Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@hori - wauuu, super dviha hlavicku 😎 Tak to my nezvladame ani omylom 😖
@niga - ja som aj Sasku vzdy kupala vo velkej, ona to milovala, od nejakych troch mesiacov mala take 3-4cm dolu vo vani a lezala tam sama, uska ponorena, kopkala si, stastna ako blcha, nikdy sa nenapila vody...
Inak krpuch trha rekord 1 h 10 minut na deke v uplnom klude - teda hrajka sa, kopka si, driemka - ale je kludnucky... uvidime, ako dlho mu to este vydrzi 😝
@anjelicek26 panecku.. to je rekordman. 🙂 moja je uz pat minut.. len kukam do kedy vydrzi 😀
@zojec ani náš arašidko nechce dvíhať hlavičku, keď je na brušku... pritom vo vaničke šišku drží pekne, aj keď ho má manžel na svojom bruchu a aj drobec je na bruchu, tak hlávku drží ako sviečku.... ale keď je na brušku na posteli, tak ani za svet... jak partizán... maximálne trikrát prdne 😀
@flamenga dobre som sa zasmiala, a ze len hodim rychlo par slov,ale nedalo mi precitat si posledny prispevok. Sme na tom rovnako 😀
Ahojte kočky, ani vas nestiham citat, teraz sme prisli domov z nemocnice.
Utorok nas prijali, v stredu ho operovali a dnes sme doma. Celkova operacia trvala 2 hodiny, podrobne vam napisem vecer. Ale vsetko dobre dopadlo, aj moje odsavanie mliecka . Maly Danko bol najstatnejsi na svete, ked sa zakusol do mojho prsa a tieklo mliecko po 12 hodinach nejedenia, chudatko moje male... 🙂
hej.....papa mi pekne no niekedy spapa tiez menej......ale tych 120 150 a v noci 180 včera spala od 21 30 do 4 30 krasa.....vcera som si dala vyprazany syr.....a mala dnes uz mrnzi......to je des.....ale inak mi velmi malicko spi cez den uz.......
@katka512 - no take fotky su na zamyslenie, ze by ten nas chrust mal nieco zo sebou zacat robit 🙄 😅 😅 😅 Asi fakt zacneme trenovat 😝 Aj ked on je fakt dobry v inych veciach, uz krasne cielene bucha do hraciek, natahuje sa za vecami, vie uzasne trhat ludom vlasy 😠 😅 😅
Ahojte kočky, o 2 hodinky odchádzame na prázdniny k dedkovi a babke na ďaleký východ. Tak sa tu pekne majte a hlavne buďte zdravučkí. My ideme trénovať držanie hlavičky 😀
Monky už po BJ budú chodiť 2 so šatkami, tak sa možno stretneme 😉
Ešte raz majte sa krásne... 🙂
🙂
@katka512 Ahoj, tak ja som to nakoniec vzdala. Rano som mu urobila 120 ml a zase nespal, len mrmlal "eja eja" /tak si totizto pytame jest/, tak som mu o dve hodky vytrvaleho mrmlania a trosku aj placu urobila 150 ml a krasne my zaspinkal...Takze my sme veeelky hladoši, to je asi preto,lebo jeho priezvisko je HLAD 🙂 🙂 ale dakujem za radu... Inak super ti drzi hlavicku, sikulka, nas sa tiez uz snazi.....
@kucierka24 náš robí "ela ela" 😀
@anjelicek26 Maly fakt musi mat dobru naladu aby takto zdvihol hlavicku......ale viac nez 10min my aj tak na brusku nevydrzi...tiez mi kamoska hovorila aby som ho stale davala na brusko aby sa trenoval ale co ked sa mu tam nepaci na silu ho tam davat nebudem
Mojmu sa to tiez velmi nepaci, ked sa mu chce tak vydrzi tak 5 min...a ked nie tak place, vzpriera sa, musim ho hned otocit.Podla mna to je podla nalady 😉
@kucierka24 Nas maly si pyta "ejo,ejo" 😀 😀 a strasne je to zlate vidis ze sa neda ist podla tabuliek kazde dieta je ine ale mozno keby si mu stale davala 150 tak si onieco predlzi interval hladu 🙂 ved uvidis ked bude vacsi tak to vybeha a mozno Vas este predbehneme 🙂
Nemas nejake foto maleho?
leve ja uz som na nervy stale place aj hodinu potom trosku podrieme a zase rev.do vysledkov nam nedaju lieky do pondelku sa zblaznime.nas drobec krasne drzi hlavku uz je profik aj dokina ho chvali na brusku je velmi rad vydrzi dlho drzat .ale teraz ani to je uz cely vystaveny.kedy toto skonci.dnes ani nekakal tak ho uz boli aj brusko aj mechur.este aj prestal priberat vazi tolko co pred 4dnami
Boli sme na Kramaroch na Chirurgickom oddeleni. Utorok rano nas prijali, v stredu rano o 7.15bola naplanovana operacia., Danko mohol naposledy papat o 1 hodine v noci, no nemohla som ho prebudit, tak naposledy potiahol o 22:30, pretoze den predtym nemohol chudatko zaspat, zaspal az o 23.00, akoby to citil...
Rano o 5 hod sa prebudil na kojenie, ale nemohla som mu dat, tak plakal, no hruuuza, bol hladny, tak som ho do 7 hodiny nosila na rukach. Musela som ho rano okupat este.... potom o 7 hodine mi ho zobrali....ze ci tma chcem ist tiez....NO URCITE NIE. Veru aj slzicky mi vypadli, ked mi ho brali....
O 2 hodiny mi ho priviezli spet, spinkal a isla mu este 5 hodiny infuzka.... Vraj by mal spat...hahaha, hned sa obudil a chcel papat.....no musel opet vydrzat vydrzat 4 hodiny, kym ta narkoza ustupi.....Chudatko moje, nosila som ho opet do 13 -tej. Potom som mu dala prso....no to ste mali vidiet, ako tahal.....
Musela som si od rana odsavat mlieko, lebo som mala prsia ako bomby....
NO ALE VSETKO DOBRE DOPADLO...TO JE HLAVNE, MA LEN 2 STICHY A MALICKE....bolo to nakoniec cysta vyplnena tukom...
KOCKY, MOJ MALY POSLEDNY TYZDEN STRASNE SLINTA, AJ VASE???
pridavam fotky zakroku a dnes sme kupili novu klokanku, chceme ist na vylety a aj do lesa a tak... 🙂
@sofinka2009 to mi je velmi luto ☹ drzim palce, aby ste mali vysledky cim skor a cim skor mohli nasadit liecbu, aby sa mal Maxik uz dobre...pevne nervy
@mojalili chudatko Danielko si vytrpel tolko nepapat, to muselo byt hrozne, ked si pytal a nemohla si mu dat...ale hlavne, ze vsetko dobre dopadlo a uz mate po tom 😵 este nech sa to rychlo zahoji
@mojalili - hlavne, ze ste to zvladli a ze to bola len tukova cysta. Urcite si rada, ze uz mas Danka v naruci a tak skoro ho z ruk nedas, ze ano 😵 Boze ja by som revala ako mala, keby mi maleho brali lekari prec 😔
Max este neslinta a dufam, ze tak skoro ani nezacne. Saska zacala v troch mesiacoch a v styroch presne uz vysli prve dva zuby. Len nech pekne este pocka.
@katka512 - tak my pasieme takto, ale drzi sa tam par sekund a bum ho dolu... a vysoko to teda nejako nie je 🙄
ahojte dievčatá,
ja len tak na skok, dnes sme mali poradnu a za 2 týž. sme pribrali 600g takže teraz už vážime rovných 5kg a meriame 59cm... ak to pôjde takto ďalej tak sa mám načo tešiť 😀 😀
@anjelicek26 to video je strašne super aj my kupeme vo veľkej vani ale mám tam vloženú vaničku a tiež sa tak sprchujeme , malinkému sa to veľmi páči
a takto pasieme koníčky my, Chris takto drží hlavičku už dosť dlho len sa mi to nepodarilo nikdy odfotiť 😅
@lienocka15 - dnes sa maly kupkal uplne sam 😵
@lienocka15 - Max miluje kupanie, ked ho vecer neokupem, nejako mu to chyba...on chodi spavat az o desiatej, tak teraz unavujeme 😝
Krasne ste pribrali 😵 Ja mam tiez pocit, ze maly postupuje obrovskou rychlostou, ma to v dvoch mesiacoch, co mala sestricka v piatich 😲 No ale lepsie pre neho, aspon nezostane taky krpuch, ako je ona...
Chris uzasne drzi hlavicku, mam pomaly pocit, ze take nemehlo co sa tohoto tyka je len Max 😝
dievcata keby ste videli dnes nasu ako drzala hlavicku, tak by ste povedali, ze to je asi mesacne babo 😕 😀 no fakt absolutne nic, iba akurat si oprela horko tazko s revom bradu o podlozku a to bolo vsetko asi to je fakt od nalady, lebo u doktory tak krasne zdvihla hlavicku, ze som si myslela, ze to ani nie je nase dieta 😅 doma tak nezdvihla este ani raz!
Dobré ránko kočky,
tak konecne rano doma. Maly sa krasne stale smeje a naozaj ma v nemocnici prekvapil, aky bol krasny, aj ked nemohol papat, snazil sa byt tichucko, no krasne dieta, sestricky sa cudovali, ze aky je dobrucky.... 🙂
Viete ale, sranda ta, ze ked sme mali ist do nemocnice, tak v noci 2x kakal, rano raz a v nemocnici v ten den este 2x....a to mame problem s kakanim, sranda, ako aj on si uvedomuje taketo veci.....
Muz ked teraz vidi maleho,tak sa nemoze vynadivat, ze ako narastol a zpevnel, a viac vnima, stalesa smeje, no nadhera, ako kecaaaaaaaa. Stale vrti jazykom a vydava zvuky,stale chce nieco hovorit. V nemocnici si mohli mamicky mysliet, ze som trpela samomluvou, lebo som sa stale s nim bavila a on mi odpovedal 🙂 🙂 🙂
KRASNE VAM DETICKY DRZIA HLAVICKY 😵 😵 😵
@anjelicek - to kupkanie by sa pacilo aj Dankovi,ale teraz ho musim drzat,aby si ranu neomocil, ale ked budu stichy vonku, vyskusam i ja 🙂
@katka512 No a si predstav, som mu v noci davala z 1 cumla a vypil mi stale len 120, tak ja mam zvlastneho syna, cez den chce vela papat, v noci mu staci menej:DD No dufam,ze onedlho si uz vytvorime nejaky ten rezim, co a ako:DDD Fotky idem prave teraz nahravat, konecne mam viacej casu, tak to tam nahadzem...inak dakujem za radu a pozerala som na tvoje fotecky, tak Tadeáško je krásne bábo...Inak ja som tiež chcela dať mojmu malemu meno Tadeáš, ale u manžela my to neprešlo.... 😠 🙂
ahojte, čo sa týka držania hlavičky oliv ju drží celkom pekne, ale tiež len pár minút, teraz zasa vymýšľa už sa nechce nosiť v kolíske normáln si sama sadne a tak chc byť a kukať, čumím ako puk, ako sa to môže sama vyšvihnú a posadiť, ešte je na to skoro,ale čo mám robiť ak jej to nedovolí hnevá sa

@hori no neviem ci to je o lahkej hlave.. 🙂 barborka tiez nie je slonica, ale veru takto hlavku nezdvihne.. puci sa a jeduje na brusku... akurat vo vanicke ked ju kupem a drzim na brusku, tak dviha hlavicku..