Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobre ranko kocky.. ako ste spinkali? My super, je vidiet, ze peritol zabera.. len mna boli hlava, vcera sme boli na oslave a asi som to s tym vinkou trosku prehnala.. 🙂 co mate v plane?
ahojte kocky ako sa tu mate?ja som tu zas nebola nesiel mi poriadne net mi blbol.a co deturence posluchaju? 😉 ta moja je stale jak cert neviem co to s nou je.budicky stale skoro ma uz picne.
@majusa4444
@jenie123 aaale stale len kvoli blbostiam sa hadame 😒
@angie267 jeeemine to mi je luto tatina.nech sa skoro vyzdravi.a z coho to ma tei depresie?
@majusa4444 je to super sa vyspat, i ked sa stale budim.. ale aspon to je uz bez placu.. som zvedava, co bude az ich doberieme.. teda, ty si ranne vtaca.. a co si tak skoro vstavala? Ci deti uz vstavali?
@jenie123 hej deti... ranostaji zasa..dva tyzdne sme spavali do pol siedmej a uz zasa takto 🙂
hej nic mu poriadne neni..sak aj vonku sme boli sa prejst..ale odhlasila som ho na cely tyzden zo skolky.. nech sa da doma dokopy a nech viac toho nenachyta
@jenie123 no jasne ze je :D to sa mu bude teda pekne o tyzden nastupovat do skolky s nechutou :D
@majusa4444 tak je mu doma lepsie, co ked sa do skolky musi chodit, teda ked je v predskolskej.. on to nejako zvladne.. 🙂 co mate na dnes v plane?
@jenie123 moj je v praci tak nic..rano sme boli vonku varila som a poobede budem robit kolacik a len tak sa motat naokolo..nic take nemame :D
@majusa4444 a co si dobre varila? My mame este od vcera, ale na zajtra uz budem musiet nieco vymysliet.. asi si spravime francuzske zemiaky 🙂 ale budem musiet vymysliet nieco pre manzela, on to jest urcite nebude..
@jenie123 pecienkovy gulas s cestovinami a jablckovy kolac som akurat pichla do truby :D
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom v pohode, i ked nad ranom uz dost mrncala.. vstavali sme o 6:30.. 🙂 dnes ani neviem co si zacneme.. mala by som zacat umyvat okna, ale akosi sa neviem do toho dokopat a velka kopa zehlenia ma caka..
@jenie123 ajoj... spali sme do siestej..starsi potiahol do pol osmej..a dnes budem tiez zehlit :DD inak mame tzatina tri dni doma tak si budeme uzivat ako rodinka 🙂
@majusa4444 teda, tak si budete uzivat.. parada.. my mavame sice nasho tatina od 15 doma, ale ako naschval vcera bol s nami pol hodinky.. isli sme poobede s malou von a ked sme sa vratili uz bol prec a nez prisiel uz sme aj spali.. :(
Ahojte baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom v pohode, i ked sa castejsie budila.. co mate dnes v plane? Dnes je u nas pod mrakom, musime zbehnut do obchodu, navarit drahemu zemlovku a vecer peciem uz tortu.. 🙂
@jenie123 dakujem no chodte oplati sa.. inak sme spali dobre ako vzdy.. dnes mi ma dojst sestra tak mi bude veselo :D
@jenie123 no a poobede sa stretneme vsetky styri dokonca 🙂 jaj chybaju mi detske casy vsetky pokope 🙂))
@majusa4444 ja som uplne zabudla.. vsetko najlepsie k meninkam a dobre to oslav.. 🙂 🙂

@majusa4444 doma mu bude lepsie.. 🙂