icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
28. aug 2012

ahojte kocky 😉 my sme spinkali vyborne a vcera zaspala uz o pol osmej vecer a do rana do siedmej vkuse spala 🙂 ja uz som stihla navarit robila som leco a teraz som malu odviezla k svokrovcom na skusku akoze som isla do roboty. Dnes ked sme jej s mm vysvetlovali ze maminka pojde do roboty nici odpovedala nie ze tatko pojde 😝 vychcanek maly 😝
@jenie123 jaj jani ta stellka vam este stale dava zabrat bodaj by sa to uz chcelo pekne zmenit.
@majusa4444 super ti starsi zvladal skolku aj mne simi bola v pohode par dni pofnukala rano ale okamzite sa zahrala, moj synovec bol tvrdsi oriesok on dokazal prve tyzdne preplakat cele dni v skolke, ja som pre neho chodila na obed a tak strasne vzdy plakal ze aj mne tiekli slzy potokom ked som ho videla. No ja tiez som zvedava ako to bude nici zvladat, ale tiez mam rada spolocnost tak predpokladam ze to bude ok.
@basa23 tiez si myslim ze to mohlo byt z vody a uz je vivvi v poriadku? Neboj vsetko bude dobre casom sa to utrase tiez viem o com hovorim ja som vydata uz 11 rokov a presla som si roznymi fazami a mozem ti povedat ze uz islo aj k rozvodu. Hlavne nech komunikacia neviazne rozpravat sa stale my sme nerozpravali takmer vobec ako dvaja sudzi ludia v jednom dome sme boli 😒

majusa4444
28. aug 2012

@angie267 @jenie123 ajojte..spali sme fajn.. len o siestej uz hore 🙂) konecne sa nebudem po veceroch nudit..davaju mi panelak 🙂) akurat uspavam eduska.. pojdem papat pecenu rybu so zemiakmi...este ze moj chodi na ryby a aj obcas donese 🙂 inak som aj rada ze nie som jedina ktora mala na male vo vztahu..asi kazde manzelstvo tym musi prejst.. my budeme spolu v oktobri sest rokov..zobraty sme dva.. ale kriza nam len pomohla..je to o komunikacii a kompromisoch... a inak mathias zvladal skolku super ale bola faza kedy tam siel s revom...cca dva tyzdne.. normalne ho musela ucitelka drzat a ja zdrhla..preslo to.. teraz velmi o tom nechce rozpravat ze o tyzden tam ide..hadam nebudu problemy zasa.. uzili sme si na neho dost staznosti :( kusanie deti, stipanie skrabanie vytrhnute vlasy.. :((((( hambim sa... ale ku koncu roka bola na neho uz len chvala.. tak hadam bude uz dobre

angie267
28. aug 2012

@majusa4444 presne tak kazde manzelstvo si tym prejde, dokonale manzelstvo ako vela ludi tvrdi ze ma podla mna neexistuje, ti co to tvrdia klamu. Tak to niektore deticky robia take veci ale ucitelky su na to zvyknute a vacsina si s tym vie poradit a za to sa hanbit nemusis je to detske.

majusa4444
28. aug 2012

@angie267 no uz je aj vyspaty 🙂 dlho na obed nespava

angie267
28. aug 2012

@majusa4444 juj ved je este len malo hodin, a kedy isiel spinkat?

jenie123
28. aug 2012

@angie267 ja by som brala tiez taku spachtosku.. 🙂 jedna noc je uzasna a dalsich 20 katastrofickych.. :( snad sa to zlepsi.. na orave spinkala lepsie, jednu noc mala zlu, ale inak spinkala ukazkovo.. asi budeme musiet chodit po horiach castejsie.. 🙂 a ako to zvladla dnes Nici u svokry?

majusa4444
28. aug 2012

@angie267 no nacecal sa a zalomil este 🙂 a on mi chodi spavat o pol dvanastej az dvanastej na hodinu.. siel o dvanastej tak cochvila u bude hore.. keby siel neskor zasa vecer nezaspi ako ja budem chcet :D no uz chvilami otvara ocka :D uz bude po spanku

jenie123
28. aug 2012

@majusa4444 aj ja pozeravam panelak.. 🙂 ja sa obavam, ze sa mala bude v skolke hrvat kvoli hrackam..
inak baby ja poznam jedno idealne manzelstvo.. 🙂 su manzelia 8 rokov a este nikdy sa nepohadali, maju 2 deticky.. ale zasana druhej strane, on je nonstop v praci a ona si uziva peniazkov, takze im to super klape, nemaju sa ani kedy hadat.. 🙂

majusa4444
28. aug 2012

@jenie123 xixi no tak to je potom ozaj dokonale manzelstvo :DD ja poznam jednu ktora ma tiez akoze dokonale.. ale niekedy podla reci viem ze az take nie je a ze su tam veci ktore nie su ok ale tak ona o tom len nechce rozpravat :D ale to je jedno.. hlavne ze tie tazke chvile prejdu a bude fajn.. moj ma stale tlaci do tretieho babatka..jaj nejak si to neviem predstavit :/

jenie123
28. aug 2012

@majusa4444 tak to ano.. ja by som si to tiez nevedela predstavit s 3 detmi.. 🙂 a nechce skor, aby si este ostala doma a nechodila do prace? Ja by som bola happy, keby ma manzel tlacil do druheho.. 🙂
baby idem piect dalsiu tortu.. jednej kamoske mamine k 60-tke.. normalne sa mi uz o tom sniva.. 🙂 idem si vyskusat kvietky.. tak rada by som chcela vediet robit uzasne torticky.. len musim stale trenovat.. 🙂

majusa4444
28. aug 2012

@jenie123 jej ty vies piect torty? ja vobec :( a tak ja si myslim ze aby som bola doma preto to robi.. lebo on je extra ziarlivy..fakt ze teraz uz vidi ako ma budu v robote doktori balit a tak.. 🙂 a vonku ked len tak pozrem na niekoho alebo niekto na mna uz registruje xiixixxixi

jenie123
28. aug 2012

@majusa4444 no, aby ste namali aj 5 deti.. 🙂 🙂 vzdy bol tak ziarlivy? Torty len skusam piect.. ale bavi ma to.. 🙂 len teraz som skusala vytvarovat kvet a teda, vobec mi to nejde.. :( do vecera to musim zvladnut.. 🙂

majusa4444
28. aug 2012

@jenie123 hej vzdy ziarlil..len som sa v pritomnosti muza viac smiala a uz som bola pipina co ho zvadza :D ale na druhej strane ja som taka ista voci nemu.... :D uzasna dvojka :DD

jenie123
28. aug 2012

@majusa4444 to si nemate co zavidiet.. 🙂

angie267
28. aug 2012

@jenie123 dnes to zvladla na jednotku u svokry, zajtra pojde asi tiez na chvilu. Ty si sikulka zvladnes tu tortu, potom daj foto nech sa pochvalis, ja som na take veci antitalent 😝
@majusa4444 no potom mas teda fakt ziarliveho muza doma, uf a tri deti mat takto po sebe to by bola riadna fuska teda.

majusa4444
29. aug 2012

@angie267 pre mna bola riadna fuska mat prve dieta narocne urevane a jedovate cele tri roky co nebol druhy... teraz sa aj pri nich nudim..aj ked starsi to je jedovate este furt dieta a papulnate a naschval rozprava edinovi co nema a potom je krik :D le inak je to uz pohoda..a teraz ked pojde starsi do skolky tak uz sa budem s edinom nudit..on je maly pohodak samostatny aj ked nevravim ze aj on ma vie dobre zbit ked nie je po jeho a ze sa vie dobre najedovat a plakat .. ale to je nic oproti tomu co som prezivala so starsim prve tri roky :D

basa23
29. aug 2012

ahojte kocky no ja mam dost posledne dni vivi je jak svacnuta vkuse reve ja uz neviem.vstava 5 50 jak hodinky kazdy den 😒 konecne je teplo aspon tieto dva dni lebo uz mi leze to pocasie na nervy raz fuka,prsi na nerv 😒
@majusa4444 aj ja som zvazovala ze odidem na chvilu no uvidim este som ten navrh nezamietla 😉
@angie267 no len problem je to ze on sa moc nevie rozpravat.aj vcera vecer sme sa pohadali a dnes nic akoby sa nedialo 😠 hej vivi uz je ok len jej sibe 😉
@jenie123 pacilo sa jej bola tam aj babka a dedko, jej bratranec tak tam mali veselo 😀

angie267
29. aug 2012

caute baby 🙂 dnes bolo krasne ale skoda ze som chora inak by sme este isli niekde na kupko vyuzit myslim, ze posledne dni. Nici ma dnes meninky, ale nerobila som ziadnu ani oslavu ani sa mi do toho nechcelo. Dnes spala na obed jak zabita viac ako tri hodiny a teraz uz sa aj pol hodiny pyta znovu spinkat tak za chvilu ju musim ist dat do postielky 😝
@majusa4444 tak aspon si teraz trosku mozes oddychnut ked uz sa tie sproste obdobia skoncili.
@basa23 nici sa teraz tak trosku ukludnila uz sa mi zda ze sa tak strasne nejeduje ako pred par tyzdnami, akurat strasne neznasa cestu autom to mi dokaze prerevat celu cestu. Skus sa mm tak trosku zacat akoby vyhrazat len tak zdravo.

jenie123
29. aug 2012

Ahojte baby.. tak konecne som sa sem dostala.. dnes sme boli v zoo v lesnej.. bolo super.. cestu tam mala prespala a naspat vacsinou prerevala.. som zvedava aku budeme mat noc, lebo tato bola opat katastrofa, mala som pocit, ze sme vobec nespali.. rano sme boli ako po zure.. :(
@angie267 Nicolke prajeme krasne meninky.. 🙂 ona ti tak uzasne spinka.. Aj Simi tak spavala?
@basa23 aj moj je taky.. pohadame sa a o chvilku sa chova akoby sa nic nestalo.. ale samozrejme sa nic nevyriesilo..
@majusa4444 dufam, ze aj nase druhe babo, ak sa raz dockame, bude taky pohodak ako Edinko.. 🙂

majusa4444
29. aug 2012

@jenie123 my konecne spavame ze ukazkovo.. tak do siedmej.. ale okolo pol siestej chodi este na cecek :D ale to mi nevadi..akurat sa ukladaju..edino si tu este vyprava ale tak za 15 minut zaspi... edinko je pohodak ale zasa dokaze za blbosti aj pekne skriekat ked nie je po jeho alebo ked sa mu jieco ako sa hra nedari..to reve akoby ho drali z koze :D dnes bol taky dobry dnik.. deti boli uzasne..ako pravy bratia co sa vedia spolu hrat 🙂 az ma pri srdci tak zahrialo bolo to uzasne..cela izba zahadzana legom a pol dna si stavali :D

@angie267 hadam nepride sprostejsie obdobie :D
@basa23 treba troska pohrozit ked nic nezabera..najhorsie je cakat a dufat ze sa to zmeni..ak to trva dlho a neni komunikacia treba spravit raznejsi krok...lebo vela chlapov potrebuje dobry pad na hubu aby sa spamatalo... ja som bola mesiac prec ale moj mal vtedy dobre soky a uvedomil sa..a je to vidiet.. zmenil chovanie, ma ine priority a snazi sa..a samozrejme ja mu to oplacam tym ze som milujuca a starostliva zienka :D

jenie123
29. aug 2012

@majusa4444 to je super, ze tak krasne spinkate.. aj ja chcem.. tak si mala super den.. dnes sme boli v zoo s rodinkou a ich dcerka sa narodila presne ako tvoj Edinko.. 🙂

majusa4444
29. aug 2012

@jenie123 no pekne aspon ste mali super den.. tak ja som tiez bola zufala z noci kedy bol stale na cecku :D a konecne po dvoch rokoch ze spim ako zabita . :D uzasne

jenie123
29. aug 2012

@majusa4444 ja si to ani neviem predstavit: spat celu noc.. my mame asi nejake divne dieta.. uz by mohla zacat pekne spavat..

angie267
29. aug 2012

@jenie123 tak ste boli teda v tej lesnej tam je nadherna zoo simi tam bola na vylete ja tiez ale este ako dieta. Nici naozaj spava krasne dokonca ukazkovo za to som velmi rada aj simi tak dobre spavala akurat nu som musela vecer uspavat a nici nemusim, polozim do postielky dam pusinku na dobru noc a idem fuc 🙂 dufam ze toto vsetko ty spoznas a zazijes pri druhom dietati, zelam vam to.

jenie123
29. aug 2012

@angie267 si zlata.. 🙂 dakujem.. snad to spozname.. aj to uspavanie mas uzasne, mala tiez zaspavala sama, ale dlho to nevydrzalo a uz opat ju musim uspavat.. tusim zajtra so samozaspavanim opat zacnem.. 🙂

majusa4444
30. aug 2012

@jenie123
@angie267 co dnes porabate? my sme vstavali o siedmej a super spali ako vzdy.. dnes som varila rizoto a je tam polievka cuketova zo vcera.. a piekla som mramorovy kolac decka a muz ho miluju..ja ho nemusim.. potom sme boli len tak vonku a teraz uz sa mi edinko vyhajal tak sa naobeduju oba a budeme sa hrat a okolo pol piatej sup von 🙂 no a vecer az zaspia ma caka kooopec zehlenia..ach jaj :/

jenie123
30. aug 2012

@majusa4444 my sme spali zle ako obycajne, zobudila sa 4 krat s velkym placom a nie a nie sa upokojit.. :( doobeda som sa hrala s tou tortou.. plnila a robila si potahovky.. teraz ma caka ju uz ozdobit.. mala mi red 20 minutami zaspala.. dnes bola celkom dobra.. pekne sa hrala, kym som robila tu tortu.. ja som este nestihla varit.. chystam sa na bolonsku omacku.. mramorovy kolac som este nerobila.. ako ho robis? Aj mna caka zehlenie, len sa mi do toho nechce.. :( poslem ti aj moju varku.. 🙂 poobede ide mala ku svokre.. dnes ma tak velmi boli hlava, dala som si tabletku, tak dufam, ze zaberie..

majusa4444
30. aug 2012

@jenie123 mramorovy kolac je obycajny z piskotoveho cesta dvojfarebny 🙂 5vajec deci oleja deci vody, 240cukru,300muky a prasok do peciva..zmixujes polku vylejes a na druhu polu das kakao este zmixijes a vylejes..a sup do trubi..ja som nan dnes dala aj broskyne

jenie123
30. aug 2012

@majusa4444 broskyne, super napad.. bez nich by bol asi taky suchsi.. asi niekedy vyskusam aj nasim spravit.. ja som robila naposledy muffiny s cokoladou a tak som si ich aj sama zjedla.. neviem na co niekedy peciem..

majusa4444
30. aug 2012

@jenie123 moj edino lubi len taketo suche..aj babovky ale nejaky plneny nie to zasa lubi mathias.. a ja tiez nemusim suche..moj zje vsetko :D