icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
2. aug 2012

@majusa4444 dobre ranko.. ako ste spinkali? My des a hroza.. co mate dnes v plane..? my ideme doobeda ku kamoske z porodnice.. Stellka je o den starsie.. tak sa aspon baby zahraju..

majusa4444
2. aug 2012

@jenie123 my sme boli vonku na ihrisku dve hodiny a poobede este neviem..akurat uspavam.. edinko spal dobre len raz bol hore

jenie123
2. aug 2012

@majusa4444 super spinkal.. my sme boli nakoniec na preliezkach s mojou maminou.. zajtra pojdeme k tej kamoske.. teraz este dovaram a za chvilku ideme na kupalisko.. este vyuzit teple dni.. 🙂

majusa4444
2. aug 2012

@jenie123 no ja som dorobila lekvar broskynovy mam sest poharov..zajtra donese muz 10 kilo uhoriek tak ako budem inak makat :D ale zajtra poobede pojdeme aj my na kupko asi 🙂

jenie123
3. aug 2012

@majusa4444 teda ti si sikula...🙂 ako to stihas pri dvoch chalanoch.. my sme sa boli vcera kupat.. ako ste spali? My celkom fajn, mala este spinka.. my sa ideme doobeda kupat ku kamoske a poobede uvidime.. manzel dnes pride neskor, tak na kupko nepojdeme, ale skocime asi k nasim do bazena.. 🙂

angie267
3. aug 2012

ahojte baby 😉 tak uz konecne mam pc opraveny 🙂 ako sa mate? co nove? my ok len trochu sa nici v noci budi ale inak vcelku dobre. Dnes sa chystame ist kupat, v stredu sme boli v tatralandii bolo uplne super sme sa vyjasili 😀
@jenie123
@majusa4444 a kde je barbor?

majusa4444
3. aug 2012

@jenie123 stiham..ako vravim..pri dvoch stiham viac..ked som mala len prveho neurobila som nic 🙂 on bol narocne dieta.. boli sme na ihrisku a poobede pojdeme zasa niekde 🙂

@angie267 no super ze ste opraveny..my s,me spali super az som sa smiala rano ako to v spalni vyzeralo..ja na desiatich centimetroch na kraji muz priecne na konci postele a deti obe zabrali zvysok..a v postielke spal kto? no havino 🙂))

jenie123
3. aug 2012

@angie267 super, konecne si tu.. 🙂 uz bolo nacase.. 🙂 🙂 tak ste boli v tatralandii.. my ideme 15.- teho na oravu a rozmyslame nad tatralandiou.. zobrala si aj Nici? A bolo ta vela zabavy pre tych nasich krpcov? Barborka je na dovci.. isli v sobotu do Chorvatska.. ta si uziva more.. 🙂
@majusa4444 tak super ste spali.. my sme tiez takto podobne vstavali.. obaja s manzelom na kraji a dcerka uprostred priecne a to si ani neviem predstavit, kde by spinkal dalsi clen domacnosti.. 🙂 este havos sa k Vam mal nasackovat.. 🙂

majusa4444
3. aug 2012

@jenie123 havos sa nasackoval na moje nohy avsak som ho zhodila tak s nasiel lepsie miestecko :D

angie267
3. aug 2012

@majusa4444 no tak to ste mali teda super noc ja si ani neviem predstavit ako ste sa mohli vsetci vyspat a este aj pes 😕
@jenie123 nici som nezobrala kedze sme boli na jeden den a som aj rada, lebo by som stale musela len za nou behat takto som sa odreagovala aj ja a mohla som sa do sytosti vyjasit, je tam toho vela aj pre nase zabky len straaasne vela ludi a draho neskutocne, inak velmi je tam vsetko paradne 🙂 tak pojdete na dovolenku na oravu... tak teda si uziva more ach aj zavidim 🙂

majusa4444
3. aug 2012

@angie267 🙂 🙂 vyspali a fajne 🙂

angie267
3. aug 2012

@majusa4444 tak je to potom super ja by som bola dolamana 😝
baby vytvorila som album "Nas vylet v tatralandii" a si predstavte ze admini mi to stopli vraj to nema nic spolocne s materstvom, chapete to? 😠 to co je uz?

majusa4444
3. aug 2012

@angie267 no pekne s tebou admin vybabral 🙂)) a ja som dolamana ked Edusko dobre nespi..ked spim celu noc je mi jedno v akej polohe 🙂 a kolko cm mam miesta je mi fuk 🙂

angie267
3. aug 2012

@majusa4444 veru vybabral aj tak nechapem preco mi to stopli, ale kaslem na nich aspon maju co robit 😀 a uz teraz spava lepsie? aj dojcis este stale?

jenie123
3. aug 2012

@angie267 to naozaj.. daj na facebook, ukazem drahemu nech slinta.. 🙂 🙂 tak si sa vyjasila, super.. ty si na taketo veci.. 🙂

jenie123
3. aug 2012

@majusa4444 to si si uz aj zvykla, ze takto spavate, ze? 🙂 🙂

angie267
4. aug 2012

dobre ranko 🙂 nasa dnes od siestej hore, ale ja som spala do osmej, mm bol s nici. Chcela by som sa ist na jazero este s detmi kupat len neviem ci bude voda este dostatocne tepla noci sa mi zdaju chladnejsie. Jani dam aj na FB nech si poslinta, veru mas pravdu taketo nieco ja mozem hned aj dnes by som isla znovu 😝 Baby ja som cez vikend oslavovala narodky a tak som sa ozrala no fuj hanba mi, celu nedelu som nebola schopna fungovat z postele som vyliezla az podvecer a ta opica nikdy v zivote to nechcem zazit, bleeeee 😠 😠
co budete porabat cez vikend?
@jenie123
@majusa4444

jenie123
4. aug 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @majusa4444
ako ste spinkali? My sme mali preplakanu a prefnukanu celu noc.. ja uz neviem.. este vcera vecer sme sa rozpravali s manzelom o dalsom dietati a v noci pri tom placi som si povedala, ze nie.. samozrejme ma to rano preslo.. normalne to vyzera, ze by sa manzel do dalsieho aj pustil.. 🙂 🙂 tak uvidime, ci si to nerozmysli..

jenie123
4. aug 2012

@angie267 uz ti ich tusim spustili aj tu.. Andrej slintal a ze pojdeme aj my.. chceli sme ist povodne do Besenovej, ale tatralandia vyhrala.. len tie prachy, co tam nechame.. :( my sme sa boli kupat cez tyzden na kupalisko a voda bola studena, ale ludi tam bolo aj tak vela.. teda, ty si sa tak ozrala.. 🙂 ale co, raz za cas, aspon si si to uzila.. a co si podostavala..? som ti blahozelala na facebooku, ale co ked si nemala pc.. tak este raz: vsetko najlepsie, vela zdravicka, stasticka, lasky a nech ta rodinka poslucha.. 🙂
Pred chvilkou sme sa vratili zo zrazu veteranov.. krasne auticka a motorky a najlepsie bolo VB aj s original oblecenie.. poobede vobec neviem, zajtra ideme k svokre grilovat a kupat sa, ak sa pocasie nepokazi.. co budete robit vy?

angie267
4. aug 2012

@jenie123 ta Stellus vam dava teda riadne zabrat, ale povie sa ze druhe bude pravy opak, podla mna ak je mm nalomeny tak rychlo vyuzi situaciu kym si to nerozmysli 😀 😀
zeby mi to ten album uvererejnili? musim kuk sak to bola brutal blbost stopnut ho 😠 jani jak svina som bola ale co raz za par rokov, a ten kybel pri posteli, jaaaaaj fuj 😀 dakujem ti za prianie 😉 ja nemam nic na vikend, nici spi, mm betonuje chodnik za domom este pojde kosit travu a ja musim vonku poupratovat . Pekne doobedie ste mali a este si zaspominat na sudruhou policajtov a tie auta si tiez este pamatam 😀 my chceme ist s kamoskou na kupko v pondelok ale tiez tam bude voda urcite studena, isla by som aj dnes len tak pozriet do Malych Levar na jazero. Co keby si jani este prisla aj ty kym je teplo?

majusa4444
4. aug 2012

@angie267
@jenie123
tak baby zazrak!!!!!!! maly spal do pol 8 a len raz okolo piatej bol na cecku 😎 ale cden katastrofa!!! malujeme spalnu..bordel vsade same veci vsade no hnus !! uz nech mam tento den za mnou..este ze tu mam maminu...

jenie123
4. aug 2012

@angie267 viem, ze sa to hovori, ale vies si predstavit, ze by sme mali druhe este horsie.. ze akoze stellus je lepsia a ten druhy bude certisko.. 🙂 asi by som zosedivela.. 🙂 to by bolo super, jasne dobehla by som a baby sa mozu este okupat.. musim zistit ako budem s autom.. v malych levaroch som strasne dlho nebola..

jenie123
4. aug 2012

@majusa4444 super spinkal, len nech mu to vydrzi.. 🙂 jaaaaj, tak vy malujete.. to verim, ze mas vsade bordel.. ale ako budes mat krasnu spalnu..

angie267
4. aug 2012

@jenie123 zisti a daj vediet ja okrem pondelka mozem hocikedy 😉 a myslis ze by mohlo byt druhe este horsie? 😝
@majusa4444 no tak super teda vyborne len nech to tak zostane 🙂 to malovanie ti nezavidim aj nas to caka tento mesiac chcem malovat tri izby 😒 tak nech ti robota ide pekne od ruky 🙂

jenie123
4. aug 2012

@angie267 dufam, ze uz nie.. i ked.. 🙂 🙂 super, tak uvidime ake bude pocasie a mozme sa ist kupsat.. aj vy budete malovat? My by sme mali vymalovat detsku, ale akosi sa nam do toho nechce.. zatial je stale biela a chcem u vymalovat na fialovo - zelenu..

majusa4444
4. aug 2012

@jenie123
@angie267 tak drobec spal od pol druhej doteraz 🙂 no nechcem vediet kedy pojde vecer 🙂 ten bordel vsade mi leze na nervy uz..uz nech je zajtrajsok 🙂

jenie123
4. aug 2012

@majusa4444 pekne si pospal.. ja som vcera malu nemohla dostat vecer spinkat.. dnes cez den spinkala len hodinku, tak dufam, ze vecer zalomi skor.. akej farby ste si vymalovali spalnu?

angie267
4. aug 2012

@jenie123 ja budem jani nielen malovat ale aj premiestnovat izby a tiez uz nicolke detsku zariadovat postupne tak nech je uz vymalovana, spalnu dam zltu, simi chce zelenu a nici dame asi ruzovu. Teraz kde mam spalnu tak ju mam fialovu a mne sa to nepaci je to chladna farba a dost to citit na mna to nevplyva dobre rychlo cchem ist odtial prec. Ale veru ked si predstavim ten binec co bude len to odsuvam ale uz musim. Zajtra ma byt super pocasko tak my sme sa aj s bratom dohodli ze ideme do malych levar a v pondelok cche aby sme isli od rana az do vecera akoze stanovat a chytat ryby a deti kupsat.
@majusa4444 ale potom ten vyborny pocit cistoty ked uz je vsetko spratane ja zboznujem tak si to zajtra vychutnaj 🙂 dlho pospinkal ale snad pojde normalne aj vecer, nasej ked sa stane ze pospi dlhsie ide nacas ako chodi spat pekne.

majusa4444
4. aug 2012

@angie267 az teraz uspavam..uz mame poriadok 🙂) je to super pocit 🙂 o hodinu sa mu spanok posunul..
@jenie123 farba je nadych oranzovej..chodbu sme malovali bielu a detske dva roky dozadu zelenu..ale detska uz je hnusna..steny doskrkane olupane 😠 casom ked podrastu poriesim ale uz na nadych zltej 😎

angie267
4. aug 2012

@majusa4444 no super teda sikovne ste to zvladli a stoji to za ten pocit, nasa spinka od osmej 🙂 a peknu farbu ste dali 😉