icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
18. okt 2012

@jenie123 vyhovuje mi ta hodina..moj by mal byt vtedy uz vyspany.. sa tesim som zvedava ako podrastli..naposledy boli stuplici krpaty :D edinko sa dost vytiahol do vysky a podla mamy behom dvoch tyzdnov aj pribribral pekne..uz ma 12,5 kila :D skoro trinast :D

angie267
18. okt 2012

@jenie123
@majusa4444 tak baby prijemne stretko vam prajem 😉 Jani mozeme hocikedy ked budes mat chut tak napis a spachame to 😉 tak maji len tak dalej to je vyborne ze zaspal bez, snad uz bude len bez. U nas tiez tak vselijako, dnes nici je nejaka divna taka unavena sa mi zda, odmieta jedlo dnes okrem mlieka vobec nic nejedla 😒 trapi ma to

jenie123
18. okt 2012

@angie267 dakujeeem.. jasne, uz som ta dlho nevidela.. 🙂 dufam, ze Nici nebude chora, nech je z nej rychlo maly certik.. 🙂

angie267
19. okt 2012

@jenie123 este buduci tyzden ma byt pekne tak mozme aj vtedy 😉 no nici uz je v poriadku, zato simi je chora vsetko ju boli jej jej na vracanie od rana nevstala este s postele a to uz je co povedat, predpokladam nejaky virus asi aj nici ho vcera mala lebo presne takto sa spravala.

jenie123
19. okt 2012

@angie267 jeeej, snad bude lepsie.. jasne, buduci tyzden mozme.. tusim ma byt pekne az do konca tyzdna.. treba to vyuzit.. ;) ja mam dnesok nejaky ubehany.. tortu mam dokoncenu, len akosi sa mi nepaci.. cim viac sa na nu pozeram, tym viac sa mi nepaci.. uz aby si ju zobrali.. 🙂 dam ju aj sem, zatial svieti na fb..
Baby, co planujete na vikend?

jenie123
19. okt 2012

tak tu je ta torticka..

adapa
19. okt 2012

Nádherná.Si šikuľka.

jenie123
20. okt 2012

@adapa dakujeeem.. 🙂

jenie123
20. okt 2012

Ahojte baby.. tak ako vikendujete? Malu mam u svokry, tortu mam uz dokoncenu a uzivam si s manzelom volno.. 🙂 takze cista pohodicka.. 🙂

majusa4444
20. okt 2012

@jenie123 no my vikendujeme dobre..akurat edino je nejaky iny..taky uplkany a na mna naviazany ako ked si tu bola.. neviem co mu je..zajtra uz ideme do bratislavy..nechce sa mi.. by som tu este tyzden pobudla :D

jenie123
20. okt 2012

@majusa4444 ved este ostan, ci manzel uz musi ist do roboty? Edinko je na teba teda dost naviazany, akosi videla mojej opicke som uplne ukradnuta.. 🙂 🙂 ta by snad odisla s hocikym.. no mozno nie, ale nevadi jej, ked pri nej niesom.. aka bola kapusta? 🙂

jenie123
20. okt 2012

jeeee a pridam aj sem tu moju dnesnu fotku, i ked je aj na fb.. 🙂

majusa4444
20. okt 2012

@jenie123 no kapusta bola vcera kysla a dnes suprova :D lepsie ked den odstane ako cerstva.. tak moj uz od pondelka robi.. mama ma aj prehovara ze nech ostanem ale sama sa vratit s detmi vlakom a so psom to nie.. tak budeme muset ist zajtra :/ a ten Edinko je uz taky ako si videla.. a ked sa prida Mathias k nemu ze ma nervy tak neviem co skor robit.. ani neviem ako edinka odputat odomna.. ma klepne ked nastupi do skolky..to budu ine revy :///

jenie123
20. okt 2012

@majusa4444 tak to ti verim, sama s detmi a s havosom.. to by bolo na nervy.. pozerala som tvoje fotky a nasla som tam jednu s vasim havinom, teda rodicov, omar sa vola? A mala,ze jeeeee havo moj maly.. hotova z neho bola.. 🙂 mozno budes sama prekvapena ako bude v pohode chodit do skolky, i ked zo zaciatku to bude tazke.. Mathias asi problem nemal, ze?

majusa4444
20. okt 2012

@jenie123 no Omar :D sak nech dojde zasa za nim :D bola zlata pri nom :' no a mathias bol v pohode..ten je doma cert.. :D

jenie123
20. okt 2012

@majusa4444 obaja su tusim uplne inej povahy, ze? Edinko je kludnejsi a viacej sa ta drzi a Mathias je akcny ako aj Stellka, takze dufam, ze az raz budeme mat dalsie babatko, bude ako Edinko.. 🙂 🙂

majusa4444
21. okt 2012

@jenie123 vravi sa ze po akcnom prichadza vzdy kludnejsie..u nas je to tak :D

jenie123
21. okt 2012

@majusa4444 len aby neprislo este akcnejsie ako to akcne.. 🙂 uz ste doma?

majusa4444
21. okt 2012

@jenie123 nie o stvrtej vyrazame a o siestej budeme doma..dnes je pekne nafigu pocasie... kedze tvoja neni uplakana tak skor ti moze prist uplakanec :D ja mam oboch urevanych..ale to vraj chlapci su..dievceta nie :D

soni1
21. okt 2012

Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem. Viem, že otázka sem nepatrí, ale neviete poradiť?

jenie123
21. okt 2012

@soni1 myslim, ze nie.. ale odbornicka nie som.. skor sa spytaj v nejakej teme o tehotenstve..
@majusa4444 tak dnes je to pocasie cudne.. od rana tu neni vidiet na krok.. tak sa vam to krati.. :( nabuduce musis prist na dlhsie.. 🙂

basa23
21. okt 2012

ahojte kocky no ja sa hlasim ted bol perny tyzden kazdy den som s niekkym oslavovala.uz mam konecne klud 😀 mi nic nove vivi je zla jak cert v poslednej dobe.neviem co s nou je 😒 ja som zas tale unavena neviem co to ziman unava 😀
@jenie123 krasssne torty peces klobuk dole 😀
@majusa4444
@angie267

majusa4444
21. okt 2012

@jenie123 a sme doma :D ach ako je tu dobre deti vykupane vydrhnute :DD a uz zzaspavaju.. a od zajtra bezny kazdodenny ritual ... a mam v plane prisť ked bude mat Mathias jesenne prazdniny..

jenie123
21. okt 2012

@basa23 no teda.. tak si poriadne oslavila.. 🙂 a co si podostavala? Jaaaj, zimna unava, tusim aj na mna ide.. 🙂
@majusa4444 super.. aspon sa deti na dedine ci v zahrade vyblaznia.. a Mathias sa tesi do skolky?

majusa4444
22. okt 2012

@jenie123 Mathias je este na cely tyzden odhlaseny zo skolky.. sak este soply a troska kasle.. mal chytene priedusky... este ako sme dosli do carov a este neni ok

jenie123
23. okt 2012

Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom dobre, neni to idealne, ale stazovat sa nemozem.. 🙂 co dnes varite? Mna nic nenapada..

jenie123
23. okt 2012

@angie267 co mas v plane v stredu poobede? 🙂 🙂

majusa4444
23. okt 2012

@jenie123 Edinko chorel...tak veselo aj v noci...

jenie123
23. okt 2012

@majusa4444 jeeeej, tak sa rychlo vyzdravte.. to asi ten navrat do BA, u vasich tusim este nebol chory.. A co mu je?

majusa4444
23. okt 2012

no nebol chory u nasich..upchaty nos zvacsena uzlina zapalene hrdlo... ..a uz asi aj teplota ..nechce nechat zmerat tak neviem.mozno nema ale oci mal uz lwskle ale mozno z toho ze v noci nespal... cela noc prebdena... nevedel dychat ...teraz ho davam spat..inak cele rano akcny v pohode nic mu neni poriadne ale ako ide lahnut a spat aj teraz zle dycha a to ho rusi... nasadila som sinupret.. teraz najblizsie tri noci urcite spat nebude...katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..inak cez den je v pohod @jenie123