Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123
@majusa4444 tak baby prijemne stretko vam prajem 😉 Jani mozeme hocikedy ked budes mat chut tak napis a spachame to 😉 tak maji len tak dalej to je vyborne ze zaspal bez, snad uz bude len bez. U nas tiez tak vselijako, dnes nici je nejaka divna taka unavena sa mi zda, odmieta jedlo dnes okrem mlieka vobec nic nejedla 😒 trapi ma to
@jenie123 este buduci tyzden ma byt pekne tak mozme aj vtedy 😉 no nici uz je v poriadku, zato simi je chora vsetko ju boli jej jej na vracanie od rana nevstala este s postele a to uz je co povedat, predpokladam nejaky virus asi aj nici ho vcera mala lebo presne takto sa spravala.
@angie267 jeeej, snad bude lepsie.. jasne, buduci tyzden mozme.. tusim ma byt pekne az do konca tyzdna.. treba to vyuzit.. ;) ja mam dnesok nejaky ubehany.. tortu mam dokoncenu, len akosi sa mi nepaci.. cim viac sa na nu pozeram, tym viac sa mi nepaci.. uz aby si ju zobrali.. 🙂 dam ju aj sem, zatial svieti na fb..
Baby, co planujete na vikend?
Nádherná.Si šikuľka.
Ahojte baby.. tak ako vikendujete? Malu mam u svokry, tortu mam uz dokoncenu a uzivam si s manzelom volno.. 🙂 takze cista pohodicka.. 🙂
@jenie123 no my vikendujeme dobre..akurat edino je nejaky iny..taky uplkany a na mna naviazany ako ked si tu bola.. neviem co mu je..zajtra uz ideme do bratislavy..nechce sa mi.. by som tu este tyzden pobudla :D
@majusa4444 ved este ostan, ci manzel uz musi ist do roboty? Edinko je na teba teda dost naviazany, akosi videla mojej opicke som uplne ukradnuta.. 🙂 🙂 ta by snad odisla s hocikym.. no mozno nie, ale nevadi jej, ked pri nej niesom.. aka bola kapusta? 🙂
@jenie123 no kapusta bola vcera kysla a dnes suprova :D lepsie ked den odstane ako cerstva.. tak moj uz od pondelka robi.. mama ma aj prehovara ze nech ostanem ale sama sa vratit s detmi vlakom a so psom to nie.. tak budeme muset ist zajtra :/ a ten Edinko je uz taky ako si videla.. a ked sa prida Mathias k nemu ze ma nervy tak neviem co skor robit.. ani neviem ako edinka odputat odomna.. ma klepne ked nastupi do skolky..to budu ine revy :///
@majusa4444 tak to ti verim, sama s detmi a s havosom.. to by bolo na nervy.. pozerala som tvoje fotky a nasla som tam jednu s vasim havinom, teda rodicov, omar sa vola? A mala,ze jeeeee havo moj maly.. hotova z neho bola.. 🙂 mozno budes sama prekvapena ako bude v pohode chodit do skolky, i ked zo zaciatku to bude tazke.. Mathias asi problem nemal, ze?
@jenie123 no Omar :D sak nech dojde zasa za nim :D bola zlata pri nom :' no a mathias bol v pohode..ten je doma cert.. :D
@majusa4444 obaja su tusim uplne inej povahy, ze? Edinko je kludnejsi a viacej sa ta drzi a Mathias je akcny ako aj Stellka, takze dufam, ze az raz budeme mat dalsie babatko, bude ako Edinko.. 🙂 🙂
@jenie123 vravi sa ze po akcnom prichadza vzdy kludnejsie..u nas je to tak :D
@majusa4444 len aby neprislo este akcnejsie ako to akcne.. 🙂 uz ste doma?
@jenie123 nie o stvrtej vyrazame a o siestej budeme doma..dnes je pekne nafigu pocasie... kedze tvoja neni uplakana tak skor ti moze prist uplakanec :D ja mam oboch urevanych..ale to vraj chlapci su..dievceta nie :D
Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem. Viem, že otázka sem nepatrí, ale neviete poradiť?
@soni1 myslim, ze nie.. ale odbornicka nie som.. skor sa spytaj v nejakej teme o tehotenstve..
@majusa4444 tak dnes je to pocasie cudne.. od rana tu neni vidiet na krok.. tak sa vam to krati.. :( nabuduce musis prist na dlhsie.. 🙂
ahojte kocky no ja sa hlasim ted bol perny tyzden kazdy den som s niekkym oslavovala.uz mam konecne klud 😀 mi nic nove vivi je zla jak cert v poslednej dobe.neviem co s nou je 😒 ja som zas tale unavena neviem co to ziman unava 😀
@jenie123 krasssne torty peces klobuk dole 😀
@majusa4444
@angie267
@jenie123 a sme doma :D ach ako je tu dobre deti vykupane vydrhnute :DD a uz zzaspavaju.. a od zajtra bezny kazdodenny ritual ... a mam v plane prisť ked bude mat Mathias jesenne prazdniny..
@basa23 no teda.. tak si poriadne oslavila.. 🙂 a co si podostavala? Jaaaj, zimna unava, tusim aj na mna ide.. 🙂
@majusa4444 super.. aspon sa deti na dedine ci v zahrade vyblaznia.. a Mathias sa tesi do skolky?
@jenie123 Mathias je este na cely tyzden odhlaseny zo skolky.. sak este soply a troska kasle.. mal chytene priedusky... este ako sme dosli do carov a este neni ok
Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom dobre, neni to idealne, ale stazovat sa nemozem.. 🙂 co dnes varite? Mna nic nenapada..
@jenie123 Edinko chorel...tak veselo aj v noci...
@majusa4444 jeeeej, tak sa rychlo vyzdravte.. to asi ten navrat do BA, u vasich tusim este nebol chory.. A co mu je?
no nebol chory u nasich..upchaty nos zvacsena uzlina zapalene hrdlo... ..a uz asi aj teplota ..nechce nechat zmerat tak neviem.mozno nema ale oci mal uz lwskle ale mozno z toho ze v noci nespal... cela noc prebdena... nevedel dychat ...teraz ho davam spat..inak cele rano akcny v pohode nic mu neni poriadne ale ako ide lahnut a spat aj teraz zle dycha a to ho rusi... nasadila som sinupret.. teraz najblizsie tri noci urcite spat nebude...katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..inak cez den je v pohod @jenie123

@jenie123 vyhovuje mi ta hodina..moj by mal byt vtedy uz vyspany.. sa tesim som zvedava ako podrastli..naposledy boli stuplici krpaty :D edinko sa dost vytiahol do vysky a podla mamy behom dvoch tyzdnov aj pribribral pekne..uz ma 12,5 kila :D skoro trinast :D