icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
15. nov 2012

@jenie123
@majusa4444
@basa23 caute baby 🙂 ja som stale k.o strasne chora vzalo ma to tentokrat poriadne teda 😠 😠 no co baby zeby ste mali dalsie baby? No tak sup do toho 😵 😵 a jani hlavne ty 😝 😀

jenie123
15. nov 2012

@angie267 🙂 🙂 vies, ze by som chcela, len ten moj muz si asi mysli, ze ma duch svaty osvieti.. 🙂 🙂 to ti vobec nezavidim, pekne sa kuriruj, nech si rychlo fit.. ja som sa dnes skoro 3 hodiny hrala s tym ponikom.. to aby som si aspon 2€ na hodinu vypytala.. 🙂 zajtra si musim privstat, lebo to moje dieta akosi obednajsi spanok bojkotuje.. dnes mi spala len pol hodinku.. a popri nej si nieco spravit je katastrofa..

majusa4444
16. nov 2012

@jenie123
@angie267 ajojte..vcera mi edinko vobec nespal na obed..ani nebol nervozny nic do vecera siel spat o pol osmej a ako som si ja naivne myslela ze bude spat vdaka to mu ako dudek.. budil sa kazdu hodinu aj pol!! skoro ma jeb... ale dnes uz pojde na obed spinkat lebo od siestej sme hore.. ked na obed pospi aspon v noci dobre spi ked je zdravy.. tak dnes neviem co budeme robit..zachvilu zobudim mathiasa a pred osmou ho odkopnem do skolky.. potom dojdem a pojdem varit rizoto.. a mozno urobim aj babovku ak budem mat naladu.. inak nic take..

angie267
16. nov 2012

@jenie123 no tak popri tych nasich opiciach sa toho vela teda neda spravit 😝 dnes uz sa citim lepsie, zajtra mame zabijacku tak snad bude zas o nieco lepsie uz sa tesim. Nasa tiez uz niekedy bojuje s obednym spankom aj sa stava obcas ze nejde vobec no potom zaspi od unavy aj sama na gauci a to aj o 5tej podvecer. Nici este tusim nie je stale nastavena na ten casovy posun vstava uz vyse tyzdna okolo 5 -6tej hodine rana 😝 Potom hod foto konika 🙂@majusa4444

jenie123
16. nov 2012

@majusa4444 tak to ti nanic spinkal.. aj mala sa budila, ze ju boli brusko.. a nakoniec som sa dozvedela od draheho, ze jej svokra na veceru dala hribovu polievku.. :( tak to bolo asi z toho.. aj my sme mali rizoto, ale z tarhone.. 🙂
@angie267 jeeeee, zabijacka.. dala by som si taku dobru jaternicu.. mnaaaam.. my zabijame medzi vianocami a silvestrom.. nasa si celkom zvykla na posun.. len dnes ako na potvoru som vstavala skor, kvoli torte a o pol hodinku dobehla za mnou, ze mi ide pomoct.. ;) konikovu som odovzdala a uz mam urobenu aj farmu, uz len nejake kvietky tam hodim.. 🙂 konikovu mam uz na fb, este odfotim farmu a hodim to sem.. 🙂

majusa4444
16. nov 2012

@jenie123 n konecne uspavam.. na obed krasne pospinksl tak hadam aj noc bude kludna.. inak 22 ideme na styri dni do carov..veeeelmi sa tesim 🙂)

jenie123
16. nov 2012

@majusa4444 aj mala dnes na obed vynimocne dobre spinkala.. zaspala pred 12 a zobudila sa po 3.. 🙂 len teraz mi este nespi, som zvedava, do kolkej potiahne.. :( super, tak budete na zahori.. skoda, ze uz neni tak teplo, dobehla by som k vam vyvetrat malu, by sa opat vytesovala z havosa.. 🙂 zabudla som ako sa vola.. :( sultan, alebo nieco podobne?

majusa4444
16. nov 2012

@jenie123 omar :D

jenie123
16. nov 2012

@majusa4444 vidis, tak to som netrafila.. 🙂

majusa4444
16. nov 2012

@jenie123 🙂

jenie123
16. nov 2012

Baby a tu je ten moj pony.. zajtra sem hodim tu farmu.. 🙂

jenie123
17. nov 2012

A slubena farma.. 🙂

jenie123
17. nov 2012

Pred hodinkou si boli pre nu a boli nadseni.. ukazali ju aj malej Anetke a ta ked ju videla, nechcela ju im vratit a plakala, ze musi ist do chladnicky.. 🙂 zlataaa🙂 tak som so sebou moc spokojna.. 🙂

majusa4444
17. nov 2012

@jenie123 krasne zavidim co vies :D zasa edino nespal na obed! ach jaj asi uz prestane uplne spavat ako to tak vidim... ale tak co narobim..ked neni nervozny neplace tak ho proste nedonutim nijako.. aaj mathias v jeho veku skoncil s dennym spankom :D ale on spal aspon od pol osmej do pol osmej.. a edino od osmej do siestej 🙂

jenie123
17. nov 2012

@majusa4444 dakujem.. Asi sa dnes obaja dohodli, ani Stellka nespala.. Zaspavala okolo 5, ale to som ju nenechala, este chvilku pockam a pojde spinkat, unavena je dost.. Mne by ten spanok chybal, keby uz nespavala na obed, vtedy si najviac porobim.. 🙂

majusa4444
17. nov 2012

@jenie123 tak konecne zaspavaju 🙂

jenie123
18. nov 2012

Ahojte kocky.. @majusa4444 @angie267 @basa23 tak ako ste vikendovali? My sme sa vratili pred chvilkou z pohotovosti.. mala spadla na rozok celom pri spanku a mala to dost hlboke.. nestastie nic, len jej to zalepil stahovackou.. len ten doktor bol nervozny, mala plakala a on tam po nej vrieskal.. :( a sestricka nam hovorila, ze tam mali dnes 2- rocneho chlapca, ktoreho dohryzol pes.. celu tvaricku mal na zosivanie.. chudatko male..

majusa4444
18. nov 2012

@jenie123 ajoj ..tak este ze sa malej nic vazne nestalo..a nechapem naco bol nervozny na dvojroocne dieta...je predsa jasne ze take deti plackaju.. vikendovali sme inak v pohodke 🙂

basa23
19. nov 2012

ahojte kocky ja uz som tu teda dlho nebola ako pozeram.mala som ted zle obdobie chytali ma depky normalne som musela priahnut po liekoch na ukludnenie 😒 neviem ani z coho mi tak bolo 😒 vikend bol ok kamoska oslavovala tak som tam sla no ale sedela som tam jak puk neviem sa neak smiat posledne dni 😒
@jenie123 jezisku ja odpadnem z tych tort krasne su fakt dokonala cukrarka 😀 sa tym budes zivit 😉 chudatko Stellka chvalabohu ze to nedopadlo horsie.och ani nevrav niektori ti doktori su svine 😠
@angie267 jeminenku co si chora tak skore uzdravenie ti prajem.mna v noci bolelo hrdlo som myslela ze aj mna uz nieco chyta ale chvalabohu zatial nic 😉 daj pokoj mne staci tento cert a nie dalsie dieta 😀

jenie123
19. nov 2012

@majusa4444 ved to, pozerala som nan ho ako blazon, co po nej krici.. ja s manzelom sme ju drzali a on jej to len zalepil.. asi mu manzelka nedala.. 🙂 🙂
@basa23 jeeej, mala si blbe obdobie a tie depky.. nezavidim.. dufam, ze si uz v pohode a dlho aj budes.. ono aj to pocasie robi svoje.. je take depresivne.. dakujem, uz som rozmyslala, ze by som sa tym aj zivila.. len zivnost si zalozit nemozem, kedze nie som vyucena a k tomu musela by som mat miestnost mimo domu, vybavenu a tie kontroly, hygiena.. ma to odradza.. budem robit takto popri materskej a dufam, ze sa nam podari otehotniet, aby som s tym pokracovala.. 🙂 alebo ak by sa dalo popri robote.. strasne ma to bavi.. 🙂 no co uz, minula som sa povolania.. 🙂

jenie123
21. nov 2012

Ahojte babule.. @basa23 @majusa4444 @angie267 ako sa mate? My v pohode.. vcera sme boli u kamosky, dala som si par poharikov vinka a dnes ma boli hlava.. no co uz, niesom zvyknuta.. 🙂 dnes pojdeme asi do kutika, sice sa mi moc nechce, ale aspon sa prevetrame.. vcera som sa na manzela nahnevala.. tak mame tichu domacnost.. rano oddisiel do roboty bez rozlucenia, tak sme na tom rovnako.. 🙂))

jenie123
23. nov 2012

Ahojte kocky.. kde ste sa vsetky stratili? Ci len ja tu stale strasiiiiim.. 🙂 potrebujem poradit s darcekmi.. 🙂 co kupujete svojim polovickam?

basa23
27. nov 2012

ahojte kocky ako sa mate?som tu dlho nebola blbol nam net.dnes je krasne pocasie.normalne sa mi mala spotila osm ju asi moc obliekla.v piatok u ma snezit tak si uzime pekne pocasie 😉 malinke posluchaju?
@jenie123 jeeej chcete dalsie babo?fu ja ted urcite nie 😉
@angie267

jenie123
27. nov 2012

@basa23 my sme dnes ani vonku neboli.. ja som mala robotu a malej sa aj tak nechcelo.. pojdeme poobede.. ja by som chcela druhe, uz na to vek mam a keby som mala pockat zopar rokov, uz by som do toho nesla.. ale uvidime, ci sa nam zadari.. sestra sa snazia uz asi 3 roky a nic..

angie267
27. nov 2012

@jenie123
@basa23 caute caute 🙂 po dlhej pauze som aj ja konecne zavitala sem 😝 my ani nemame nic nove, vianoce nam klopkaju na dvere uz aj darceky nakupujem hlavne teraz pre svokru mojim detom. Ja tiez uz nieco mam kupene 😝 a co Jani uz ste aj skusili sa pokusat? Fiha teda tvoja sestra nemamju stastie prajem nech sa im to coskoro podari. My s mm si nebudeme tento rok nic kupovat nemame na to peniaze. Chces niejaku klasiku alebo nieco originalne?

jenie123
27. nov 2012

@angie267 vobec neviem.. skor ndjaku malickost tiez vela penazi nemame.. ale chcem si zarobit nieco na tortach a kupit mu.. ale asi to vyriesim oblecenim.. svokra si nakupila sama pre malu a opytala sa ma az po tom, co jej to kupila a samozrejme jej kupila hovadiny.. a ked som jej povedala, co by som pre malu chcela, s cim sa hrava, tak vraj je to somarina a ona jej to nekupi.. a mam.. :( tak skusali, teraz som to dostala, ale uz som hovorila Andrejovi, ze chcem babatko k vianociam, tak sa musi posnazit.. 🙂))))) tak uvidime.. 🙂 sestrin muz uz bol na spermiograme a ma pomale spermie a sestra ma stale cysty, jej gynekologicka to vobec neriesi, bude ju musiet vymenit..

angie267
27. nov 2012

@jenie123 ach tie peniaze keby ich bolo tak budem nakupovat darceky cely december 😀 to nic prvy cyklus je nic jaj snad teda pod stromcek si date teh. test s dvomi ciarkami, zelam vam to budem drzat palce 😉 ta tvoja svokra je unikat teda svina jedna ona kupi vzdy najlepsie si mysli. esteze ta moja to radsej necha na mna no co uz povie ked jej to donesiem uz je mi jedno predomnou to nepovie a za cchrbtom nech kvaka kolko chce 😝 jaj ta tvoja sestra to teda nemamju lahke ale nech sa nevzdavaju poznas nas pribeh a nici je na svete. Nechcu skusit centrum asistovanej reprodukcie? Za to nic nedaju a tam su ini odbornici.

jenie123
27. nov 2012

@angie267 ja som uz sestre o tebe rozpravala.. 🙂 a vy ste boli v Ba? Tusim aj v brne je.. svokra je desna.. minuly rok sa pytala a teraz jej kupila presne to, co som nechcela a bude to trcat v kute v izbe.. to je ako s trojkolkou, co jej kupila k narodeninam.. hlavne ze vedela, ze trojkolku ma, ona jej musela kupit dalsiu, akoby inych veci nebolo..

angie267
27. nov 2012

@jenie123 ano my sme boli v Gynfive vsetko krasne vysetria teraz tam chodi aj moja kamaratka a je zatial spokojna no ju to uz stalo par stoviek eur kedze uz postupila laparoskopiu a ta sa hradi tusim okolo 300 ecok 😠 nech nieco zacnu podnikat lebo rocky letia rychlo a tiez su pre neho vyborne vitaminy volaju sa Maca my sme ich brali obaja niekolko mesiacov a mozno prispeli aj trosku k otehotneniu ktovie ale nech skusaju hocico. Jaj mam nervy na tu tvoju svokru 😠

jenie123
27. nov 2012

@angie267 aj ja mam na nu nervy, ale co uz.. ona sa uz nezmeni.. sestra ma 30 a ja na jej mieste tiez uz nieco riesim, ona o tom nechce hovorit.. prerabaju domcek, takze vsetky peniaze davaju tam.. len aby sa nestalo, ze domcek budu mat a deti nie.. stale cakali, cakali.. a to su manzelia 8 rokov.. a ako sa inak mate? Este chodis so stareckom po doktoroch?