Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 tak noc budete mat asi rusnu.. vobec Vam to nezavidim..
idem ja baby pozerat modre z neba 🙂
@angie267 aj ja idem pozerat modre z neba.. manzela som poslala uspat malu a ja si idem oci vyplakat.. super, tak dobehnem k vam.. potom mi hod adresu do ip, aby som ta nasla.. 🙂 to ti super chodi spavat.. dufam, ze dnes do 9 uz bude spat.. a dokedy spinka naobed? Ze o kolkej mame dobehnut? 🙂
ajojte..Edinko mal v noci horucku ale spanok bol uz lepsi...spal do deviatej prvykrat !! chudatko ale stratil hlasok :(
@majusa4444 tak to ti pekne potiahol, ta horucka ho zmohla.. :(
my sme spali fajn, vstavala o pol 8.. musim zbehnut do obchodu, ale tak sa mi nechce v tomto pocasi.. ale aspon sa prevetrame a hlavne, ze neprsi.. ;)
@jenie123 akurat zasa uspavam..ach tie atb podavat je hruza..hysak chyta ked uz to vidi!!! aj to stvrtku stihne plut.. ale teplota uz polavuje..uz neni taka ako vcera... len do dalsej soboty ho tyrat antibiotikmi je na nervy!!!
@majusa4444 tak to verim.. a do dalsej soboty este daleko.. :(
@jenie123
@majusa4444 ahojte 🙂 ja mam dnes rozlietany den, doobeda som varila, poobede sme boli pozriet u nas v ma otvorili novy obchodny dom ta ksme boli popozerat, prisli sme az vecer 😝 len mat prachy a roztocime to tam. Dnes ma nasa simi velky den dostala svoju prvu menstruaciu, teraz neviem ci sa mam tesit 😝 ved je to stale moje male dievcatko,och ako to leti 😕 tak maji vy sa trapite s liekmi a inak veru dlho bude brat tie atb. zvycajne tusim 7 dni.
@majusa4444 chudatko male. Aku ma vlastne chorobu?
@angie267 hnisava angina.. krcne uzliny uplne pokryte bielym povlakom.. a dnes ani hlas chudak nema..uplne zachripnuty hruby hlas smiesny :D tak skoro to dostala :D ja som to dostala ked som bola piatacka mala som desat rokov.. skoro pojdem do prechodu :DD
@majusa4444 tiez si to skoro dostala.. chudatko Edinko.. este stale bojujete s liekmi?
@jenie123 jasne ze zajtra to plati uz sa tesime 🙂 predbezne mi napis kedy cca prides. No ty si to dobre neskoro dostala aspon si nemusela tak skoro riesit vlozky.
@majusa4444 simi je siestacka teraz inak ty si to dobre skoro tiez dostala ja v 13tich 😝 chuda bola z toho v soku
@jenie123 hej chudak ako videl vecer ze davam do striekacky liek tak uz panika strach rev :((( az 4ml toho musi..je to horke..vzdy sa snazim tristvrte nariedit do sirupu.. to ako tak vypije a ked uz je prepity tak posledne sup do pusy a dobre ho to napne.. ale musim mu ruky nohy drzat hlavu a tak :((( ale chvalabohu ako zaspal o pol deviatej tak spi a zatial nema teplotu.. posledne noci totiz ako zalahol tak stale kazdych patnast minut len mrncal alebo vobec nespal.. tak mozno sa aj konecne vyspim :/
angie267 ja som bola ako desatrocna tiez mimo :( mame som to nepovedala hambila som sa.. az na treti den nasla nieco krvave tak zistila amyslela si ze akurat som to dostala.. krvave oblecenie som palila... bolo mi to trapne..mama nas v tomto nevychovala ..vzdy ked som sa jej pytala co su vlozky len povedala ze casom uvidim..nikdy presne nepovedala co ma caka..tak som sa aj hambila..a stastie bolo ze dve baby to uz akurat tiez mali v triede a tak z pocutia som len vedela co asi ide.. ://
@majusa4444 inak aj mne bolo trapne a tiez som to mamine nepovedala az neskor.. ale asi tusila, kedze jej mizli vlozky.. ;)
@jenie123 ja som vlozku vtedy ani neveda nasadit kedze som nevedela ani ako tam patri :D
@majusa4444 zaciatky su vzdy tazke.. 🙂
@majusa4444 dobre, ze mas chlapcov, nemusite to potom riesit.. ja dufam, ze s malou budeme mat priatelsky vztah a bude to jednoduchsie.. 🙂
ahojte kocky ja sem nemam ani cas ist stale niekde sme.mala je taka zla stale uz ma ide picnut stale len mrnci neviem co to s nou je.este k tomu to pocasie.aj ja mam neake depky z toho pocasia asi jesenna deprese 😀 co dnes varite?ja uz nemam napady?
@jenie123
@majusa4444
@angie267
caute baby 🙂 mne sa dnes nic necche robit akurat pucujem z vnutra pracku mam ju desne spinavu 😒 no simonka ma z toho depky tiez nevedela ako si ju tam ma dat, keby ste videli ako si chudato nalepila 😀 potom som jej to vsetko krasne povysvetlovala ako a co a nazorne ukazala tak si to isla sama dat a potom mi to ukazala 😀 😀 ale mala to dobre, isla do skoly a ma depky z toho ako si tam pojde vymenit vlozku 😝
@jenie123 idem ti napisat adresu a najdes ma lahko len neviem z ktorej strany dojdes napis mi akym smerom pojdes lebo da sa asi tromi sposobmi a potom ti nacrtnem kde asi. Uz sa tesime 😉
@majusa4444
@basa23 aj nasa je ufnukanec dnes sme isli do obchodu a nici si vzala kocika celu cestu revala, cesta domov nam trvala asi pol hodiny 😠 ja nevarim vcera so robila placky, plnka kur. na mex. sposob.
@basa23 tak ja som robila maskove rizoto zo zeleninou 🙂
@angie267
@jenie123 moj mathias uz vie ze existuju vlozky..nasiel mi ich na zachode a pekne si ich vybral a este aj lepil na nuhu 🙂 a chcel vedet co to je a naco a jednoduchu odpoved dostal..vlozky pre velke zeny aby si nahodou necikli do gatiek 🙂)) lepsie ma nenapadlo..a odvtedy tomu dal pokoj 😎 no edinko v noci este horuckoval ale chvalabohu odvtedy doteraz nic.. len je este zachripnuty..

@angie267 ja tiez rozmyslam, ze tam prestanem chodit, ved niektore mamicky na mna pozerali, akoby som spadla z visne.. a co mam robit? Len co bude v skolke? Ona je strasne akcna.. 🙂 dufam, ze v piatok bude este fajn.. necakam 30 stupnov, len nech este nemrzne.. 🙂