Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 nici nastastie este na vlozky nedosla aj ked ich mam dostupne na wcku. Chvalabohu ze uz nema teplotu uz bude len lepsie 😉
@basa23 ja som tiez nic nevarila, od vcera mame fazulovu omacku.. a ja som dnes od pol 6 hore, aby som tu tortu stihla spravit.. 🙂
@majusa4444 super, ze uz neteplotujete.. 🙂
@angie267 🙂 neboj raz ti ich prekutre 🙂 tak uzite si stretko 🙂 nekedy hodime take ze vsetky tri 🙂)
@angie267 stihla.. musela.. 🙂 mala spinka a ja to tu musim dat doporiadku.. pocitam, ze o 2 sa zobudi a nieco po 3 by sme mohli byt u vas.. 🙂
@majusa4444 dakujeme.. musime spachat aj vsetky stretko.. zatial osobne poznam teba a angie.. S Barborkou nam to zatial nevyslo.. :(
@majusa4444 urcite sa k nim dostane 🙂 dakujeme maji a urcite hodime vsetky a snad pojde potom aj barborka 😉
@angie267 ja este torticku mam, teraz si ju davame ku kavicke a navecer ideme na oslavu a opat si dame barbie tortu.. 🙂 tiez som mohla urobit aj inu plnku.. 🙂 nabuduce ti urobim cokoladovu plnku 🙂 mala vecer bola ako z divych vajec, tolko energie dostala.. 🙂 ale nastastie zaspala o 9a vstavala o pol 8.. aj u nas je take pocasie, my sme doobeda boli v senici pre nove sim karty, od pondelka uz budeme v orange.. 🙂
@jenie123 bola naozaj vynikajuca 😉 tak teda dobila si baterky u nas 😀 my sme dnes poobede povine cely barak spali 3 hodiny potom som isla chvilku k nasim, teraz idem malu okupat a sup k telke a budeme si uzivat nicnerobenie 😝 tak prechadzate do orange a cislo ti zostava ze? je to lacnejsie?
@angie267 ty mas tusim orange, ze? Cislo mi ostava.. ono prechadza cela firma, takze ci chcem alebo nie, idem aj ja.. o2 bolo super, len tu u nas je zly signal a rusilo to hovory a podobne neprijemnosti.. tak vyskusame orange, tam som este nebola.. 🙂 tak to ste si uzivali poobednu siestu.. parada.. aj ja by som chcela.. mna dnes cely den boli hlava a uz tak sa tesim na spanok.. 🙂
ahojte kocky no mi sme dnes hore od 5 no strasne zmena casu a na nas tak krasne vplyva.dnes vonku je dobra kosa 😒 vcera som nemala ani cas ist sme boli v piatok vonku s babami som prisla o pol 4 musela som dospat 😀
@jenie123
@angie267
@majusa4444
@basa23 sa mas ze tolko zurujes 🙂
ahojte 🙂 my cely vikend krochnime pri telke dam tak max. prechadzku k nasim a spat uz som prespata esteze nici tahala po tieto dni takmer tri hodiny spanku co ja samozrejme tiez. 😝 tiez sme vstavali podla noveho casu o 6tej rano 😝 to sa zabehne nicolke to nerobieva problem.
@jenie123 ja mam orange uz 12 rokov len ako ty pises u nas tiez to s tym signalom nie je bohvieco ale da sa to. Tiez sme mali rano nasnezene a kosa cely den poriadna 😠
@basa23 tak ste mali dobry budicek, no po zurke potesi veru 😝 😝
ahojte 🙂 tu je dnes mrtvo 😝 rano sme vstali do bieleho dna a budicek o 6tej 😝 Nici dnes vyvadza len chodim a upratujem za nou, gumy na aute este letne takze ani nevyrazame nikam 😝
@basa23
@majusa4444
@jenie123 a dala si si nejaky pausal? ja mam 100min. + vecer a vikend zadarmo.
@angie267 ajoj..tak mi rekordne spanok do siedmej 🙂 ale ja uz som o siestej cucala pred tv s kavickou... 🙂 teraz uspavam..ach tie antibiotika su hroza..cim dalej tym vacsi des.. uz ho ledva udrzim on stipe skriabe vresti nechce pusu otvorit.. ach jaj.. u nas ani stopa po snehu.. a aj som rada lebo starsi nema oteplovacky 🙂 zajtra uz bude mat tak uz mi to bude jedno 🙂 ale celu noc som sa modlila nech neni sneh 🙂)) inak som zvedava aka bude zima..urcite sucha..to neznasam.. a sneh zboznujem avsak ked posolia chodniky tak tiez des clapkanica.. ale zasa sa da z detmi v snehu blbnut 🙂
@majusa4444 krpcek si uz mohol aj zvyknut na tie atb. ale tak uz len par dni a mate pokoj. U nas tak 4cm napadli ale uz sa topi aj ked neni ani jeden stupen vonku. Ja zimu neznasam, sneh ma svoje caro urcite ale chybat mne rozhodne nebude aj tak sa to hned roztopi a je z toho akurat kasa co sa potom ani von neda ist. Ja som tiez nici uz ulozila spinkat urcite uz je tuha ked bola o 6tej hore 😝
@angie267 no on neni z tych ze si zvykne..dufala som ze to tak bude ale ma to opacny efekt :((viac vresti a brani sa.. a dokonca uz ako idem z izby do kuchyne hned sa zlakne a krici mami co je.. mami kam ides.. a ked vidi ze nic tak sa ide dalej hrat.. normalne uz sa boji ako nahle idem z detskej prec chudacik :/ uz mi spinka.. ja mam ako tak porobene naobedovany sme tak si mozem v klude vychutnat kavu.. ani si nevies predstavit aky klud je ked je starsi v skolke :DD ale chyba mi tu..nemam s kym hrat dokola to uzasne pexeso ktore sme cely tyzden dokola hrali :D
@angie267 vies, ze vobec neviem.. 🙂 prechadzalo 7 cisiel a vsetci to tak mame.. takze vobec netusim.. 🙂 musim sa opytat Andreja.. ;) to mas super, mozes volat a volat.. ;) mala vstavala o pol 7 a boli sme v kutiku.. mala bola hrozne unesena zo snehu.. tolko radosti.. ;)
@majusa4444 ja som vcera hrala s malou pexeso a tesim sa ked bude starsia a budeme hrat pexeso a clovece.. ;) 🙂 jeeej, este beriete tie lieky..? Dokedy este?
@jenie123 do soboty mame lieky :/ a mala to aj chape?? edino to len pretaca a pretaca :D s nim skor puzzle :D to dostanu na vianoce oba..edino take od troch rokov a bude hrat s mojou pomocou a mathias zasa svojmu veku primerane.. moje deti to velmi bavi.. to som kazala babke pre ne kupit.. a od svokry dostanu veci na malovanie bo to sa u nas hned mina a od nas netusiiiiiiiiiiiim
@jenie123 nici len zakricala rano ked zbadala sneh ale inak ze by sa tesila 😝 tak ste boli v kutiku. My sa ideme asi prejst k svokre sak ma tu chyta uz ponorka 😝 jaj tie hry ako clovece ti aj budu liezt na nervy poznam viem o com hovorim 😝 😀
@majusa4444 chudacik aj traumu ma z tych liekov. Ja netusim co k vianociam, simonke handre a nejaku poc. hru, ale nici neviem este, ju nebavia este take veci ako pexeso to vobec este nevie ani puzzle u nas este nechape to mame po simonke skusali sme ale ona sa s tym hrala po svojom po celom dome boli akurat. Aj tak nu nebavia tie vsetky kreativne hracky nie je trpezliva pritom jeduje sa napr. vkladacky ked vklada a nejde jej to. Ona je skor kocikova maniacka a babikova, este aj vsetky tie drobne hracicky zboznuje.
@angie267 my len kreslenie,malovanie a plastelina a citanie.. a potom uz len obcas nejakym autom a robit zlobu a vymyslat 🙂 puzzle nevie ani edinko hrat to je jasne len jeho bavi podavat mi ich a pozerat ako ich skladam.. lego ma tiez vcelku rad..
@majusa4444 ona ma pexeso aj v tablete, takze to chape.. Len tam sa jej to automaticky otaca a tu nie.. Davam jej len 10 ks a pekne si pamata kde co je.. 😉 vidis, my sme este nemali plastelinu.. Bojim sa, ze by ju pojedla.. Ale vyskusam, mozno jej prinesie jezisko..
@angie267 hej boli sme v kutiku a na cudovanie sa tam slusne spravala, sice divoska z nej bola, ale inak v pohode sa hrala.. Aj ja musim malej kupit nejake malinke hracky, u vas sa s nimi celkom pekne hrala.. 😉 a hlavne ten konik.. ;) tiez je mozne, ze mi to polezie na nervy, ale zatial mi to clovece chyba, ved my ho ani doma nemame.. ;) a vcera svokra mi hovorila, ze jej chce kupit plisaka.. :( tak som sa ju snazila od toho odhovorit.. Ona sa s nimi vobec nehra.. Tak snad jej ziadneho nekupi..
@jenie123 no vidis dobry napad dat desat kusov..jaka som blba..to ho bude urcite bavit...dakujem za tip xixxi

Ahojte kocky.. ja prave uspavam malu.. dnes nic nestiham.. ale torta je hotova.. 🙂
@angie267 a ktora cesta je najlepsia? Mam ist po dialnici d malaciek? Ci po starej ceste? Musim kuknut mapu.. ;) este somnemala cas.. :(