icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
4. okt 2012

ahojte kocky ako sa mate?ako ste spali?mi ok ale zas budik 5 30 mna uz picne to je jedine dieta na okoli co tak skoro vstava.dnes je jak krasne vonku ale rano bola kosa uzime si posledne luce slnka 😀
@jenie123 krasne su tei figurky sikovna si 😉 a naco idete neurologovi?som nepostrehla 😒
@majusa4444
@znamia jeej uz chodite do skolky.super.ty brdo mate labiska mi mame 23 😉 ale inak sme velke 😀
@angie267

jenie123
4. okt 2012

@basa23 teda, vas to skore vstavanie stále drzi.. My vstavame medzi 7-7:30. Dakujem.. 🙂 aj je spoznať, co to je? Sestra ma strašne potesila, myslela si, ze sú to figurky kúpene v hračkárstve: ) ideme na neurologiu kvôli tomu nášmu nocnemu spanku a hlavne placu.. My sme boli doobeda v skolke s deťmi sa hrať.. mala hneď na začiatku zdrhla za detmi a nevidela som ju peknu hodinku.. myslim, ze ona mat problém nebude.. 🙂

angie267
5. okt 2012

ahojte baby 😉 uz som tu dlho nebola 😝 rychlo si uzivame posledne teplejsie dni. Nicolka je zla jak cert jeduje sa a robi mi naschvaly 😠
@basa23 tak stale tak skoro vstavate? joj
@jenie123 musim aj ja kuk na tie fotky tych figurok mas to na FB?kedy pojdete na tu neurologiu?

jenie123
5. okt 2012

@angie267 hej mam ju na fb je tam aj moja dnesna pre manzelika.. Na neurologiu mame ist 11, len teraz uvazujeme s manzelom, ze to este odlozime.. Sice sa budi, ale neni to uz s prisernym placom.. Uvidime co bude do stredy..
Aj Stellka je jak cert.. Dnes som sa hrala s tou tortou a ako naschval ma hnevala a jedovala.. ☹

jenie123
6. okt 2012

Dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444 ako ste spinkali? My nic moc, mala v noci plakala, ze ju boli koleno, neviem co to, ani neviem, ze by sa buchla.. Co planujete na vikend? My cakame navstevy, manzel aj mala oslavuju.. dnes ma prist svokra a zajtra nasi a svokor..
@majusa4444 kedy by si mala ist do carov?

angie267
6. okt 2012

@jenie123 ahoj 🙂 dnes je krasny den tak my budeme u nasich na dvore sa hrat deti tam maju super podmienky a zajtra pojdeme za tatinom zas. Na tu neurologiu by som tak ci tak isla ved za to nic neddas a hlavne ked uz mate aj termin. Tak budete oslavovat super sa zabavte a vsetko najlepsie oslavencom 😉 pozriem na fb na tie torty 😝

jenie123
6. okt 2012

@angie267 teda, krásny deň pred vami.. ja som robila doobeda poriadky, manžel si zobral malý von.. tak som to aspoň všetko postihala.. ved to, asi tam skocime tak ci tak.. hodinky aj sem foto, ale asi až večer..

angie267
6. okt 2012

@jenie123 ja som dnes nic nerobila bleee nemusim kazdy den makat sak to za mna nikto nespravi 😀 nici spi a ja brazdim konik a poviem ti som znechutena z niektorych sprostych mamiciek 😠

jenie123
6. okt 2012

@angie267 ja si to tiež hovorim, keď to nespravim ja, nikto iný to za mňa nespravi.. 🙂 a na co si narazila? Mne sa niekedy rozum zastavi, co tu precitam..

angie267
6. okt 2012

@jenie123 jedna mamicka ma s tazkami diagonzami dmo a este k tomu vela inych synceka a zalozila mu na pomoc verejnu zbierku aby mohli ist na liecenie do Adeli ktore stoji cca 3500eur a vsetko sa tu obratilo proti nej, mala na fotkach maleho obleceneho v adidas oblecku a pod.

jenie123
6. okt 2012

@angie267 ja tu mamičku poznam a sledujem ich pribeh už od narodenia Samka.. on je moc chorucky a aj nevidi.. ona inak je z holica. Je pravda, ze ho oblieka do znackoveho, aj sama povedala, ze keď je malý vážne chorý a neuziva si život tak ako ostatne deti, aspoň ho bude pekne znackovo obliekat alebo tak nejako to napisala, ale je to jej vec a nemal by ju nikto odsudzovať a to, ze si zalozila pre maleho zbierku je super a ten kto nechce, nech neprispeje .. ale vôbec nechapem tie mamicky, ktore jej zavidia, nedopreju a tu sa vyhadajú.. ved ma chlapčeka vážne choreho, to neni na zavidenie.. :( :( je to chore, keď nechcem tak nedam a nebudem jej tu robiť zo zivota peklo.. dufam, ze peniažky vyzbiera a adeli centrum mu pomoze

basa23
7. okt 2012

ahojte kocky co porabate toto krasne pocasie? 😒 ma pisne kazdu chvilku u nas poprcha 😠 mi sme dnes vstavala 6 20 no aspon trosku neskor 😀
@majusa4444 a ako s manzelom uz lepsie?
@jenie123 jeemine jasne podobaju sa uplne krasne jak keby ich robila profesionalka 😉
@angie267 och ani nevrav dens vynimocne trosku neskor vstavala inak skoro kazdy den vstava okolo pol 6 😒

jenie123
7. okt 2012

@basa23 tak ste dnes dlhsie pospali, super, len nech to vivi ostane..

Baby, ake hracky teraz kupujete drobcom.. mala dostala nejake peniazky a ze jej mam kupit nejaku, len vobec neviem co.. na oblecenie by som vedela, ale hracku netusim a to bud o chvilku vianoce a to uz vobec neviem.. :(

znamia
7. okt 2012

@jenie123 ahoj, ja teraz kupujem mii same puzzle, nadoby a ine vecicky do kuchynky. puzzle co ma tak robi kol-dokola, az mi pada sanka ako dava 20 kusove.a neustale nam vyvara 🙂
v piatok si ma predvolali ucitelky na pohovor a zaver bol, ze ju mozem nosit az na 8.30, vtedy prichadza pomocna sila, a mam si ju vyzdvihovat o 13.30, pretoze vraj nikdy nespi dlhsie a vzdy zobudi vsetky deti. ja si myslim, ze ju zobudia ti c si prichadzaju vtedy pre deti, lebo chodia busom na 13.30 😠 ja som pre nu chodila busom na 15-tu a teraz uz nemam spoj nazad, tak sa mi to vobec nepozdava. a dalsia vec je, ze ona mi doma teraz spava 2h a ked mi ju v skolke budu po jednej hodine budit, tak budem mat kazde popoludnie doma urevanca 😖 asi ich poziadam, aby si je od utorka do stvrtka nechavali do konca a v pondelok a piatok ju nebudem davat... nechcem ju bravat hned po obede, nech si na to nezvykne, aby potom nevymyslala.

jenie123
8. okt 2012

Dobre ranko kocky.. @znamia @basa23 @angie267 @majusa4444 ako ste spinkali? My opat na nic.. Celu noc opat mrncala, este dobre, ze v stredu ideme na tu neurologiu.. Dnes nic nevarim, mame od vcera.. Dnes nam zacina detsky kutik, tak sa tam moc tesime.. 😉
@znamia vidis puzzle jej mozem kupit.. V kuchynke uz nema miesto aj vcera dostala mixer, vahu a rozne drobnosti do kuchynky.. 😉 vy mate skolku i inom meste, ze? No to je na nic a ked ti potom nejde spoj.. U nas tusim pustaju deti po 2 hodine, aby sa vyspinkali.. Ale neverim, ze by mia potrebovala specialny pristup.. Aj v nasej triede su podaktore deti dost aktivne a co pocujem od ucitelky tak v pohode.. Vodia ich na 7 a chodia si pre nich o 4.. Ale ked pojdes do prace, ved to sa im nebudes moct prisposobit..drzim palce.. 😉
@angie267 ako sa ma tatino?

angie267
8. okt 2012

ahojte baby 🙂
@jenie123 som zvedava co vam tam povedia. Neviem ti ani ja poradit, teraz ziadne hracky nekupujem uz dlhsiu dobu lebo ich ma dost, nici sa rada hraje s babikami, kocikmi a velmi rada ma tie drobne hracky. Nastastie vsetko mame po simi, len nici je nicitelka vsetko znici co sa da. A kuchynka u nas zapada prachom tiez mame rozne doplnky ako mikrovlnka, pracka mixer, kavovar to je tiez vsetko este po simi. Tatko sa ma lepsie vcera sme tam boli, jazdim vzdy nedela, streda. Je to snad na dobrej ceste uvidime ako bude ked pride domov.
@znamia veru mas to s tou skolkou vsetko zle, neviem ci robia spravne ze ti takto diktuju kedy mas alebo nemas pre nu prist ved ty ju platis a platis ju na cely den nie hodinovo, ved oni su tam od toho aby to zvladali so vsetkymi detmi.
Baby dnes ssa chytame na hriby 🙂

jenie123
8. okt 2012

@angie267 to aj ja.. a uz tatina prepustia? dnes sme sa Stellky pytali, aku hracku by chcela a ona zlata povedala, ze ona hracku nechce, ona ma.. 🙂 tak potom nieviem, skocime do dracika a nech si nieco vyberie a za ostatne jej nakupim nejake zimne veci alebo nieco do skolky.. jeeee, idete na hriby, aj ja by som isla, len ja rada zbieram, ale neviem ktore su ktore, tak aby som nenazbierala nejake jedovate.. svokor nam dal vo stvrtok misku dubakov, tak bola polievocka.. 🙂

a baby toto je ta moja tenisova raketa a ta druha je aj so sidom, len mala uz jedno vajicko zjedla.. 🙂

majusa4444
8. okt 2012

caute babule..po dlhsom case som tu..dnes mi edino na obed nespal..co uz hadam nebudem mat poobede certa 🙂 len sa tu blazni s vankusmi..kaslem na to..
@jenie123 tak aku hracku neporadim kedze ja mam chlapca .. moj v poslednej dobe rad len kresli..teda cmara fixami a perom samozrejme aj po nohach a rukach :P a spravne to uz aj drzi ako sa ma podla braceka 🙂 inak nema ziadne oblubenejsie hracky..takze vianoce to bude katastrofa ze co kupit.. aut maju plny kos, lego aj kocky maju.. naradie maju.. mozaiku maju puzzle tiez tak ako som nahrata co ja im kupim...
konecne ovlada uz viac farieb.. zelena biela cervena modra cierna zlta.. inak mame sopel kasel.. asi vdaka zubom co mu idu.. este horne nech vylezu a budem mat svaty pokoj..zavidim vam tu ako vam uz zacinaju zo skolkami deti.. ja nemam kde a sukromne su drahe... inak v sobot ideme do Carov a pobudneme tyzden 🙂 tak by sme mohli hodit stretko.. konecne si vydychnem od bratislavy..
@basa23 s muzom nijak.. nanic zatial.. ukaze cas..

jenie123
8. okt 2012

@majusa4444 nakoniec ti edinko ani nezaspal? Ja tiez neviem co na vianoce.. :( to bude katastrofa.. :( super, tak to dame stretko.. 🙂 so skolkami je to strasne, dnes som v kutiku stretla mamicku, ktora zabudla prihlasit dceru do skolky a teraz na rychlo to vybavuje.. a ze ma v skolke nejaku znamu a ta jej pomoze, ale takym sposobom, ze vyhodia nejake ine dietatko, co uz bolo prijate.. mna tak nahnevala.. :( ak ona si malu neprihlasi, ze vraj o tom nevedela a to hlasili niekolko krat v rozhlase a aj v miestnom mesacniku a medzi babami sa to roznesie ci v kutiku alebo na preliezkach a ona sa na to vykaslala a teraz na rychlo vybavuje.. :( :( no som zvedava, ci to vybavi a ked vybavi, ktore dietatko to odnesie.. :(

majusa4444
8. okt 2012

@jenie123 nakoniec zaspal sam na sedacke o stvrt na styri...ale pred stvrtou som ho budila lebo sme sli pre starsieho do skolky..terat uz ich davam spat.. a s tou maminou co si to takto vybavuje to je ozaj nefer...a tesim sa teda ked dame stretko 🙂

jenie123
8. okt 2012

@majusa4444 mala vstavala pred 3 a este nevyzera ze by chcela ist spat.. beha okolo mna a vari mi pizzu.. 🙂 🙂 potom si poprosim podrobny popis, kde ta tam najdem, v zivote som v caroch nebola.. 🙂 🙂

majusa4444
8. okt 2012

@jenie123 haha no bude to velmi jednoduche 🙂))) staci najst v caroch ulicu smerom k baniam a na tej ta budem cakat 🙂

jenie123
8. okt 2012

@majusa4444 aha.. napis mi prosim adresu do ip, hodim si to do GPS-ka.. 🙂 teda ak tam mate ulice, ani neviem ake su cary velke.. 🙂 uz som si to pozerala na mape, pojdem cez straze.. 🙂

jenie123
10. okt 2012

Dobre ranko baby.. ako ste spinkali? My tuto noc celkom v pohode.. vcera to bola katastrofa.. cely den som bola ako mechom udreta.. vcera navecer sme boli v skolke.. mali super akciu tekvice, ohnik, spekaciky.. nemohla som malu odtial dostat.. 🙂 co mate dnes v plane? My ideme doobeda do centra a poobede este nevieme.
@majusa4444
@angie267
@basa23

basa23
10. okt 2012

ahojte kocky no mi sme dnes spali do pol 5 ok ale potom zacala kricat ze ona chce cukriky som myslela ze ma picne do pol 6 vymyslala pak zaspala do 6 40.neviem co to snou bolo.boze dnes sa mi po 3 dnoch vykakala som myslela ze ma uz picne zas strajkuje s kakanim.mi dnes v plane nemame nic take vonku klasika 😉
@jenie123 vies co mi ted vivi kupujeme vsetky mozne duplo co su zvieratka,auticka s tym sa strasne zahra.a na vianoce jej tiez idem kupit plno dupla,taku kresliacu tabulu drevenu na fixky aj kriedu, taky kufrik chcem kde su pastelky,farbicky proste vsetko mozne a bicykel jej chceme kupit.tkaze vianoce mam premyslene 😀
@majusa4444
@znamia tak to je fakt sila mna by teda nasrali ze si ju mam vyzdvihovat skor.a ty vlastne ted robis?som nepostrehla..
@angie267

majusa4444
10. okt 2012

@jenie123
@basa23 ahojte..tak my spime zle.. sak zuby sa tlacia spodne tak to tak vyzera.. a to horme este nic a ked tie zacnu ist tak budem uz aj ja mumia :D inak pohoda..z muzom polaciky mozno ok.. zajtra idem s edinkom na kontrolu k chirurgovi s pruhom..tak som velmi zvedava.. inak dni stale rovnake.. taka pohoda ked je starsi v skolke.. v sobotu ideme na zahorie tak sa velmi tesim .. konecne tyzden klud... keby mozem hned idem kupit rodinny domcek a tak by som radsej byvala 🙂 akurat pozeram modre z neba.. ach jaj vzdy mi je tak luto tych tam.. som stastna ze mam zdrave deticky..

jenie123
11. okt 2012

Ahojte kocky..
@basa23 teda ty uz mas premyslene vianoce.. parada, ja nemam ani z daleka nic premyslene.. aj toto rano ti vivi vymyslala?
@majusa4444 edinko ma problem s pruhom..? My ideme dnes na tu neurologiu.. Aj ja som pozerala modre z neba.. vzdy po relacii si poviem aka som stastna, ze sme zdravi a mame byvanie a v podstate nam nic nechyba..

jenie123
12. okt 2012

Dobre ranko kocky.. ako ste spinkali? My celkom fajn, budila sa az nad ranom.. sice sme vstavali pred siestou, ale vobec my to nevadilo, kedze sme sa vyspali.. 🙂
Vcera sme bolibu tej neurologicky. Mala je v poriadku, len ma nocne desy, co som predpokladala aj ja.. predpisala nam peritol - ten sirup co sme mali a uzivat ho v kuse 6 tyzdnov.. zatial spinka fajn, uvidime co bude dalej..

angie267
12. okt 2012

ahojte baby 🙂
@jenie123
@majusa4444
@basa23 ja v poslednej dobe ani nemam vela casu sem ist 😝 take horsie obdobie s nicolkou, zacala byt strasne jedovita, vzdorovita snazi sa robit presny opak co od nej cchem, aj obycajne oblekanie je pre nas utrpenim vsetko len so strasnym krikom a utekmi. Uz mam niekedy nervy napokraji. A nevieme sa zahrat v spolocnosti inych deti vsetko chce co maju ini a ked k nam niekto pride tak nechce nic pozicat. Ked ideme von teraz vacsinou peso lebo kocik nehrozi tak nechce sa drzat za rucicku, tu u nas aj chodniky su len zriedka a aut nespocetne tak vedieme hrozny boj, ak nie je po nej hodi sa mi aj naprostred cesty o zem a jeduje sa. Ja uz neviem ako na nu 😠
Co sa tyka vianocneho darceku tak ja nemam predstavu ale asi nejake lego, nieco kreativne a chcela by som plastovy domcek do zahrady ale vsetko sa este uvidi. Robota v nedohladne u mna 😠 ☹
@jenie123 tak uz ste boli tam no aspon ze je v poriadku, len tie nocne mory, nepytala si sa z coho to mozebyt? Aspon teraz bude par tyzdnov lepsie spinkavat.

jenie123
12. okt 2012

@angie267 ani Stellka sa nechce drzat za ruku, tak chodievame tam, kde neni vela aut.. ale musi sa drzat, ved za chvilku pojde do skolky a tam sa budu musiet drzat.. inak aj mala byva jedovata.. a v kolektive deti je presne taka ista ako Nici.. 🙂 co mi doktorka hovorila, ze to deti mavaju, tym ze su cez den velmi aktivne, prezivaju to v noci, ale ze by to malo byt prechodne obdobie..