icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
26. dec 2012

@majusa4444 ja som u Stellky bola prvy krat u doktorky tyzden co mi meskali a mala som pozitivny test, aj tak ma len vysetrila a tusim som mala prist az o mesiac.. joooj, to ma mrzi, davaj si na seba pozor..
@angie267 sama som strasne zvedava.. zatial to rozoberam len s vami ani s Andrejom sme sa o moznom tehotenstve teraz nerozpravali.. dokonca sme sa teraz rafli, tak aspon bude dovod na udobrenie.. 🙂)))

majusa4444
26. dec 2012

@jenie123 ja som tehu pred vyse rokom tajila aj s muzom ze vsak aby to neprinieslo smolu tak nikomu prve tri mesiace ani muk a aj tak to nevyslo..tak teraz to vie akurat segra muz a vy tu 🙂 a rodine to povieme az ked budem mat tehu knihu dufam 🙂 boze ale mam zmiesane pocity 🙂 ako yvladnem starostlivost 🙂

angie267
26. dec 2012

@jenie123 ja som tiez zvedava co zajtra napises, tak to ano zatial je to len ze by to bolo aj mozne sak uvidis ked testnes. A stellka sa vam podarila hned? O to bude krajsie udobrovanie 😝

angie267
26. dec 2012

@majusa4444 dobre si to utajila, ja ked som zistila ze som tehu tak telefon mal co robit vykvakala som to celej rodine.

majusa4444
26. dec 2012

@angie267 😀 ja som prve vytarala az nejak do tretieho mesiaca. Druhe sme vytarali hned vv druhom a toto vytaram az po tretom. Skor kvoli reakcii. Tretie dieta. .. Neviem ako to zoberu svokrovci a mamina. O segry sa nebojim tie sa budu radovat

jenie123
26. dec 2012

@majusa4444 my sme to tiez tajili, ale tak dlho asi nie.. az ked sme mali prvy obrazok a vedeli, ze srdiecko funguje.. a teraz neviem, ci to dlho vydrzim.. 🙂))) najhorsie je, ze ideme na silvestra a tam sa ocakava, ze budeme pit, tak to bude makacka to utajit, musim si najst super dovod.. ;) uz pisem, akoby som tehu uz bola.. ;)
@angie267 ja som to tajila, ale mala som co robit.. ale ty si bola iny pripad.. 🙂 u vas to bol skoro zazrak, no nepochval sa.. 🙂)))))) mala sa nam podarila hned.. 🙂 a to som este hovorila, ze by sme mesiac mohli pockat a bum, podarilo sa.. ked som sa to rano dozvedela, isla som prvy krat do novej roboty.. 🙂 taka vysmiata som strasne bola..

majusa4444
26. dec 2012

@jenie123 😀 sak uvidim kolko vydrzim dufam ze teda si tehu 😀 inak stale ma velmi boli brucho. Az sa aj bojim. Teba nie? 😀 tajite 😀

jenie123
26. dec 2012

@majusa4444 🙂 dost sa pozorujem.. 🙂 uz mi z toho sisi.. 🙂 brucho ma tiez pobolieva, ale to ma aj ked to mam dostat.. len teraz sa mi zda, ze mam aj citlivejsie bradavky a dokonca aj cudnu chut a dokonca, vcera som piekla rybu a strasne mi vadila ta vona.. 🙂))) hovorim, ze mi z toho uz sibe.. vsetky priznaky mam.. 🙂 uz si to asi nahovaram..

majusa4444
26. dec 2012

@jenie123 😀 no sak mne ide brucho prasknut tak teraz boli. Akoby uz prichádzajú kramy :-/ bojim sa. Inak ja som mala tusaka len kvoli tomu ze asi dva tyzdne mam obcasne zavrate 😀 ale inak okrem tejto bolesti nic.

jenie123
26. dec 2012

@majusa4444 ja som pri Stellke nemala vobec nic, ziadne priznaky ani nevolnosti.. vobec nic.. pohoda tehotenstvo, teda okrem tehu cukrovky a palenia zahy.. teraz to asi velmi chcem, tak si asi aj namyslam.. 🙂)) dufam, ze budes v pohode.. budem ti drzat palecky..

jenie123
27. dec 2012

@majusa4444 @angie267 ahojte kocky.. tak test urobeny a vysledok je negativny.. :( :( :( snad nabuduce.. Maji, ale ty sa drz a davaj na seba pozor.. dufam, ze sa k tebe coskoro pridam..

majusa4444
27. dec 2012

@jenie123 mozno je este skoro a nedostanes a bude pozitivny. Zelam ti to 😉 ja len dufam ze sa to moje udrzi 😀

basa23
27. dec 2012

ahojte kocky ja som u mami na par dni tak sem ani nemam cas ist.vianoce super vivi dostala tolko darcekov ze uz neviem kam ich dat budem musiet jej neake stare hracky povyhadzovat.
@jenie123 inak Jani ja som tiez ked som bola tehotna si robila test nic mi neukazal az ked som bola neak v 4 tyzdni mi ukazal test ze som tehotna.nemusi ti to hned test ukazat skus o tyzden - dva. chudatko Stellka ta ma tych urazov 😒
@majusa4444 gratulujem nech vsetko dopadne dobre 😉
@angie267 ved sup pod aj ty na tretie dieta 😀

jenie123
27. dec 2012

@majusa4444 @basa23 dakujem kocky.. pri malej mi tiez vysiel pozitivny na druhy pokus, ale na tom prvom bol taky duch a o 2 dni uz bola druha ciarocka pekne vidiet.. tak stale som to este nedostala, tak uvidime neskor..

majusa4444
27. dec 2012

@jenie123 ja chcem aby si bola tehotna!!! Pekne spolu to budeme prezivat 😀

jenie123
27. dec 2012

@majusa4444 🙂))) dufam, ze ti to vyjde a budeme tehulkovat spolu.. ;)

jenie123
28. dec 2012

Ahojte kocky.. ako sa mate? My zajtra odchadzame chatovat na myjavu, vratime sa 1.1. 🙂 tak nas balim a chystam kolacik a natierky.. 🙂 Baby, ale opat sa nam vratili preplakane noci, normalne aj rozmyslam, ze ostaneme doma.. ale na druhu stranu, Stellka tam vzdy dobre spavala, tak snad jej to aj tentokrat ostane.. 🙂
@majusa4444 zatial som to nedostala, tak mala nadej stale je.. 🙂))

angie267
28. dec 2012

caute kocky 🙂
@majusa4444
@jenie123 bolo by super keby vam to spolu vyslo. No Jani este tam mala nadej je kedze si nedostala. Mrzia ma tie vase noci. Len chodte ked tam dobre spava. Nasa opicka dnes prekusla persil kapsule a pravdepodobne nieco prehltla. Mala som stres, zacala o par hodin vracat tak som volala na kramare tam ze mame prist na pozorovanie, no tu na konovi mi jedna mamicka dala cislo na toxokologiu vraj aj jej maly to spravil. Tak som tam volala a vraj sa nemusim nicoho obavat a nemusime letiet na pohotovost, moze vracat aj hnacku mat ale inak bude v poriadku. Tak mi odlahlo velmi lebo som sa bala ved clovek nevie kolkej chemie je tych praskoch. Zajtra vsetko dam z dosahu prec, sice cistiace veci mam vylozene hore ale prasok a avivaz mam dole pri pracke tak to pojde vsetko hore.
A Jani zabavte sa pekne 🙂

jenie123
28. dec 2012

@angie267 jejda a co to Nici napadlo? Asi sa jej zapacili.. tak to ti verim ten stres.. este dobre, ze si volala na tu toxikologiu.. ja by som urcite skoncila na pohotovosti.. ja som pred chvilkou rozmyslala, ze na ziadnu chatu ani nepojdem.. mala sa behom hodinky 3 krat zobudila s placom.. normalne mam strach, co bude tam.. ved tam vsetkych zobudime niekolko krat za noc.. :( na tej chate nie su dvere, takze je vsetko pocut.. alebo vyskusame prvu noc a podla toho uvidime, lahko oddideme..

angie267
29. dec 2012

@jenie123 ja neviem co ju to napadlo 😝 inak pred par dnami nasla polozeny sampon na vani nemavam to tam vsetko vykladam na policu ale zabudli sme a hned sa napila, takze asi skusa nove chute musime na nu davat nonstop pozor 😝 joj to uz velmi dlho trva tie noci preplakane uz by si clovek myslel ze to bude lepsie kazdym dnom a tot.......inak tiez by som asi ani nechcela ist nikam ked to je take, to ta ani nebavi tam ist ked sa bojis co bude.

jenie123
1. jan 2013

Ahojte kocky.. @angie267 @majusa4444 @basa23 vsetko dobre vam prajem v novom roku, hlavne zdravicka vam i detom a vela lasky a peniazkov.. ;)
ako ste silvestrovali? My sme sa pred 2 hodinkami vratili z chaty.. bolo super, velke obzerstvo.. 🙂 🙂 mala spala celkom v pohode, budila sa s placom, ale tak maximalne 5 krat, takze v pohode.. 🙂 ja som sa pustila do prania.. a mam co tyzden robit.. ;( a dnes po tyzdni meskania som to dostala.. :( skoda, ale budeme skusat i nadalej.. 🙂

angie267
1. jan 2013

@jenie123 ahoj Jani aj vam celej rodinke len to najlepsie v Novom roku a nech je lepsi a nech prinesie bocian baby 🙂 No tak nakoniec ste sa mali vyborne tak to ma byt. My silvester doma taka klasika telka a tak, ale my sme mali takmer cela rodina crevnu chripku a ja som vcera v noci skoncila v nemocnici na infuzkach chceli ma tam nechat lezat a vyprosila som si ze nech ma ustia domov tak po par hodinach som isla domov, uz som nastastie v poriadku. Hrozne mi bolo zle vracala som ako o zivot a hnackovala fuuuu nikdy to nechcem zazit.
Podari sa to coskoro a budes tehulka 😉 aj ti tak trosku zavidim je to krasne obdobie 😝

jenie123
1. jan 2013

@angie267 dakujeeem.. jeeeej to mi je luto.. aj my sme to vsetci mali, ale nastastie nie az tak ako ty.. celu noc sme sa striedali na wcku a rano bolo uz dobre.. na tento stav mam doma vzdy lieky, hlavne pre Stellku.. 🙂 uz sme to mali aj malou dva krat.. a viem, ze aj v gbeloch to bolo okolo vianoc strasne rozsirene, dufam, ze sa nam to tento rok vyhne..

angie267
2. jan 2013

@jenie123 ano aj tu u nas v Zavodoch toho bolo velmi vela a este je. No snad nas budu taketo choroby len obchadzat lebo je to svinstvo 😠 U nas od rana pada poladovica tak sa strasne smyka. Ja som doma nemala ziadne lieky musim sa zasobit aj ja.

jenie123
2. jan 2013

@angie267 je to poriadne svinstvo.. rychlo sa z toho dostante.. mna skolila nejaka chripka, soplim, kaslem.. tak sa snazim to vylezat.. dnes sme mali obist rodinu, ale asi to nehrozi.. budem sa kurirovat..

basa23
2. jan 2013

ahojte kocky no konecne som tu som sa sem nemala cas dostat stale neake navstevy a tak.ted som u mami na par dni kamoska mi odisla na ukrajinu dalsia sa stahuje uz nemam co robit v tej blave.
mi silvester ok sme boli u znamych mala chvalabohu prespala noc na silvestra ok.a VSETKO dobre do noveho roku kocky 😉
@jenie123 len sa snazte uvidis podari sa babetko 😉
@angie267 jemine ta Nici ta ma teda napady 😉
@majusa4444

angie267
2. jan 2013

@jenie123 tak teda aj ty sa kurirujes, skore uzdravenie. Ja dnes akosi nic nestiham nakopilo sa mi prania uz dve davky musim ist vyvesat, varila som este treba upratat, snad to stihnem kym sa nici zobudi ,teda este nespi snad zaspi lebo dnes sme spali dlhsie tak potom neni unavena tolko.
@basa23 snad najdes nejake nove kamaratky, uzi si u maminy a oddychni si a tiez vsetko dobreeee 😉 😉

jenie123
3. jan 2013

@basa23 teda, kamosky ti odchadzaju, musis popozerat po novych.. 🙂 dakujem aj tebe vsetko dobre..
@angie267 dakujem, dnes je mi uz lepsie.. o prani ani nehovor, uz to nemam kam vesat, pracku o chvilu zavarim.. 🙂
Zatra sa musim pustit do upratovania a varenia a vypekania.. ani sa mi do toho nechce.. cez vikend oslavujem narodky.. 🙂

angie267
3. jan 2013

@jenie123 ja mam tiez nonstop 2 plne susaky pradla nenavidim to. Fajn ze ti je lepsie aspon moze bez choroby oslavit narodky. Budes mat velku oslavu? My sme dnes so simi boli v ba v auparku v kine a vymetat obchody, nici bola doma s tatkom. Cely den sme boli fuc. Jaj dobre adlo vyrazit trochu do civilizacie. 🙂

jenie123
4. jan 2013

@angie267 tak to vam bolo hej.. treba si vyrazit.. 🙂))) nebudem mat velku oslavu.. len tak rodina, ale treba aj im nieco nachystat.. a mala by som oslavit aj s priatelmi, to az budem fit, niekam vyrazime.. 🙂 mozno opat sastin.. tam bolo super.. 🙂))