Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 jasne.. ja som to vzdala o 1.. aspon skor zaspi vecer.. a ja si aspon vecer dorobim, co som nestihla pri nej.. som si tento tyzden trosku zavarila s tortami.. mam ich 3 a kazda je niecim narocna.. este musim dnes urobit 4 postavicky.. v nedelu ked odovzdam poslednu sa asi ozerem.. ;) ;) ;) my sme teraz dobrali ten sirup na spanie.. trosku nam pomohol, ale aj tak sa v noci casto budila, len to nebolo s placom... uvidim tento tyzden ake budu noci..
@jenie123 no nici vcera zaspala az o tretej a potom vecer robila problemy isla spat az so mnou okolo desiatej 😠
teraz som ju uz ulozila a som zvedava ci zaspi opica jedna, sa jej musim vyhrazat 😝 jaj tak teda mas tych toriet teda dost a inak musim ta opakovane pochvalit za tie co si posledne tu dala su fantasticke, aj som volala s adou s nicom adapa a velmi ta chvali aka si sikovna 😉 mate spievankovo 3? u nas uz fici v plnom prude kazdy den a nici sa velmi paci je zlata pritom a krasne vsetko uz vie skoro naspamat 🙂 vtedy mam klud 😀
@angie267 dakujem.. mala mi zaspala az vecer o pol 8 a vstavala rano o pol 8, samozrejme s prestavkami.. teraz mi este nespi.. len dufam, ze zaspi.. jasne, spievankovo 3 mame a stale dookola jej musim pustat mydlo, mydlo.. 🙂 hodim sem tortu z minuleho tyzdna, to len taku jednoduchu k meninam.. mozno si ju videla na fb..
@jenie123
@angie267 ahojte babule..tak po dlhom case sa ukazujem.. mame sa fajn..konecne som edinka minuly tyzden odstavila!!!! huraaa.. ale odvtedy spal na obed asi dvakrat..aj teraz uz pol hodku sa ho snazim dat spat a nic.. ale nevadi aspon vecer zaspi o osmej.. my spievankovo tri nemame.. ale uvazujem ho kupit pod stromcek.. konecne posledne dve patky sa zacinaju ukazovat..uz budem mat v noci konecne pokoj ked vylezu... lebo riadne stale v noci buntosi kvoli zubkom..len tuto pekne prespal celu do rana do siestej.. inak aj patkrat mrnci..
@jenie123 nasa opica dnes na obed zaspala som zvedava vecer co bude teraz sa kupe a musim jej ostrihat ofinku uz ju ma dlhu, dnes vecer pride kamoska na kus reci tak snad zaspi bez reci 😝 jeeeee torta je prekrasna 😉
@majusa4444 no super tak uz ste to zvladli este tie zubale neposlusne a uz bude iba fajn. Tak aj vy mate problemy s obednym spankom, uz zacinaju mat vek kedy asi nie su uz dostatocne unaveni aby zaspali. A baby chcem sa opytat teda jani tvoja uz je uplne bez plienok ale maji maly ma este plienky na spanok? Ta nasa opica stale musi mat na spanok plienku a vzdy ju ma pocikanu, ale ona aj ked nezaspi na obed tak aj tak ma nacurane, ona akonahle ju dostane tak sa do nej pocura, vzdy ju dam vycurat na serbel ale nepomaha to, neviem ako ju mam odnaucit. Skusala som to uz s tymi podlozkami pod chorych no vzdy sa pocurala az bol aj paplon s postarom mokry 😠 poradte 😝
@angie267 no moja takto ti poviem..edinko cez den nema plienky od 21 mesiacov a v noci bol suchy od roka aj pol.. ale neviem co sa stalo ale uz mesiac sa v noci kazdu druhu pocika.. nechapem preco.. doteraz pohoda a z nicoho nic kazde rano skoro perem.. ja len dufam ze je to len prechodne obdobie..ale k plienkam sa nevratim.. kazde rano perem skoro a hadam zmudrie nejako.... je to zvlastne ze sa nepocikaval vobec a zrazu to takto zacalo..
Ahojte baby.. @majusa4444 @angie267 ja som s pocikavanim cez spanok nemala problem.. odkedy je bez plienky sme mali mozno 5 nehod.. vobec v noci nepotrebuje cikat, malokedy sa stane, ze sa zobudi a vypyta sa..
@angie267 niektore kamosky zobrali plienku a budia deti 2 - 3 krat za noc a davaju cikat.. co som citala, do 5 rokov je normalne mat plienku u deti v noci.. tak si vyber.. :(
@majusa4444 super, tak sa uz nekojite.. urcite ho kup, my na nom ficime.. 🙂
Baby, tak ta moja opica nespala ani dnes.. :( ale vecer mi o pol 8 zaspala.. budem ju musiet zobudit asi skorej rano, aby bola unavena na obed.. ale na druhej strane som rada, ze vecer nevymysla a pekne mi zaspi..
@majusa4444 tak to snad ma len nejake blbe obdobie a mozno je prechladnuty trosku a preto sa pocikal.
@jenie123 ano tiez som citala ze to je este normalne, ale snad to nebude nas pripad mat nejako dlho plienku. Torta je uzasna urcite sa p. ucitelka velmi potesi a stelli bude mat u nej ocko 😉
Baby co sa mi dnes stalo 😝 bola som so stareckom v ma na kontrole a nemala som kde zaparkovat, tak jazdim kolom dokola a nasla som si par. miesto a ked som sa vratila spat tak som si nasla na kolese krasnu boticku 😠 nevsimla som si znacku 😝 prisli pani policajti a ked som im zacala vysvetlovat vsetko pritom som mala nici na rukach ktora revala ze chce jest, tak ma radsej ihned pustili bez pokuty 😀 😀
@angie267 no vies mna uz aj napadlo ci to neni kvoli tym poslednym zubom..odkedy idu rad zaradom odvtedy sa pocikava..ale je to tym ze uz je chladno neviem a on spi povacsinou odokrity... no vidis a staci vrestajuce dieta a hned je to v pohode s policajtmi 😀
@angie267 🙂;) super.. tak ste to mali bez pokuty.. 🙂 To si bola urcite rada, ze Nici reve.. 🙂 torta sa pacila.. aj sa skoro cela zjedla.. tebe by chutila, bola cokoladova.. 🙂 nebudete ten pripad, nici je sikula, dojde na to..
@majusa4444 je to mozne, ze moze byt prechladnuty..
Dnes mi mala na obed zaspala.. doobeda sme si dali dlhu prechadzku a tak som ju znicila, ze do 5 mnut spala.. ale teraz este nespi..:((((
@majusa4444
@jenie123 mathias treti den strajkuje :((( s revom nasilu si ho preberaju ucitelky v skolke.. :( a vraj ak sa na neho nepozeraju snazi sa normalne zdrhnut :( ako som zuuufalaaaaaaaaaaaaaaa
@majusa4444 ;( je mu sa tam asi velmi nepaci, ked chce ist domov.. co ked je to predskolska a musi tam chodit.. urcite ani sluby nepomahaju.. aj ho nechavas doma, ci chodi poctivo do skolky?
@jenie123 poctivo chodi.. ale dnes ked som sla do skolky pre neho tak bol vysmiaty vyteseny a ucitelka vravela ze je v pohode ze sa tam pekne hra z dievcatami... ze oni ho zboznuju.. ze dufa ze v pondelok nastupi pekne :DD ale dnes mi vravel ze povedal riaditelke kto mu robi stale zle aj ja som jej rano vravela a ze ona im potom zavolala do riaditelne tak mozno to bolo kvoli nim.. uvidim ako nastupi od pondelka do skolky..
ahojte kocky ako ste spinkali?mi hruuza stale vstava okolo 5.chcem jej uz dat plienku na spanie dole ale neviem ako zacala sa mi budit na caj ja neviem ako to stopnut 😒 takto ju nemam sancu oducit od plienky na spanie rano ju ma vzdy taku plnu 😠
@jenie123 no ma co muz robit k Vianociam babo vela stastia 😉 boze tie torty su nadherneee 😀
@angie267 ja este nemam k vianociam nic kupene, vobec sa mi do toho nechce,vzdy som tak rada nakupovala darceky a ted mam z toho hruzu.
@majusa4444 dufam, ze sa to vsetko vyriesi a uz bude chciet chodit do skolky..
@basa23 dakujem.. vcera som sa cely den trapila s tortou autom.. pred chvilou si pre nu boli.. tak dufam, ze sa im paci a bude aj chutit.. ja tiez nemam vsetky darceky nakupene, este musim dokupit.. s plienkou ti nepomozem, mala v noci nepije a na noc jej tiez vela napit nedam, tak potom pekne vydrzi do rana.. a niekedy sa chodi vycikat az hodinu, dve po zobudeni..
Ahojte kocky.. ako ste vikendovali? My sme sa boli vcera kupat, malu som ani odtial nemohla dostat.. a dnes sme boli v cirkuse.. bala som sa, ze to mala nevydrzi, ale pekne sa pozerala a moc sa jej to pacilo.. trvalo to skoro 3 hodinky..
ahojte baby 🙂
@majusa4444
@jenie123
@basa23 tak ako sa mate? my sme boli vcera na Mikulasovi a nici sa pacilo dokonca ani cert jej nevadil co som prekvapena je taky bojko 🙂 darceky nemam ani ja vsetky este, treba kupit pre deti od mojej maminky a este nieco aj ja.
@jenie123 super ste mali vikend tiez by som cchela niekedy zbehnut s nici na plavanie, kde ste boli? a ten cirkus super ze vydrzala pekne sediet 😉
@basa23 s tou plienkou sme na tom uplne rovnako tiez ju ma nici rano plnu a niekedy aj precikanu 😠 v noci sice pije len trosku z pohara vody ale to fakt da len hlt, ale zato vecer stiahne plnu flasu mlieka to je taky nas ritual rano, na obed, vecer u nas by bolo treba najprv toto vsetko zrusit a potom skusit bez plienky, no este sa k tomu nemam.
Dobre ranko kocky.. @angie267 @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali..?;Baby neuverite, ale nam sa opat vratili preplakane noci.. ako je bez liekov, tak nechce jest a v noci placeme a placeme.. tak si viete predstavit ako rano vyzerame..:(
@angie267 boli sme v uherskem hradisti... ale chystame sa najblizsie do laa alebo do madarska.. a pojdeme na spievankovo.. 🙂 konecne sa dostalo aj k nam.. teda do senice, ale to je uz na skok.. som strasne zvedava, ako sa to bude malej pacit.. 🙂
@jenie123 joj to nerada citam, mrzi ma ze znovu prezivate hrozne noci a tolko som verila ze uz je to za vami 😒 aj u nas sa akosi vsetko babre nici nechce vecer zaspavat je to fuska vzdy zide dolu a chce byt pri telke. To je u nas strasneho revu za cely vecer ja jej to samozrejme nechcem dovolit no aj tak nakoniec skonci dole. Bojim sa toho ze samozaspavanie je fuc. A taktiez niekedy cez den ani nespi co vymysla opica. Tak idete na spievankovo no super urcite sa bude malej pacit, ja tiez pozeram ci nebudu niekde na blizku ale nic v blizkej dobe.
@angie267 aj mala zaspala.. 🙂 vstavala o 2.. aj my sa chystame niekam von.. musim ist aj do obchodu, asi si spravime prechadzku v tom snehu.. 🙂 aj u nas krasne snezi.. konecne sneh.. sa tesim, len aby vydrzal a netopil sa.. uz mam aj linecke napecene.. len som nestihla nic upratat.. :( alle dokoncila som si dracika pre kamosku a iglu na tortu.. este kopec tucniakov a minnie a mam nachystane vsetko na buduci tyzden na torty..

@jenie123 no ved to vek uz na to ma zacat nieco riesit lebo niekedy je to cesta na dlhu trat. Moja kamaratka ma uz 34 a veru uz jej velmi hlasno robi tik tak 😒 mame sa vcelku dobre nici trochen niekedy vymysla ako teraz uz je v posteli viac ako hodinu a este nespi uz som bola narobit krik no ako pocujem tak este sa nechysta zaspat mozno ani nezaspi uz mame aj take dni ze nespi vobec 😠 a spi uz v tej velkej posteli 😝 so stareckom stale niekam chodim aj vo stvrtok pojdem. ale inak uz ma po tej operacii oci a vidi vyborne.