Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 on uz nespava v skolke a asi ho to tam nebavi.. v skole to bude ine, uvidis.. a v prvej triede budu koncit okolo obeda.. ked tam deti nespia, musia lezat, ci sa mozu hrat?
@jenie123 jeho tam trapi alen to spanie.. aj cely minuly rok bolo placu kvoli tomu.. a uz je to tu zas..ale uz maju spat kratsie ale musia.. a on to nenavidi..mozno fakt v skole to bude ine.. ked tam spat nebudu.. sak stale mi vravel ci nemoze ist uz do skoly ze tam sa nespi 🙂 a ja ze ale tam sa nehra ale uci 😎 a onn nic.. no hadam bude fajn uvidim co zajtra pozajtra ked bude chodit na obed domov .. ak bude vyteseny a rano pojde stastny tak je to jedina pricina a tu dajako prezijeme a bude tam striedav cely den a kratky den a bude :D skusim pokecat s riaditelkou o tom..ona ich ma na starosti tretiakov.. je tam zly system ze vela deti z jeho triedy chodi na obed domov a potom on to vidi a nechce tam byt..
caute kocky no neak vas zanedbavam ale stale som skoro vonku lebo doma by ma inak piclo 😉 uz to bolo docela ok a vcera zase hadka ja uz neviem ja uz kaslem uvidime co bude 😒 mi sme spali ok ale tie budicky 6 30 ☹ strasne som v poslednej dobe unavena oci ma bolia,neviem co to so mnou je preto sa mi sem ani nechce len tak na skok.
@angie267
@jenie123
@majusa4444
@majusa4444 ked tam je viacej deti, ktore nespia, mohli by ste sa nejako dohodnut, ze spat nemusia chodit..
@basa23 a hadate sa kvoli dolezitym veciam ci blbostiam? Uz by vam to zle obdobie mohlo skoncit.. my spime vacsinou do pol 8.. ale zasa noci nemame nic moc..
Mala mi pekne spinka, ja mam navarene, poprane, kolacik sa chladi v chladnicke a este by som chcela umyt okna, ale akosi sa neviem do toho dokopat..
Ahojte baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? Ja sa uz ani opakovat nebudem.. celu noc sme boli hore.. mala stale plakala a jedovala sa.. vcera sa jej pustil aj soplik, tak sa v noci aj budila, ze nemoze dychat.. 🙂 manzel isiel do roboty maximalne rozbity.. ja to nejako prezijem.. asi skocime k doktorke, sice som tam kvoli spanku bola uz vela krat, ale toto co robi mala uz neni normalne..
dobre ranko 🙂
@jenie123 Jani ja uz tiez fakt neviem co s tou stellkou moze byt, ved toto uz naozaj neni normalne. Ja by som tiez isla k doktorke nech nieco skusi vymysliet, a este k tomu aj sople...... 😒
@basa23 nepripustaj si to tolko kasli na to bude zas dobre taketo obdobia su normalne v manzelstve. Potom sa to odzrkadluje aj na tvojej nalade a taktiez ta unava to je vsetko dosledok trapenia.
@majusa4444 a co dnes rano maly bol v pohode? Ked nastupi do skoly to bude uplne nieco ine toho sa neboj.
@jenie123 nezavidim ti.. my sme tuto noc tiez vela nenaspali ale co uz.. inak spi uz vzdy dobre.. vcera co sa mi stalo 🙂 som sa na sebe smiala.. utekala som z havinom ale ze uplne bezala len tak som srandovala a ona potvora sa mi vbehla do cesty..tak som letela na zem ale chvala bohu som si nic nezlomila len som si dobre zodrala laket a celu noc aj teraz ma to stale stipe :/ a chuda pes jak som bola na zemi usi dole a cakal 🙂))
@angie267 no vcera som sa s nim dohodla takto..kludne budem chodit pre neho na obed ale bude bez rozpravky v ten den.. a to som vcera aj dodrzala..vcera mi aj slubil ze dnes bude v skolke pekne cely den ako sa patri..rano nez sme sli pustila som mu rozpravku..obliekol sa a vyrazili sme.. a uz to slo..v skolke sa prezul a musel sa naspat obut a ist sa domov vykakat...tam ani za toho boha nechcel a chcela som predist nervom tak som povedala ze ok sak skolku mame len cez dvor..tak sa siel vykakat domov a uz ako sme isli spat do skolky ze on tam nebude ze pojde na obed domov... :/ a muz ked to pocul uz mal nervy a zavcal nadavat a vyhrazat sa mu a tak..a to ja nemam rada .. sak bol viac nervny ako ten maly 🙂 som mu povedala ze nech nenervaci pred deckom lebo z tohho maleho bude vacsi nervak.. tak som ho odviedla do skolky a pojdem pre neho na obed domov inak by som ho tam nedostala a by reval.. a muzovi som potom musela vysvetlovat nech nechyta hned nervy na vsetko a nech to bere v klude s tym ze dobre prideme na obed pre neho ale uz nebude rozpravka ani rano.. on sluboval ze uz pojde pekne a ked to nedodruzal a zasa vymyslal a siel revat tak to bude takto.. a rano som stretla aj jeho byvalu ucitelku a ta povedala ze je to ok ze on si musi zvyknut..ze niektorym detom to trva dlhsie ale ze ked si zvykne bude fajn.. tak som zvedava kedy tam bude chodit normalne 🙂 lebo aj zo skoly nepojde domov..budem robit a bude chodit do druziny.. nebude si pred skolou vymyslat ze pojde po skole domov a ne do druziny.. chapes.. tohoto sa bojim..preto to riesim takto... moze ist na obed domov ale nieco za nieco..bude bez rozpravky..edinko ich aj tak nepozera tak jemu to je jedno... uvidime ci pokrocim nejako..
@angie267 dnes sme doktorke nesli, uplne som zabudla, ze dnes je poradna a ked ma mala soplik.. radsej sme tam nesli, nech to male deticky nedostanu.. ale zajtra ideme urcite.. musime to riesit.. dokonca som si tu tak citala, ze niektore deti, ktore sa tam budili mali nocnu epilepsiu a mala mi tak niekedy v noci pripada az nepricetna.. mozno prehanam, ale chcem s tym nieco robit, ale urcite pojdeme k inemu neurologovi, ten co sme boli unho je stara skola, este ja som k nemu chodila.. :( a tie jeho vyroky, ved deti v noci placu a budia sa, je to normalne.. ale to co preziva mala v noci normalne neni..
@majusa4444 hlavne, ze sa nic zle nestalo.. Miathiasovi urcite vadi len ten spanok a ked bude chodit do skoly a spat tam uz nebude, myslim, ze bude v pohode chodit do druziny.. a mozno sa Vam podari to tretie a do druziny uz chodit nemusi.. 🙂
@jenie123 no uvidime..tretie uz som total zavrhla 🙂 uz aj moj je toho vedomi..som mu povedala ze naozaj radsej nech nemame..a ked ma neposluchne ze s nim nebudem spat 🙂
@majusa4444 🙂 🙂 jedno je malo, dve akurat a 3 uz dost.. i ked ja som z 3 surodencov 🙂 i ked mam kamosky, ktore maju 3 deti a v pohode to zvladaju zo vsetkych stran.. 🙂 ja by som to jedno este brala, ale asi neskor.. pri Stellke by to bolo o hubu.. 🙂
Baby inak co dnes robite a varite? My sme doobeda ostali doma, prisla kamoska a u nas vonku bolo dost chladno.. nevarila som nic, mame od vcera.. chcela som si upiect korpus na tu tortu a ako naschval nemam praskovy cukor.. tak pockam co sa mala zobudi a zbehneme do obchodu.. 🙂
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My prekvapivo lepsie.. sice Stellka bola 3 krat s placom hore, ale zvladla som ju rychlo utisit.. ju trapi asi nocny des.. a s tym sa neda nic robit, deti to musia prerast.. hlavne, ze uz viem ako na nu a neplace mi pol hodiny, ale do minuty som ju zvladla.. 🙂 od 6 sme hore, ale navadi.. uz mam poprane a navarene.. 🙂 naobed pojde dufam pekne spat.. co mate dnes v plane aco varite?
@jenie123 ajoj..my sme spali v pohode...od siestej tiez hore....dnes som robila francuzke zemiaky..mnaaaaaaaaaam...zboznujem ich :D dnes poobede nam tatinko odchadza na vikend prec tak budeme sami :/ mathias zasa rano vymyslal ze tam nebude cely den ale ze na obed domov..tak neviem kedy ho to prejde..
@majusa4444 mnaaaam francuzske, tie mam strasne rada.. len manzel ich nemusi, tak ich nerobim..:( tak budete vikend bez tatina.. my ame na zajtra vela planov.. ideme k nasim brigadovat na zemiaky.. poobede ide mala k svokre..
Baby, tak ako som dala tu novu tortu na facebook, uz mam dalsie 4 objednavky.. 🙂 🙂 🙂
bola som s malou u doktorky a tak mi povedala, ze to uz mormalne neni.. tak som bola rada, ze to uz konecne niekto pochopil.. mame este uzivat ten sirup na ukludnenie, ale len vecer a ak zaberie a mala sa ukludni, bude to problem a pojdeme na tu neurologiu, uz je tam druha dr, tak dufam, ze nam povie nieco nove a posle na nejako vysetrenia.. a stretli sme svokru, pytala som si od nej ten sirup a opat som pocula od nej a od jej kamaratky prednasku, ze ju mam nechat celu noc vyrevat a v podstate je to cele nasa chyba, ze to az takto dopadlo.. chytre boli obe.. tusim vystudovali doktorinu.. :( :(
@jenie123 ahoj tak super ze torty sa ti rozbehli..je nadherna tato posledna... a to spanie nie je ok to je jasne.. a starsi ludia maju svoje myslenie a metody ktore musia byt mudrejsie z toho si nic nerob a pekne to ries
@majusa4444 presne tak.. a tiez si myslim,'ze to treba riesit ako neskor si nadavat.. nic za to nedam.. a ako Mathias v skolke? Aj isiel na obed domov?
@jenie123 ano na obed domov.. inak by tam nesiel :(
@majusa4444 to ten spanok a ze aj ostatne deti odchadzaju na obed.. Snad sa vam to zlepsi.. Kebyze tam nemusi lezat na obed, urcite by tam ostal..
Ahojte baby, akosi je tu mrtvo.. 🙂 uzivate si vikend? My sme boli dnes na zemiakoch, ale vyzerala som strasne, opat sme celu noc nespali, az nad ranom konecne zaspala a mohli sme trochu pospat.. dnes som odovzdavala tu torticku a velmi sapacila.. 🙂 tak som rada.. este som ich poprosila, nech mi daju vediet aka bola chutovo.. ja len peciem a nechutnam, tak ani neviem ako chutia.. na dalsi tyzden robim dalsiu pre 3- rocne dievcatko.. 🙂 🙂;
@jenie123 cauko..vikend si uzivam sama s detmi a v pohodke..posluchaju aj ked mathias sa stale za blbosti jeduje.. ale co uz. inak je fajn..robila som slivkovy lekvar a dnes budem struhat jablka na zavaranie.. a inak varit zeleninovu polievku idem a masko len tak upecene na panvici a k tomu ryzu... a inak nic take... som zvedava co zajtra v skolke ci pojde na cely den alebo budem muset ist na obed domov.. som nejaka unavena..asi z tej mrchy co mam uz treti den..aj brucho ma stale boli..
@majusa4444 mnam slivkovy lekvar.. 🙂 nasi ho robievaju, ale vo velkom.. my mame dnes kura s ryzou a na polievku ideme k svokrovi.. on robi skvelu nedelnu s knedlickami.. 🙂 poobede ideme na oslavu malej kamoska oslavuje 3 roky.. 🙂 a hned bude po vikende.. jaj skolka, urcite bolo Mathiasovi lepsie cez prazdniny s Vami doma.. uvidis ako bude.. a nema tam kamarata, ktory tam ostava aj cez obed, ze ho tak inspirovat, ked tam kamarat ostava, ze sa potom bude spolu este hrat.. i ked doma je doma.. 🙂 ani nehovor, neviem co to, ale ked mam po porode mrchu viacej to prezivam ako za mlada.. stale ma boli hlava.. skor som pomaly o nej nevedela..
@jenie123 nie to na neho neplati..ma tam dvoch dobrych kamosov jednu babu a jedneho chalana..a v piatok som zistila ze tam vlastne nikto nechodi domov na obed pravidelne..len obcas..tak nechapem co ten moj tak vymysla..nechce lezat nezbednik 🙂 ja som mala take kramy pred porodom prvy den ze konecnaa............. nikomu nikdy neprajem tu bolest na ktoru lieky nezabrali..po porode uz staci paralen jeden ktory velmi nezabere ale aspon troska pomoze 🙂 uz sa aspon nezvijam v bolestiach..tak mne porod pomohol
@majusa4444
@jenie123
@basa23 ahojte baby 🙂 uz som tu tusim dva dni ani nebola 😝 stale niekde lietame, vcera sme boli za mojim tatkom, lieci sa na psychiatrii v pezinku, bohuzial ma dlhorocne depresie a zavislost na antidepresivach, takze nastupil na liecenie. Chuda za posledne mesiace je z neho uplna troska, je mi ho velmi luto, tak budeme ho co njviac chodit navstevovat, dnes berieme aj deti zo sebou da sa tam byt vonku su tam parky a lavicky tak sa tam vybehaju. Vonku je krasne pocasie, ako si to uzivate vy?
@majusa4444 asi ho tam budes musiet nechat.. ak si zvykne, ze prenho budes chodit naobed, uz ti tam nebude chciet ostat, teda aspon si myslim.. vidis ja uplne opacne, tada jabich silne nemavam a len 3-4 dni a koniec, len teraz ma vzdy boli pri nich hlava..
@angie267 to mi je luto s tatinom.. :( prajeme mu rychle uzdravenie.. a aj viete z coho ma tie depresie? Budeme mat radost, ked tam za nim budete chodit a je aj pekne, tak si to tam v parku aj deti uziju.. u nas je moja starenka v nemocnici.. my si pocasie uzivame, tiez stale behame po vonku..
@jenie123 uz je chory..tak bude tyzden doma :D ach jaj... a ja mam tri dni spinenie potom pat dni kramy... a potom este dva dni spinim..tak to mam uzasne
@majusa4444 tak to mas nadlho.. jeja, takze Mathias je chory a co mu je? Inak je vela deticiek chorych, ale v tomto pocasi sa neni co cudovat.. rano, vecer zima, cez den teplo.. ved pomaly ani nevies ako ho do skolky obliect..
@jenie123 len teplota mierne zvysena a huhnavy hlas ale sopel nema ani hrdlo zapalene.. a ma zabu b puse v predu na perach.. ale uz od piatka som vedela ze bude chory..uz to vtedy zacalo... tak to je nanic v tomto pocasi hnusnom

@angie267 no rodinny dom je rodinny dom :D a dnes bol rev na oboch stranach :((( mathias tam totiz nechce spat a ze aj ine deti chodia na obed domov tak dnes po neho idem na obed domov... aj zajtra a uvidim co dalej... ako teraz robi toto a co buduci rok ked bude skola??? sak to nemoze povedat ze maminka ja chcem ist na obed domov!! nrmalne sa bojim !!!!