😀 jeeej 2 chlapci mna uz ide picnut z tejto mojej 😉
@jenie123 ja by som ted dve nezvladla staci mi chvilku varovat 2 deti a poraza ma 😀
@angie267 jeeej sikulka je Simi gratulujeme zasluzi si ist na tu dobu ladovu 4 😀 len sup sup do kina 😀
basa23 no inak prvy ked bol sam este tak som padala na hubu nestihala varit upratat nic... on bol ceeeert..ale uz je lepsi a odkedy mam aj maleho a este psa tak stiiiiham vseeeeetko 🙂 zajtra pecem tortu 🙂 muz cely den v praci tak hadam budu chalani kludny inak ta torta bude aj vyzerat 🙂 boli sme na kupalisku teraz uspavam a poobede hura na ryby 🙂)) 😀
Ahojte baby.. ja sa urcite zasa prerieknem.. mala v noci celkom fajn spinkala.. iba raz sa zobudila a to som k nej prisla , podala dudu a spala dalej.. az rano k nam dobehla o 6:15 a este na hodinku zaspala.. jeeeej, keby jej to chcelo uz vydrzat.. my sme boli doobeda u nasich, skusali sme novy bazen.. teraz uz len cakam, kedy sa zobudi a vyrazame na kupalisko.. vecer k svokrovi grilovat.. 🙂
@majusa4444 pri dvoch chalanoch, klobuk dole.. kamoska mala dve dcerky a teraz sa jej narodil chlapec.. ale napr ja mam este 2 sestry a brata sme sa nedockali.. 🙂
@basa23 vivi ma tusim svoj den.. my sme sa este na balkone nekupali.. u nas od 11 az do vecera strasne pali slnko.. tak tam ani nechodim, ked nemusim..
@majusa4444 a tak ano uz ked su dvaja je to asi aj ine.ale ja si to veru neviem predstavit 😉 jeej na ryby tak to mate pekny dnik pred vami.
@jenie123 u nas je super mi mame slnko len do 10 tej a pak uz chladok do vecera chvalabohu by ma inak piclo aj doma mame docela chladok ked je tak vonku hnusne.aach hned by som sla na kupko ale babam sa nechce a muz neni doma 😒
@basa23 za chvilku bedem musiet malu zobudit.. berieme aj kamosky syna, co jej zomrel tatino.. aspon sa trosku odreaguje.. to mate super, ze mate na balkone chladok.. u nas sa tam neda byt..
Baby inak otazka trosku mimo.. v pondelok ideme na ten pohreb a ma byt dost teplo.. chcela som si dat saty,ale asi by bolo vhodne si dat aj pancusky, ze?
janie123 tak super den za nami..uz uspavam...zajtra bude nuda..tatino je v praci tak nic moc nepodnikneme ... nevadi..pondelok uz bude zasa kupko 🙂
basa23 tak dva je urcite ine ale horsie v tom ze clovek musi stale striehnut aby sa predislo konfliktom a boji o hracky....ale ked sa vedia pekne blaznit tak su rozkosny.. inak ja som vzdy tuzila len po chlapcoch a zadarilo sa :D
@jenie123 vies co ja si myslim ze nemusis si davat pancusky,to nebude nikto riesit ved ma byt 36 stupnov fakt ja by som si nedala 😉
@majusa4444 ja som zas tuzila po chlapcovi ze chcem prve mat chlapca a boom dievca ale som nakoniec rada, ked pocuvam koliky,a tak o chlapcoch a aj viac veci na oblecenie je pre nich 😀
koksooo baby mna boli cely den hlava z toho tepla ale strasneeeeeeeeeee ☹
@majusa4444 my ideme aj zajtra na kupalisko.. doobeda nas caka svokra, potom ideme kupat a navecer ideme k nasim grilovat.. 🙂 a hned je po vikende.. tak ste mali pekny dnik, super..
@basa23 aj rozmyslam, ze si nedam.. ma tam byt strasne vela ludi, tak sa mozno v tom dave stratim.. 🙂ja som zasa tuzila po dievcatku a aj ho mam.. i ked zo zaciatku som myslela, ze to bude chlapec.. vsetko tomu nasvedcovalo, ci cinsky kalendar, prstienok a ciganka mi to vyvestila a nic z toho.. je to baba, ale je za par chalanov.. 🙂 my sme mali koliky aj u malej.. do 3 mesiacov stale.. a mamina hovorila, ze ja som bola taka ista.. jeeej hlava ani mi nehovor.. uz druhy den ma boli hned po zobudeni..musim si dat tabletku..
basa23 tak to mas pravdu koliky boli otrasneeeeeeee...prve styri mesiace prebdene....no katastrofa a nezabralo nic..... a baby su celkovo kludnejsie (nie vzdy) a chalani taky divoky.....ale zas kamoska co ma chalana ked sa stretneme jej zavidim..pohodak a moji ti len lietaju a bezhlavo do vsetkeho hrrr... 🙂 dnes bude hroza den!!teplooooooooooooooooooooooooo
janie123 tak zavidim..my sa budeme dnes potit.... sami doma von hned rano a potom az vecer..a asi im dam na balkon vodu nech ssa cvachtaju..len aby chodcov nevyoblievali :D
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ak ste spinkali? My des a hroza.. celu noc nas kopala a jedovala sa.. :( som ju prechvalila..
@majusa4444 mozno to aj chodcov potesi, v takom pocasi: ) 🙂 mne uz je teraz teplo.. poskladala som pradlo, este povesiam a mozem ist rovno do sprchy.. 🙂o kolkej stavaju tvoji drobci? Aj ja poznam v okoli kludnych chlapcov a baby divosky.. 🙂
@angie267 dufam, ze ti dnes uz opravia pocitac..
jenie123 moji chodia spat o osmej...ale maly nez zaspi tak mu to v tychto horucavach trva aj do pol deviatej..a vstavaju cca o pol siedmej..a krpec sa budi normalne raz ale teraz v teple bol 3krat.. kojim tak zaspi len na cecku..dnes pecem tortu na etapy..boli sme vonku v chladku tam sa pohrali..teraz zaspava a starsi ten mi bude pomahat zdobit tortu.. von uz pojdeme az vecer o siestej a rovno pre tatinka na zastavku ho cakat.. ale co budeme robit cele poobedie netusim... vymyslat somariny 🙂)
@majusa4444 jeeee, ty este kojis? Super..ja som prestala, lebo mala bola v noci stale hore a doporucuju to, ze 90% deti potom prespi celu noc a my nic.. na nasu krpatu to neplati.. tiez sme mali obdobie, ked zaspavala len na prsku..teraz sa uz pekne naucila zaspavat sama, ale noci mame stale vesele.. tiez mi chodievala spavat o 8, ale teraz v tomto teple sa pokazila a zaspava po 9.. vstavame obycajne medzi 6-7..aku tortu pecies? Jeeee a malemu Edkovi prajeme krasne narodeninky.. 🙂Mathi ty uz na obed nespava? Sice uz je velky chlap..
@majusa4444 teraz ma tak napadlo.. 🙂 nas pavuk sa vola edko.. 🙂
koji len na zaspatie a v noci raz dvakrat.. uz som oducila cez den pytat ale toto sa mi este nepodarilo...ale ked pojdem k nasim s tym seknem lebo uz stacilo.. a tiez sme od narodenia nespali celu noc..takze tak..ale aj starsi nebol kojeny po pol roku a do dvoch rokov mi zle spal..takze nie vzdy je kojenie problem..ale tak som rada ze dva roky mal materske mlieko a uz aj stacilo 🙂 bude placu za prsom ale prezijeme 🙂 a peciem len obycajnu ..piskotove cesto vnutri vanilkova plnka s bananmi..vrch obliaty cokoladou..okolo lentilky..jednoducha lahka..ja neviem piect ine 🙂)) ale edinko ju aj tak nebude lubit..ale ostatny si pochutia..edinko mi totiz velmi zle papa..ma len svojich par jedal a ine do ust neda a pluje alebo ho napne.. takze tak.. ale hadam jedneho dna sa nauci.. polievky neje uz davno ziadne..napinaju ho vsetky okrem zemiakovej.. ale nerozculujem sa.. aj tak s tym nic nenarobim :D
@majusa4444 ja som kojila do 16 mesiacov.. aj chcela som dlhsie, len som dufala, ze nam to pomoze.. mala bola v noci hore velmi casto.. aj 20 krat za noc.. v noci som jej uz nedavala, len vecer a rano.. a zaspavanie sme vyriesili este skor.. tiez mi zaspavala na prsku.. a ked som prestala kojit, manzel spaval s malou aj ju uspaval.. tyzden bol kruty a potom uz pohodicka.. este teraz dobehne za mnou, ked ma vidi vyzlecenu a ze chce pit.. 🙂 ja tiez neviem piect.. tieto narodeniny som malej urobila moju prvu tortu a celkom sa podarila.. 🙂 s papanim sme na tom podobne.. mala ale polievky moze.. ona ma problem s ovocim a zeleninou.. uplne ich odmieta, ale zato je velky masozravec.. 🙂 raz sa snad aj toho dockame.. aj Edinko sa raz napravi..
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? Mala celkom dobre, len ja som nevedela zaspat, este o 3 som buntosila.. co mate dnes v plane? My o chvilku pojdeme k nasim.. s malou sa okupat a poobede ide mala k svokre a my na pohreb.. ani netusim co varit.. :(
ahojte kocky ani sem nechodim v tom teple sme vonku, pak spat a pak kupat.vcera sme boli na zlatych pieskoch kokso mala do hlbokej sama sla, mi sme museli z vody von no hlava, vobec sa neboji 😒 nooo baby dnes hruza viete kedy mi vstavala? 4 45 som ju uspala o 5 20 a este hodku pospala to je hruuuza to teplo v noci dnes dame ventilator do izby na noc ja to kaslem ved to je odrzku tak skoro vstavat 😠 😠
@jenie123 och dens idete na ten pohreb, v takom teple hlavne vela pi aby si tam neodpadla 😒 dnes zas ideme kupat sa tesim
@majusa4444 jeej ty este kojis super ja som kojila do 16 m stacilo uz to u nas bolo na nervy kojenie 😒
@angie267 a ty kde ste stale niekde lietate?
jenie123 tak prijemny dnik za mnou.. rano do jednej na kupalisku potom spanok a oddych a poobede clapkanie na balkone a vecer prechadzka.. a este uspavam krpca..uz zaspi az o deviatej.. sa o hodinu posunul ale rano hned o siestej hore.. inak sme spali v pohode len ja som sa do pol noci vetrala na balkone :D zajtra bude kupanie rano na obed ako maly bude spat budem zavarat marhule a cistit jablka na vyzivu a poobede zasa kupanie sa tesim..pri vode je uzasne v tomto teple..
basa 23 no to vstavanie nezavidim 🙂 ale tak maly mi tak celu zimu vstaval a ja bola uz na nervy ked este stokrat cecek pytal..teraz uz vstava o siestej a v noci ceca max dvakrat.. my chodime na kuchajdu..a tak sa blaznia vo vodde krpci a my s nimi 🙂
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali.. my supeeeeeeer.. mala sa v noci vobec nezobudila a spala pekne u seba vv izbe celu noc.. 🙂 vstavali sme 6:30 len mna boli hlava.. uz 3. den..
@basa23 dufam, ze dnes ti uz tak skoro nevstavala.. ani Stellka sa neboji tiez vody.. stale ide do hlbky.. uz aby nam prisli tie plavky..
@majusa4444 tiez travite cas pri vody.. aj my pojdeme doobeda k nasim do bazena, potom doma nieco navarim a poobede este neviem.. jeeeej, ides zavarat aj nas to caka.. ale este mame cas, nez dozreju..
janie123 tak noc uzasna zobudil sa o piatej a o pol sieste na cecek a ako som ho dala este spat som necakala ze zaspi lebo na mna kukal z postielky cely vysmiaty a ja som sa robila ze spim a normalne este zaspal do osmej..prvykrat v zivote 🙂)))))))))) no za chvilu sa ideme kupat idem pripravit veci... len sa musi krpec este naranajkovat jeden aj druhy.. dnes na obed asi nepojde spat kedze tahal do osmej..uvidim ako ho voda unavi..
ahojte kocky spali sme ok vstavala dnes 6 05 och no nic moc nato ze nedavno spavala do 8 ale tak lepsie ako vcera 😒 ale ja som nevyspata lebo uz od 5 som nemohla spat teplo otrasneeee 😒
@jenie123 jeeej super uz nech mate len a len lepsie noci uz je velke dievca uz vam mozno aj da spinkat 😉 si objednala tie plavky co si vtedy o nich vravela?
@majusa4444 chodite sa kupat na kuchajdu?a je tam v pohode voda?neviem preco ale tam sa neak bojim s malou ist.presne v tomto teple len byt pri vode inde sa neda veru
zatial je tam v pohde voda..zlate piesky mame daleko..akurat sme dosli odtial..no co budem robit cele poobede doma s deckami neviem..ma porazi ake je dusno fuj....no dnes krpec na obed spat nepojde..spal do osmej tak sme skoncili...to bude krute poobede ..manzel ide na ryby tak bdem na nich sama... zajtra je muz v praci tak budem trcat doma ..asi hned o osmej pojdem s detmi na ihrisko a poobede na maly nakup aby bolo co papat :D uz by mohli prist burky..uz ma to nebavi v tomto teple .. nech sa aspon troska vzduch schladi na chvilu...
Ahojte baby.. my uz spinkame. Boli sme sa kupat, zatial netusim co bude poobede.. mozno skocime na kupalisko alebo ma aj napadlo skocit prirodne jazero.. uvidime co na to manzelik.. 🙂
@majusa4444 krasne ti edinko potiahol.. starsi ti do kolkej spava? Ja mam tiez s malou problem ju dat na obed spat, ak spi nahodou dlhsie.. takto mi to vyhovuje.. 🙂 mohlo by sprchnut, aspon v noci.. uz by to pomohlo..
@basa23 objednala som si ich tu na koniku.. jedna kocka ich predava nove za super cenu.. len teraz ma len modre a do 2 tyzdnov bude mat aj pre dievcatka.. normalne stoja okolo 47 a ona tie iste predava za 33.. potom to nekup.. 🙂 🙂 tak dnes ste tiez skoro vstavali.. v tom teple sa neda veru spat..

@basa23 my sme spali nic moc.. vcera sme boli dlho hore, u kamosky a prisli sme az o pol 11.. a mala stale hore.. zaspala az o 23.. myslela som, ze potiahne dlhsie, ale nie.. o 7 bola uz hore.. aj u nas fuka.. doobeda som bola u nasich a u kamosky co jej zomrel tatino. Pohreb maju v pondelok.. teraz mam doma dalsieho noclaznika.. dnes u nas koncila skolka skor a tak som vyzdvihla krstniatko a ma spat u nas.. baby vymyslali a chceli spat spolu.. samozrejme hodinu vymyslali. Tak som ich musela oddelit.. Stellka uz spinka a nastastie uz aj Barborka.. no neviem ako by som to zvladla s dvoji detmi.. 2 a 3 rocnou..
dnes nam dorazila sedacka na bicykel.. pojdeme sa previezt.. 🙂