Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 hej idem k mame na tyzden aj dva dni..troska zrelaxovat a tak rodinny dom je vacsia pohodicka aj pre deti ktore budu nonstom na dvore a v zahrade.. je to ine ako v byte :D tam ani nebudem vediet ze mam nejake deticky xixi
@angie267 hej, uz sme bez cumla.. nasa ho pytala stale, len si sadla do kocika ci auta, uz ho pytala.. a zaspavala s 3. Jeden v puse a dva v ruke.. a myslela som si, ze sa budi, lebo hlada cumel.. ale v pohode sa oducila, bala som sa, ze to bude horsie..
@majusa4444 a ku ktoremu fotografovi idete? Aj ja by som chcela take fotky..
Mala je uz hore, asi pojdeme k nasim nez sa manzel vrati..
@jenie123 aj moj uz je hore..tak ideme k Martine feherovej.. poznas??
@angie267 uvidis, nebude to tak tazke.. ja som sa tiez bala a cakala som katastroficke scenare, ale v pohodicke..
@majusa4444 nepoznam ju, ale uz mi o nej hovorili a ze super foti.. uz si k nej objednana? Ja si chcem dat spravit fotku nas troch do spalne.. len potrebujem uzasnu fotku, ktoru nemame.. :(
maminy mali vase deticky teploty z tychto prekliatych horúčav, miško už asi melie z posledného ☹
@jenie123 ano objednany sme..tak sa tesim a hlavne bojim revu 🙂)
@majusa4444 potom napis ake to bolo.. kedy idete?
@jenie123 este si nenapisala aky sirup jej davas.. a ideme v stredu na piatu.. a o pol osmej nam ide vlak spat..sa modlim aby sme to vobec stihli :D
@majusa4444 vidis a ja som rozmyslala, ze kto sa ma to pytal.. 🙂 🙂 peritol sa to vola.. budete musiet stihat.. do carov chodi vlak? Ani neviem.. 🙂
@jenie123 kdeze .. nechodi..do kutov ide odtial autobus
Dobre ranko kocky @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali.. my celkom v pohode.. vstavali sme pred 7.. uz mam skoro navarene a chystame sa von.. musime zbehnut do obchodu.. co mate dnes v plane a co varite? Ja som spravila bravcove na stave a zelenine s ryzou a kapustovy salat..
@jenie123 no my sme dosli z vonku a uspavam edina.. mam tu aj Lauru kamoskinu malu tak mam tri deticky..najedli sa polievky a pustila som im rozpravku pokym uspavam.. a potom pojdem robit cuketu so zemiakmi zapecenu v trube zaliatu vajickami a k tomu uhorkovy salatik 🙂 a spali sme super..skoro do siedmej a len raz cecal 🙂
@majusa4444 to moze byt mnamka.. cuketu mam este, tak si asi spravime.. na zajtra planujem urobit bryndzove halusky a ja s malou budeme mat cuketu.. 🙂 mala mi teraz zaspala pri rozpravke..
ahojte kocky ja sem ani nemam neak cas chodit stale sem vonku.a ked spi aj ja uz som zacala spavat neak nevladzem z toho tepla,aj vstava stale o 6 😒 v poslednej dobe som neaka znudena,znechutena neviem co mam za depky ☹
@jenie123 dnes sme robili vyprazany karfiol taka rychlovka.dnes nemame nic take v plane len pri dome sa motat 😀 k
@majusa4444 nebooj podari sa to len to chce trpezlivost 😉
@angie267 hej boli sme s autom bolo super len studena voda ale inak ok.vivi tam bola taka mrnco lebo boli tam male deti ale slovinci,madari a tak s nimi moc nenakeca 😀
ahojte my noc vyborne, len ja som uz od siestej rana buntosila, tak som porobila, zmyla kym sa deti zobudili vstali az o osmej 🙂 teraz som dovarila vola sa to nudle z panve je to pochutka velka, mm bude mat vypr. syr, opekane zemiaky, tatarka. Nici som prave ulozila spinkat mna boli hlava tak asi idem zalomit aj ja 😝 a poobede nemam nic v plane vsetci su na dovolenke tak ma z toho tiez chyta uz depka, len my trcime doma 😠 ja strasne mam rada bryn. halusky jani neposles? 😝
@basa23 som prekvapena ze bola voda studena vraj je tam ted tepla.
@jenie123
@majusa4444
@basa23 mozno to je teraz, ked ste prisli z dovci.. o chvilku sa dostanes do starych kolaji.. 🙂
@angie267 teda, ty si sikula.. 🙂 co to su za nudle? Ja halusky nemam rada, ja si urobim bryndzovu polievku.. 🙂 u nas na trznici predavaju raz do tyzdna vyrobky z liptova.. tak som nakupila bryndzu a korbaciky.. 🙂 musim dobehnut niekam k vam, hned budes mat program.. 🙂
my ideme poobede ku kamoske na strik.. 🙂 manzel ide na tenis, tak si spravime babsku jazdu.. 🙂
zajtra poobede cestujeme na zahorie hura !! 🙂 sa tesim .. uz sme zbaleny len zajtra treba dobalit drobnosti a deti si musia tiez naplnit svoje ruksaky 🙂
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali.. my celkom ok, vstavali sme pred 7.. dnes ani neviem co si zacneme.. dnes ide svokra na dovolenku, tak ju ideme hodit do BA..
@majusa4444 super.. tak si uzi dovolenku.. 🙂 a budem drzat palce s edinkom, vratte sa uz bez kojenia.. 🙂
Baby, ja uz z tej mojej opice nemozem.. rano ani neviem ako vliezla do umyvadla v kupelni.. potom som ju nasla vo vani a nez som sa otocila uz mi usla z bytu von.. bola uz o 2 poschodia nizsie.. som zvedava, co si dnes este vymysli..
dobre rano 🙂
@jenie123 my ako vzdy spanok vyborne 🙂 tak si spravis aspon vylet do ba aspon chod niekde pokukat nieco 😝 😝 no pekne ti od rana dava zabrat vymyselnicka jedna mala 😀
@majusa4444 uzite si dovolenku 🙂
@jenie123 spali sme na jednotku len od siestej hore.. a aj moj uz davno vlieza do vane a z vane vymyselnik.. konecne som ho vystrihala uplne a je z neho krasny chlapec..uz mal moc dlhe vlasky.. predvcerom si u babky v izbe rozbil celo troiska som zvedava ci mu chrasta do stredy zmizne.. ako naschval a vcera zasa Mathias treskol zo stromu..chvala bohu nic sa mu nestalo ale ztlakla som sa riadne... tie deti musime mat stale na ociach lebo je nenormalne co vsetko vymyslaju.. ja zamykam uz davno byt odkedy mal mathias dva roky..tiez mi tak usiel :D

@majusa4444 zvladnu to, uvidis a budete mat krasne profi fotky, tiez by som chcela niekedy dat detom spravit take fotky. Ides na zahorie?