icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
11. nov 2012

ahojte kocky som se sem neak nedostala cez vikend.a dokopy sme nic nerobili len po onku behali.ale fukalo tento vikend otrasne 😒
@jenie123 ja odpadnem z tych toriet nadherne su fakt 😉
@angie267 super darceky si vybrala a ta postielka poschovova je uplne super mozno ju objednam lebo som chcela postielku pre babiky 😉
@majusa4444

jenie123
11. nov 2012

@basa23 dakujeeeem.. 🙂 my sme mali ubehany vikend.. uz sa tesim do postele.. dufala som, ze si dnes urobime oddychovu nedelu a nic z toho.. rano sme odisli a len teraz sme sa vratili z navstev.. uz sa tesim na pondelok a dufam, ze bude prsat, aby sme mohli zostat zatvorene doma... 🙂))))

majusa4444
11. nov 2012

@angie267
@jenie123 ajojte..skoda ze nemam babu by som sa inspirovala darcekmi..takto si mozem lamat hlavu...zajtra drzte palce..idem k lekarovi s malym :( to zas bude rev od zastavky..uz to pozna chudacik...

jenie123
11. nov 2012

@majusa4444 jeeeej, drzte sa.. budem na vas mysliet.. kamoska teraz kupovala malemu v nasom veku vlacik.. vies uz taky s kolajnicami. Ako je autodraha, ales vlakmi.. pisujem to jak dement, ale vies co myslim, ze? A este take lietadlo so skrutkovacom na baterky.. to lietadlo sa dalo cele rozobrat a potom zlozit.. aj malu to strasne bavilo.. 🙂

majusa4444
12. nov 2012

@jenie123 drahy mame dve :D tomasovsku taku ku ktorej sa daju dokupit kolajnice len som ju schovala bo stratil na zahori ten vlacik s vagonom k tomu..tak asi kupim vlacik s vagonom k tej drahe.a maju este jednu drahu s vlakom na ovladanie :D u nas je zle to ze po mathiasovi maju vsetko .. skusim asi pokukat nieco co sa da rozobrat a zlozit 🙂 mathiasovi to je lahsie tomu nejaku hru ale krpcovi to uz je zlozitejsie...

jenie123
12. nov 2012

@majusa4444 vidis, ako som na materskej, akosi mi to nemysli.. ;) tak to verim, ze ma toho po starsom.. nemusite tolko hraciek kupovat, ale zasa na druhej strane ani nevies, co kupit..

majusa4444
12. nov 2012

@jenie123 sama uvidis ak budes mat druhe dievca 🙂) bude to tazke.. plno hraciek doma a plus este urobit radost mladsej niecim co doma neni 🙂 no narocne 🙂

jenie123
12. nov 2012

@majusa4444 tak tomu verim.. idealne by bolo mat chlapca.. 🙂 a ako ste dopadli u lekarky?

majusa4444
12. nov 2012

@jenie123
@angie267 tak babule som najstastnejsia na sveteeeeeeeee!!! po hodine cakania v cakarni (katastrofa jedine moj len krical behal bol nedckavy stale dokola celu hodinu ze kedy tam pojdeme ) som sa dozvedela ze ten biely povlak je len žaba ( neviem ako inak to vy poznate ) .. tak mame uzivat probiotika a zobrala vyter pre istotu a vo stvrtok ideme na kontrolu.. tak sa tesim ze to neni nic vazne .. ale nechapem kde je chyba..tuto zabu ma uz treti krat tento rok.. zeby kvoli zubom??? oslabenej imunite teraz po chorobe?? mathias to v zivote nemal...

angie267
12. nov 2012

@majusa4444 ta zaba to nic nie je len treba tie probiotika my sme mali Biogaia a potom to zmizlo a uz sa to nevracalo. Nasa to mavala skoro stale od narodenia. Som rada ze je zdravucky 😉
@jenie123 a ty aku tento tyzden mas v plane piect tortu?

majusa4444
12. nov 2012

@angie267 to fakt to mavala stale? lebo ja s tym skusenost nemam..sak kupila som BioGaiu tak viem ze to zmizne ale nechapem ze co stale sa to opakuje..asi nasadim biogaiu na dlhsiu dobu.. ale bala som sa ze aby nemal zasa anginu hnisavi..bo tu zabu ma akurat vzadu na tych krcnych mandliach tak som nevedela..ale tusaka som mala pretoze zostal odkedy to ma mlsny..len jogurty aj tri denne a kasu a sladkosti vyhladava :/ tak som mala aj tusaka

angie267
12. nov 2012

@majusa4444 moje obe deti boli vzdy nachylne na zabu, to pekne zmizne s tou biogaiou a tiez je dobre brat dlhodobo, my sme s mensimi prestavkami brali do dvoch rokov.

majusa4444
12. nov 2012

@angie267 dakujem za radu :DDDD

jenie123
12. nov 2012

@majusa4444 @angie267 baby o zabe som pocula, ale my sme ju nemali.. alebo mali a neviem o tom.. ako sa to prejavuje.. viem len o tom bielom povlaku na jazyku.. mala mi moc pusu otvarat nechce, tak ani neviem ci to mala alebo nie.. 🙂 mala tuto noc zle spala, nevedela dychat, od rana kycha a smrka, na obed mala zvysenu teplotu.. dufam, ze to rychlo prejde a nic z toho nebude..
@majusa4444 som rada, ze je Edinko zdravy a nemusi brat dalsie antibiotika.. 🙂
@angie267 tak tento tyzden mam 2 torty.. farmu pre 2 rocne dievcatko a my little pony pre 6 rocnu slecnu.. zvieratka si idem robit postupne cez tyzden.. nech mam potom tortu rychlo urobenu.. 🙂 jeeee a este idem robit dracika soptika alebo ako sa to vola.. dracik poziarnik - tusim po slovensky a to len figurku..

majusa4444
12. nov 2012

@jenie123 no zaba to je len ten biely povlak..mal to raz na celych nosnych mandliach v puse vtedy bral nejake lieky na to lebo to mal dost..potom raz bol zachripnuty a zasa to mal..moj vacsinou zachripne a je strasne na jogurty a kasu. a sladke..vtedy viem ze zaba ide.. ale uz teda viem ze staci probiotika a hotovo a je to pri oslabenej imunite..ale som sa teraz zlakla lebo to mal na krcnych mandliach vzadu len a vyzeralo to akoby angina len ta teplota ze nema tak som mala tusaka ze mozno zasa zaba.. sak mlsny je az az 🙂 a nespime v noci zasa.. ako novorodenec kazde dve hodiny hore :/

jenie123
13. nov 2012

Dobre ranko kocky @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My moc dobre nie, ale dalo sa to, ja som bola tak unavena, ze som vecer skor zaspala ako mala uz o pol 9.. 🙂 to sa mi dlho nestalo.. co mate dnes v plane? My budeme dnes doma, mala je prechladnuta, tak ostaneme radsej doma..

angie267
13. nov 2012

@jenie123 ahoj Jani. My sme spali dobre akurat mavame teraz skoro rano budicky, nici je hore takmer kazdy den uz pred siestou, ale nejako mi to nevadi. Skor ma trapi ze som prechladnuta a teda poriadne tak sa kurirujem. No zajtra musim ist so stareckom znovu na dalsie oko, v stvtok znovu na kontrolu, och ma picne. Dnes som bola aj u gyndosa kvoli tej mykoze tak mam to vraj dost zle a dal mi silne atb potom kontrola. Tak aj mala je chorucka nech sa rychlo vyzdravie.

jenie123
13. nov 2012

@angie267 my vstavame rano v pohode, okolo 7.. ale za to vecer zaspava okolo 9.. jeee, tak si prechladnuta, tak sa rychlo uzdrav.. to mas az take zle? Ja som to mavala casto jedno obdobie, ale myslim, ze antibiotika som na to nemala..

majusa4444
14. nov 2012

@angie267
@jenie123 caute kocky..tak ako ma uz jeb... v noci mal drobec teploty dve hodiny bol hore lebo ked teplotuje nespi.. ked ma nurofen v sebe neni mu nic ale po osmych hodinach ide teplota hore tak fici na nom.. chytil to od tatina a od babky..oni teplotovali a boli chory.. ja a Mathias sme zatial ok.. zajtra mam ist k dr na kontrolu ale ak bude mat teplotu nejdem..zavolam jej ake su vysledky vyteru a ze zaba je na ustupe uz zacina mat pekne mandle a ze ma teplotu a nebudem ho tam vlacit.. ak by mal samozrejme zle vysledky tak k nej letim.. ale najprv zavolam.. este dva horne zuby nema..ako ten moj krpec sa este natrapi a mna slahne.. uz tyzden som riadne nespala.. zasa budem urcite nervozna a budem sa s muzom vadit .. vzdy to tak je :/ edino mi ani jest nechce poriadne.. len jogurty a kapiu a uhorku a jablka banan.. a kasu.. uz vyzeram pomaly ako mumia :DD vcera som sa rozpravala s Mathiasovou ucitelkou a Mathiasko sa polepsil je sikovny lenze to ze je casto chory je na nom vidno lebo vzdy potom musi dhanat..ale ze je vidno ze sa s nim doma aoberam ze sa velmi polepsil a ze to vyzera na skolu a nie odklad ako si myslela pred mesiacom 🙂
a este edino zacal chytat hysaky !!!!!! ak nieco neni tak ako by chcel a ja neustupim tak reve bije ma pisti!! vonku mal aj vcera aj predvcerom take sceny za blbosti !!!!!! boze moj

jenie123
14. nov 2012

@majusa4444 tak to mas doma veselo.. Aj mala tieto dva dni exceluje.. Je strasne neposlusna, vobec neposlucha a robi vsetko co nema.. Uz neviem co s nou.. :( milion krat jej nieco mozem povedat a aj tak ma neposluchne.. dnes sme boli chvilu vonku sa prejst, uz ma to doma ubijalo.. A to mi dnes vobec nespala.. :( Super, tak Mathias pojde do skoly.. Teraz sa mi zda, ze maju na predskolske deti velke naroky.. Tolko toho musia vediet..

majusa4444
14. nov 2012

@jenie123 prese..predskolaci musia uz velmi vela vediet...edinko ten poslucha praveze ale ked nemoze to co mathias tak exceluje .. ale uz bude aj neposlucha..uz je to ten hnusny vek kedy skusaju...

jenie123
14. nov 2012

@majusa4444 uz by aj mohli prestat skusat.. 🙂 mala mi dnes zaspala o 19:15, som zvedava, kedy sa zobudi.. 🙂 zajtra si ju vypytala svokra, tak tam mala poobede ide a ja sa pustim do torticiek..

majusa4444
14. nov 2012

@jenie123 no super..aspon ti ju ma kto strazit 🙂) ja som na ne stale sama..muz ma zasa strasi s tretim babom 😲

jenie123
14. nov 2012

@majusa4444 mne ma kto strazit, ma dve babky a aj tie sa pomaly o nu biju.. 🙂 jaaaj tretie babatko.. 🙂 skoda, ze ti nema kto strazit.. tvojich rodicov mas daleko a co svokra? Ono by ti aj pomohlo, kebyze sa mozes trochu odreagovat bez deti a oddychnut si.. Ja sa snazim nahovorit mojho na druhe, uz aj pritakal, uz sa len do toho pustit.. 🙂

majusa4444
14. nov 2012

@jenie123 svokra stale robi.. a deto su na mna tak naviazane ze edino ten sa nehne ani na krok odomna a mathias ten bol ledva tri dni u svokry .. nevydrzal viac.. a moj ze nathias chces sesstricku? a on ze nikdy ze nechce byt u babi pat dni :D ani s nikym inym bezomna pat dni xixix

jenie123
14. nov 2012

@majusa4444 🙂 🙂 zlatyyyyy a ked sa edinko narodil bol tiez u svokry ci s tatinom? Mala je zvyknuta s babkami aj sestrami, mam pocit, ze by isla s hocikym.. :( som zvedava, ci skolku tak zvladne.. 🙂

majusa4444
14. nov 2012

ked sa edinko narodil bol u svokry...vtedy vydrzal... ale uz ani za svet... max.dva dni raz rocne sa necha ukecat 🙂) a edino ten skolku bude zle znasat kedze teraz nalepeny ako pijavica...ale vsetko sa moze este zmenit jenie123

jenie123
14. nov 2012

@majusa4444 presne tak, vsetko sa moze zmenit.. 🙂 a ty by si dievcatko nechcela? 🙂

majusa4444
15. nov 2012

ja uz nic 🙂 zatialnastastie nepracujeme davame si pozor len o tom hovori 🙂) no edinko uz nema od poobedia teplotu ani v noci nemal..tak pojdem k doktorke pozret vysledky 🙂

jenie123
15. nov 2012

@majusa4444 super, to som rada, nech vam vysledky dopadnu dobre.. 🙂 mala normalne spala do 6:30.. som sa bala, ze bude od 5 hore..