Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 nesmie to brat dlhsie a teraz musi mat pauzu par tyzdnov, ale ak sa jej to vrati, budeme to riesit uz na neurologii.. jeee aj u vas su hody.. aj my mame teraz hody.. 🙂 Stellka urcite sa bude chciet kolotocovat.. 🙂 uz teraz tu su a mam obavy ako to dopadne ked pojdeme okolo.. 🙂 ja mam na piatok 2 torty robit.. tak uz aby som zacala.. 🙂
ahojte kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala 6 30 ale bola 2 krat hore.ale je ted nakapana a uz aj ja strasne kaslem pluca ma hrozne bolia 😒 och to pocasie ma sere malo byt pekne a hen nakoniec ako sa to zmenilo 😒
@angie267
@jenie123 no s muzom chvilu dobre a teraz zas tak vseliak 😒 uvidime co bude 😎
boze vivina uz normalne rozprava uz vsetko normalne mi leze na nervy 😀
@basa23
@jenie123 cafte 🙂 tak ta nasa opica bola v noci hore od 3.40 az do rana ja som myslela ze ju roztrhnem 😠 ja neviem co sa stalo ved nam sa to nestava. Stale sa pytala ze chce uzvstavat 😠 aj u nas je take vselijake to pocasie a hrozne fuka silny vietor. My ideme dnes za tatkom do nemocnice tak mam na cele poobedie vystarane. Jani ja tiez extra nevarim nic, ja hodovnikov nemam, my chodime vzdy k nasim a tam bude ta husacina 😉 piect nebudem nic lebo aj tak nebudeme skoro vobec doma vzdy chodime po rodine a tam sa najeme do sytosti 😀 dobre to mame vymyslene, ze? 😀
Ahojte kocky.. my sme boli doobeda po obchodoch aj tak som polovicu zabudla kupit a boli sme kuknut moju starenku.. mala isla spat a ja som sa pustila do vyzdoby na tortu.. jedna bude krteckova.. 🙂 krtka, lienky a kvetinky mam nachystane.. 🙂 ostatne az v piatok.. strasne ma boli hlava, uz mam dnes druhu tabletku..
@angie267 super to mame vymyslene.. 🙂 a vlastne odkial si povodne? V zavode si sa tusim len privydala.. ako sa ma tatino? Tak to si mala veselu noc.. ale urcite to bola len vynimka.. 🙂 ja chcem upiect puncovu tortu a rozdelit ju na 3 casti.. mne, mamine a svokre.. nic ine nerobim.. 🙂
@basa23 spali sme celkom v pohode.. 🙂 a tiez sme tak vstavali ako Vivi.. teda, ty si chora, vobec ti to nezavidim, rychlo sa uzdrav.. vivi je uz taka urecnena? Super.. Stellka tiez keca, len jej vsetko este nerozumiem.. ale ked da hlasku, stoji za to.. 🙂
@jenie123 ty si sikula na tie torty uz sa tesim na fotky 🙂 ja mam tiez obidvoch rodicov zo zavodu, ale nebyvali sme tu, byvali sme cele roky az do mojich 18tich v Malackach potom sme sa aj s rodicmi sem prestahovali a tu som sa aj vydala 😝 😝 no tatko dnes na tom bol zle ani aj sme museli ukoncit navstevu lebo mu nebolo dobre poslal nas po par minutach domov 😒 neviem co sa deje lebo s nami vobec nekomunikoval. To je taka hojdacka raz hore a za chvilu dole 😒
Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444
ako ste spali? My celkom super.. a to je co povedat, ked tie lieky uz nemame.. len to nemozem zakriknut.. 🙂 🙂 od rana vypekam.. vonku je nejako skaredo, tak sa mi tam ani nechce ist a aj na mna nieco ide.. tak sa zahrabavam u korpusov.. 🙂
@jenie123 urcite je krtko nadherny, ved nabuduce bude este lepsi 😉 no teda sa tesim ze spinkate dobre dufam ze uz to tak zostane. 🙂 ja som bola v ma trochen sme chodili po obchodoch a malej som kupila supis leginy zateplene sa vytesujem a stali len 4,50 tak hned dvoje som brala lebo take teplejsie nemame nic a teraz sa strasne vytiahla vsetko je jej male merala som nici a ma 93cm a vazi 10,9kg 😝
@angie267 v piatokbpotom zhodnotis.. 🙂 to si super kupila.. aj ja by som chcela.. 🙂 to mas doma aku modelku.. nasa ma nieco cez 11 kg, ale vobec neviem kolko meria.. mne sa zda, ze vobec nerastie.. stale nosi tie iste veci a zimne bundy a oteplovacky bude mat z minulej sezony.. 🙂 skusim ju zmerat, potom napisem.. 🙂
89.. 🙂 narastli sme 3cm
@jenie123 to je taky novy obchod s roznym obleckom a maju tam krasne veci na deticky a dokonca ovela lacnejsie nez tu na konovi pouzivane, inak ja nekupujem nove oblecko pre nici len z bazaru. Som zvedava na tu tortu 😉 no vidis tak predsa narastla, to nam veru z minuleho roka nie je nic dobre. Ale uz mam veskeru zimnu vybavu kupenu, len teraz zhanam akurat gumaciky lebo uz su nam male. A aku nosi stellka velkost obuvi? My sme sa pohli na 24tku sice trosku ma rezervu ale uz v pohode nosime.
@angie267
@jenie123 ahojte babule..neozyvam sa lebo nemam ani naladu..stale vas citam a tak ale nemam chut pisat..mame s muzom dost vaznu krizu..dost som smutna viac placem po veceroch a je mi nanic.. tak babulky vam narastli pekne..musim aj ja zmerat Edinka :D zda sa ze podrastol.. ma 12kg ale kolko meria netusim.. aj moj bude mat z minuleho roka zimnu supravu :D je mu este dobra .. aj vsetky veci nosi vlastne rovnake tak nejak vela nenarastol.. botky mame 23 zimne chcem kupit 24 nech ma rezervu.. jani zavidim ze vies tak dobre a krasne piect.. nechapem ako sa da nieco take vytvorit :D inak hurra edinkovy uz vykukaju spodne patky zubky.. sak cely tyzden sa v noci budil a vcera uz dobre spal.. tak som kukla do pusy a uz kukaju :DD ale nez vylezu ach jaj a este horne sa nehybu tak este sa natrapime troska..
@majusa4444 jeeeeeeej to ma mrzi, musi to byt dost zle obdobie pre teba.. :( dufam, ze sa coskoro vratite do normalu.. ja som bola na manzela vcera vecer nahnevana, ale do rana to preslo.. 🙂 je to naozaj tak vazne? Dakujem, si zlata.. ja este len v sebe objavujem, co vsetko dokazem.. 🙂 super, tak malemu idu poslednu zubky, tak nech vyjdu bez bolesti a hlavne rychlo..
ahojte babule.no konecne som tu stale sme mali ted neake oslavy sme nebli ani doma pomaly.ooch citam ze kolko vam vazia deturence no ta moja ze 14 kg ☹ ale vysku neviem musim ju zmerat.ale vobec nevyzera ze ma tolko ja to nechapem.ale aj ja osm toto mala ze som vazila vela a bola chuda a doktorka ze mam tazke kosti tak mozno to bude mat po mne lebo nemam pocit ze je tucna.och toto pocasie mi leze na nervy neviem si predstavit ked pride zima.
@jenie123 oooch a uz mas jesenne botky kde si zohnala?ked uz vidim ze riesite zimne?ja este nemam ani jesenne 😀
@majusa4444 och to mi je luto dufam ze coskoro bude dobre to medzi vami.
@angie267 ja uz tiez mam zimnu nakupene len oteplovacky a cizmy a koneeeec 😀
Ahojte babule.. Ako ste spinkali? My strasne zle, mala bola kazdu hodinu aj 2 krat hore.. Plakala a plakala.. Tak a uz mame po krasnych nociach.. :( a to dnes mame hody a ideme ku kamoske na 30-tku.. Mala ma spat u nasich, len teraz neviem neviem, ci ju budu chciet.. :( ale aspon si potiahla do 8.. 😉
@basa23 jesenne mam od kamosky, ona ich kupila malej a mala ich obute mozno raz.. Tak som si ich od nej kupila, strasne krasne vyssie adidasky.. 😉 aj ja mam tazke kosti.. 😉
@jenie123
@basa23 tak merala som a mame 90,5cm 🙂) ach jaj tie vikendy ma zabijaju.. dve deti a starsi neposlusny urevany no konecna-... som uz zrela na psychiatriu... este ze tu mam tento vikend maminku.. s muzom uz mozno lepsie este sme spolu poriadne neboli tak neviem.. mam ho uz pomerne dost momentalne.. davno som sa necitila tak zle ako tento mesiac.. taka odmerana nic ma netesi.. a ked je muz doma len mam nervy a nemam o neho zaujem.. psychopatka zo mna :D
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste vikendovali? My sme mali hody, tak sme doma pomaly vobec neboli.. malej sa opat zhorsil spanok.. celu noc dokaze preplakat..:( dnes sa ideme k doktorke poradit co a ako dalej.. co dnes varite? Mna akosi vobec nic nenapada..
@majusa4444 tak si mala miminku na vikend, super.. a ako s manzelom? Uz lepsie?
moj muz ma dnes narodeniny.. oslavujeme az cez vikend.. chcem mu upiect torticku v tvare tenisovej rakety.. 🙂 tak som zvedava, ci sa mi podari.. 🙂 a chcem spravit len taku mensiu, inak sa z tych tort zblaznime a uz to jest vobec nebudeme.. 🙂
ahojte kocky.no ja som malu merala ma 93 cm zas strasne vyrastla.neviem kam sa tak ponahla mi pripada dost nato ze nema este ani 2,5 roka.no som zvedava aku bude mat vysku.
@jenie123 mi vikend sme boli na oslave kamosky vivininej bolo misky tak kopec deti inak klasika vonku 😀
@majusa4444 neboj prejde bude lepsie ani u nas to nieje stale ruzove 😒 aj ted sa stale hadame chvilu dobre pak zle ☹
@angie267
@jenie123
@basa23
@angie267
ahojte baby,
tak po dlhom case sa aj ja hlasim 🙂 akurat s prebehla ocami tuto stranu a pozeram na tie pekne mi. pridam nase: 92-3cm, stale sa vrti, 12.5kg a 25-ky laby ☹ ja akurat riesim aku velkost jej kupit na zimu. chcem uz teraz pozriet, pretoze potom uz budu vypredane. mame 25-ky geox ale budem musiet kupit este na striedacku.mia chodi do sklky a ked sme ju prisli vyzdvihnut 1. den, tak sa nas pani ucitelka pytala ako sa nam podarilo take 5 v 1. dnes som sa pytala ucitelky, ci si ju da nechaju tej skolke, alebo ju este vylucia pretoze si s nou nevedeli poradit. ale vraj zatial to ide, tak mozem riesit pracu. 😉
oooch, konecne sa sem dostanem a nejde mi to 😠 nevidim co pisem. tak skusim zajtra, paa
Ahojte kocky.. ako ste spinkali? My neuveritelne dobre, len keby jej to ostalo.. manžel je chorý, tak ho máme doma..
@znamia teda mia chodi už do skolky.. Stellus ide od januara. To musi byť poriadne číslo; ) aspoň sa v skolke pri nej nenudia.. 🙂 ja tiež pomaly riesim robotu, ale teda u nás nic moc..
Dobre ránko baby @basa23 @majusa4444 @angie267 ako ste spinkali? My celkom fajn.. vstavali sme o pol 8.. co máte dnes v plane? My konečne pojdeme s malou von, kaslala, smrkala, tak sme boli radšej doma..
@jenie123 ajo spanok nanic zuby sa tlacia asi preto..vstavali sme o siestej.. inak je klud ked uz je mathias v skolke..mam pokoj .. boli sme vonku a poobede ideme zasa..sak vzdy chodime dvakrat..
@majusa4444 jaaaaj, tie zubky.. nech už ich máte vonku.. ja som tak rada, ze ich už máme za sebou.. s manzelom už lepšie?
@jenie123 ale hej lepsie :D snazi sa to sa musi uznat 🙂
@majusa4444 super.. takéto obdobie mam najradšej.. 🙂 tak už nech je len dobre..

@jenie123 ahoj Jani 😉 tak my sa mame tiez dobre 🙂 nici prave spinka uz od 11.30 ale uz ju chcem ist zobudit, aby sme mohli vyrazit von je tam krasne. Velke upratovanie ja uz mam zasebou v sobotu a pondelok som makala jak fredka, ale uz mam vsetko. No som zvedava ako to budete mat po vysadeni sirupu a to sa nesmie brat dlhsie? U nas budu hody v nedelu aj kolotoce tak sa tesime s nici ci bude ale chciet ist lebo naposledy nechcela vobec.