icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
24. jún 2012

@jenie123
@basa23 caute kocky, ja len tak na skok, vcera oslava dopadla vyborne nicolke sa pacilo vsetko aj torta bola nakoniec pekna a jedla takze super, neskor prihodim foto ked budem mat viac casu, ideme obedovat a sup sa kupat 😝 potom napiste ako dopadli vase oslavy a takisto fotecky 😀 a Stellinke prajeme vsetko najlepsie nech je stale take slniecko usmievave ako doteraz a nech uz konecne zacne v noci spavat 😝 to jej odkaz 😀 a cmuk na licko 🙂

basa23
24. jún 2012

ahojte kocky no oslava super aj torta co mama robila bola veeelmi dobra.sice vyzorovo to nebola uplne pekna minnie lebo sa im topil ten marcipan neslo im to moc modelovat ale bola fakt dobra.plny byt nas bolo a deti ani nehovorim.sme si trosku dali vinka a dnes ma boli bruchooooo :/ ale inak super.
@jenie123 aj mi prajeme vseeetko naj Stellke a posielame bostek 🙂
@angie267

jenie123
25. jún 2012

Dobre ranko baby.. @basa23 @angie267
Tak sa hlasim aj ja po vikende.. my sme oslavovali 2 dni.. bolo super.. v nedelu sme boli u nasich, kupili malej bazen, tak sme ho skladali.. potom sme sa isli kupat a vecer prisli dalsi gratulanti.. 🙂 torta bola super, vsetci ju chvalili a dokonca mam objednavku na dalsie 2 torty.. 🙂 🙂 dakujem baby za malu k gratulaciam.. 🙂 a co podostavali vsetko vase slecny?

angie267
25. jún 2012

tak aj ja sa hlasim 😉
@jenie123 tak ste to teda poriadne oslavili 😉 a foto torty mas na FB? Chcem ju vidiet 😉 nasa podostavala peniazky a od maminy tenisky minnie 🙂 idem pridat nejake fotky sem
@basa23 bolo moc teplo tak sa ani necudujem ze sa jej to topilo ale hlavne ze bola dobra.

angie267
25. jún 2012

jednu pridam aj sem 😉

jenie123
25. jún 2012

@angie267 jeeeeeeee, krasna torticka.. uzasna.. Nicolka je nadherna.. musim aj ja sem dat nejake fotecky.. to ste robili tu cokoladavu?

angie267
25. jún 2012

@jenie123
@jenie123 ano cokoladovu sme robili a bola vynikajuca, taka obycajna ale bola vyborna 🙂 daj foto a ta tvoja torta nema chybu nozes si aj zacat zarabat 😝

jenie123
25. jún 2012

@angie267 este musim este vela trenovat.. 🙂 som rada, ze sa ti paci.. co mas dnes v plane..? u nas je zamracene a poprcha.. ani neviem co si zacat..
Baby, maminu pustia asi zajtra domov..

angie267
25. jún 2012

@jenie123 este par toriet a bude z teba profik 😉 nemam nic dnes v plane u nas prsi, boli sme v obchode a u kamosky chvilu, teraz idem spravit pomazanku sardinkovu a nic ine robit nebudem. Nici pozera spievankovo, snad poobede uz nebude prsat chcela by som ist von.

angie267
25. jún 2012

@jenie123 a co aj nieco maminke zistili? Je super ze uz ju pustia.

jenie123
25. jún 2012

@angie267 nezistili jej nic.. pustia ju domov a este ju budu robit aj dalej vysetrenia.. my sme boli v centre kamoska ma prehovorila.. v tomto pocasi sa mi nechcelo ist nikam a este kocikom.. ale teda isli sme.. 🙂 poobede chcem skocit k mojej starkej a mozno za maminou.. uvidime..

basa23
25. jún 2012

ahojte kocky ja sa hlasim az ted sme boli do obeda v tescu,na poste, pak som bola u kamosky lebo prsi hnusne dnes teda je .snad uz poobede nebude neviem co vymyslime poobede s babami ked bude takto.mala uz konecne spi lebo mala dnes neake raple.musim veru aj ja pridat foto ale asi az zajtra lebo nemam doma kabel muz ho zobral do prace, tak ja pridam zajtra 😉
@jenie123 jooj nasa dostala toho musim spomenut dostala vela leg(duplo), pyzama 3, knizky, lopty, plno oblecenia, ruksak,plastelinu, autosedacku pre babiku,no a samozrejme peniaze 😀
@angie267 strassne je peknucka to torticka a tei lentilky tie by som ja hend vyjedla 😀 tie ja mozem 😀 boze Nici ma ake vlaasky mi sa ich asi nedockame mi mame len kucery 😒

basa23
26. jún 2012

dobre ranko kocky dnes som tu prvaaaaaaaa 😉 ako ste spinkali?mi ok konecne neni tak teplo tak spala do 7 😉 co mate dnes v plane?toto pocasie hrozne u nas dost fuka tak som zvedava.dnes pridam foto poobede.bo zachvilu ideme von nestiham uz 😀
@jenie123
@angie267

jenie123
26. jún 2012

@basa23 my sme spali celkom dobre.. len v noci ako sa zobudila o pol 3, nevedela zaspat, hodinu vymyslala.. ale nastatstie potiahla do pol 8.. len teraz vymysla a nechce ist spinkat.. :( my sme doobeda boli doma.. prisla kamoska, tak sme mali o program postarane.. poobede pojdeme k nasim.. mamina prisla z nemocnice.. dnes som chcela ist s malou bicyklom, ale nejde nam ta sedacka na bicykel primotovat, tak vyberam novu.. uz by som sa isla s malou pobicyklovat.. 🙂

angie267
26. jún 2012

@jenie123
@basa23 caute kocky 😉 ja akosi dnes nic nestiham ani sem prist. My pojdeme na ihrisko o chvilu uz sme dlho neboli.
@basa23 pozerala som fotecky mala je krasnucka a vela peknych hraciek podostavala.
@jenie123 ja mam taku klasicku na predu a som max. spokojna

basa23
27. jún 2012

ahojte kocky co porabate ked tu ani jedna nieste ? 😀 mi sme boli doted vonku sa najedla a idem este s nou nachvilku von lebo je neaka mrzuta tak nech sa este vybeaha a pak pojde spat.
@angie267 vela toho podostavala som to ani vse nefotila 😉
@jenie123

jenie123
27. jún 2012

Ahojte baby.. tak uz aj ja som tu.. my sme tiez boli doteraz vonku.. teraz mi zaspala a ja sa mozem vrhnut do upratovania.. :(
@angie267 aj my sme boli vcera po dlhej dobe na preliezkach.. ty mas sedaku este po simonke, tu klasicku malu, ze? Ja dnes objednam dozadu.. niekde som citala, ze tie klasicke EU zakazala.. ale vobec netusim, ci je to pravda.. ono sa kazdu chvilku nieco meni..
@basa23 ja som bola doobeda u mojej maminy a u kamosky.. jej tatino isiel dnes do prace a odpadol tam.. odviezli ho rychlo do nemocnice, bol v bezvedomi s krvacanim do mozgu.. teraz ho operuju.. dufam, ze bude v poriadku..

basa23
27. jún 2012

@jenie123 jeezisi to mi je luto, hned ma zimomriavky chytili ked to citam.potom daj vediet ako dopadla operacia.dufam a drzim palce ze bude v poriadku.

jenie123
27. jún 2012

@basa23 ani nehovor, mne je z toho do placu.. volala som kamoske, operacia dopadla dobre, teraz ho udrziavaju a uvidi sa vecer co bude dalej..

angie267
27. jún 2012

@jenie123
@basa23 ahojte baby ja len na skok, mame pokazeny pc teraz som u kamosky tak som vyuzila jej pc. Asi sa nebudem ozyvat pravidelne vzdy len od niekoho. Je mi luto toho kamoskinho tatina to je strasne. Tie sedacky dopredu u nas nie su zakazane viem ze v rakusku su zakazane. Po simonke mam do zadu ale tu dam neskor az ked bude vacsia.

jenie123
27. jún 2012

Baby, tak kamoskin tatino zomrel.. :(:(:( som z toho hotova.. Poznala som ho cely zivot.. Byvaju par domov od nas a s tou kamoskou som skoro kazdy den..

jenie123
28. jún 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My nic moc.. ja som dlho nevedela zaspat a aj v noci som pozerala do stropu a mala ta sa mrvila celu noc.. dnes je u nas zatiahnute.. o chvilku pojdeme k mojej starkej mrknut a poobede ideme ku kamoske, oslavovat jej malej meniny a nasej narodeniny.. 🙂

angie267
28. jún 2012

ahojte tak dostala som sa u tety na pc, musim to rychlo vyuzit 🙂 my sme spinkali dobre a uz ssa tesim na prazdniny aspon nebudem musiet skoro rano vstavat a mozem spat az kym sa nici nezobudi, zajtra maju vysvedcenie a hura prazdniny. Za vysvedcko ju chcem zobrat na dobu ladovu 4.
@jenie123 je mi luto kamoskinho tatina je to tak nespravodlive, uprimnu sustrast rodine. Ani sa ti necudujem ze si nemohla spat kvoli tomu.

jenie123
28. jún 2012

@angie267 jeeee, to ti verim.. budete spavat do obeda.. 🙂 mne by stacilo keby spavala do pol 8.. a ake bude mat Simi vysvedcenie? Urcite same jednotky, ze? V tychto pripadoch si clovek povie, ze aky je ten zivot kratky a treba si ho aj uzit.. robota neni vsetko.. aj moj tatino je velky driiiic.. cely den v robote a ked dojde z prace sup do zahrady a robi a robi.. nikdy s maminou neboli na dovolenke.. maju len robotu.. :( a teraz ked su tieto horucavy je to naozaj nebezpecne..

angie267
28. jún 2012

@jenie123 veru je to nebezpecne a hlavne v lete a mal by si aj tvoj otec zacat trosku uzivat a hlavne ich vyzente niekde na dovolenku. Uz sa tesim na to ked mi nebude zvonit rano budik. Simi prvy krat nebude vyznamenana, bude mat aj dvojky ale ja som spokojna lebo ked sa s nou ucim to je strasne kolko uciva maju.

jenie123
28. jún 2012

@angie267 ja tomu verim, ze toho maju vela.. ked mi kamoska ukazovala co chcu od tretiaka, tak som normalne nechapala.. ja som uz aj nasim zohnala dovolenku a nakoniec na nu isla mamina s kamoskou.. ale tesim sa, ked bude ta chata hotova, budeme ich bravat so sebou, nech si aspon trosku uziju.. snad tatino pojde..

basa23
28. jún 2012

ahojte kocky mi sme spali ok aleuz 6 20 buntosila aaach ja neviem co sa tak pokazila tak pekne dlho rano spavala a teraz toto.som bola u kamosky do 12 stej vecer tak som unavena 😒 mi sme boli vonku aj u nas sa ted zmraka.baby vcera sme boli na t- com plazi tam je to ake super 😉 plno piesku, smyklavok.boli ste tm uz?
@jenie123 aaach to mi je luto toho tatinka kamoskinho ach boze teraz je to nebezpecne toto pocasie hlavne tie horucavy co nas cakaju.
@angie267 jeej to bude mat super vysvedko, nevadi dvojky su chvalitebny 😉 super sa uci dnes chcu uz velmi tazke veci v tej skole uz od zaciatku ☹

jenie123
28. jún 2012

@basa23 tak opat ti skoro vstava.. ono sa to dufam upravi.. u nas je to len vynimocne, ked mala potiahne do 7.. v BA sme uz dlho neboli a ani na tej plazi.. musim skocit k sestre do BA na prazdniny a potom tam skocime..

basa23
29. jún 2012

ahojte kocky ako ste spali?mi docela ok ale v noci mrncala,plakala neviem co jej bolo 😒 vstavala 7 15 aspon to.kokso uz zacinaju tepla ale chvalabohu u nas dnes fuka tak nebude az tak teplo.muz ide stanovat tak ja budem s malou sama cely vikend ooooch svacne ma z nej taka je umrncana posledne dni 😠
@jenie123
@angie267

majusa4444
29. jún 2012

ahojte.mozem sa pridat?? mam sice juloveho krpca ale je prveho narodeny a julove babatka som tu nenasla 🙂