icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
16. júl 2012

@majusa4444 teda, to ste zdravotaci obaja.. 🙂 no same mnamky teda vari.. mohol by sa aj ten moj nieco priucit..
Baby, co sa nam dnes stalo.. boli sme u nasich a tak sme kecali a kecali a mala sa na na minutu odmlcala.. hned sa mi to zdalo podozrive.. nasla som ju s ruzom v ruke a mala polku tvare pomalovanu, ruky, saty, vlasy.. 🙂 hotova katastrofa.. nemozem ju spustit ani na minutku z oci, hned nieco vyvedie..

majusa4444
16. júl 2012

@jenie123 to poznam tieto vymysli :D deti treba mat stale pod dohladom..moj krpaty stale vylieza na stol a na policky kutrat k dvdckam rozpravky a noznice a tak.. to sa neda uvolnit a nechat tak..ked je ticho je aj zle to uz je u deti jasne 🙂 aj moj starsi ked som tu mala sestry a odisli zabudli tu spiralu a vyuzil to a namaloval si oci 🙂 nadherny bol 🙂

jenie123
16. júl 2012

@majusa4444 tak to musel byt zlaty.. 🙂 kamosky syn si natrel ruzom ruky a robil otlacky na periny.. 🙂 len sranda je, ze to vyviedol vcera.. uz sme sa dohadovali, ci sa nahodou nedohaduju oba co vyviest, lebo to neni prva vec, co takto po sebe vyviedli.. 🙂

majusa4444
16. júl 2012

🙂 no super..ja mam uz na stene na chodbe kamion nakresleny 🙂 pocarbanu stenu v kupelke.. neustriehla som no co uz :D o dva tyzdne malujeme uz by to malo byt potom ok lebo uz davno sa to nestalo..a dost casto sa mathias kresli po rukach a nohach lebo chce byt ako tatinko potetovany 🙂

kajca50
16. júl 2012

som rada, že vidím takýto krásny názov JÚN 2010, už sú to dva roky , čo máme nie bábätka ale riadnych loptošov a prádnice 🙂 🙂 🙂

jenie123
17. júl 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? My celkom fajn.. vstavali sme o 7, len mi vecer zaspala o 21, co som si myslela, ze zaspi skorej, ked na obed nespala.. co mate dnes v plane? U nas je pod mrakom.. ani neviem co si zacast

jenie123
17. júl 2012

@kajca50 velmi rychlo to uteka.. aj mi to babatkovske obdobie chyba.. 🙂 i ked teraz sa s malou vobec nenudime..je to poriadne sidlo..

majusa4444
17. júl 2012

@jenie123 no my sme zle spali a vstali pred pol siedmou.. rano ideme do baumaxu daco pokupit a poobede sa uvidi podla pocasia.,..

jenie123
17. júl 2012

@majusa4444 postel uz mate poskladanu?

majusa4444
17. júl 2012

@jenie123 ale hej uz ano ale bez rebrika..este su moc divoky a zhodili by sa..este chvilu pockam

jenie123
17. júl 2012

@majusa4444 tak to ano.. Ja by som sa tiez bala, aby nespadla.. A uz tam aj Edinko spinka?

kajca50
17. júl 2012

@jenie123 aj mne to chýba a kojila som ho premanentne do apríla a potom ešte večer pred spaním do dvoch rokov a niekedy mi to tulkanie chýba 😢

majusa4444
17. júl 2012

@jenie123 ale kdeze este nie..az dokojm komcom augusta a bude spat normalne a nebudu taky poblazneny chcet vyliezat hore dole 🙂

jenie123
17. júl 2012

@kajca50 pekne si potiahla.. aj mne to chyba, vtedy som bola pre malu nepostradatelna, teraz uz to tak neni.. :(
@majusa4444 @basa23 od zajtra idem do BA.. budem tam asi do piatku.. takze dame stretko? 🙂 🙂

majusa4444
17. júl 2012

@jenie123 no jasne mozme bolo by fajn 🙂)))) len kde :/ ba velmi nepoznam tak daleko..

jenie123
17. júl 2012

@majusa4444 ja dubravku tiez nepoznam.. Ja som byvala v petrzalke a stare mesto dobre poznam.. Len je to uz peknych par rokov a za ten cas sa toho pomenilo.. Ale mozem prist hocikam, ak mi poviete akym spojom sa tam dostanem a kde mam vystupit.. 🙂 hlavne niekde, kde sa deti zabavia.. 😉

majusa4444
18. júl 2012

no tak ak to bude zname miesto tak to nemam problem ani ja 🙂 tak aby sme to mali vsetky blizko.. 😀

jenie123
18. júl 2012

@majusa4444 @basa23 baby, co to stretko..? Uz som v BA.. Mne je to jedno, kde sa stretneme, vy ste miestne, lepsie to poznate.. 😉 😉

majusa4444
18. júl 2012

daj vediet ze co mas take blizko aby sme sa obe daleko netrepali a ja dojdem..je mi jedno kedy 🙂

jenie123
18. júl 2012

@majusa4444 tak mne je najlepsie niekde v starom meste. Ale kludne mozem prist aj tam k vam.. Malu autobus bavi. 😉

majusa4444
19. júl 2012

aj nasi sa radi vozia..co take je v starom meste? poslem ti cislo..lebo tu sa tazko pri detoch dostat 🙂)) a dohodneme sa

jenie123
19. júl 2012

dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23
ako ste spinkali? my tak vselijako.. zobudila sa v noci 3 krat a strasne plakala.. ale to si myslim, ze este prezivala zazitky zo dna.. a dalsia vec, ze sme vcera zrusili dudu.. 🙂 vcera ked sme boli v hrackarstve si vybrala vevericku z doby ladovej a dohodli sme sa, ze si ju moze kupit, ked da dudinku pani predavacke.. neverila som tomu, ale ona ju dala.. 🙂 🙂 samozrejme po case to olutovala a chcela vevericku vratit.. ale nejako sme to zvladli.. sice na obed zaspala az o pol 5 a aj to v buse a vecer to bolo horsie, ale nakoniec aj tak zaspala a to zaspavala so mnou.. v noci ani dudu nepytala, az rano.. tak dufam, ze to aj dnes nejako zvladneme a domov prideme bez dudinky..
@majusa4444 ak mate nejake preliezky tam u vas, kludne dobehnem tam alebo niekam k vode, ale teda nekupat sa.. 🙂 🙂 okolo obeda pojdem do stareho mesta asi k eurovei stretnut sa s kamoskou a odtial mozem zbehnut niekam za vami.. alebo este zajtra doobeda.. co ty na to? pokial ti to casovo vychadza a uz nemas nejaky program.. dakujem za cislo.. 🙂 poslem ti aj ja..

majusa4444
19. júl 2012

@jenie123 no spinkali sme vselijako..uz som alergicka ako v noci pride maminka cicik :D a tak sikovna ze dala dudku🙂 ale jasne ze dieta vzdy potom olutuje nieco co bolo aj tak super..ale neboj hlavne uz nedaj a tazsie chvile prejdu..ja si to iste prezijem s prsiami 🙂 a medicka zahrada mi vyhovuje poobede 🙂 neviem ci aj tebe.. to je pekny park...

jenie123
19. júl 2012

@majusa4444 super.. moze byt, aspon sa deturence vybehaju.. uz som si to nejako nastudovala a mozem tam zbehnut aj peso.. 🙂 🙂 🙂 a o kolkej? mozme okolo 15 - 16..? s kojenim ti verim, dobre to poznam.. stale chcela cucat aj 10 krat za noc.. niekedy sa mi zdalo, ze na prsku bola nonstop.. ale aj vy to zvladnete, uz len necely mesiac a bude lepsie.. uz jej dudku nedam, ked sme sa do toho dali, tak uz neustupime..

majusa4444
19. júl 2012

@jenie123 no sak ja potrebujem ist niekde kde mozu behat 🙂 tak moze byt okolo 15 az 16..vyvencim si predtym psa a pridem tam..najskor tak 15:30 🙂 tesim sa..davno som tam uz nebola 🙂

jenie123
19. júl 2012

@majusa4444 jasne, tak sa dohodneme priblizne o 16.. 🙂 jasne, mala vcera behala po hviezdoslavovom namesti, nahanala holubov.. 🙂

basa23
19. júl 2012

ahojte kocky som tu dlhsie nebola sme stale niekde lietali, ted mi mala reve v postielke nechce spat.v poslednej dobe som uz na nervy z nej taka je zla,umrncana ma ide picnut uz z nej.
@jenie123 jooj do kelu o dokedy si v ba?bo ja idem dnes nasim do nedele by som mohla buduci tyzden.
@majusa4444 musis uz iodstavit mne sa tak ulavilo ked som odstavila 😀

jenie123
19. júl 2012

@basa23 hej, uz si tu dlho nebola.. My sme sa s @majusa4444 dnes stretli.. Bolo super, ma krasne deticky.. 😉 a buduci tyzden uz ides na dovcu, ze?
@majusa4444 stihli ste prist domov? My sme zmokli.. :( este sme isli nakupit, chvilu sa schovali.. Ale aj tak sme zmokli..

majusa4444
19. júl 2012

@jenie123 no stihli ako sme dosli sa rozprsalo..manzel dosiel naproti tak mmi pomohol 🙂 inak by sme zmokli lebo deti sa mi uz motali..akurat ich davam spat..ale aspon sa zabavili 🙂)
@basa23 no odstavim lebo ma picne..inak nastastie je kludne dieta 🙂 mna zas picne zo starsieho 🙂)

jenie123
19. júl 2012

@majusa4444 no super, ze ti prisiel naproti..nam teraz hodinku nesla elektrika.. Uzivali sme si romantiku pri svieckach.. 😉