icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
9. jan 2013

@angie267 neviem na ako dlho.. rano mi ucitelka povie.. zajtra beriem do skolky repraky.. skolka dostala od jednej firmy vyradeny pc a chudatka deti rano pozeraju rozpravky bez zvuku, tak nech aj zvuk pocuju.. 🙂

basa23
10. jan 2013

@jenie123 tak to je super ze tak zvlada skolku, som zvedava na moju ale myslim ze nebude mat problem ta ide s kazdym vsade 😉
@angie267 a ty ako s pracou ty mas sa kam vratit alebo budes hladat?
no kocky mi sme chore tak trcime doma snad budeme len doma a nie zas v nemocnici lebo ma picne 😒

jenie123
10. jan 2013

@basa23 jejda drzte sa a pekne liecte.. super, aspon to nebude mat tazke..
Dnes uz dokonca aj jedla.. prisla som a Stellka mi oznamila, ze ona chce jest s detmi.. 🙂 tak buduci tyzden tam bude uz aj obedovat.. 🙂 a ucitelka ju chvalila, ze uz aj pocuva a aj poslucha, ze je z nej stara skolkarka.. 🙂

majusa4444
10. jan 2013

Tak babule dnes mk bolo prvýkrát ozajtra zle ☹ ráno som si musela aj ľahnúť a potom s mathiasom do škôlky. Inak včera som zistila že ucitelka vytahala mathiasa za uši ☹ riešila som to z riaditeľkou ale normálne mi veľmi nneverí a som narastá. Dnes jej mám v pláne povedať len toľko že nnech si tam spraví poriadky lebo ak to zistím este raz prídem aj z muzom a budem to riešiť inak. Ked ona sa k tomu stavia tak tak budem aj ja protivna.

jenie123
11. jan 2013

Ahojte kocky.. tak kocky od pondelka tam mala bude uz obedovat.. zvlada to super, este sa uci posluchat a hlavte nabieha na ten ich rezim.. ale je dost aktivna, skonstatovali ucitelky.. ;))) no pri Stellke sa nudit nebudu.. a ja si doma pekne porobim a hram sa s tortami.. 🙂)) dnes som zobrala aku objednavku.. ze torta: pecene prasa.. 🙂)) ja osobne by som si dala naozajstne a neee sladke.. 🙂 hodim vam sem tu moju svadobnu..

jenie123
11. jan 2013

@majusa4444 ako si to nakoniec vyriesila v skolke? Aj si sa rozpravala s tou ucitelkou?

basa23
13. jan 2013

@jenie123 krasna je ta torticka 😉 super to teda Stellka zvladla, mozes byt rada som zvedava ako to bude v septembri zvladat vivi,ale sa bojim ze bude casto chora ked je taka nachylna na choroby 😒 jeej pecene prasa torta no to som zvedava nanu 😉

angie267
14. jan 2013

@basa23
@jenie123
@majusa4444 ahojte kocky, tak ako si uzivate sniezik? 🙂 My sme sa dnes hrali vonku paradne, vcera sme sa boli sankovat na Babe a bolo super. V sobotu sme boli na 50ke mojmu krstnemu otcovi. Inak sa mame fajn a nici ma na cele poriadnu modrinu to je nasa prva super modrina 😒 Jani a co stelka ma nove v skolke? A inak torta nema chybu 😉

jenie123
14. jan 2013

Ahojte kocky..@angie267 @basa23 dakujem moc za pochvalu.. mame sa super.. dnes uz Stellka v skolke obedovala.. zjedla celu polievku a z druheho len maso.. zemiaky a cervenu repu nechcela.. ale aj tak super.. dokonca aj desiatu papa, sice neviem kolko, ale aspon ochutna.. dnes mali drozdovu natierku.. :((((( to neviem, ci by som dala.. a inak, stale nechce so mnou chodit domov.. 🙂 chce ostavat v skolke.. ;) asi tam coskoro ostane aj spavat.. 🙂) velmi rychlo si zvykla.. rano sa vzdy tesi.. ;) a sniezik si uzivame.. zajtra urcite pojdeme na sanky.. 🙂))
@angie267 a co robila? Chudatko male..

angie267
15. jan 2013

@jenie123 no vidis mas doma samostatnu jednotku 😉 je super ze sa tak zžila s tym skolkarskym rezimom 🙂 a ako to je s rodocakom teraz ked je mala v skolke. Nici sa udrela ako sme sa boli sankovat tak posmykla sa a narazila o roh lavice pri bufete 😒

jenie123
15. jan 2013

@angie267 dnes dokonca nechcela ist domov, ze tam chce spinkat.. 🙂)) jaaaaj, chudatko, muselo to boliet.. :( neviem ako je to s rodicakom, ale myslim, ze pokial sa nezamestnam, mal by mi ostat.. ale neviem.. musim vyzistit..

angie267
15. jan 2013

@jenie123 a nenechala si ju tam spinkat? od kedy bude? co si dnes varila? ja gulas ae daj mi tip na dalsie dni 😝

jenie123
15. jan 2013

@angie267 nenechala.. nema tam este pyzamko.. a ani mi ucitelka nehovorila.. ale pocitam, ze od buduceho tyzdna si ju tam nechaju.. 🙂 vies, ze som ani nic nevarila, uz nemam pre koho.. Andrej obeduje v robotr, mala v skolke.. a ja sa zaobidem.. ale vcera som robila syrovu omacku s cestovinami a v nedelu sme mali bravcove na hriboch s ryzou.. a mala mala dnes spagety s masom a syrom.. 🙂))

angie267
15. jan 2013

@jenie123 no som zvedava ci tam bude pekne aj spinkat opica jedna 😝 tebe je teraz teda fajn este sa aj nudit zacnes 😀 nam zostalo gulasa aj na zajtra a dalsi den spravim fazulovy privarok s globasou uz sme dlho nemali. Mnam spagety by som si dala. Co nam dnes nici vyviedla, nasla niekde u simi fixku a cele obliecky vo svojej posteli si pomalovala ale na kompletku a aj stenu 😠 😠
a este tak vec sa my stala s mmb som objednavala taky box na kolieskach na hracky a dosiel mi komplet rozbity 😠 😠

jenie123
15. jan 2013

@angie267 este som sa nudit nezacala.. 🙂 a ak sa mam priznat, vobec nic nestiham.. 🙂)) tento tyzden mam 3 torty, tak modelujem a modelujem.. dnes som jednu odovzdala, tak uz len 2.. 🙂 fazulovy privarok by som si aj ja dala.. 🙂)) tak to si mala urcite radost z tej fixky.. mna by asi porazilo.. jeeejda a co teraz? Vratia ti peniazky?

jenie123
15. jan 2013

Baby a poradite mi.. moj muz mi ide robit web stranku s mojimi tortami a vobec neviem ako ju nazvat.. dajte nejaky tip.. 🙂))

angie267
15. jan 2013

@jenie123 veru radost som mala poriadnu 😝 Jani este sa tym aj zivit zacnes 😉 neviem aky bude postup uz som pisala aj predajcovi cakam na vyjadrenie.
Zeby, Torty od Janky?

jenie123
15. jan 2013

@angie267 problem je, ze nie som vyucena a aj podmienky su dost nanic.. ak by sa nam podarilo otehotniet, tak by to bolo super, popri materskej si privyrobit.. 🙂)) neviem, ci by som to zvladala popri praci.. torty od Janky uz existuje.. tak nieco ine.. Andrej mi chcel dat, ze "najlepsie torty" ale uz aj to je obsadene.. ;))))) a pridam sem tu moju dnesnu tortu.. bola to taka rychlovka.. 🙂

basa23
16. jan 2013

@angie267 jeee prva modrinka mi sme ich uz mali asi 100 😉 coooo?komplet rozbity no tak to by ma riadne nasralo 😒 ja sem neak nestiham chodit sme dost vonku jak je sneh ale mala moc nechce byt na sankach skor sa spusta po riti z kopca.
@jenie123 boze ja z tych tvojich toriet odpadnem fakt krasna aj tato len sa pekne s tym zacni zivit 😉 Stellka si krasne zvykla to je uplne super maloktore dieta si takto hned zvykne 😉
kokso baby mala uz nema teplotu nic,ale tak stale strasne kasle.co jej kupit na kasel co tak zabera.mala mucosolvan ale to nepomaha.uz ho skoro vybrala cely a nic 😒

jenie123
16. jan 2013

@basa23 dakujem, si zlata.. ;) ja davam malej mucoplant, ale chcela by som to vymenit za nieco ine.. tak ti v tomto moc nepomozem.. u doktorky ste neboli, ze by nieco lepsie poradila..
Kocky, dnes mi mala vobec nechcela ist zo skolky.. :( ze ona tam chce spinkat, normalne aj plakala.. tak som sa blbo citila, akoby som malu doma tyrala :((( dnes mi ucitelka hovorila, ze buduci tyzden v utorok tam moze ostat uz spat.. normalne sa desim, co bude zajtra.. :(

jenie123
16. jan 2013

Baby, tak som si robila poriadok medzi fotkami a neda mi sem nehodit par fotiek... na jednej sme sa stretli s @majusa4444 Edinkom a Mathiasom a na poslednej stretko s @angie267 Nici.. este mi chyba fotka s @basa23 Vivi.. musime sa opat postretat.. 🙂))

majusa4444
16. jan 2013

@jenie123 jej super fotky 😀 a Nici aká veľká 😀 dnes som bola na prvom ultrazvuku a všetko v poriadku 😀

jenie123
16. jan 2013

@majusa4444 skoda, ze nemam viacej fotiek.. :( super, gratulujem.. a uz ste to oznamili rodine, ci este pockate?

majusa4444
16. jan 2013

@jenie123 este pockame. Do 12 tyzdna. O mesiac mám prist znovu a už dá tehotensku knižku tak potom 😀

jenie123
16. jan 2013

@majusa4444 jeeee, to je tak krasne.. ;))) moc moc ti to prajem.. a ako ste to vyriesili v skolke?

majusa4444
16. jan 2013

@jenie123 vieš čo ani nijak. ... Mathias určite do školy nenastúpi. Zajtra budem mať reč s učiteľkou čo a ako. Teda kazdy rodič aby vedel či dieťa dať či nie. Mathias je múdry vie dosť veci čo ma avšak vpp druhej stránke úplne nepripraveny. Stale ako ide do škôlky musím tam sedieť hodnú chvíľu až potom odísť. A to je dosť problém. A tento tyzden dvakrát zreval ked sme šli pre neho ze nechce ísť domov. Takto sa vraj predskolak nemá správať. Sak zajtra pokecáme s učiteľkou. Ale dnes bol môj na rodičovskom a tam všeobecne vraveli ze rodičia ak si nie sú istý tak nech nedávajú dieťa do školy. Ze dieťaťu to len prospeje a o rok nastúpi múdrejšie. Dali ak papier čo ma predskolak vedieť a jeden bod tam je ze dieťa sa ma vediet prispôsobiť novému prostrediu neplakat a neutekat. A to mathias nezvláda.

jenie123
16. jan 2013

@majusa4444 tak aj ja si myslim, ze pokial neni pripraveny, tak zbytocne ho trapit zo skolou a pockat.. silou mocou do skoly by som ho asi nedavala.. ty vies asi najlepsie ako to s nim je.. podla mna ako som bola u vas a v tom parku bol velmi chytry, v tom problem nevidim, len teda tie ostatne veci.. ale vobec neviem ako sa spravaju predskolaci.. kedy bude mat 6 rokov?

majusa4444
16. jan 2013

@jenie123 sest bude mať v júni. A predskolak musí vedieť poslúchnuť na prvé slovo 😀 mathias neposlucha veľmi je tvrdohlavý a hlavne este výbušný. A prvak sa ma už vedieť ovládať 😀 tak neviem. Po tejto stránke nepripraveny. On do školy veľmi chce baví ho učiť sa ale po emocionálnej stránke pod mrazu. Musí dozrieť este rok asi

angie267
17. jan 2013

@majusa4444
@jenie123
@basa23 tak baby caute 🙂 no co pekne sme zasypani 😝 😝 Jani fotecky su krasne a aj spomienky uz aby bolo hlavne to leto a tiez by sme sa mohli vsetky spichnut. Tak teda stellinke sa tak velmi paci no co uz ta nepotrebuje 😀 ale nie, bud len pekne rada ze je to tak ako to je. Maji je zle ked mate taketo stale problemy s malym a skolkou, mozno maly nema rada ucitelku. A podla mna nemusi predskolak vediet posluchnut na prve slovo, je to o povahe. Ja byt tebou tak ho dam urcite do skoly a hlavne ked on sam chce, ale to ty najlepsie sama vies co treba spravit.

angie267
17. jan 2013

pridavam nieco z vianoc 🙂