icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
29. okt 2012

@majusa4444 neni zac.. Stellku by vsetky asi tiez nebavili.. 🙂

jenie123
30. okt 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My super.. bola raz v noci hore a spinkala do 7:15.. co mate dnes v plane? Mne sa ani von nechce ist.. asi budeme doobeda doma.. 🙂 dnes si spravime pizzu, mam na nu velku chut.. 🙂

majusa4444
30. okt 2012

@jenie123 ajoj. tak my spali do pol siedmej.takze pohoda a tiez bol raz hore. ja robim francuzke zemiaky... a cez obed sa pojdeme prejst na chvilicku ako dovarim.. inak nic take nemam v plane neni co :D

jenie123
30. okt 2012

@majusa4444 my sme nakoniec boli vonku.. prejst sa do potravin a naspat.. a celkom tu mame zimu, aspon sme sa vyvetrali.. 🙂 som rada, ze je Edinkovi uz lepsie.. uz len douzivat tie antibiotika.. :(

majusa4444
30. okt 2012

@jenie123 no Edinko uz spinka pekne..boli sme sa prejst lebo sa chcel troska bicyklikovat..aj rano siel odprevadit do skolky mathiasa na bicykli.. po tom tyzdni doma uz mu velmi chybal jeho milovany bicyklik :D potom sme dosli domov naobedovali sme sa trosku sa pohral s plastelinou a uz haja.. ked vstane tak neviem co budeeme robit..asi malovanie chvilu rozpravka a skusim s nim to pexeso z desiatimi :D teraz momentalne ficime na rozpravke kocur v cizmach 🙂 a doba ladova 4 tak zatial ma to bavi ale tak po tyzdni uz tie dvd asi vyhodim 🙂) na obed napocudovanie zhltol antibiotika bez revu.. som mu len povedala ze ho nebudem drzat ani nic nasilu len nech to vypije a rychlo zapije sirupom.. a bez slova posluchol :DDD som zvedava ci aj vecer tak posluchne.

jenie123
30. okt 2012

@majusa4444 my sme dnes pozerali auta a kung fu pandu.. 🙂 dobu ladovu 4 nemame.. musim povedat manzelovi, nech sa po nej popozera.. tak to je super, ze ich zjedol bez kriku.. ani my nevieme co poobede..

basa23
30. okt 2012

ahojte kocky no konecne doma sme odrana mali vybavovacky.este ze dens neni az taka kosa sa mi zda dnes teplejsie 😀 mi spime ok ale tie budicky uz od 4 45 sa vrtela v postielke pak chvilku zaspala potom zas hore a dokola a 5 45 som ju vyberala z postielky uz ma picne z toho jej vstavania 😒 uz nech ide do skolky uz som z nej unavena 😉
@jenie123
@angie267
@majusa4444

jenie123
30. okt 2012

@basa23 tak to vstavanie ti nezavidim.. snad sa to urovna..

majusa4444
30. okt 2012

@jenie123 je dobra ta stvorka 🙂 akurat kuka a ja som robila v skrini komplet poriadok z vecami 🙂

jenie123
30. okt 2012

@majusa4444 my vsetky mozeme, len tu 4 este nemame.. musime zohnat.. aj ja by som mala robit poriadky s vecami.. :(

majusa4444
30. okt 2012

@jenie123 ja som stastna ze sa mi to dnes podarilo urobit..sak tiez taku dobu uz som musela.. a uz mam pokoj

jenie123
30. okt 2012

@majusa4444 aj ja musim.. mala si kresli na tabulu, tak mozno s tym zacnem.. 🙂

jenie123
1. nov 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako sa mate? My celkom fajn, dnes budeme asi doma, ma prist velky vietor, lepsie nam bude doma.. navecer chceme skocit na cintorin.. co dnes varite? Ja mam manzela doma a vobec neviem co varit.. :(

majusa4444
1. nov 2012

@jenie123 ajoj tak tu u nas prsi a tak budeme cely den doma.. na cintorin sa asi ani nedostaneme.. pojdeme iny den ked nebude prsat.

basa23
2. nov 2012

ahojte kocky ako ste spali?mi ok ale 5 45 budicek.a minulu noc si herecka zmyslela ze je o pol noci vyspata a bola do tretej hore neviem co jej svitori posledne noci 😒 ste boli obehat cintoriny?mi neak nie musim cez vikend
@majusa4444
@angie267
@jenie123

jenie123
2. nov 2012

@basa23 my sme spali skoro do pol 8.. len vecer nevedela zaspat.. teraz tu bola sestra, zobrala si malu, tak mam volno.. 🙂 ani neviem, co si bez nej zacat.. my sme boli aj vcera na cintorine a dnes pojdeme asi tiez..

jenie123
4. nov 2012

Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste vikendovali? My super.. dnes sme boli sestre gratulovat k narodeninam.. vcera sme si vysli s muzickom do kina po 100 rokoch.. tak to fajn bodlo.. trosku zmena.. 🙂
@angie267 citam tu knizku krasna.. paradna.. nemozem sa od nej odtrhnut.. ;) dostala som ju od jeziska skor.. ak budes opat nieco dobre citat, napis alebo ak si nieco este dobre citala.. ja som pred touto citala mnoho zivotov, mnoho majstrov.. aj ta ma velmi zaujala, je to kniha o minulych zivotoch..

angie267
4. nov 2012

@jenie123 ahoj Jani 😉 tak my vikend sme mali pracovny, boli sme v lese robit drevo, bola som aj ja a pekne som narobena som rada ze udrzim pohar v ruke 😝 aku mam svalovicu z nosenia dreva, ale tak uz mame drevo na celu zimu. Perfektna je to ta tak pohlti ze odlozis vsetko potrebne a ides citat o stosest. Ja uz mam dost knih precitanych ale tato bola najlepsie snad a este Pustny kvet to si citala? Aj to ta pohlti 😝 Ja teraz uz treti den nemam co citat a uz som na nervy 😒 Knihu o minulych zivotoch som tiez uz citala je to zaujimave citanie tiez ma to bavilo take zahadne 😝

jenie123
4. nov 2012

@angie267 pustny kvet som citala, to bola super kniha.. je aj podobna kniha pustneho kvety, tusim pokracovanie.. to si citala? Neviem ako sa vola.. musim zistit.. teda vy ste boli na dreve.. to musi byt drina.. nezavidim, ale zasa to teplo z kozuba ano.. 🙂

angie267
4. nov 2012

@jenie123 to pokracovanie som necitala skus zistit ako sa to vola. jaj ani nehovor drina jak svina to je, ale ked sa ccheme zohrievat celu zimu tak musime.

jenie123
4. nov 2012

@angie267 ved to.. idem to zistit.. 🙂

jenie123
4. nov 2012

@angie267 tak zistila som.. napisala 3 knihy: pustny kvet, deti puste a svitanie nad pustou

jenie123
5. nov 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 @majusa4444 ako ste spinkali? My celkom fajn, az na vstavanie, bola hore uz od 6, no aspon pojde pekne spinkat ba obed.. 🙂 u nas dnes prsi, aj som chcela ist do mesta, ale v tomto pocasi s mi vobec nechce, tak budeme asi doma.. pozerame shreka.. 🙂

majusa4444
5. nov 2012

@jenie123 ajoj..my sme spali do pol siedmej a v noci asi styrikrat hore..aj tu prsi a tak budeme len doma...my kukame dobu ladovu stvorku a pribeh hraciek :D

jenie123
5. nov 2012

@majusa4444 tu dobu ladovu 4 stale nemame.. ale pribeh hraciek pozerame tiez.. len ta 3 sa mi moc nepaci, je taka smutna, malej to asi ani pustat nebudem.. a je ti uz lepsie, tusim si mala teraz nejake blbe obdobie.. :(

majusa4444
5. nov 2012

@jenie123 trojka ani neviem ze je..tak ked je smutna ani nestiahnem.. teraz kukam ja ceskoslovensko ma talent co som si nahrala a s detmi kreslim..aby stale necumeli na tv :D

jenie123
5. nov 2012

@majusa4444 mozno by sa ti pacila, len pre mna to bolo smutne..

majusa4444
5. nov 2012

@jenie123 a ako to skoncilo?? co tam bolo smutne? :(

jenie123
5. nov 2012

@majusa4444 andy je uz vacsi a uz sa s hrackami nehra, dostanu sa do skolky, kde im deti robia zle, potom na smetisko, skoro ich upalia, ale nakoniec sa dostanu domov a andy ich daruje jednemu dievcatku.. to som ti opisala v skratke.. 🙂 nakonci mi aj slzicka vypadla.. ono sa to dobre skonci, len mi to pripada smutne, i ked v jednotke, ked ten susedov chlapec robi hrackam zle, tiez moc vesele nebolo.. ale pozri si to, mozno sa ti to pacit bude.. i ked levi kral, tiez neni moc vesely, ked tam zomrie tatino.. jednej kamosky syn pri tom strasne plakal a sa mu o tom dlho snivavalo, tak to radsej vymazali..

majusa4444
5. nov 2012

@jenie123 jaj to je trojka..to som videla aj Mathias.. je to take no ale zasa nie strasne.. koniec je pekny ze je vacsi a daruje tie hracky zase dievcatku 🙂 a jednotku teda nepoznam