Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 sak to ano :D
Dobre ranko kocky.. ako ste spinkali? My super, je vidiet, ze peritol zabera.. len mna boli hlava, vcera sme boli na oslave a asi som to s tym vinkou trosku prehnala.. 🙂 co mate v plane?
ahojte kocky ako sa tu mate?ja som tu zas nebola nesiel mi poriadne net mi blbol.a co deturence posluchaju? 😉 ta moja je stale jak cert neviem co to s nou je.budicky stale skoro ma uz picne.
@majusa4444
@jenie123 aaale stale len kvoli blbostiam sa hadame 😒
@angie267 jeeemine to mi je luto tatina.nech sa skoro vyzdravi.a z coho to ma tei depresie?
@majusa4444 je to super sa vyspat, i ked sa stale budim.. ale aspon to je uz bez placu.. som zvedava, co bude az ich doberieme.. teda, ty si ranne vtaca.. a co si tak skoro vstavala? Ci deti uz vstavali?
@jenie123 hej deti... ranostaji zasa..dva tyzdne sme spavali do pol siedmej a uz zasa takto 🙂
@majusa4444 no teda.. Mathiasovi je uz lepsie?
hej nic mu poriadne neni..sak aj vonku sme boli sa prejst..ale odhlasila som ho na cely tyzden zo skolky.. nech sa da doma dokopy a nech viac toho nenachyta
@majusa4444 a doma je urcite spokojnejsi.. 🙂
@jenie123 no jasne ze je :D to sa mu bude teda pekne o tyzden nastupovat do skolky s nechutou :D
@majusa4444 tak je mu doma lepsie, co ked sa do skolky musi chodit, teda ked je v predskolskej.. on to nejako zvladne.. 🙂 co mate na dnes v plane?
@jenie123 moj je v praci tak nic..rano sme boli vonku varila som a poobede budem robit kolacik a len tak sa motat naokolo..nic take nemame :D
@majusa4444 a co si dobre varila? My mame este od vcera, ale na zajtra uz budem musiet nieco vymysliet.. asi si spravime francuzske zemiaky 🙂 ale budem musiet vymysliet nieco pre manzela, on to jest urcite nebude..
@jenie123 pecienkovy gulas s cestovinami a jablckovy kolac som akurat pichla do truby :D
@majusa4444 tak pecienkovy gulas som este nejedla.. 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom v pohode, i ked nad ranom uz dost mrncala.. vstavali sme o 6:30.. 🙂 dnes ani neviem co si zacneme.. mala by som zacat umyvat okna, ale akosi sa neviem do toho dokopat a velka kopa zehlenia ma caka..
@jenie123 ajoj... spali sme do siestej..starsi potiahol do pol osmej..a dnes budem tiez zehlit :DD inak mame tzatina tri dni doma tak si budeme uzivat ako rodinka 🙂
@majusa4444 teda, tak si budete uzivat.. parada.. my mavame sice nasho tatina od 15 doma, ale ako naschval vcera bol s nami pol hodinky.. isli sme poobede s malou von a ked sme sa vratili uz bol prec a nez prisiel uz sme aj spali.. :(
Ahojte baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom v pohode, i ked sa castejsie budila.. co mate dnes v plane? Dnes je u nas pod mrakom, musime zbehnut do obchodu, navarit drahemu zemlovku a vecer peciem uz tortu.. 🙂
@majusa4444 inak krasne fotky mate.. asi pojdeme k martine aj my sa pofotit..
@jenie123 dakujem no chodte oplati sa.. inak sme spali dobre ako vzdy.. dnes mi ma dojst sestra tak mi bude veselo :D
@majusa4444 tak to ano.. mne prisla vcera a bolo veselo.. 🙂
@jenie123 no a poobede sa stretneme vsetky styri dokonca 🙂 jaj chybaju mi detske casy vsetky pokope 🙂))
@majusa4444 super.. to ti verim.. aky je medzi vami vekovy rozdiel?
ja som najstarsia a potom po dvoch rokoch mladsie ostatne...
@majusa4444 ja som uplne zabudla.. vsetko najlepsie k meninkam a dobre to oslav.. 🙂 🙂
@jenie123 dakujeeeeeem :D ale neslavim nic...neni s kym :P 😀

@majusa4444 doma mu bude lepsie.. 🙂