Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 tak to ano.. my este tak skoro malovat nebudeme, este si myslim, ze budu vyzerat horsie.. 🙂 o 2 tyzdne ideme na dovcu, len tu na slovensku, ideme pozriet oravu.. aspon na chvilu vypadneme z bytu.. 🙂
@jenie123 to sa oplti aj na slovensku..aj my by sme chceli ak deti podrastu..nemame auto a dopravou vydrzia neskor az po takom tretom roku 😎
@majusa4444 mam susedu a ta s malym chodi vlacikom od roka od nas az do ruzomberka.. 🙂 ale zasa on je kludne dietatko.. mne stacila cesta do BA a naspat.. 🙂 ja som len zvedava, ci zvladne turistiku, teda skor vacsiu prechadzku..
@jenie123 u nas je tiez cesta vlakom z ba na zahorie akurat..iac si netrufam..a turistiku zvladne neboj...sak vy mate aj kocik.. 😀
@majusa4444 akosi skoro si bola uz hore.. 🙂 maly ti nedal dospat? My sme vstavali o 6.. kocik sice mame, ale nie vsade sa s nim dostaneme.. Edinko uz kocik nema?
@jenie123 kdeze by som ja mohla dlhsie spat 🙂) Edinko nepouziva od 15 mesiacov..je zlozeny a musim predat..co dnes porabate? ja idem teraz kuknut na nete ci niekto nepredava byciklove odrazadlo..edinko dnes na nom prvykrat bol a super..vozil sa pol hodinu a s velkym placom odovzdali 😀
@majusa4444 a bolo mu dobre? Mala to odrazadlo skusala a bolo jej velke, nedociahla na zem.. mala spinka a poobede pojdeme asi k svokre.. este uvidime, mala by som zehlit, ale nechce sa mi.. :(
@jenie123 bolo male nie velke a sedanka najnizsie a na spickach odrazal.. ale to odrazadlo bolo tie z mensich..lebo su aj vacsie a sedanka musi byt najnizsie
@majusa4444 aj si nejake nasla?
@majusa4444 super.. krasny.. a kde si ho zohnala? Pekne stoji na nom.. aku ste mali noc.. my celkom v pohode, len som sa zobudila s bolestou hlavy.. mam to dostat a poslednej dobe ma vzdy boli hlava..:( co budete dnes robit? My zbehneme doobeda k nasim a potom uz neviem..
@jenie123 no my sme sami doma tak decka budu po vonku bicyklovat.. krasne na nom uz jazdi 🙂 kupili sme ho v draciku za 39 euro iba 🙂 akurat ideme von 🙂 a spali tak akurat... ani neviem kolkokrat bol hore ale uz nadranom ked som ho ulozila z cecku a on zasa vykukal ze cicik som len zahucala stacilo spinkaj :D a on lahol a spal dalej :DDDD
@majusa4444 tak to zahucanie tiez provozujeme.. hlavne ked sa zobudi o 5 a uz vymysla, ze chce vstavat. 🙂 super cena, asi ho zaobstarame aj my.. 🙂 my sme prisli pred chvilkou z vonku, napapa sa a sup spinkat.. 🙂
@jenie123 aj my sme dosli a uz zaspava 🙂 a je to super vec..sak od 15 mesiacoch fical na tej motorke odrazadle a teraz toto ma super...krasne rychlo na to jazdi..pre deti ktore to bavi neni nic lepsie 🙂)
@majusa4444 mala este nespi, stale protestuje.. co to mam ja za dieta.. 🙂
@jenie123 moj uz je vyspany 🙂))) mne starsi od dvoch nespal cez den 🙂)
@majusa4444 tak to bola rychlovka.. 🙂 mne mala teraz zaspala.. 🙂 a dufam, ze potiahne hodinku a pol.. 🙂 mna by asi piclo, keby uz nespala, ale co by sme uz narobili.. museli by sme si zvyknut.. a v skolke tiez nespaval?
v skolke vraj len lzal...obcas mozno spal neviem.. mna ide teraz picnut pri tych edinkovych rychlovkach 🙂 ledva tristvrte hodku 🙂
@majusa4444 tak Stellka dnes dala 2,5 hodinky.. 🙂 co ale znamenalo, ze zaspala az pred chvilkou.. boli sme u nasich, pomahali v zahrade, kupali sa.. domov sme prisli az po 21 🙂
@jenie123 uz som hore..deti spia a kto ma zobudil bola nasa megy :D psisko jedno..a to som v noci zle spala kvoli eduskovi 🙂
@majusa4444 dobre ranko.. my sme pred polhodonkou vstavali.. 🙂 noc, ale nebola nic moc.. hlava ma opat boli.. :( co mate dnes v plane? My ideme doobeda do skalice malej pre pas a poobede este neviem.. ma byt dost teplo, tak sa asi pojdeme kupat.. 🙂
🙂 my uvidime..rano mi dojde zasa kamoskina mala na dve hodky pojdem s nimi do parku a na obed budem zavarat broskyne a na lekvar krajat broskyne... poobede s muzom ked dojde nakupit potraviny a na ihrisko asi 🙂
@majusa4444 my uz sme doma, mala mi zaspala o 11 v aute, preniesla som ju domov a uz je aj vyspinkana.. takze super, uz mame po spanku.. tak ste mali doobeda o zabavu postarane.. 🙂 my uz mame broskyne zavarene..
@jenie123 ja uz uspavam..vonku bolo fajn..vsetci traja sa vyhrali spolu v parku 😎
@majusa4444 super.. mala samozrejme nespi.. ideme na kupalisko do hodinky..
@jenie123 no tak moj uz je vyspaty 😕
@majusa4444 tiez ti moc nepospal.. aspon pojdu vecer skor spat.. i ked u tej mojej neviem, neviem.. 🙂
@jenie123 😉 no Edinko spapal polievocku na obed celu a k tomu jednu palacinku pekne a teraz este dve vysmazane cuketky 🙂 aj s bratom samozrejme vsetko..dnes su celkom dobrucky..sa hraju aale cela izba vyzera ako by tam bomba vybuchla..v bordeli sa zahraju najlepsie 😀
@majusa4444 my sme boli cele poobedie vonku az pred hodinkou sme prisli domov.. teraz malu uspava manzel a mna caka vyvesat este pradlo.. aj si vedia obaja pekne popratat po sebe..? Stellka vie spravit bordel, ale poriadok nehrozi.. niecosi uprace, ked nad nou stojim a rozpravam kam co treba dat a musim jej poslubovat milion veci..

@jenie123 ajoj..my sme cez vikend malovali chodbu..dalsi vikend budeme spalnu... mam tu aj maminu tak je nam veselsie 🙂