Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kucierka24 Maleho davam spat bud o 21:00 to vydrzi do 04:00 alebo 22:00 do 05:00 niekedy sa zobudi aj 45min skor ale len tak pomrnkava tak mu dam cumlik a chytim ho za rucicku lebo stale snimi nieco robi a potom sa nevie ulozit 😝
aj mi mame strasne horko uz sa tesim normalne ked bude zimsie taky byva spoteni a hlavne ked dopapa a vtakom horku ani von sa neda ist, 😠 😠
dakujem baby, tak pozeram, ze by som jej uz mala dat 2 cumlik, tak vyskusam co to urobi. 🙂
ahojte dievcata, tak vam deticky krasne drzia hlavky 😵
fatimuska, zubok? a uz je prerezany? 😕 to sa teda poponahlal 😅
tintinka ja tiez nekojim vonku, ale my chodievame na take prechadzky, ze to stihame pred dalsim papanim 😅 a ked niekam idem ja napr. k doktorke, tak odsajem a manzel potom da z flase.
baby mozem jest tuniaka ked este kojim ciastocne lebo som ho robila s takou rajcinovou omackou ........
@lienocka15 Ahoj ja som pre maleho uz nasla naramok na ruku je to proti usknutiu hned odmalicka ho moze nosit...len si neviem vybrat farbu asi mu kupim aj cervenu aj tyrkysovu..-- 😉
ahojte.uz sme v nemocke na pozoroovani.dufam ze v pondelok nas pustia.svist je tu nejak zazracne kludny.kde sa daju znhnat tie naramky proti urieknutiu?dakujem.
@sofinka2009 - sofinka, drzte sa, nech pridu na to, co malinkemu je a vyliecia ho! 🙂
ahojte babule 🙂
s tohto tepla je malá moja nejaká pomýlená ☹ , strašne málo mi papala, a zaspala už o 20 dnes 😨 čo zvykne najskôr o pol jedenástej , no som zvedavá aká bude noc 😉
aj my nosíme na ručičke černevú cverničku proti urieknutiu, aj keď práve dnes keď sme boli medzi rodinou, tak sa nám zapatrošila 🙂
@mici111 no super.... to by som sla 🙂 parknem v auparku a mozme vybehnut 😎 mas cez tyden cas?
@sofinka2009 drzim vam velmi palce!
@katka512 mne by sa taky naramok pacil, ale jeho funkcii proti urieknutiu moc neverim, ale ako dekoracia k nejakym satickam by to nemuselo vyzerat zle 😀
Fuha babule, naramky proti urieknutiu, to snad nemyslite vazne 😝 😅 😅 Verit na take veci... Je to sice dobra "vyhovorka", ked sa nieco nedari, ale za stastie ci nestastie v zivote si este stale mozeme my samy - a sme si casto aj prekazkou v stasti, ze ano 😎
@fatimuska - maly uzasne drzi hlavinku, a hnede oci su super. Nas ich tiez bude mat, ale ako pri Saske to asi 3-4 roky potrva... jej tmavnu este stale, nie su uplne hnede... v roku boli este tmavo modre...
@sportpark - ja jem rajcinovu omacku normalne - pokial som to dobre pochopila - rajcina je silny alergen - ale ked ho das jest priamo dietatu. Preto ho treba vylucit aspon do roka z jedalnicka dietata. Ale to sa tyka az prikrmov. Ja jem normalne rajcinovu omacku aj na spagetach, aj s rybou... len ked sa to vezme - aj ta ryba patri do desiatky najsilnejsich alergenov, ze ano 😝
Jej baby ja som nejaka zabita, aj ked sme si vsetci 4 poobede aj pospinkali, maly rano vstaval o pol jedenastej - a to bol od pol deviatej vecer tuhy - tak si skor myslim, ze mam naspate moc 🤐 Malinky tu vedla mna spi, myslim, ze sa tak skoro este nezobudi, spi od pol desiatej... Zajtra je drahy posledny den doma, potom ma po dovolenke... skodaaaaa, tak nam bolo dobre
Prave som vypisovala papiere na moj nemecky rodicak, no skoro ma vystrelo, tri hodiny sme vyplnovali papiere a kopirovali a vyberali zo sanonov podklady, co na to treba. A aj tak este dve veci musime zohnat. No fakt mam dost.
Ja na urieknutie verim aj neverim skor sa mi to paci,paci sa mi aj ked male deti nosia naramky z bieleho zlata alebo strieborne,ale z bieleho zlata pre maleho sa mi to zda zbytocne....... 😝
Tie naramky su na stranke richkids staci ked si to hodite do googlu su tam aj ine pekne veci
@ellysa
@sofinka2009
@leveretka staci dat do googlu richkids 😉
@sofinka2009
@ellysa
@leveretka este som zabudla a je to v kolonke Pozor na Deti
@sofinka2009 aj vy voláte malého svišť? 😀 Lebo aj my nášho - on vôbec neplače, len píska ako taký svištík 😀 Teda už sa to trochu mení, ale keď sme boli v pôrodnici, tak som ho dokázala rozoznať medzi ostatnými podľa jeho piskotu.
@fatimuska, @anjelicek26, no u nás sa Tominovi vyfarbili očká v troch mesiacoch na hnedé - po mne 🙂 Keď sa narodil mal ich také tmavo-tmavo modré.
Ale Adamko ich má podstatne svetlejšie, tak si myslím, že by mohol mať zelené po tatinovi, alebo modré - aj také máme v rodine.
ahojte.mame mliecnu krizu.dufam ze sa to vrati.vcera vytiahol na jeden raz 13o dnes 7o potom uz len 3o.riadne ma to stve nechcem zase dokrmovat.
@sofinka2009 - to ma mrzi ... a to si maly netaha alebo nemas dost mliecka?

ozaj baby a odkedy sa maju pouzivat tie cumliky c.2 na flasky??? 😕