Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 ved to, ani mne sa nechce chodit von.. ale s malou musim, tak sa prekonavam.. poobede si ju zobral Andrej na hodinku pred panelak, stavali snehuliaka a gulovali sa.. ja som zatial pobehala obchody.. zajtra ideme do kutika.. musim doobeda nieco rychle navarit.. asi palacinky.. 🙂)) uz ti Nici spinka? Stellka ani nahodou..:(
Nastastie spi.. ale uz som mala pocit, ze dnes potiahne bez spanku.. su to nezbednice.. dnes sme boli v kutiku a robila tam zle, tak som ju postavila do kuta a ona sa mi tam na truc pocikala.. :( opica jedna..
@jenie123 no pekne je prefikana stelka 😝 nasa robila znova vcera vecer cirkus ani nezaspala sama isla az o 10tej so mnou 😠 dnes som od rana makala, umyvala som na prizemi okna a robila vyzdobu vianocnu, ale uz to mam. Este pojdem k starenke ide mi zarobit cesto na perniky a v nedelu sa budeme realizovat.
@angie267 teda, ty si aka sikula.. ;););) dojdi aj k nam.. Ja som toho dnes vela nespravila.. Len co som navarila.. Teraz sedim u kadernicky.. ;) konecne, uz bolo na case, vyzerala som ako strasidlo.. 🙂🙂 mala vcera tiez zaspala okolo 10.. Ja som pozerala modre z neba a moj uspaval.. No dlho im to trvalo.. :( kde su tie casy, ked mi o 8 uz spala.. ;) akeho ste mali mikulasa? Aj idete niekam nan ho? My mame zajtra tu u.nas mikulasske vystupenie aj vianocne trhy.. ;)
ahojte kocky ani cas sem nemam ist stale nikede lietame a mikulas vsade chodime brat po rodinach 😀 mala sa boji mikulasa jak hrom len ho niekde zbada a koniec.aj dnes v kostole ho zbadala a zbledla a rev jak tur 😀 kokso baby koniec sveta vonku jaka tam je zima sa neda ani vonku byt 😒 neznasam zimu 😠
@angie267 ja idem cez vikend objednavat uz darceky nech mam sväty pokoj 😉
@jenie123 jeminenku zas mate zle noci och to mi je luto snad to je len prechodne a coskoro to prejde 😒
@jenie123 tak to som len na zaciatku este nieco dolu treba vygruntovat a caka ma este poschodie ale to az buduci tyzden spravim. Uz mam aj cesto na pernicky hotove. Super tak mas nove vlasy, ja uz som nebola u kadernicky celu vecnost tiez by sa mi to veru zislo. My sme boli tu u nas v nedelu na Mikulasovi a malej sa velmi pacilo, prva reakcia oci vyplestene a neistota ale potom kyvala o stosest Mikulasovi aj cert tam bol ale nastastie sa ani nepohla no keby prisiel tesne k nam tak neviem ako by to dopadlo.
@basa23 ahoj 🙂 tak stale niekde teda behate, aj moje zabky pobehali rodinu a vyzbierali si Mikulasa. Aj ja nenavidim zimu fuj snad rychlo ubehne 😠 a co budes objednavat?
Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444
baby, tak tato noc bola katastrofa.. celu celucicku ju preplakala a prefnukala.. :( :(
@basa23 tak to by aj mna zaujimala, co mas v plane nakupit? 🙂 skoncili sme s liekami a vratili sa nam zle noci nanovo.. :( my ideme dnes na mikulasa, minuly rok sa ho bala, som zvedava co tento rok..
@angie267 ved to, ani ja som nebola u kadernicky dlho.. konecne si pripadam ako clovek.. 🙂 u nas minuly rok ani cert nebol.. zrusili ho, ze vraj deti moc plakavali, tak ho zrusili.. dnes sa asi aj ja pustim do poriadkov, len ci mi mala zaspi na obed, ked sme vstavali o 8.. teda, ci sa mi bude este chciet.. idem si uvarit kavu, nech sa trochu preberiem..
@jenie123 pridam sa do debaty, tak moj adam ten pravidelne ze 22h 22.30h zaspi, skusala som ho znicit cez den, nedala som ho spat poobede (bolo to dost narocne ,lebo potom je umrncany ) a nic nepomohlo stale proste ideme do postele o 20.30h a vymysla v tej posteli, cikat, tak ideme cikat, potom ze kakat, ide na zachod a nic tlaci , a ze neni kaka a ide dole, vymysla..mama cajik prosim, dam mu cajik co mam pri posteli pripraveny, sa zbada ze do kelu ma tam pripraveny caj, tak ze nie cajik, mlieko...mama mlieko okay? pod..a za ruku...proste ,to su boje,toto a ignorujem,odolavam,robim sa ze spim a on sepka tam sa hra s hrackami dakymi co si da do postele vzdy ze ide spat s niecim,uz ho vseliako lakam aby vobec do tej izicky isiel ....No ale ti poviem,ze vravela som toto mojej mame a ze Alenka no ty si bola tiez takato, nechcela si spavat skoro vecer ale neskoro, ale zase si vstavala neskor som si pospala,to aj moj adam ten vstava o 9h ,9.30h niekedy o 10h...
Neviem co je lepsie, vstavat o 6h co ja teda som dost ako zombie, ale zas mas svoj vecer v klude, alebo byt s malym hore do 22h 22.30h a mat len do polnoci cas a ides spat ale pospis si zase dlhsie rano...
@adamala tak to mas tiez vesele.. mala mi vstava medzi 7 h - 8 h.. ale vecer do 22 spi.. ak spat cez den nejde, zaspi mi pekne este pred 8 vecer.. ja teraz neviem co je lepsie.. davat ju cez den spat, ci ani nie.. teraz v piatok i v sobotu mi vobec cez den nechcela zaspat.. o mesiac ide do skolky a tam spavat budu musiet.. tebe pekne potiahne rano.. mam kamosku a tej mala chodi spavat medzi 10 vecer az pol nocou.. teraz prave uspavame.. ona nastastie nevymysla, o 8 zalahneme a pozerame rozpravku pri ktorej zaspi, len bohuzial jej to trva aj 2 hod..
ako tak čítam,mate to dosť husté doma s tymi deťmi,no ja som to prv mala tiež,mala mi zaspavala večer okolo osmej pol deviatej a rano o piatej bola už hore,akonahle zbadala,že je vidnejšie už bola hore,nie a nie zaspať,no našťastie sa to zmenilo,teraz mame skoro dva a pol roka,vstavame rano o pol siedmej,kolo pol dvanastej zas ide spinkať cca na dve hodinky a potom až večer kolo pol deviatej až deviatej 🙂) takže som úplne rada,že sa to zleppšilo,..hlavne netreba deťom pred spaním davať žiadne čokolady,koly a podobne veci,pretože všetko toto má svoje energetické hodnoty,poznám to na staršej dcere 😉 takže maminky prajem pevné nervy 😵 😵 😵
dobre ranko no konecne mam darceky nakupene vcera som kupila v draciku baby anabel,lego.A cez net som holky som objednavala 4 krabice lega a taku kolisku pre babiku, este dostane barneyho,mikrovlnku,taku sadu na malovanie a koniec stacilo.jooj baby konecne nasnezilo.idem sa dat dnes ostrihat po ramena som zvedava 😉
@jenie123 a vy co este mate take zle noci?
@angie267
co ste robili cez vikend?
@sranda88 super, ze sa vam to polepsilo.. ja malej ani cokoladky, colu uz vobec.. ona akosi ma stale dostatok energie.. musim ju viacej znicit.. 🙂
@basa23 super, tak uz mas darceky vybavene.. 🙂 mne este par chyba.. :( potom hod fotku s kratsimi vlasmi.. 🙂 noci mame katastrofalne.. tuto noc sme polku preplakali, potom hodinu a pol nevedela zaspat .. nakoniec zaspala a vstavali sme 7:45..baby, mna tie noci nicia.. ja neviem ako to este rok az rok a pol vydrzim.. v piatok sme boli na mikulasa a u svokra.. v sobotu bola u nas svokra gratulovat a vcera sme boli u nasich.. dnes sme mali ist do kutika, ale nam krasne nasnezilo, tak si pojdeme postavit snehuliaka.. 🙂
Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444 uz som vas tu dlho nevidela.. ako sa mate? Uz si uzivate predvianocnu naladu..? Adarceky uz mate vsetky? My uz celkom ano, uz len nejake drobnosti..
@jenie123 ahoj Jani 😉 mame sa fajn aj zaspavanie sa nam akosi upravilo akurat vcera sa zobudila vecer s placom a dost dlho trvalo kym sa upokojila no toto u nas nebyva zvykom. Ja darceky este nemam komplet ale uz len nejake drobnosti a bude to. Cez vikend sme piekli medovnicky a este sa chystam nieco piect. Asi bude nici chora lebo sa zobudila dnes so soplom. Asi vcera prechladla, sme boli sankovat sa a bolo jej zima velmi ju ozabalo na rucicky, inak na sankach sa jej velmi paci. Teraz sa snazim upratovat lebo som povolila s tym, okna sa mi cez tie mrazy nedobre umyvali mrzla mi handra 😝
@basa23 ty mas toho teda pokupene 😝
@angie267 aj mala je chora od pondelka rana.. ale ma len soplik a vecer kasle.. tak sme doma a vcera sme sa boli tiez sankovat na chvilku.. minuly rok dostala sanky a este sme ich nepouzili, tak sme ich boli vyskusat a tiez sa jej pacilo.. 🙂 ja sa na okna asi vykaslem.. umyjem ich len z vnutra.. 🙂 ja chcem este nieco napiect.. medovniky a linecke mam.. a este chcem robit stanglicky, kokosky a grilazky.. ;) a co mas pre Nici?
@jenie123 my mame sanky este po simi. Nici tiez ma zatial len sople ale to sme len na zaciatku 😝 ja sa asi tiez na zbytok okien vykaslem saak nie su az take 😝 pre nici mam kolisku, stolicku na krmenie pre babiky, kocik, babiku, taku elektronicku opicku a este treba nieco ale toto je pre celu rodinu 😝
@angie267 jaaaaj, uz som sa zlakla, ze to vsetko bude mat len od teba.. 🙂 ja som si tie okna dnes vsetky umyla, ale len zvnutra.. dnes som mala dost perny den a zajtra to iste.. uz sa tesim na vianoce a pohodicku.. 🙂 dnes som bola s nasou pani ucitelkou a dohadli sme sa, kedy ma mala nastupit do skolky.. tak 8.1.zaciname.. booooze ako to rychlo ubehlo..
@jenie123 ja mam tiez akosi zhon, vcera sme boli na babskej jazde a Nici spala prvykrat u nasich v noci, mm bol na nocnej tak musela ist k nim, ja som bola celu noc ako na ihlach kedy mi zazvoni telefon ze mala reve a predstav si ze nic, krasne tam prespala celu noc aj vecer zaspala super. Sa tesim 🙂 dnes mame u nas vianocne trhy tak sme boli pozriet. Joj tak stellke sa to blizi, juj teraz sa len narodili a uz pomaly zacinaju chodit do skolky. Nasa az od septembra pojde to uz bude stellka ostrielana skolkarka 😝 som zvedava ako to zvladne 😝
ahojte kocky ako sa mate?ja som tu dlhsie nebola bola som u mami na par dni trochu som vypla sa mi sem ani nechcelo ist.ja uz darceky len svokrovcom a rodicom a konec vybavene len sa mi tak nechce ist ich nakupovat viem si predstavit ten zhon teraz v obchodoch.
@jenie123 a vy co ake noci mate?
@angie267
@angie267 tak si si vcera uzila.. ;) ja som uz dlho nebola.. super, ze u babky pekne spinkala.. tak mozes davat castejsie.. 🙂)))) my ideme dnes kamoske gratulovat k nej domov.. mala na obed nespala, tak pocitam, ze o 8 vecer budeme doma a mala zarezavat.. 🙂 zajtra sme chceli ist do BA, ale v tomto pocasi sme to vzdali.. :( pojdeme mozno v pondelok, uz sa velmi tesim na loksu a varene vino na trhoch.. 🙂
@basa23 my sme dnes nakupili posledne darceky..este niektore pridu postou a hotovo.. skoncili sme.. 🙂 noci mame stale rovnake, nevyspane.. :( ale s tym uz asi nic neurobime.. :(
Kocky a mam taku radost, stretla ma suseda a chce odo mna svadobnu tortu.. moja prva svadobna.. 🙂 tak sa z toho tesim..🙂
@basa23 ani mne sa nechce ist behat po obchodoch ale tiez budem musiet este nieco mi chyba 😠 tak si si aspon u maminy oddychla trosku. 😉 😉
@jenie123 uz som aj mame povedala ze castejsie by si ju mohli zobrat cez vikendy na noc, ale toho sa nejak nebojim pokial nemusia tak......... 😠 nasa dnes zaspala aj na obed a teraz som ju ulozila zatial je klud 😝 aj my sa chystame do ikei ale mne sa tam nechce tiez trepat. No a to je super ze budes robit svadobnu tortu, ty ju zvladnes na jednotku 😉 tesim sa na foto 😝
Dobre ranko.. ;););)
@basa23 my este spiiiime.. ;) vcera dokonca spala do 8:45.. Len ked tak dlho spi, nechce sa jej spavat na obed :( co mi dost chyba.. ;( ale aspon vecer nevymysla a pred 20 uz spi.. a co sa tyka spanku, strasne zle, v noci bola asi kazdu polhodinu hore s placom.. ☹ V obchodoch musi byt strasne vela ludi.. My ideme dnes do Ba hned ako sa zobudime, len dufame, ze tam tolko ludi nebude.. 🙂
@basa23
@jenie123 caute baby 🙂 my sme boli na nakupoch vcera a u nas sa to celkom dalo 😝 darceky mam pobalene a schovane u susedy, simi vynuchava kde sa da 😀 a predstavte si dnes v noci nam niekto uradol z dveri vianocny veniec, mikulasa mali sme takeho co sa akoze splha a macku keramicku s napisom vitame vas, vsetko nam s pred dveri do rana zmizlo 😠 😠 strasne som poburena mentalitou u nas na Slovensku 😒 ☹ je to strasne ubohe a smutne 😠 😠
@angie267 ty si sikula, ked uz mas pobalene darceky, mna to este len caka.. Vcera sme si postavili stromcek.. ;) tak to je smutne, co neprilepis, vsetko ukradnu.. :( ja si pamatam, 3 roky naspat, zasadila som na pomnik 4 sirotky a na druhy den tam boli 2.. Kto uz na cintorine moze kradnut.. :( alebo ako tebe hned pod nosom s pred dvier.. To je katastrofa.. :(

@jenie123 ty toho teda postihas veru za ten den 😉 my sme boli u svokrovcov chvilu a inak sme trcali doma. Mne sa teraz v zime ani nechce nejako chodit von, len rychle presuny autom dam a tot vsjo, ale musim zacat aspon na chvilu chodit s malou na prechadzku, inak vacsinu dna trcime zavrete doma.