icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
1. sep 2012

@jenie123 no dnes nic v uprsanom pocasi.. doobeda sme sli do auparku teraz sme dosli a uz uspavam..pokupila som mathiasovi veci do skolky... teplaky a tricka..a poobede neviem co budeme..dnes mam od rana zlu nalad..neviem preco..na deti som dobra ale muza si nevsimam.. sibe mi.. a to ma dnes volno a od zajtra zasa robi

jenie123
1. sep 2012

@majusa4444 tak to si si vybrala blby den, ked je manzel doma. Ja si manzela od vcera vecera nevsimam.. len prehodime par slov a hotovo.. nastastie je cely den prec.. 🙂 mala mi este nespi :( a ja som si chcela zacat zehlit.. 🙂

jenie123
1. sep 2012

Baby, tak som dostala pochvalu za tortu a dokonca im lepsie chutila ako od cukrarky.. tak ma to pri srdiecku potesilo.. buduci tyzden robim dalsiu.. 🙂

majusa4444
1. sep 2012

@jenie123 a ty si ho preco nevsimas,

basa23
1. sep 2012

caute kocky ja sem ani nemam cas a ani chut chodit.ale nie kvoli vam 😉 stale mam take cudne pocity,som bez nalady, s muzom ten sa moc rozpravat nechce ten hned povie ze je vsetko ok no aale z daleka nie, komunikacie len o vivi,co budeme varit ale on to neak neriesi.asi mu to staci 😒 boze to dnes bolo pocasie a zajtra ze 30 stupnov to pocasie je na hlavu 😒
@jenie123
@angie267
@majusa4444

jenie123
1. sep 2012

@majusa4444 nahneval ma, cely den je prec a potrebovala som, aby malu na hodinku postrazil, lebo som mala viest nasich kamosov na akciu, kedze on nemohol.. nakoniec som dala malu mamine.. je to mozno blbost, ale nahnevalo ma to..
@basa23 a nepomoze, ked sa na to vykasles a nechas to tak..? Ze by sa to casom utriaslo.. alebo potrebujete to nejako vyriesit? To je teda pocasie.. 🙂
Mala mi spinka, v telke nic nejde, asi pojdem do postele.. :(

majusa4444
1. sep 2012

@jenie123 aj my sa kvoli takym blbostam hnevame :D teda ja ho ignorujem :D a ja uz som v posteli sak prt tam ide...od zajtra aspon panelak :D

majusa4444
1. sep 2012

@basa23 a ked sa zacnes o inom bavit o nejakej vaznejsej teme ignoruje to?? alebo skus to zahrat tak ze si stastna a jeho ignoruj :D ci si ta nezacne vsimat viac :D to pouzivam na mojho ked sa zaujima viac o svoje veci a vzdy to zabere 🙂 ale moj je ziarlivy a hned si namysla preto xixi.. a potom uz je dobre..

jenie123
1. sep 2012

@majusa4444 no jasne, panelak ide aj u nas.. pred chvilkou si mlady pan prisiel, vypite ma statocne a uz aj spi.. zajtra mu bude asi velmi zle.. asi si opat s malou urobime zajtra nejaky program.. ty si uz prisla na to, preco si ho nevsimas?

majusa4444
2. sep 2012

@jenie123 asi preto lebo som ocakavala viac kedze mal po tyzdni volno a dnes zas robi aj dalsie dni...dnes noc hruza... ale trikrat buntosil..jajaj

jenie123
2. sep 2012

@majusa4444 tak to poznam.. :( tak dnes ste bez manzela.. uz mate nejaky program? My sme tiez noc nemali nic moc.. o pol 6 nas manzel zobudil a od vtedy uz mala toho vela nenaspala, stale sa budila.. ja mam sice manzela doma, ale to ako by som ho ani nemala.. skocime k nasim a ak bude poobede pekne, pojdeme sa pozriet niekam k vode alebo na preliezky..

jenie123
3. sep 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My opat nic moc.. :( co mate dnes v plane? Vlastne, dnes je prvy skolsky den, tak dnes nastup do skoly a do skolky..

majusa4444
3. sep 2012

@jenie123 tak dnes skolka a des...mathias plakal tam a ucitelka ho tisila a edino zasa ako sme vysli zo skoky pol hodina placu ze chce za bratom... co bude zajtra a dalsie dni..klepne ma..inak spali sme super az do rana

jenie123
3. sep 2012

@majusa4444 si na seba cez prazdniny zvykli.. my sme isli do skolky len pozriet, dnes nastupilo vela malej kamaratov, tak sme sa isli pozriet ako im to islo.. prvy den tam boli hodinku a pol.. ale co ma velmi tesi, mame najlepsiu ucitelku na svete.. 🙂

majusa4444
3. sep 2012

@jenie123 no super..mojho ako reval ukludnovala pani riaditelka a ja velmi rychlo zdrhla prec..ale ako som isla pocula som ako mu rozprava a on este vacsi rev.. :( som z toho smutna.. jediny co plakal zatial..som zvedava ked pojdem po neho :/ maly mi zas doma chvilami reval ze chce ist za mathiasom..som zvedava za kolko si zvyknu :/

jenie123
3. sep 2012

@majusa4444 zvyknu.. ale aku radost budu mat, ked sa poobede stretnu..

majusa4444
3. sep 2012

@jenie123 uz za hodinu aj stvrt :D

jenie123
3. sep 2012
majusa4444
3. sep 2012

@jenie123 ale bol vacsi klud ked je len jedno dieta :DD

jenie123
3. sep 2012

@majusa4444 tak to ano, urcite si to spolu uziju, ked sa vrati aj 100 nasobne.. klud uz nebudes mat.. 🙂 mala mi este spinka, poobedebsom jej slubila, ze si spravime vylet.. tak musim nieco vymysliet.. 🙂

jenie123
4. sep 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My katastrofa.. celu noc prefnukala.. uz pijem kavicku, aby som sa zobudila..
@majusa4444 ako sa mal Mathias v skolke? a co dnes, bol este plac?
@angie267 no nebodaj ty uz chodis do prace, ked tu niesi.. daj vediet, ako i dopadla robotka?

angie267
4. sep 2012

@jenie123 ahoj 🙂 tak ja este do prace nechodim uz som z toho cela nestastna ze to nevyjde, no stale musim cakat na vyjadrenie a pritom to bolo uz skoro jasne 😒 vcera sa zacal skolsky rok aj som rada lebo simi sa doma nudila uz, no nici aj vcera aj dnes rano plakala za simi, ze ona ide tiez 😝 uz som navarila rajcinovu kapustu a k tomu pecenu mas. sekanu. Perem jak o zivot stale mam kvanta pradla 😠 uz ma to nebavi, nici vymysla pred chvilou sa dokonca pri pozerani spievankova pocikala na gauc no mam radost 😠

majusa4444
4. sep 2012

@jenie123 dnes uz pohoda v skolke bez placu akurat edino chvilku plakal za mathiasom ako sme vysli ale som ho zlakala na nieco a uz bolo dobre :D

jenie123
4. sep 2012

@angie267 do ktoreho rocnika chodi uz Simi? O pradle ani nehovor.. len som dozehlila a uz mam oprane 3 pracky.. :( ja budem zajtra robit kapustu.. ale klasicku, mne ta paradajkova moc nechuti.. ale ta pekne natahuju z tou pracou.. len nech ti to vyjde..

angie267
4. sep 2012

@jenie123 simi chodi od siestej triedy uz 😝 tiez som dnes prala zas dve pracky 😠 nici strasne ta kapusta chutila 🙂

angie267
4. sep 2012

@majusa4444 ako citam tak aj tvoj maly plakal za bracekom ako nasa

angie267
4. sep 2012

baby pozrite si toto je to hrozne http://krimi.cas.sk/clanok/231657/obrovska-trag...

majusa4444
5. sep 2012

@angie267 ajoj.aj tvoja plakala za sestrickou? je to ale mile ze? 🙂 odkedy chodi starsi do skolky tak uz edino sa mi nevie sam zahrat..stale musim byt v izbe kde sa hra a ked mam robotu je mi za zadkom 🙂 ale uz aspon mathias ma skolku rad a uz neplace ako prvy den..to bola hroza..mathias reval ze chce ist domov riaditelka ho ukludnovala a po vyjdeni zo skolky reval edino pol hodinu ale riadne reval ze chce mathioasa :( ale tak uz bude fajn uz si zvykne 🙂

jenie123
5. sep 2012

Dobre ranko baby.. my sme mali prestrasnu noc.. uz po hodine ako zaspala sa zobudila s hysterickym placom.. do pol nocito opakovala este raz a do rana este 2 krat.. :( ja uz neviem co s nou.. :(
@angie267 to je uz taka velka.. 🙂 dnes dam este jednu pracku.. a uz dufam na chvilku bude pokoj.. to je strasne co si sem dala ten clanok.. ja som si vcera poplakala.. nasla som tu na MK mamicku, ktorej tusim 3 rocna dcerka zomrela na rakovinu.. :( vcera sme tu mali velky pohreb.. zomrel jeden chalanisko, mal 35 rokov na leukemiu, pred mesiacom mu ju zistili a uz ho aj pochovali.. :(

angie267
5. sep 2012

@majusa4444 je to naozaj zlatucke ked placu za surodencami 🙂 ale uz je u nas tiez klud uz si zvykla a dnes vstala uz bola simi v skole a ani si este nezmyslela 😝 mne sa nici nastastie vie zahrat aj sama a v poslednej dobe sa strasne rada hra v piesku, doma sme spravili pieskovisko a tam vie aj hodinu sa prehrat uplne sama 🙂
@jenie123 och to by aj mna teda zaujimalo co tej stellke moze tak byt ked takto vyvadza, keby bola mensia pochopim, ale ved uz je starsia uz mala spinkavat cele noci. Moja kamaratka uz dala do samostatnej izby 1,5 rocneho chlapceka a ten spi sam neviem si predstavit stellus samu v izbe prespat celu noc, och uz by veru sa aj patrilo keby sa to zlepsilo.
Je to hrozne co sa stalo ja by som sa zblaznila co teraz musia prezivat rodicia si ani necchem predstavit 😢 aj ten chlap co pises to je hrozne ☹